Hirdetés
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
"Alapból valóban nem azonos a nevezett szolgáltatás. De csak egy plusz widget kérdése."
ami még mindig fasorban sincs a WP-ben teljes rendszerszinten integrált információáramláshoz képest. mindent mindenhonnan elérsz, míg a widget egy önálló kis szigetként működik.a naptár csempe mindig a következő tennivalót mutatja. ráböksz és látod a többit. most ez tényleg probléma? miért kéne telehányni a kijelzőt naptárbejegyzésekkel?

"diákoknak zenét hallgatni, facebookozni, meg ilyenek. Felnőtteknek, dolgozni ennél több kell, mint amit ezek a termék menedzser skacok belelátnak a dologba..."
ömm... wtf?
elég régóta nem vagyok diák, és remekül "dolgozom"* a telefonomon, úgyhogy nem értem, mire gondolsz.*dolgozás alatt gondolom az Office-fájlok küldözgetését, szerkesztését, e-mailezést, esetleg online bizniszelést értünk, ami természetesen mind profi módon megoldható WP-n.
"Arról nem beszélve, hogy a OneNote - amit PC-n imádok - belezavarodott a szinkronizálásba. és a saját liveID-vel nem működik. És nincs lehetőség resetre a felhőben."
mi az, hogy "belezavarodott"?
egyébként van lehetőség, csinálsz Web Apps-ben egy újat, WP-ről böngészőben kikeresed, megnyitja és ráböksz, hogy mostantól használja ezt default-ként. problem solved.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hálózati / IP kamera
- Gaming notebook topik
- Hardcore café
- Gumi és felni topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- JBL Charge 5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

elég régóta nem vagyok diák, és remekül "dolgozom"* a telefonomon, úgyhogy nem értem, mire gondolsz.