Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
"Nekem nem kell a rendszer szinten integrált cumó, mert én nem facebookozok"
800millió másik ember meg igen. és valamit nem használni a rendszerből sokkal egyszerűbb, mint később beletákolni valahogy, nem?"Viszont az a kritikai megjegyzésem, hogy a WP7 nem adja azt a fasza Today nézetet, amit a régi WinMo..."
a WM Today képernyőjén is csak a következő eseményt láttad, nem az összeset. a WP home képernyője sokkal hatékonyabb, mint a régi today, mert oda csak néhány plugint lehetett kitenni, a WP home pedig maga egy nagy értesítési terület, minden egyes tile több információt is hordoz, pláne ha több oldalas."A OneNote-t tényleg nem érted. WP7, beépített alkalmazás, felhőben szinkronizál, LiveID azonosít."
kösz, de napi szinten használom.
akkor elmondom, mit próbálj ki, merthogy van lehetőség visszaállításra: telefonon setting-applications-office-reset office. ezután IE-ből menj fel a skydrive.com-ra, keresd ki a használni kívánt OneNote notebook-ot. meg fog nyílni telefonon, nyomj hosszan a section nevére és bökj a "set as default"-ra. és kész is, ezentúl ezzel a notebook-kal fog szinkronizálni. anno én is így állítottam be a már korábban használt notebook-omat, mert a telefon alapból létrehoz egyet, de nekem egy másik volt használatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VE - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 -3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akkor elmondom, mit próbálj ki, merthogy van lehetőség visszaállításra: telefonon setting-applications-office-reset office. ezután IE-ből menj fel a skydrive.com-ra, keresd ki a használni kívánt OneNote notebook-ot. meg fog nyílni telefonon, nyomj hosszan a section nevére és bökj a "set as default"-ra. és kész is, ezentúl ezzel a notebook-kal fog szinkronizálni. anno én is így állítottam be a már korábban használt notebook-omat, mert a telefon alapból létrehoz egyet, de nekem egy másik volt használatban.