- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
sekli
addikt
válasz
Panther #2049 üzenetére
Érdekes, most működik, bár nem úgy mint eddig, lehet, hogy az operások variáltak valamit.
Eddig úgy volt, hogy rákattintottam, és feljött egy legördülőlista UI elem, ebből lehetett választani, most ha rákattintok, akkor tölt egy kicsit, majd mint az asztali böngészőben, lenyílik a lista.
-
sekli
addikt
-
sekli
addikt
-
sekli
addikt
válasz
Panther #2032 üzenetére
most már jó...
telefonon a következő a helyzet:
- Opera Mini: nem működik
- Skyfire: nem működik
- Opera Mobile: próbálkozik valamit, csak nem lefelé vagy felfelé ugrik, hanem mindig a lap bal szélére
- S60 alap böngészője: ugrik fel is, le is, csak mindig a lap szélére ez is, de alapvetően jó -
sp@rtan
senior tag
-
dqdb
nagyúr
válasz
Panther #1948 üzenetére
Az direkt van vagy bug, hogy a menü lenyitása, becsukása, majd ismételt lenyitása esetén már nem görget oda az aktuális elemre?
Nem csodálom, hogy szívtál ezzel. Operában összedobtam rá egy user JS-t, mielőtt megcsináltad, aztán Firefox alá írhattam újra az egészet. A sima scrollTo() helyetti intelligens scrollozással pedig nagyon szép lett a végeredmény
-
-
canniball
nagyúr
válasz
Panther #1445 üzenetére
Ööö, én arra gondoltam hogy nyilván mielőtt "átállítjátok" az oldalt tudjátok mik lesznek az új paraméterek, és ezeket figyelembe véve már a frissítés előtt elkészülhetne, illetve azzal egy időben elérhető lehetne a script.
Tisztában vagyok vele hogy nem a ti emberetek, de nyilván más a dolog színezete ha ti kéritek mintha mi (korábban is megírta szívességből, gondolom ezután is megtenné). Kis lépés lenne a Házigazdáknak, de nagy ugrás lenne nekünk, megveszekedett usereknek.
-
14adam
addikt
válasz
Panther #1086 üzenetére
Nálam FF-be még mindig nem jó
Jah,és egy kis hiányosság vagyis nekem nagyon hiányzik mert fel kell menni a lap tetejére
(#1118) Panther : Ff-be nem jó még mindig
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Goddess of Victory: Nikke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Star Trek
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest