- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
"Nekem nem kell a rendszer szinten integrált cumó, mert én nem facebookozok"
800millió másik ember meg igen. és valamit nem használni a rendszerből sokkal egyszerűbb, mint később beletákolni valahogy, nem?"Viszont az a kritikai megjegyzésem, hogy a WP7 nem adja azt a fasza Today nézetet, amit a régi WinMo..."
a WM Today képernyőjén is csak a következő eseményt láttad, nem az összeset. a WP home képernyője sokkal hatékonyabb, mint a régi today, mert oda csak néhány plugint lehetett kitenni, a WP home pedig maga egy nagy értesítési terület, minden egyes tile több információt is hordoz, pláne ha több oldalas."A OneNote-t tényleg nem érted. WP7, beépített alkalmazás, felhőben szinkronizál, LiveID azonosít."
kösz, de napi szinten használom.akkor elmondom, mit próbálj ki, merthogy van lehetőség visszaállításra: telefonon setting-applications-office-reset office. ezután IE-ből menj fel a skydrive.com-ra, keresd ki a használni kívánt OneNote notebook-ot. meg fog nyílni telefonon, nyomj hosszan a section nevére és bökj a "set as default"-ra. és kész is, ezentúl ezzel a notebook-kal fog szinkronizálni. anno én is így állítottam be a már korábban használt notebook-omat, mert a telefon alapból létrehoz egyet, de nekem egy másik volt használatban.
-
moonman
titán
"Alapból valóban nem azonos a nevezett szolgáltatás. De csak egy plusz widget kérdése."
ami még mindig fasorban sincs a WP-ben teljes rendszerszinten integrált információáramláshoz képest. mindent mindenhonnan elérsz, míg a widget egy önálló kis szigetként működik.a naptár csempe mindig a következő tennivalót mutatja. ráböksz és látod a többit. most ez tényleg probléma? miért kéne telehányni a kijelzőt naptárbejegyzésekkel?
"diákoknak zenét hallgatni, facebookozni, meg ilyenek. Felnőtteknek, dolgozni ennél több kell, mint amit ezek a termék menedzser skacok belelátnak a dologba..."
ömm... wtf?elég régóta nem vagyok diák, és remekül "dolgozom"* a telefonomon, úgyhogy nem értem, mire gondolsz.
*dolgozás alatt gondolom az Office-fájlok küldözgetését, szerkesztését, e-mailezést, esetleg online bizniszelést értünk, ami természetesen mind profi módon megoldható WP-n.
"Arról nem beszélve, hogy a OneNote - amit PC-n imádok - belezavarodott a szinkronizálásba. és a saját liveID-vel nem működik. És nincs lehetőség resetre a felhőben."
mi az, hogy "belezavarodott"?egyébként van lehetőség, csinálsz Web Apps-ben egy újat, WP-ről böngészőben kikeresed, megnyitja és ráböksz, hogy mostantól használja ezt default-ként. problem solved.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest