- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
"De az emberek SZVSZ nem szoktak drágán sz@rt venni. Így az eladások szerintem elég jó mutatók."
nem, az eladások még mindig nem jó mutatók WP esetében, ugyanis most indul a reklámkampány. (gyk: Nokia bemutatóval egyidőben.)"Az M$ ezzel szemben a wp7 kiadásakor sutba dobott minden winmos tapasztalatot."
ez így természetesen nem igaz, ha kicsit behatóbban ismernéd mindkét rendszert, tudnád, hogy rengeteg hasonlóság van és éles szeműek itt-ott felfedezhetik a régi megoldásokat is."A mangoval kellett volna kijönniük anno."
nem, szerintem a Windows Phone 9-cel kellett volna kijönniük. komolyan, nem akarunk leszokni erről a marhaságról? vagy itt mindenki időgéppel közlekedik?"A NOKIA is miattuk szenved."
ezt meg magyarázd már el, légy oly kedves. a Nokiát egyelőre úgy tűnik, hogy a Microsoft fogja megmenteni a totális csődtől."Ez nem normális üzletpolitika."
tekintve, hogy a Microsoft hónapról-hónapra döntögeti a pénzügyi rekordokat, ennek a megállapításnak sem látom sok alapját. -
moonman
titán
hagyjuk már azokat a nyomorult eladásokat... most komolyan semmi más érvet nem tudtok felhozni azon kívül, hogy egy épp elindulóban lévő rendszerből nem adnak el annyit, mint egy több, mint három éve keményen marketingelt másikból, amit még kenyérpirítóra telepítve is árulnak?
mondjak jobbat, mint az SGS? Omnia 7. pedig a hardver lényegében ugyanaz, csak épp fémből van, szebb, gyorsabb.
mondjak jobbat, mint az SGS2? HTC Titan. nagyobb, szebb, gyorsabb.
konkrétan minden WP-készülék jobb az árban vele egy szinten lévő Androidosoknál.
-
Kumite
aktív tag
Én nem tudtam, hogy a személyre szabott jóság mértékegysége a világviszonylatban eladott darabszám / termék.
Még szerencse, hogy anno konzolvásárlásnál Wii-t vettem, elvégre abból adtak el a legtöbbet. Huhh, ezt megúsztam, most egy olyan konzolom lenne, ami nem olyan jó, mert annak kevesebb az eladása.
(Persze ennek ellenére nekem a Wii a legjobb, DE NEM az eladások miatt...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest