- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Elhiszem, hogy arra hajaz, csak a cikk-ben szereplő mondat, mi szerint 'a google másolja' a ms-ot, teljesen alaptalan. Ez hasonló a 'téglalap alakú, kerekített sarkokkal' szerinti felfogással.
Egyébként meg nem értem ezeket az 'ez a miénk' felfogást, android kedvelőként teljesen hidegen hagy, hogy az ios vagy a wp7 mit vesz át az androidtól. Tudtommal nincs is ilyen per. Persze én nem vagyok hívő, és még örülök is annak, ha a kedvenc megoldásom más platformon is megjelenik, hisz nekem könnyíti meg a váltást.
*android kedvelő azért, mert tetszik a háttérkép, szeretem az egyedi ikonokat, az egyedi widgeteket, ez hasonlít leginkább a legkedveltebb telefonom os-éhez (p1i).
De ez a tile-os izé nem tetszik, sem a listás szöveges alkalmazásos rész, sem a wp8 ezen része. Túlságosan egységesített. Ami lehet, hogy hasznos, de egyáltalán nem szép. -
Depression
veterán
Tudom, a timescape-et egy prgramozó a megjelenése előtti délután dobta össze, a people hub meg a fejlesztési idő első napján kész volt, és így nézett ki. Attól függetlenül ugyanazt a feladatot látják el. És mondhatja a ms is ugyanúgy 'revolutionary'-nek, és 'a világ első...'-jének, csak a ms-nak nincsenek olyan nagy terjesztő hívei mint a konkurenciának, hogy ezt el is tudják hitetni.
-
Depression
veterán
Még mindig nem értem, hogy ez a people hub mennyire forradalmian tér el a timescape-től olyan módon, hogy a ms kijelenthesse, hogy a gugli tőlük vette az ötletet, és nem a se-tól, aki 1,5 éve mutatta ezt be.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest