- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcika80
tag
válasz
hacki87 #1163 üzenetére
Haliho! Igen lehetseges hogy ez van. Most Szinte allandoan megy a gep ma, meg nem irt semmit hogy gaz van.
. A megoldasoddal csak ovatosan. Lehet nem kellene bent hagyni az akksit, mert ha ra kotod az adaptert is. Nem biztos hogy szeretni fogja. Ilyen dugaszokat hol lehet venni?! Mert olyanom ami pont kellene. Az nincs. Gtat fogom kiprobalni nemsokara. Hogy megyeget e vagy sem.☺.
-
Marcika80
tag
Rajta vagyok a dolgon, Van mérő műszerem, De. csak is a leges leg végső megoldásként szabom át. Még volt egy olyan gondolatom is, hogy vennék egy másik ilyen tabot, vésztartalékban, és annak az aksiját úgy hozzá kötni a másikhoz, hogy duplázódjon az mha-érték, azaz legalább így 4500nha legyen. Ötleteim sok van. De nem kapkodva... előtte a buhera nélküli megoldásokat veszem végig a gépen.
" ha orbitális hülyeséget írtam akkor elnézést kérek, lehet nem úgy működik a dolog ahogy én kitaláltam". De elég hamar elkapkodták ezeket a gépeket.. Gondolom nagy volt a lendület.
-
zombei
aktív tag
[Monitorra] kötéshez ilyen kellene, én majd januárban rendelek.
Most én is fel raktam az Office07-et csak a szükséges dolgokkal, így ~870mb +1GB így is össze jött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elden Ring
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest