Új hozzászólás Aktív témák
-
Dunbar
senior tag
Másolják, a MS-nak ez csak jól jön
Meg szerintem a felhasználóknak is. Ma kezembe fogtam egy Blade-et nosztalgiából, WP után még zavaróbb a droid "igénytelensége". Szóval ha nem abba az 1%-ba tartozol, aki éjszakákat tölt azzal, hogy képeket/ikonokat keressen a személyre szabáshoz (Androidos topic- mutasd a Home Screen-ed, vagy valami ilyesmi, ott például nagyon jók szoktak lenni) akkor egy összegányolt rendszert kapsz. Nem a folyamatos működésről beszélek, mert azt a komolyabb telók nagyjából hozzák (szvsz. általában azért nem iOS vagy WP7 szinten), hanem a ronda ikonokról, ronda fontokról, béna animációkról, az alap alkalmazások (pl. Fotók, Zenék, Videók) pedig nem egységesek. És ha ez, akár copy-val javulni fog (+Market-nak is van hova fejlődnie), akkor lehetne a droid a "tökéletes rendszer", mert én is örülnék a nyíltságnak, + az újítások (pl. 2 mag, HD felbontás, 3D) úgyis itt jönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TP-LINK routerek
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest