Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
Én nem tudtam, hogy a személyre szabott jóság mértékegysége a világviszonylatban eladott darabszám / termék.
Még szerencse, hogy anno konzolvásárlásnál Wii-t vettem, elvégre abból adtak el a legtöbbet. Huhh, ezt megúsztam, most egy olyan konzolom lenne, ami nem olyan jó, mert annak kevesebb az eladása.
(Persze ennek ellenére nekem a Wii a legjobb, DE NEM az eladások miatt...) -
-
Kumite
aktív tag
És igazából azt felejti itt el minden fröcsögő, hogy egy telefon a tömegeknek készül. Akik pedig itt villognak, hogy milyen jó, hogy ott figyel a vadi új főzött rom a telefonjukról és ez a hülye meg mit beszél, azok ugyan egy pillanatig gondoljanak már bele, hogy a telefonhasználók 0,00001%-át teszik ki az ilyen power userek. Talán még annyit sem... Vagy nektek szüleitek, nagyszüleitek, kishugitok is tud új Androidot főzni a telefonjára? Nem hinném...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szebb napokat látott T14s Gen3 - i5-1245U / 16GB / 512GB
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Igencsak rossz azoknak a juzereknek akik nincsenek lancra verve. Nekem is iszonyuan rossz, hogy miutan a "csodalatos" HTC nem ad ki tobb frissitest a telomra, valahogy megis a legujabb rendszer figyel rajta."