- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Aktív témák
-
Cane
őstag
RAMBÓ:
Jól beszélsz. Amióta új az oldal máshol olvasom a híreket: átláthatatlan, a pofámba ömlik 10 csillió információ, főleg olyan témákban, amikre sosem kattintottam. A teszteket szeretem a legjobban, de csak PC vonalon, a fotó, mobil kütyükre, hazai pályára, logoutra is csak nagyritkán kattintok.
Más...
Kicsit konkrétabban: pl. a
* PROHARDVER!
* Mobilarena
* IT café
* GAMEPOD.hu
* LOGOUT.huvagy 3 helyről elérhető a lapon. Minek?
Megint más...
A pasztel barnás-szürkés színhez remekül megy az acélkék, kb. mint a hupililához a
bilikék.A bitmarket-nél a "TERMÉKEK » Hardver » Processzorok" eléggé ömlesztve jönnek. Miért nem lehet választani gyártó szerint?
-
Cane
őstag
A teszteknél pl. az [1. oldal] gombnál nincs legördülő fül jel, oda véletlenül kattintottam rá, akkor jöttek ki az pl ezek a lehetőségek oldalszám szerint:
* 1. Panasonic Toughbook CF-19
* 2. Panasonic Toughbook CF-19 - további részletek
* 3. Platform - CPU, RAM, HDD
* 4. Megjelenítés, bevitel
* 5. Hőmérséklet, zaj, akkumulátor
* 6. FináléÉrdekes, pl. a topikban a hozzászólás számánál gombjánál látható ez a lefelé mutató telt nyíl, ott egyértelmű hogy lehet görgetni, választani.
Az új színek nekem sem jönnek be, de hát gondolom ez a winter edition.
Aktív témák
- MO-RA3 4x180 Lt White radiátor eladó
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest