Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
Thauxeeb #112 üzenetére
Az iOS, meg a WP7 (és Symbian) is futna minden gagyi, ócska és vacak telefonon. Csak az MS meg az Apple vannak annyira igényesek, hogy nem hagyják minden kacatra rárakni.
Az iOS meg nem csak 3 eszközt támogat hivatalosan. Hanem legalább a dupláját.
Szerk: Ja, hogy csak az iPhoneról van szó.
-
llaszlo
veterán
válasz
#65755648 #86 üzenetére
Erről mutass már valami kimutatást. Mert ez így eléggé hiteltelen főleg, hogy máshol azt olvasni, hogy az olcsóbb android modellekből rengeteget adnak el.
Gabesz1019: Azt mégis honnan vetted, hogy az MS nem pereskedik?? Ne röhögtess már. Ez megint egy ilyen applehater beszólás volt.
-
llaszlo
veterán
Attól, hogy régebbi rendszert használsz attól még egy teló sem ment tönkre. Sőt én inkább használok valami gyári cuccot ami normálisan működik mint az összetákolt sz@r főzött romot. Kevés ami jól működik és azokban is jóval több a hiba, mint a gyári rendszerben.
Inkább működjön rendesen, mint azon idegeskedjek, hogy újraindul lefagy, FC-zik stb.
Elég sok romot kipróbáltam már és nem is ez az első androidos telefonom, rengeteget moddoltam, saját romot csináltam stb, aztán rájöttem, hogy nincs rá időm és pont amikor használni kéne a telefont akkor sz@rik be. Akárhogy is nézem jelenleg az android eléggé igénytelen rendszer erre kellett rájönnöm. A sense ad egy komoly pluszt, de egy csomó dolog hiányzik belőle. Így elég valószínű, hogy ez az utolsó androidos telefonom.
Jövő év elején valószínűleg inkább veszek egy iPhone-t abban tuti nem csalódok ekkorát.
A moddolás csak a kis tizenéves meg egyéb nagyon ráérő embereknek jó. A legtöbben viszont csak használni akarják a telefont és nem bohóckodni vele órákat napokat, hogy úgy nézzen ki ahogy ő akarja.A wp7-tel az a gond, hogy még kissé kiforratlan. Viszont igényesebb, mint az android. Szerintem 2012-re az is kiforrja magát és akkor megugranak az eladások. Bár az MS elég későn lépett ezen a piacon. Ha 2008-09-ben kidobják a wp7-et akkor most jóval elterjedtebb lenne.
-
llaszlo
veterán
válasz
#65755648 #17 üzenetére
Ha megnézzük az árkategóriákat akkor a felső kategóriában sőt ha típusra is bontjuk akkor meg pláne az Android igencsak alul marad. Ahogy már mások is írták mivel minden fosra rányomják az androidot azért terjed ennyire. És mégis mitől fejlődne jobban? Attól, hogy telepakolják egy csomó használhatatlan és igénytelen funkcióval? A minőség hol marad? Vannak olyan területek amikben jó, de nagyon sok olyan van amiben csak gagyi minőséget képvisel.
ChipKng: Képzeld nekem is htc-m van és nem gyári rendszerrel. Viszont a custom romok meg sem közelítik a gyári romok stabilitását. És elég nagy öngól a htc részéről, hogy szarik a régebbi telefonokra. Erre én nem vagyok büszke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardverkemping június végén
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest