- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
sekli
addikt
úgy nézem az Operák közül sem csak a Minivel van baj, például ebben a topicban mobilarenaról nézve működik a felfele ugrás, de nem működik a lefele, PH! -ról nézve semelyik irány nem megy. Bár most nézem, hogy az utóbbi Chrome-mal sem megy, akkor csak az első jelenség furcsa.
-
kraftxld
félisten
Nekem tetszik az új címlap, jól megvan csinálva.
Ha meg lenne olyan opció, ahol kiválaszthatnám, hogy az egész lapcsaládot melyik design-el szeretném olvasni az meg már maga a tökély lenne. Én általában a PH alól nézem a fórumot, és kicsit zavar, hogy ha pl megnézek egy logout-os írást, átvált a logout-os design-re.
Nem a világvége dolog, el lehet viselni, csak jól jönne -
raczger
őstag
Valószínűleg a többség megszokta. Akinek váltáskor nem jött be lehet annak már tetszik. Lehetséges azért, mert először nem tudta miért hova nyúljon, klikkeljen, de azóta már megszokhatta. Nekem speciel váltáskor is tetszett, először nekem is fura volt pár dolog, de most már nem zavar semmi. Egyébként talán egy szavazással meg tudnátok nézni, hogy ennyi idő eltelte után (miután már megszokták) kinek hogyan tetszik az új design.
-
_Voyage_
aktív tag
Eddig a PH! is olyan volt mint a mobilarena lett most, csak ugye más színekkel, szürkés háttérrel, most meg fórumban meg mindenhol ez a lilás háttér, fórumtémáknál az eddigi barnás háttér nagyon világosra váltott, szerencsére a hozzászólásoknál maradt minden a régi, de ez tegnap délelőtt-délben-koradélután történhetett, mert azóta tök más, nagyon furcsa is volt elsőre.
Eddig ilyen volt, mint MA: [link]
Most ilyen lett a PH!: [link]Esetleg nem lehet, hogy valami reklám csinálja ezt? Vagy személyre szabott bűnhődést kaptam?
-
jattila
csendes tag
Amíg Panther el nem készül, nem próbáljátok ki a Fórumkereső Prohardver-es keresődobozait a fórumotokon?
Addig is lehetne a teljes fórumban hozzászólásokra keresni. Az Indexes keresődobozunkhoz hasonlóan, lehet az adott oldalon levő kategóriára és témára is szűkíteni a keresést, lehet egy fórumozó hozzászólásaiban is keresgélni. Van töredékszavas keresés, dátum szerinti rendezés, stb.?
-
Azon esetleg nem gondolkodtatok, hogy a mobilaréna "gadget" feljebb menjen a főoldalon a gamepod környékére? Így kicsit oylan, mintha mostoha gyerek lenne ott a lap alján. nagyon építő ötletem nincs, max. az, hogy felcserélném a gamepod-dal és a gamepod jöhetne közvetlenül alá.
-
UdVi86
aktív tag
Az "ennyi itt a vége"-t már sokkal korábban kellett volna mondani. Nem ilyenkor, mikor pár ember nyavalygása miatt, dobjátok a jól megálmodott színvilágot, amivel új designt adtatok a prohardvernek és a fórumnak és visszatértek a régihez. Kár volt fejleszteni. És azt ne mondja nekem senki, hogy css-ben olyan nagy munka átírni 3 színkódot.
De lezártam a dolgot, emiatt még fogom használni a fórumot.
-
Nézd, én nem fogom ütni az asztalt, hogy kérem vissza a kéket, mert a régi barnára sem mondtam sosem rosszat, csupán szerintem így felesleges volt egyáltalán kék-szürkére tenni, meg úgy ez az egész. De tényleg, ti tudjátok, én csupán nem értem, hogy a jól kigondolt(gondolom) ötletet, mért kellett eldobni, mert pár embernek nem tetszett.
Az viszont mindenképp becsülendő, és dicséretes, hogy hallgatok ránk, fórumozókra. Még akkor is ezt mondom, ha a legutóbbi lépéssel nem értek egyet.
Innentől meg fórumozok szép csendben tovább, és várom azt a skin váltó gombotJa meg jut eszembe, volt arról szó, hogy az MA megkapja majd a régi új PH színt. Tényleg? Mert akkor probléma megoldva
-
Nyugtasson mindenkit az a tény, hogy a Parciék próbálták a felhasználók véleményét figyelembe venni, de mivel állandó együttható az emberi hülyeség, önzés, lehetetlen szerintem olyat kialakítani, hogy "a többség véleménye", ha szabadon hozzászólhat mindenki. Max. szavazás vagy egy fórumtéma az ömlengésnek, de az csak homokozó szinten, nem pedig az alapján fejleszteni. sok helyen egyszerűen bevezetik az új dizájnt és kész. A nép meg azt csinál, amit akar. Ezt sem kellene figyelmen kívül hagyni a közönségnek.
Mindenesetre köszönöm a kék visszaállítását. Ez szerintem esztétikusabb - szubjektív.
-
kovy79
őstag
Tisztelet, hogy figyelembe vettétek más véleményét! Itt most nem arra célzok, hogy kinek van igaza. Mindenkinek, azaz senkinek. Valóban, tanulság az van bőven, HG legyen a talpán ilyen esetben. Csiszoljátok azt a dizájn/módválasztót!
(#1796) Barthezz2: amint látod, nem "kussolok"!
-
dqdb
nagyúr
A designváltás nekem pár dologban jól jött: fejlesztőként - de nem webfejlesztőként - most sikerült ezen a téren pár év technológia lemaradásomat áttekinteni HTML és barátai témakörben. Anno leragadtam sok évvel ezelőtt a táblázatos layoutnál, most már tudom, hogyan néz ki egy modern, CSS + DIV alapú design (nem is gondoltam, hogy az UL/LI páros mi mindenre jó). Azt hittem, hogy a user JS és user CSS sokkal macerásabb dolog, de már látom, hogy csak pár dolog kell hozzá: elhatározás, egy jó HTML DOM referencia, Firebug/Dragonfly és némi HTML + CSS rutin.
Vagy nem ilyen konzekvenciát vártál a designváltás kapcsán?
Megvárom a mostani módosítási kör végét, aztán - ahogyan korábban is írtam - vagy faragok rajta magamnak, vagy nem (ez az esélyesebb, bár a legújabb fórumszíneket szokni kell még kicsit). Most - bár kérésre többet írtam - egy user JS-t használok (hírek balra, ajánlók jobbra rendezése), és két user CSS-t (átmenetes oldalháttér szimpla bézsre cserélésre, és látogatott linkek áthúzása).
-
El Kebir
őstag
-
-
Szten Márs
nagyúr
Pont ezen gondolkoztam, hogy mintha ott is az lett volna, csak nem tudtam visszaemlékezni. Mindenesetre az úgy sokkal harmónikusabb volt ezek szerint, azzal a színnel a félkövér, pirossal meg kemény. Most pl, hogy átjöttem a logoutra, egészen szemnyugtatóak a nem félkövér nevek, és szinte fellélegzett a szemem - persze szigorúan csak a saját nevemben tudok beszélni.
-
-
Hát akkor meg kell barátkoznom vele. Drukkolok, hogy sikerüljön jóféle árnyalatokat összehozni ezekből a színekből is.
Amúgy csak úgy mellékesen kérdezném, hogy tudjátok, hogy hány embernek tetszett az új, és hány akarta vissza a barnát? Mert szerintem az, hogy ide több panasz jött, mint dicséret, az valahogy nem releváns, mert eleve azok jöttek ide, akiknek gondja volt, és nem azok írtál le 100x, hogy "dejó", akiknek tetszett.. szerintem.Xirtam: Egyetértek. Bár alapvetően a régi barna sem váltott ki belőlem semmi ellenérzést, csak valahogy öröm volt az új, világosabb, "üdébb" színösszeállítás.
Itt a "választható"
-
dqdb
nagyúr
Köszi a linket. Megvárom a kör végeredményét, aztán hétvégén alkotok valamit. De az is simán elképzelhető, hogy nem
A hozzászólásos/fórumos comboboxok görgetőrutinja elegáns lett, a sima element.scrollTo(...) helyett a középre görgetés sokkal szebb végeredményt ad. Az direkt van, hogy csak a combobox első lenyitásakor működik?
-
Azért azt nem felejtsd el, hogy valószínűleg azok fognak most kussolni, akiknek a kék nem tetszett, és azok szólalnának fel, akiknek az igen.
Továbbra is azt mondom, hogy ti tudjátok, de megcsináltátok a kék-es design-t, bevezettétek, és az ellene felszólalók kedvéért, most visszacsináltátok majdhogynem a régi színt. Emiatt nem látom, miért lenne komolytalan, ha valaki most megjegyzi, hogy a kék jobb volt. Én megjegyzem, nekem már a legelső változat is tetszett, aztán az csak finomodott, és teljesen jó volt a végén nekem, erre most meg vissza 2 padlógáz, és újra a régihez hasonlító összhatás, ami mellesleg nem is a régi, nem is az új, és nekem pont nem tetszik ez a színárnyalat, amiről meg sem mondom, hogy milyen szín akar lenni.
Semmi rosszindulat, csak a személyes véleményem. A ti munkátok, ti tudjátok, hogy mit miért. És mindamellett, hogy nem tetszik nekem most, mindenképpen elismerésre méltó, hogy meghallgattátok a fórumozók óhajait
Én meg csak egy vagyok a sok közül.. -
-
P00By
nagyúr
Nem tudom mennyire tartozik ide, de a kedvenceknél a "a lista elejére hozom ezt az oldalt" nyilat nem lehetne módosítani? Úgy értem, h mikor rákattintok legyen egy kérdés, mint a kukánál. Sokszor volt már, h véletlen rákattintottam.
Megjegyzem közel sem tartozik a legfontosabb dolgok közé, csak eszembe jutott -
szab.tam
nagyúr
valóban nem tettem hozzá, de nem is ez volt a célom....
más. kb. 6-7 éve szerkesztek és adok ki vallásos tartalmú, mp3 és olvasható szöveges tartalommal rendelkező cd-ket, dvd-ket. már sok ezer db-on túlvagyunk. (és mivel legálisan, szabadon másolható az anyag, így saccolni sem tudom, mennyi felhasználó kezébe került már...). olyan már volt, hogy valakinek a gépe, lejátszója nem vitte, de elenyésző. de a "nem tetszik", "nehezen navigálható", stb. vélemény gyakorlatilag nulla.
ez nem az én ügyességemnek köszönhető, hanem talán annak is, hogy pl. a közvetlen mp3-akhoz és szöveges anyaghoz mutató linkeket tartalmazó tartalalomjegyzék kinézetét is a már meglévő, internetes formára alapoztam. pont azért, hogy mindenki a már megszokott kinézettel találkozzon. és évek óta ugyanúgy megy minden kiadás, természetesen mindig új tartalommal, de változatlan kinézettel. még az mp3 formájához is félve nyúltam, nehogy valakinek a lejátszója az egyik év anyagát vigye, a másikét meg más ráta miatt nem. (de mivel javult, így ez nem okozott gondot.) azt is tudom, hogy a legkisebb változás 10 emberből 1-nek nagyon tetszene, 5 nem foglalkozna vele, 4 meg hangosan oválna....
ha 1x mégis kénytelen leszek valamit korrigálni, akkor előtte tuti 10 db-ot kiosztok relatív reprezentatív módon, és begyűjtöm a véleményeket, amiket persze, majd vagy megfogadok, vagy nem.erre próbáltam utalni, hogy ezt a lépést szerintem nagyon kihagytátok. igaz, ez már utólag nem megléphető. a hsz-od pedig pont alátámasztotta azt, amiről beszéltem.
az életkorommal semmi bajom, de köszöm az "ifjú harcos" besorolást. nem is tudhatod, de kifejezetten jól esett....
-
kulerr
őstag
...pont azért nem írok konkrétumot h ne az legyen h az én vagy egyesek szájíze szerint legyen. Már nagyon sokan írták, alapvetően nem a kinézettel hanem a színösszeállításal lehet a legnagyob baj, ez ellen nem tudok-tudunk mit tenni és konkrétabban nem is lehet megfogalmazni.
Azért nem tudjuk olvasni mert rettenetesen zavarja a szemünket.(#1743) Racecam Isten lássa lelkem nem kötekedésképpen, de ennek az "elenyésző kisebbségnek" így eléggé "elfogadható veszteség" szaga van ebben a beszélgetésben már...viszont őszintén remélem h tudtok - azoknak akiknek nem bírják a szemük ezt a verziót - "kisebbségnek" is alternatívát kínálni.
-
_Voyage_
aktív tag
3. a fórum valszeg át fog menni barnásba, piros linkekkel, és inkább a megújuló mobilarena fórum lesz hasonlatos a mostani ph-shoz.
Egy hozzávetőleges időpontot lehet tudni, hogy melyik-mikor?
Mikor új ph dizájn beköszöntött, valami olyasmiről volt szó, hogy 2-3 hét, és mobilarena is új dizájnt kap. De ezekszerint csúszik a dolog. De mennyit? -
Chaser
legenda
Csak fog az én tollam
Mivel úgyis ti döntitek el milyen lesz, így sztem ebből a szempontból teljesen mind1 az eredmény. Aki mer az nyer
Azt mondjátok fél év meló van benne, hát nem tudom, én szeretném tudni fél év munkámat hogy díjazza a nagyközönség, ha negatív, ha pozitív. Ha a télapó lennék azt mondanám félsz befogadni az újat
De szerencsére nem vagyok, így csak szimplán nem értelek. Jobb híján ámen
A régi ph színeket várom
-
-
kovy79
őstag
Megértettem, elfogadom, ezért is írtam zárójelbe a #1735 végére azt, amit.
Nem állítottam soha, hogy nincsenek "csiszolások", ami eddigi javítás volt, az hibátlan.Racecam: korrekt hozzászólás, lám így is lehet. Értem a véleményedet, rendben.
Mod: bár a rutinos olvasókat nem biztos, hogy le kellene degradálni "elenyésző kisebbség" titulussal. -
virkir
veterán
Én vagyok a hülye, hogy folytatom ezt a meddő vitát mikor a váltás óta nem is nyitottam meg jóformán a főoldalt de...
egy ingyenes, jó minőségű tartalom tovább bővült
Talán nem kéne ennyire erőltetni a bővülést mert mint írtam az oldal kezd elveszni az egyéb tartalmak káoszában és ez meg is látszik azon hogy a friss hw. teszteket számtech híreket lassan abszolút utolsókén publikálja a PH.
Második bekezdés
Azt is nézd meg kik azok akik lógó nyelvvel lelkendezek és kik azok akik meg nem ráadásul csak azoknak mentetek neki akik valamilyen szintű kritikát fogalmaztak meg akik meg örültek azoknak meg legalább a buksiját megsimogathattátok volna, hogy örüljenek még jobban.
Végül pedig nem azt írtam, hogy mindenki úgy gondolja ahogy én hanem, hogy sokan a régiek közül velem együtt. -
kovy79
őstag
Ne jöjjünk már állandóan azzal, hogy ki csinálta a régi ph!-t! Egy szóval nem említettem, hogy napos retardált lenne! Sőt, ha a régi ph!-t dizájn-t ő csinálta, akkor le a kalappal előtte!
Bár azóta biztos elolvasta a Bauer-Berács - Marketing című "antialapművet" aminek az első pár oldlal arról sszól, hogy változtass dizájn-t és újra minden fellendül! Mindegy milyen is lesz, változtass!!!
Tételesen páran már felsorolták előttem, érdemes lehet elolvasni.
A szerkezettel kénytelen lesz megbarátkozni a majdani olvasó, hiszen az marad.
Bár ha hiszed, ha nem tényleg átláthatatlan. Egyszerűen gőzöm sem volt a lap közepén tallózva, hogy éppen mit olvashatok (Racecam, tudom, én vagyok a h*lye!). Kaotikus, és képzeld el, nem tudok a régi és az új közötti átmenetre megoldást, mivel annyira különbözik (ezt is leírtam jószándékkal vezéreltetve anno, hogy HG legyen a talpán, aki most kihúzza a lecsóból az oldalt). A fenti hasznos box-ok (Logout/Gamepod/Mobilarena) legalulra kerültek, hogy még véletlenül se legyen szem előtt.
Színek: ez a legérdekesebb téma. A főoldal úgy néz ki, mint a szivárvány. Ha hiszitek, ha nem a fehér, sárga, zöld, lila és a kék mind hideg színek! Számomra ez a legzavaróbb. Pszichiáter kedvesemmel beszélhetnétek a hideg színek emberi érzésekre gyakorolt hatásáról! Nem, nem vagyok részrehajló, csak saját tapasztalat, hogy egyszerűen nem tetszik egy olyan oldalon, ahol jól szeretném magam érezni. A fórum kezd közelíteni a kellemeshez, de a kék az kék... -
virkir
veterán
Tényleg az utolsó hsz. részemről ebben a témában.
Ismét sikerült egy sablonos közhellyel elkerülnöd a lényeget.
Ha nem ment volna át nem az a kérdés, hogy kinek mi tetszik vagy mi érdekli hanem, hogy egy számítástechnikai hardverrel foglalkozó oldalnak mi köze van pl. a házimozihoz.
Ezzel az erővel akár a Maunika show vagy a Dzsoshi barát eseményit is kirakhatnátok a hírekbe mert van akit meg ez érdekel.
Ha megnyitok egy tomshardware-t vagy egy HWSW-t akkor azt azért teszem mert azok a hírek cikkek érdekelnek és nem azért mert LCD tv-ről akarok olvasni vagy fényképezőgép tesztet keresek mintahogy egy tőzsdei hírekkel foglakozó oldalon sem fogok recepteket keresni a vasárnapi ebédhez.
Így meg szerintem a ti logikátok a furcsa és már várom a Gamepod-on a celeb híreket.Ha a 1649-ből is csak az "ifjú titánok" ragadott meg akkor igazán nincs miről beszélni és ne csodálkozz. hogy olyanok a vélemények amilyenek.
A 1718-ban ismét felteszel egy olyan kérdést amiről már született legalább 500 hsz de ti egyszerűen nem akarjátok megérteni, hogy a főoldal egy kaotikus, ízléstelen, bántó színösszállítású valami amit szvsz a régebbi tagok igen nagy százaléka elkerül a továbbiakban és inkább belép az aloldalakról minthogy kínozza vele magát. -
kovy79
őstag
Write only mód van?
Az itt hozzászólók igen szép százalékának nem tetszik, sőt mi több, hányinger lett az oldal!
Ha valami gusztustalan, nem mindegy, hogy ki csinálta? Mit kell lovagolni apróságokon?
Nem mindegy, hogy ifjú titánok, vagy maguktól elszállt tulajok?
Tehát akkor mostantól nem lehet negatív kritikát (még ha normális hangnemű (virkir), vagy olyan, mint az enyém) megfogalmazni?Findzs: ám a billentyűzeten látsz!
-
BloodyEddie
őstag
"Hova tűnt a Fototrend? Mik ezek a változások? MEGÚJULTUNK!"
Ez is piros. Semmi gond nem volt a pirossal, sőt, az tényleg értesítőnek nézett ki. A sárga beleolvadna a PH-ba, a kék szintén, a fekete meg egyszerűen csúnya. De ha már a pirosat mindenképp el akarjátok üldözni, akkor kék legyen, de ne fekete.
-
-
dqdb
nagyúr
Esetleg, ha már sikerül a designváltás okozta hajtásból kikerülni, akkor érdemes lenne bevezetni a cikkeknél egy olyan funkciót, hogy "korrektúrajavaslat a szerzőnek" (csak a szerző kapja meg) vagy inkább "korrektúrajavaslat" (többen is megkapják, hogy hamarabb kijavíthassák). Ilyenkor az üzenetbe automatikusan bekerülne a cikk linkje, és egyszerűbb lenne felhívni a figyelmet az elgépelésekre és félrefogalmazásokra (szerintem kimondottan helyesírási hibának nevezhető hiba eléggé ritkán szokott lenni a cikkeitekben), és nem mindenki a hozzászólásokat offolná tele.
Esetleg várható, hogy ez a közeljövőben megvalósul? Az új fórum kinézetében egyedül ez zavar, de ez sajnos nagyon. Ha igen, akkor kibírom addig féllábon, és nem gyártok feleslegesen user JS-t.
-
Chaser
legenda
Figyelj, akkor feltölti az illető egy ftp-re wordben vagy ahogy akarja, én meg visszatöltöm lektorálva
kiegészítéssel a névben, persze ez csak úgy működne hogy megegyezünk egy idő intervallumban, pl 10 perc, 15 perc, amennyi idő alatt vissza kell küldeni, én se ülök mindig itt, van hogy napokig nem fórumozok. Aztán ha más is besegít akkor már jók vagyunk, minden kezdet nehéz tudod
De nem erőszak, én elmondtam mennyit "profitálnék" ebből.
2 változás van ami nagyon idegen, a kereső pozíciója, nekem még mindig balra mozdul a kezem
A másik meg, hogy a témaindítás is elkerült a nekem megszokott helyről, persze ezeket túl lehet élni. Meg a címlapon -nekem- keszekuszaság van, hogy a fototrend eltűnt az fel se tűnik, sztem azt soha nem olvastam. viszont ezektől nem fáj a szemem. Most így nappal a színtől se, hogy balról is jön fény meg jobbról a lámpa, de este
Kiskaput használva túlélem, én elhiszem hogy piros ban gom mellett megnyugtatóak a kék linkek meg nevek, lehet az én szemem se fájna
Hsz-t gyűjtünk, hsz-t gyűjtünk?
Mindjárt hívok egy modit
-
Chaser
legenda
Félreértelmezted, fel se merült bennem, hogy lektoráljak, mondjuk pm-ben átküldi az illető én meg átolvasom, ennyi. Ha szükséges javítom és visszaküldöm. Nem kívánnék belefolyni a leközlés és szerkesztés folyamatába, arra ott az "elkövető"
. Ha ehhez alá kell írnom valami bizalmassági okmányt annak sincs akadálya, esetleges tartalmi hibákra meg ott a topik, én csak a helyesírást nézném. Ha akarsz megtalálsz, ha nem akkor nem
szerk: Racecam : Peace
Tökéletes -mindenkinek- soha nem lesz semmi, de legalább törekedni kell rá.
-
Chaser
legenda
Ugyanabban a csapatban vagytok nem? Hiába veszel fel szmokingot lyukas tornacipővel...nem a legjobb hasonlat, de szerintem érted mire gondolok. Valamiféle kis összhangot kellene keresni/találni a dolgok közt. Új design kell? Minek, miért?
De legyen, én itt csak olvasó vagyok, az én véleményem mit számít? Ha azt hiszed attól lesz profi az oldal, hogy kifolyik az olvasók egy részének a szeme, hidd azt, előbb-utóbb kiderül melyikünk gondolta jól. Önjelölt bloggerek kiadnak mindenféle szemetet a kezük közül az sem oké, de ők legalább nem mondhatják el , hogy profik és napi szinten teszik. Hadd ne mondjak a cikket írók közül neveket, rövidebb lenne azt felsorolni aki tud írni vagy legalább átolvassa a cikkét mielőtt kidobja az olvasóknak. Egyszer valamikor egyiküknek fel is ajánlottam, hogy átnézem mielőtt leközli ingyé', mert jókat ír, csak nyelvtanilag hadilábon állnak a cikkei. Nem koptatom tovább a bill-t, mert úgy látom nincs értelme, magát az új designt kényszerűségből úgyis megszokja az ember, de a szín az más téma. Persze lehetne logout vagy gamepod alól is olvasni, de majd az is "megvilágosodik" egyszer a technika megállíthatatlan fejlődésének köszönhetően, szóval részemről marad a kevesebb fórumozás a ph felületén, ahonnan eddig is fórumoztam.
Végül, de nem utolsósorban idéznék az alapelvekből:
"ha hozzászólsz:
* figyelj a helyesírásra és az érthető fogalmazásra. Sokkal nagyobb valószínűséggel kapsz választ egy összefogott, érthetően tagolt kérdésre, mint egy nehezen értelmezhető betűhalmazra.
* ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
ha egy hozzászólásra válaszolsz, akkor azt a Válasz gombbal tedd, hogy akinek írod, illetve mindenki más is láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra, akkor azt ne több hozzászólásban tedd, próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat."Akinek nem inge ne vegye magára
-
-
-
-
-
törölt tag
Gondolom előbb utóbb én is megszokom az újat. Sajnos én ilyen régi vágású ember vagyok ideg bajt kapok a sűrű oldalaktól. Meg mikor a sok kép agyon nyomja a szöveget.
Jó néhány hozzászólásotok kicsit keményre sikerült. Én ezért írtam amit írtam.
Az eddigi váltásoknál korántsem volt ekkora hőzöngés. Arról nem is beszélve, hogy mind közül az előzőhöz képest ez a legradikálisabb. Gyakorlatilag mikor megláttam azt hittem rossz helyen vagyok és elsőre majdnem el is klikkeltem az oldalról.
Na mind1 nem szövegelek! Sok sikert! És remélem ez a hígulás tényleg nem megy a "valódi" hardverek rovására!
-
joey04
titán
jaj...
[link]ugye ezt nem felejtitek: Mobilos verzió az oldalból mindegy lesz-e, de ha igen akkor a kapcsolót le ne felejtsétek, hogy lehessen mobilról is a full verziót nézni, azért szemezgetek mindig olyan telefonokat, amin jó a net, hogy rendessen lássam az oldalakat ne valami lebutított szutykot!
elég csapás nekem ez az új design, amit remélem nem vesz a MA.
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- További aktív témák...
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest