- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
Milestone2 #9297 üzenetére
A miuihu. Mást még nem próbáltam. 5.5... 5.8... És v7 mind hibádzott valamilyen módon.
-
Depression
veterán
válasz
Milestone2 #9295 üzenetére
Passz. Az új Opel gyári kihangosítója, ami egybe van a rádióval. Nem írnak márkát sehol. Az összes ismerősöm telefonja gond nélkül megy vele, csak ez a telefon nem.
Köszi a fáradozást. Ha sikerülne, akkor egy évet még kihúznék ezzel a telefonnal. De telefont csak könnyebb cserélni, mint egy autót.
-
Depression
veterán
válasz
Milestone2 #9292 üzenetére
Mibanddel, itthoni bt hangszóróval nincs baj. A gyári autóskihangosító az, ami totál behal.
-
kexjocy
csendes tag
válasz
Milestone2 #9288 üzenetére
Én is visszatértem az új miui-hoz.
-
kexjocy
csendes tag
válasz
Milestone2 #9254 üzenetére
Üdv.
Én kipróbáltam a cm12-őt.Tetszik, meg jó is lenne csak nekem nem akart szinkronizálni.Se Gmail se névjegyek.Ezért nem maradt fent sokáig. Neked ezek a funkciók működtek?
-
válasz
Milestone2 #9277 üzenetére
Itt is kint a v7.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Milestone2 #9277 üzenetére
+1
-
Veatta
aktív tag
válasz
Milestone2 #9270 üzenetére
Rendeltem bele egy érintő panelt, remélem hamar ideér.
Köszi mindenkinek!
-
Depression
veterán
válasz
Milestone2 #9260 üzenetére
Már kiszolgálta idejét, csere lesz. De most inkább samu a7, vagy meizu mx5 lesz. A sziamiau új telefonjai csalódások számomra. a note 2 meg a xiaomi mtk procival való viszonya miatt eleve kilőve.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Milestone2 #9260 üzenetére
Majd te is úgy fogsz kiállni az udvarra, mint a kissebségi honfitársak, mikor felrobbantották a MIR-t:
- ideideideideideide!
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #9242 üzenetére
Szia. Nem tudom, hogy te tudtad-e esetleg értelmezni, hogy a szinkronizációt, hogy kell működésre bírni? Amit fordítóval lehetett megértettem, de a szinkronizációs rész nem megy.
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #9240 üzenetére
Én most jelenleg a PAC-MAN ROMot használom tegnap óta és különösebb problémám nem volt még vele. Vagyis annyi csak hogy a Mi Band-et nem bírom működésre bírni. Ebben a bluetooth működik? Google szinkron életképes?(PAC-MAN-ben újraindítás után kapom meg az új emailokat csak, meg a névjegyzéket nem sikerült még szinkronizálni.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Milestone2 #9225 üzenetére
mar latom, koszi
-
fornettisuti
veterán
válasz
Milestone2 #9222 üzenetére
rendben, koszi.
rejtett szammal valo hivas szures/blokkolas temara mit tudsz mondani? -
válasz
Milestone2 #9214 üzenetére
...mivel a MIUI6 megszűnt létezni... + ...aki nem akarja a MIUI7-et, letiltja a frissítést és marad egy régebbi verzión...
-- Magyarul maradhatsz a soha többet nem frissített BÉTA V6--nál, vagy átállsz az új fícsörökkel rendelkező V7-re, ami ugyan szintén béta, de fejlesztik... Ezen nem kell sokat gondolkodni szerintem -
fornettisuti
veterán
válasz
Milestone2 #9210 üzenetére
5.8.8-on miui acc nincs hasznalatban, google nevjegyek offolva lettek, kepek sd-n kontaktok simekek, kepeket hivasnal nem adja ki. van ennek valami trukkje, pl. kontaktokat es kepeket telora atrakni es ugy osszefesulni?
nalad hol vannak a kontaktok es hozzajuk a kepek?mas: hivasszuro van valahol, amiben a rejtettszamrol hivokat ignoralja a telo?
-
Flexy90
senior tag
válasz
"Nyilván, aki nem akarja a MIUI7-et, letiltja a frissítést és marad egy régebbi verzión..."
Tehát OTA frissül V6-ról?
-
GoZoL
senior tag
válasz
Ezt nem is tudtam. Köszi az infókat!
-
GoZoL
senior tag
válasz
Milestone2 #9212 üzenetére
Nagyon béta még az a V7-es MIUI? V6-ot használok de hát még az is béta!
-
Flexy90
senior tag
válasz
Milestone2 #9170 üzenetére
A virtual SIM mire jó?
-
válasz
Milestone2 #9173 üzenetére
Na csak igazam lett
A V5-ből is volt Android 4.2 és 4.4-es változat. Most ugyanezt eljátszották. Tudtam én, hogy túl szép lenne, ha nyalókázhatnék a noteomon
-
válasz
Milestone2 #9170 üzenetére
Hát én sajnos nem tudtam élőben páholyból nézni a műsört, így csak a cikkek olvasása alapján tudok írni bármit is, de az tény, hogy több helyen is (ezek szerint tévesen) említik az 5.1-es Android / MIUI 7 kombót, lp.: [link] , [link] , [link]
Viszont, ha ez kamu, akkor xart se ér a MIUI 7, tényleg csak egy ránc felvarrott, kipofozott V6. Erre fölöslegesen túráztatták a népet szerintem.
-
válasz
Milestone2 #9168 üzenetére
Hmm, érdekes.
Több helyen is olvastam, hogy a MIUI 7 Android 5.1 -el jön.
Nem lehet, hogy hasonló a felállás, mint annó a Redmi Note 4G esetében, ahol már a V5 is 4.4-es Androiddal volt megfűszerezve, míg a 3G-nél a V5/4.2.2 -es kombó volt.Vagy a mi noteunkra egy "butított" változatot adtak ki
-
Flexy90
senior tag
válasz
Milestone2 #9159 üzenetére
Szerintem ez nem tölthető, csak nem 12 V-ról megy mint a legtöbb router, hanem 5V-ról, ezért power bankkal is használható. (Aminek szerintem max AP módban van értelme)
Nem rossz amúgy -
GoldhandRent
őstag
válasz
Milestone2 #9164 üzenetére
Olvastam én is az összes hírt róla.. de attól, hogy +16gb háttértára van, én nem tekintem "PRO"-nak
Azért nem PRO, hanem Prime
[szerk:] szerintem.. -
GoldhandRent
őstag
válasz
Milestone2 #9157 üzenetére
Tetszetős. Egyedül a RAM nem :/
Nézni kell majd teszteket, és akkor kiderül mit is tud.. Papírforma semmitmondó.Ha várunk, lehet ebből is lesz egy "PRO" verzió mint a Mi Note-ból, 3gb rammal ?
-
ggeleven
őstag
válasz
Milestone2 #9157 üzenetére
Nekem bejön, erre is szívesen váltanék, nem csak a Mi Note-ra!
Mikor kezdődik a forgalmazás? Vagy csak én vagyok vak és nem látom xda-n és miui-n? -
Flexy90
senior tag
válasz
Milestone2 #9154 üzenetére
Az új mini routerről nincs infód?
Az új redmi note 2 engem nem győzött meg, bővíthető lesz egyáltalán?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #9155 üzenetére
Megjelent a REDMI NOTE 2
-
fornettisuti
veterán
válasz
Milestone2 #9151 üzenetére
asszonynak lesz, egy alactel 997d-t vált majd, csak rendbe akartam neki hozni, én még maradok 1+1 -nál
-
fornettisuti
veterán
válasz
Milestone2 #9149 üzenetére
ezer
a segítségért!
