- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
"De az emberek SZVSZ nem szoktak drágán sz@rt venni. Így az eladások szerintem elég jó mutatók."
nem, az eladások még mindig nem jó mutatók WP esetében, ugyanis most indul a reklámkampány. (gyk: Nokia bemutatóval egyidőben.)"Az M$ ezzel szemben a wp7 kiadásakor sutba dobott minden winmos tapasztalatot."
ez így természetesen nem igaz, ha kicsit behatóbban ismernéd mindkét rendszert, tudnád, hogy rengeteg hasonlóság van és éles szeműek itt-ott felfedezhetik a régi megoldásokat is."A mangoval kellett volna kijönniük anno."
nem, szerintem a Windows Phone 9-cel kellett volna kijönniük. komolyan, nem akarunk leszokni erről a marhaságról? vagy itt mindenki időgéppel közlekedik?"A NOKIA is miattuk szenved."
ezt meg magyarázd már el, légy oly kedves. a Nokiát egyelőre úgy tűnik, hogy a Microsoft fogja megmenteni a totális csődtől."Ez nem normális üzletpolitika."
tekintve, hogy a Microsoft hónapról-hónapra döntögeti a pénzügyi rekordokat, ennek a megállapításnak sem látom sok alapját. -
moonman
titán
hagyjuk már azokat a nyomorult eladásokat... most komolyan semmi más érvet nem tudtok felhozni azon kívül, hogy egy épp elindulóban lévő rendszerből nem adnak el annyit, mint egy több, mint három éve keményen marketingelt másikból, amit még kenyérpirítóra telepítve is árulnak?
mondjak jobbat, mint az SGS? Omnia 7. pedig a hardver lényegében ugyanaz, csak épp fémből van, szebb, gyorsabb.
mondjak jobbat, mint az SGS2? HTC Titan. nagyobb, szebb, gyorsabb.
konkrétan minden WP-készülék jobb az árban vele egy szinten lévő Androidosoknál.
-
Kumite
aktív tag
Én nem tudtam, hogy a személyre szabott jóság mértékegysége a világviszonylatban eladott darabszám / termék.
Még szerencse, hogy anno konzolvásárlásnál Wii-t vettem, elvégre abból adtak el a legtöbbet. Huhh, ezt megúsztam, most egy olyan konzolom lenne, ami nem olyan jó, mert annak kevesebb az eladása.
(Persze ennek ellenére nekem a Wii a legjobb, DE NEM az eladások miatt...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assetto Corsa EVO
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Nintendo Switch 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest