Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Elhiszem, hogy arra hajaz, csak a cikk-ben szereplő mondat, mi szerint 'a google másolja' a ms-ot, teljesen alaptalan. Ez hasonló a 'téglalap alakú, kerekített sarkokkal' szerinti felfogással.
Egyébként meg nem értem ezeket az 'ez a miénk' felfogást, android kedvelőként teljesen hidegen hagy, hogy az ios vagy a wp7 mit vesz át az androidtól. Tudtommal nincs is ilyen per. Persze én nem vagyok hívő, és még örülök is annak, ha a kedvenc megoldásom más platformon is megjelenik, hisz nekem könnyíti meg a váltást.
*android kedvelő azért, mert tetszik a háttérkép, szeretem az egyedi ikonokat, az egyedi widgeteket, ez hasonlít leginkább a legkedveltebb telefonom os-éhez (p1i).
De ez a tile-os izé nem tetszik, sem a listás szöveges alkalmazásos rész, sem a wp8 ezen része. Túlságosan egységesített. Ami lehet, hogy hasznos, de egyáltalán nem szép.
Új hozzászólás Aktív témák
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest