- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
vackor81
csendes tag
válasz
vackor81 #10205 üzenetére
Akkor esetleg olyan valakihez irányulna a kérdés, akinek van még ilyen készüléke, és használja is. Melyik a legstabilabb magyar nyelvet tartalmazó android 4.3, 4.4 vagy 5.x alapú rom, amit nyugodt szívvel ajánlana egy átlag felhasználónak, aki nem szeretné tovább buherálni már a készülékét. Most V29-en van, és feleségem két éve így használja, ez volt a harmadik felrakott rom anno, és ez bizonyult tartósnak. Viszont most mindenféle magasabb verziószámú androidot igénylő kütyüt kapott és ezeket szeretné gond nélkül használatba venni.
-
vackor81
csendes tag
válasz
Milestone2 #10201 üzenetére
Esetleg tudnátok segíteni abban, hogy akkor mi volt az első tökéletes (azaz ahhoz közelítő), magyar nyelvet is tartalmazó rom, amivel már ment a mi band (illetve az összes 4.3 kritériummal bíró okoskütyü) ?
-
vackor81
csendes tag
válasz
Teki008 #8477 üzenetére
Nagyon régen volt már, majdnem egy éve, de ha jól emlékszem nálam is ezeket írta ki elsőre a berakott akksival. A lényeg, hogy akku nélkül próbáld meg újra. Lehetőleg minden elérhető USB portra rádugva, mert például valamiért nálam a számítógépen az előlapi USB3 nem látta, de az alaplapi viszont már igen.
-
vackor81
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem fórumtéma, de valamikor itt olvastam egy alternatívát a MiBand helyett, egyfajta karpántot, ami tudja az említett kiegészítő funkcióit. Hívásértesítőhöz és ébresztéshez kellene.
Nem okosórára gondolok, hanem olcsóbb és egyszerűbb termékre, szinte már minden hsz-t végigkerestem találat nélkül.
Pedig itt hangzott el, mert feleségemnek is Notija van, és heti rendszerességgel követem a fórumot.
Tudnátok ajánlani valamit, esetleg webcímet, vagy ha van valakinek ilyen kütyüje, akkor véleményt róla?
-
vackor81
csendes tag
válasz
tolvaj! #2458 üzenetére
Jó a linkelt csomag, egyedül a 6592-höz készültet találom benne.
Kipróbáltam újra, teljesen jó.
A preloadert, ubootot, stb. eleve nem is engedi rá - tehát nincs is kipipálva a scatter betöltését követően csak a felsoroltak harmada (ahogy a leírásod linkelt képén is látszik)
Kiadtak közben egy újnak tűnő (legalábbis nekem) repart romot is 23-as végződéssel. Majd lecsekkolhatja, akinek szüksége van rá, gondolom telepítésben nincs különbség:
-
vackor81
csendes tag
válasz
rick009 #2325 üzenetére
Kicsit késve bár, de felraktam az összes driver csomagot, innen letölthető:
Én mindent felpakoltam a gépemre, biztos ami biztos alapon (bajt nem okoz).
Nem neked írom, hanem akik nem tudják esetleg: az oprendszernek megfelelő mappákból kell indítani a telepítő alkalmazást (ha nincs pl. Win8, akkor a Win7-es is megteszi)
Ha pedig nem találtok alkalmazást, csak telepítési információs inf fájlt, akkor az rajta jobb klikk - választó menü- telepítéssel tudjátok hozzáadni az adatbázishoz.
-
vackor81
csendes tag
válasz
rick009 #2314 üzenetére
Nehogy a friss romok scatter fájlait töltsd be!
Én legalábbis úgy értettem a kérdésed, hogy azokat csomagoltad ki és olvastad be flash reco toolba...
Az 1. hsz-ben is linkelt letölthető csomagban található REDMINOTE_BACKUP_USINE mappából mountold a scattert!
Mikor már mindent megcsinált a leírás szerint, és újra akksit berakva elindult a teló, csak akkor tedd be a gyökérbe vagy az egyik üres mabbába a letöltött friss rom .zip-et
(#2322) Dan-szan
Rendben, te tudod. Csak nekem nem ment a "hagyományos" sehogy sem, pedig nagyon akartam.
Az unbrickes dologgal viszont megvolt fél óra alatt -mondjuk nem számolom a Win 8-am driveres rábeszélését, de a Manager progi miatt később is hasznos lehet, ha usb-n keresztül is tudsz kommunikálni a telóval. -
vackor81
csendes tag
válasz
Dan-szan #2282 üzenetére
Nekem sem adta a be eloszor az install menüt. Az updater.apk kimásolása (szinte az osszes romból kicsomagoltam a pc-n és a telefon gyokérknyvtárába tettem) sem segített, mert nem indította el (parsing error).
Aztán tolvaj! leírása alapján (az oldal tetején, a témaindító hozzászólás kinyitása) a PC-ről torténő unbrickelést végigcsináltam, felpakolta a szűz 17-es global romot (kínai és angol nyelv).
Ennél már bejott az install lehetőség és a kicsomagolatlan .zip romfájlt beraktam a teló egyik mappájába (tokmindegy melyikbe) majd az installból kijeloltem és feltelepítette a 28-ast. Nektek már érdemes a 29-est egyből mert elég popec, ne csináljatok duplamunkát.
Ha nem jonne ossze elsore, akkor leírás szerint root, majd a TWRP és Uncle Tools, de elméletileg mennie kell erről a flashről ezek nélkül is.
FONTOS: mielőtt nekilátnátok, ellenőrizzétek hogy a pc usb-n keresztül felismeri-e a telót (még akksisan, bekapcsolt állapotban). Nekem egyik porton ismeretlen eszkoz, a másikon az osszes driver felrakása után felismerte. Utóbbi gondolom az alaplapi usb, tehát érdemes élből azzal próbálkozni elsőre.
Bocs az ékezet nélküli "o"-kért, elszállt a billentyűzeten.
-
vackor81
csendes tag
-
vackor81
csendes tag
Remélem más nem jár így, de ha véletlenül téglásítjátok a 97 végződésű rommal kapott készüléket, akkor a korábbi hsz-hez hasonlóan, csak kisebb különbséggel nagyon ajánlom ezt a leírást:
Új tulajok, akik most ismerkednek a telóval, könnyen belefuthatnak ebbe a verzióba, és ezzel -csak ezzel- sikerült életet lehelnem a megmerevedett kijelzős notiba.
Érdekes módon semmit nem tudtam a leírások szerint végigvinni, pedig nem vagyok akkora süsü. Mindig közbeszólt egy hibaüzenet vagy megszakadt telepítés, vagy a gombok nem működtek rendesen... A vége egy szépen világító MI logó lett, de az új flash újrarakta szépen (igaz kezdetben még az sem jött össze, mert a számítógép nem ismerte fel usb-n)
És igen, érdemes a létező összes driver csomagot rárakni a PC-re, és az előző linkben leírtak és kipipált jelőlőnégyzetek szerint már felismeri a gép és rátölti az új cumót:
Bocs, ha off volt, de lehet valakinek jól jön majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Villanyszerelés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Apple IPhone 14 PLUS PURPLE 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 96% AKKU
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest