Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _ak_

    addikt

    Valahol megértem, hogy gőzerővel nyomják a telókat most magukból és így az újakra meg a Mi szériára marad csak idő, de ettől még én is nagyon reménykedem benne, hogy most ár tényleg jön a V6.

    Nincs különösebb bajom sem a Note-al, sem a V5-el, de hazudnék, ha nem az lett volna az egyik fő mozgató rugó a választásnál, hogy gyakran jönnek frissítések és vagy tovább foglalkoznak a telefonokkal, mint a nagy gyártók.

    Persze egy phabletet akartam és az edigitálból még így is olcsóbb volt, mint más gyártó hasonló tudású, független, telefonja. Igazából az android verziót leszámítva mindent tud, amit most akartam, így nem látom értelmét cserélni semmi másra, csak az ígérgetés be nem tartása akkor is gáz.

    Egyedüli problémáim a felvillanó gombsor és ha a hosszabb újraindítás nélkül használnom, akkor van néha hogy szellem érintések jönnek, de ez utóbbit megoldja egy restart.

    Akksiból meg vagy egyszerencsés darabot fogtam ki, vagy rengeteget számít, hogy wifin vagyok. Most per pill majdnem 11 órája vettem le a töltőről , 52%-on vagyok 4 ó 13 p kijelző idővel. Ebben volt játék, youtube és sok sok netezés.

    Egyszer sikerült 4óra valamennyi kijelzőidőt elérnem merülésig, de abban 1 nap vidék volt, nem hogy wifi nélkül, de térerő is alig volt, ha volt, ami köztudottan nagyon meríti..

    Let's begin, de gozaimasu!

Új hozzászólás Aktív témák