- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Ne érts félre, nem az a "maradi", akinek nem tetszett, hanem az a botor, aki ezt azzal indokolja (értsd: azzal takarózik, ha már nincs más érv), hogy szemfájást, fejfájást okozott a "rideg" kék. Ez bullshit. Sajnos sok olyat ismerek, akik éjjel is mindenféle háttérvilágítás nélkül guvadnak a monitorra és szidják a világosabb oldalakat. Ezzel nem tudok sem egyet érteni, sem azonosulni.
Más. Az, hogy a piros és a barna meleg szín, csak egy dolog. A kék meg komoly a szürkével. És? Nem lehet egy szakmai fórum komoly? Na mindegy.
Findzs:
Én egészen addig azt hittem, hogy a változás miatti nyavalygásnak már vége, amíg piros nem lett. Akkor jöttem a topikba, szóval nincs igazad abban, kik szidják a pirosat. -
Namost kinek mi a kellemesebb...? Nekem speciel a kék tetszett.
Megjegyzésként: Az, hogy mennyien sírtak-rítak az új design miatt ebben a topic-ban nem teljesen mérvadó. Vegyük pl a te "építő" jellegű hsz-aidat, és te végig relatíve finoman fogalmaztál! Viszont volt itt egy-két hisztérika, és ennek a nagyon kisebbségnek a hangja vol túl nagy! -
dqdb
nagyúr
Csak a cikkekre működik, a főoldalra nem, mert ott
1. vagy a fehéret szimplán lecserélve igénytelenül ronda lesz az eredmény,
2. vagy a mostani - szerintem nagyon jó - designt teljesen el kellene rontani, és akkor pedig azért lesz igénytelenül ronda az eredményFindzs #1682: az a "frankó" barnás árnyalat megegyezik a fórum két oldalán látható világosabb csík színével, amit sokan kritizáltak
Nem irigylem a házigazdákat ...
Findzs #1683: átszínezni át lehetne, de mire? A sokak által kifogásolt pirosra? Vagy az ugyancsak sokak által kifogásolt kékre? Vagy egy újabb színre, aminek eredményeképpen az oldal inkább hasonlítana egy papagájra, mint egy informatikai portálra? Szerintem azok úgy jók, ahogyan most vannak.
-
UdVi86
aktív tag
Az is lehet, hogy a korábbi prohardver változatnál a rosszul kalibrált monitor hibája annyira nem jött ki. De tényleg furcsa, hogy miért bántja most a szemedet.
A fórum háttere ugyanúgy barna maradt, csak valamivel hidegebb, szürkésebb árnyalatú. A betűk ugyanúgy feketék. A kiemelés piros helyett kék lett. A két szín közül szerintem a piros rikítóbb, jobban bántja a szemet.
A címlapon a cikkek leírása fekete betűs, fehér háttérrel, ugyanúgy, mint pl. a logouton. A cikkek címe pedig kék, ami eléggé félkövér ahhoz, hogy szépen elkülönüljön a fehér háttértől. Ráadásul a kiemelt cikkek címe piros, ami még inkább elkülönülő szín. Egyedül a sárga szín bántó kicsit. Azon valóban lehetne picit sötétíteni.Valóban nem tökéletes a szemem, de azért ha kifolyna, azt észrevenném (főleg egy CRT monitor előtt). Ja és nem kell egész nap a fórumot bámulni, menj ki néha egy kicsit sétálni a friss levegőre. Nem bántásképpen, csak ez a visszajáró.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Hardcore café
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest