- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Opera Minivel az a fő gond, hogy ha egyáltalán van onclick a linkben, bármit is csináljon, akkor már behülyül. Csak akkor működik, ha sima egyszerű #valami linkről van szó, onclick nélkül, így viszont a normális, asztali böngészőkön lesz rosszabb a működés. Ráadásul értelmesen lekérdezni sem lehet, hogy tud-e scrollozni JS-ből: mint látjuk, nem tud, de azért "bekamuzza" az összes lehetséges scrollozással kapcsolatos tulajdonságot, funkciót, mindent, nehogy véletlenül fel tudjak készülni rá hogy szegény tök fogyatékos.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Az Opera Mini a Live Demo alapján a sima #navi_btm / #navi_top megoldást érti csak, a JS-t nem kezeli rendesen, de sajnos ő azt hiszi hogy igen. Ha meg se próbálná a JS-t, akkor működne a gomb, de ő inkább megpróbálja, aztán belehal
A többi említett böngészőhöz semmilyen hozzáférésem nincs, azt lenne esetleg érdemes kipróbálni hogy azokban működik-e a #navi_btm / #navi_top megoldás. Itt egy teszt-oldal: [link]
iPhone: Frissítettem vmit a JS-kódon, hátha így működik azzal is... de persze nem biztos. Valaki legyen szíves próbálja ki!
-
Panther
HÁZIGAZDA
Csak az első lenyitásnál megy a listán belül az aktuális elemre, viszont minden lenyitáskor láthatóvá teszi a teljes listát. Ez szándékos, így ugyanis onnan folytathatod, ahol abbahagytad, ha pl ki kell klikkelned az ablakból és bezáródik a menü.
A window.scrollTo()-ra gondolsz? Azzal nem tudom hogy lehet a listán belül scrollozni, én először az element.scrollIntoView()-val próbálkoztam, de az valami halál gagyi... ugyanis az adott elemet az ablak tetejére scrollozza. Teljesen vállalhatatlan volt szegény. Utána írtam saját scrollozó függvényt, aminek viszont a fő baja az volt, hogy bár odascrollozott volna hibátlanul, ahova kell, de sajnos nem tudta megállapítani hogy hova is kéne, hol is van az adott elem -- hála az offsetTop és egyéb hasonló okosságokban uralkodó teljes káosznak.
Végül most úgy tűnik, ezt az infót is egész jól sikerült valahogy kihekkelgetnem a böngészőkből, de hogy ehhez ennyi sz*rakodás kelljen, az nem normális.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na, végre azt hiszem teljesen elkészült az új típusú lenyílós menük AutoScrollja (kinyitáskor az aktív elemhez scrolloz, és a teljes kinyílt menürészt is láthatóvá teszi).
Valami katasztrófa ami ezen a téren a böngészőkben van... pedig azt gondoltam hogy ez valami egész egyszerű kis cucc lesz talán. Aztán szívtam vele mint a torkos borz. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Ricco_hun #1871 üzenetére
Ez valami böngésző bug, de fingom sincs róla mi okozza pontosan. Főleg hogy ugyanazzal az oldallal néha bugos, néha nem. Úgy vettem észre akkor lesz ilyen ha túl korán scrollozik az ember... de nem tuti. Mindenesetre most megpróbáltam valamit javítani, de mivel sötétben tapogatózok, ezért lehet hogy nem segít majd. Ctrl+F5-öt nyomjon (meg esetleg törölje a cache-t) aki szeretne tesztelni, és ha utána is jelentkezik a gond, szóljon. Thx!
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
canniball #1452 üzenetére
(#1451) VAN der BOSS: Ott kellett annak lennie már korábban is, csak lehet hogy nem vetted észre. Vagy nem tudom. De nem igazán kerülhetett mostanában az adatbázisba 2007-es privát.
(#1452) canniball: Akkor kérlek beszéld meg most te vele, és ha azt mondja hogy van kedve ehhez most és a jövőben is, akkor megpróbáljuk majd nem feledni hogy szóljunk neki a következő designváltáskor. Persze lehet hogy 5 év alatt elfelejtjük, de hátha nem.
"Aki meg ennyit nem tud megtenni a kényelme/igényei érdekében, [...]" -- Hidd el, nem úgy megy az. Átszínező cucc is létezik, Winner_hun-nak pl van saját verziója, mégis mindenki ide jön írni ha nem tetszik neki valami. -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
(#1420) virkir: Ez egyik sem, egy egész pontosan egy hiányzó feature. Reményeim szerint lesz automata odascrollozás a listában, ahova kell, csak még nem volt rá idő.
(#1421) ToBeY: Pontosan teljesen ugyanaz a path bar van alul, ami felül. Csak a sárga csík került a tetejére az aljáról.
(#1422) TomKiss: Program szinten nyílhatna felfele is, a design miatt nem lenne szerencsés. Mindenesetre mivel ez design, ebben a kérdésben nem én vagyok a megfelelő személy, csak azért válaszoltam hogy nehogy azt hidd hogy elsiklottam feletted.
(#1423) woodpaul: Én is IE8-cal nézem, de sehol nincs ilyen hiba. Nem is kéne persze hogy legyen, mert a hsz-ek szövegének formázása kb nem is változott a korábbi designhoz képest (színcseréket leszámítva).
(#1434) VAN der BOSS: Én 95%-ra mondom hogy neked tényleg van még egy privát üzeneted, amit nem néztél meg, csak lehet hogy lapoznod kéne hozzá hogy megtaláld. Ha mindent végiglapoztál és tényleg nincs meg, akkor utánajárok, de igen valószínű hogy ez user error. (Hacsak nem cachelt be valamit hibásan a böngésződ.)
(#1435) littlelion21: Nem kapjátok vissza. Az újat viszont lehet fejleszteni, és mint fentebb írtam, a fő problémátokat határozottan meg szeretném oldani. Egyébként biztos hogy az új lesz a jobban használható, mert pont az amire való: egy link lista, és mint ilyen, például tudsz középső gombbal is kattintani a linkekre, ki tudod másolni a linkeket stb.
(#1436) dqdb: A billentyűzetes navigációra speciel pont figyeltem, szóval igenis használható azzal is a cucc. Csak ne a fel meg le gombokat használd, hanem a Tab-ot (Operában Ctrl+nyilak asszem), mivel ez linkek listája. Enter-re nyílik, Esc-re záródik. Mi kéne még?
-
Panther
HÁZIGAZDA
Azta! Nem hiszem el! A végére értem a topiknak!!!
Valaki tud még bugról esetleg? Vagy akkor tényleg csak a gyorskeresőé volt ilyen komolyabb? (Mondjuk a bugfix során még okosodott is egy sort)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Javítottam egy IE-bugot a gyorskeresőben, akinek volt vele baja, ellenőrizze újra!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest