Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• moonman

titán

válasz ge.k.ko #80 üzenetére

"Nekem nem kell a rendszer szinten integrált cumó, mert én nem facebookozok"
    800millió másik ember meg igen. és valamit nem használni a rendszerből sokkal egyszerűbb, mint később beletákolni valahogy, nem?

"Viszont az a kritikai megjegyzésem, hogy a WP7 nem adja azt a fasza Today nézetet, amit a régi WinMo..."
    a WM Today képernyőjén is csak a következő eseményt láttad, nem az összeset. a WP home képernyője sokkal hatékonyabb, mint a régi today, mert oda csak néhány plugint lehetett kitenni, a WP home pedig maga egy nagy értesítési terület, minden egyes tile több információt is hordoz, pláne ha több oldalas.

"A OneNote-t tényleg nem érted. WP7, beépített alkalmazás, felhőben szinkronizál, LiveID azonosít."
    kösz, de napi szinten használom. :) akkor elmondom, mit próbálj ki, merthogy van lehetőség visszaállításra: telefonon setting-applications-office-reset office. ezután IE-ből menj fel a skydrive.com-ra, keresd ki a használni kívánt OneNote notebook-ot. meg fog nyílni telefonon, nyomj hosszan a section nevére és bökj a "set as default"-ra. és kész is, ezentúl ezzel a notebook-kal fog szinkronizálni. anno én is így állítottam be a már korábban használt notebook-omat, mert a telefon alapból létrehoz egyet, de nekem egy másik volt használatban.

• moonman

titán

válasz ge.k.ko #69 üzenetére

"Alapból valóban nem azonos a nevezett szolgáltatás. De csak egy plusz widget kérdése."
    ami még mindig fasorban sincs a WP-ben teljes rendszerszinten integrált információáramláshoz képest. mindent mindenhonnan elérsz, míg a widget egy önálló kis szigetként működik.

a naptár csempe mindig a következő tennivalót mutatja. ráböksz és látod a többit. most ez tényleg probléma? miért kéne telehányni a kijelzőt naptárbejegyzésekkel? :U

"diákoknak zenét hallgatni, facebookozni, meg ilyenek. Felnőtteknek, dolgozni ennél több kell, mint amit ezek a termék menedzser skacok belelátnak a dologba..."
    ömm... wtf? :F elég régóta nem vagyok diák, és remekül "dolgozom"* a telefonomon, úgyhogy nem értem, mire gondolsz.

*dolgozás alatt gondolom az Office-fájlok küldözgetését, szerkesztését, e-mailezést, esetleg online bizniszelést értünk, ami természetesen mind profi módon megoldható WP-n.

"Arról nem beszélve, hogy a OneNote - amit PC-n imádok - belezavarodott a szinkronizálásba. és a saját liveID-vel nem működik. És nincs lehetőség resetre a felhőben."
    mi az, hogy "belezavarodott"? :F egyébként van lehetőség, csinálsz Web Apps-ben egy újat, WP-ről böngészőben kikeresed, megnyitja és ráböksz, hogy mostantól használja ezt default-ként. problem solved.

Új hozzászólás Aktív témák