-
fornettisuti
veterán
válasz
Milestone2 #9147 üzenetére
immaron...
rendszerbol frissiteskent adtam be neki, nem recoverybol.
nem adott ki ujabb frissitest a rendszer.
facebook is megy, orules van.meg par vegso kerdes:
kell-e a mobogeni okoszisztema vagy a google services/play resze-e ennek a romnak?
ha most nyomok factory resetet, akkor a kinai sallangoktol mentes global miuihu rendszerem lesz?
vagy wipe (all data), hogy s kinai cucctol megszabaduljak? -
fornettisuti
veterán
válasz
Milestone2 #9145 üzenetére
koszonom, jol hiszed!
-
válasz
Milestone2 #9141 üzenetére
Na igen. Mondjuk én a mostani Note-ról max egy Mi Note Pro-ra váltanék, ami nem holnap lesz, így én nagyon díjaznám, ha továbbra is aktívan foglalkoznának a V6-al.
-
Mr X
veterán
válasz
Milestone2 #9138 üzenetére
Ha ilyen lesz, nem panaszkodom, jól néz ki.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Milestone2 #9123 üzenetére
elnezest, pongyolan fogalmaztam, a telefon gyartasi ideje erdekelne.
-
khorvat
senior tag
válasz
Milestone2 #9118 üzenetére
Nah frankó és a 3 lehetőségből melyiket válasszam, ha az a cél, hogy 2-3 hetente vagy 1-2 havonta érkezzenek csak frissítések és ne naponta vagy hetente?
Illetve jó lenne ha stabil verzió lenne, de legalább kevés problémája legyen. -
Chaser
legenda
válasz
Milestone2 #9100 üzenetére
Nem is lenne rossz ara ha nem presale lenne
-
ggeleven
őstag
válasz
Milestone2 #9100 üzenetére
De sem hivatalos bejelentés, sem képek , semmi infó...na meg az első széria képeivel feltenni? O.o
De a dual sim, 4g és FHD kijelző tetszik!
De a kisebb akksi nem... :-\ -
válasz
Milestone2 #9095 üzenetére
Nekem kb. mindenre elég ez a telefon most, csak még egy árnyalatnyit él bennem a régi szép ROM próbálgatós emlék, meg hogy a hardveresen nyamvadt Moto Milestone1-ből egy darab srác mit ki nem hozott az életciklusa után bőven. Ezért akarok egy olyan telefont majd, amire egyszerűen lehet másik rendszer rakni, nem kell imádkozni, hogy a pár darab gyári fejlesztőnek meddig leszek fontos.
7.31-es ROM megint jól sikerült, benne maradt a színhőmérséklet és telítettség állítás, ami ugye semmit se csinál
-
válasz
Milestone2 #9093 üzenetére
Mondjuk ha jönne a Redmi Note 2 éppeszű áron, akkor kevésbé érdekelne, hogy erre nem lesz 7.
A 6 se rossz, de attól tartok, hogy az eddig sem acélos fejlesztési tempó a 7 megjelenésével még visszább lesz véve.
Reménykedek, hogy karácsonyra a MiNote ára már lemegy annyira, hogy megérje cserélni rá, bár nekem nincs bajom az MTK-s cuccokkal, de ez a kernel forráskód hiány erősen megöli a hosszú élettartamot. -
válasz
Milestone2 #9089 üzenetére
És gondolod a Note 3G-re is lesz még 7-es? Mert eddig sem kapkodták maguk, hogy a kitkat-ről feljebb lépjenek, a 7-esről meg az volt a pletyka, hogy 5.x alapú lesz belőle csak.
A CM12.1 amit néztél, valós 5.1 alapú, ugye? Ott vajon a 4.4-es kernelt tákolták át, vagy van olyan mt6592-eshez való ROM, amihez kijött a driver, és azt buherálták meg?
-
McReay
aktív tag
válasz
Milestone2 #9089 üzenetére
Hát erre nagyon nagy szükség van!
-
axlfsi
veterán
válasz
Milestone2 #9084 üzenetére
Köszönöm!
-
axlfsi
veterán
válasz
Milestone2 #9078 üzenetére
2.8.6.0-s TWRP
-
válasz
Milestone2 #9079 üzenetére
Passzolom, az enyém erősen HW hiba gyanús már, így az hogy 1 hónapja véletlenszerűen újraindulgat, nem mérvadó
Bár ha nincs benne SIM kártya, akkor kevesebbszer csinálja, de pl. recoverybe is meg tud fagyni.
Egyszer lefordult az autós tartóról, lehet az megviselte -
axlfsi
veterán
válasz
Milestone2 #9075 üzenetére
Persze, türelmes vagyok, habár egyáltalán nem mondhatni, hogy pörögne az a topik ott
-
axlfsi
veterán
válasz
Milestone2 #9071 üzenetére
Jogos, ezeket az informaciokat elfelejtettem leirni
Szoval, ezt a ROM-ot telepitettem:[ROM] NOTE 3G MIUIHU V6 5.7.26
Koszi!UI.: igen, furcsalltam is, hogy ez eleg nagy meretu, nem hittem, hogy incremental, latszik, hogy teljes ROM, de attol meg nem volt furcsa (nem tudom MIUI-nal, ennel a ROM-nal ez, hogy megy akar azt is elkepzelhetonek tartottam, hogy heti build-ek ilyen formaban ertendok, mint frissitesek).
Tehat mit javasoltok? Vadasszam le a teljes ROM-ot a neten (a fentebb emlitett forumon meg nem talaltam) vagy ezt amit letoltott tallozzam be TWRP-bol (meg nem tudom hova tolti le oket, de majd meret alapjan megtalalom gondolom...).
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #9065 üzenetére
Nem WiFi nincs, hanem GPS, de a lényeg ugyanaz. Még nem használható, tesztelni, játszogatni vele, próbálgatni jó...
-
ggeleven
őstag
válasz
Milestone2 #9062 üzenetére
Mondjuk én nagyon meg vagyok elégedve a MIUI-val, de a kíváncsiság hajt.
Használtad ezt hosszabb ideig (nálad ezek napokban számolható), mennyire jó?
Miui ellenében ajánlanád? -
GoZoL
senior tag
válasz
Milestone2 #9062 üzenetére
Magyar nyelv benne van vagy mókolt és ki van szedve? Bocs a kérdésért!
-
válasz
Milestone2 #9060 üzenetére
Igen, nekem pont ez kell. Viszont stabil frissítéseket ehhez is adnak ki, csak pár havonta, szóval ez is tudni fogja, amit a heti frissítéses ROM, csak kicsit tovább kell várni a fícsörökre.
Jövő héten szabin leszek, szerintem feltolom végre én is.
-
rick009
tag
válasz
Milestone2 #9054 üzenetére
mesterember Te vagy, én csak próbálkozok, no de ha gondolod, nyitunk egy szervizt, Te a soft-, én a hardware résszel foglalkozok majd
-
Chaser
legenda
válasz
Milestone2 #9054 üzenetére
nem szereted a kihívásokat?
első notebook szerelésnél mit összeizzadtam
de még mindig sikerül néha
-
MolnarZolee
tag
válasz
Milestone2 #9051 üzenetére
Ahha, értem, köszönöm!
-
MolnarZolee
tag
válasz
Milestone2 #9049 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert ha jól tudom, akkor a v5-nek voltak hivatalos, magyar nyelvet is tartamazó verziói! Vagy azokat is már a szakik magyarították?
-
MolnarZolee
tag
válasz
Milestone2 #9042 üzenetére
Az új stabil verziónak van/lesz magyarul is tudó verziója?
-
Kornel
veterán
válasz
Milestone2 #9044 üzenetére
Azt tudom.
De ugy sokkal egyszerubb lett volna.
Oszinte leszek, se erom, se energiam romokkal mokolni, igy marad akkor ez.Mas: a kijelzo sargulast valakinek sikerult mar eltuntetni valakinek kikelzocsere nelkul? Uv lampa es tarsai megoldasokkal?
-
Chaser
legenda
válasz
Milestone2 #9036 üzenetére
megnyugodtam akkor nem csak nálam nem látszik
-
McReay
aktív tag
válasz
Milestone2 #9036 üzenetére
+1
Én is nagyon vártam, hogy milyen lett a szerelés után! -
McReay
aktív tag
válasz
Milestone2 #9032 üzenetére
Nekem is unicom, annyi, hogy én a jelenlegi rendszerre mindig csak rápakolom a legújabb Full ROM-ot +gapps.
Lehet, hogy emiatt bolondult meg nálam. -
piglet76
tag
válasz
Milestone2 #8983 üzenetére
Részemről is aláírva.
-
ggeleven
őstag
válasz
Milestone2 #8983 üzenetére
+1
-
ggeleven
őstag
válasz
Milestone2 #8977 üzenetére
De ha újranyitja, akkor újból "lock"-olt lesz. Be,-és kikapcsolni úgy lehet, ha az ikont lefelé húzza.
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2 #8953 üzenetére
kipróbáltam, mostmár csak az MI logo látszik középen amúgy teljesen ál minden...
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2 #8950 üzenetére
Recovery menü, amit látok: reboot;update from ADB;update from cashe;ipe cahe;wipe from factory reset;backup user data;restore user data. A factory reset nem indul
-
ggeleven
őstag
válasz
Milestone2 #8922 üzenetére
3 db felett!
-
MolnarZolee
tag
válasz
Milestone2 #8891 üzenetére
Sajnos így sem jó, de még kipróbálok valamit, hátha.
-
MolnarZolee
tag
válasz
Milestone2 #8891 üzenetére
Köszönöm szépen, ki fogom próbálni!
-
MolnarZolee
tag
válasz
Milestone2 #8889 üzenetére
img-ből a mobile uncle tools-al. Amúgy most a 2.7.0.0-át használom
-
MolnarZolee
tag
válasz
Milestone2 #8887 üzenetére
Nálam ezek a recovery - k nem engednek legörgetni teljesen, félúton megállnak és visszalépnek a főmenübe!
-
GoZoL
senior tag
válasz
Milestone2 #8885 üzenetére
A kettő közül melyiket javaslod felrakni? Ha felraktam akkor egyből készítsek mentést gondolom ezt akartad leírni.
-
Mr X
veterán
válasz
Milestone2 #8869 üzenetére
Igen, tudom, szoktalak olvasni itt is meg xda-n is.
-
Mr X
veterán
válasz
Milestone2 #8867 üzenetére
No sebaj, egyelőre marad a miui.
-
Mr X
veterán
válasz
Milestone2 #8865 üzenetére
A főképernyős képen nekem még mindig túl sok az üres hely alul. Az én szememet zavarta, gyorsan le is került anno a telefonról.
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #8859 üzenetére
Nekem is nagyon bejott a ROM, kicsit múltidéző volt(SP-ről váltottam). Annyi kérdésem lenne feléd, hogyha letoltesz egy Sony témát akkor neked át vált e, mert nekem csak a hátteret cserélte ki és ennyi. Illetve, mikor raktam vissza a mentést akkor a system résznél a recovery nekem hibát írt ki. Majd leírnád hogy mi ezzel a tapasztalatod?
FrostyBoy84 most néztem, van már multi rom és vagyula csapata féle is.
-
Mr X
veterán
válasz
Milestone2 #8859 üzenetére
Javította m,ár benne, hogy az alsó sávban van egy nagy üres hely a sony-féle virtuális vezérlőgombok helye miatt?
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2 #8774 üzenetére
Na ez az a leírás, amit nyugodtan bárki kipróbálhat, nagyon nagy köszönet érte!
-
tolvaj!
őstag
válasz
Milestone2 #8820 üzenetére
Így, hogy már a normális árkategóriába süllyedt a qualcomm is, valóban elgondolkodtató. De a másik oldal sem elhanyagolható, miszerint az MTK is változtatni fog a dolgain. Talán a Helio család megjelenésével a driverek licenceit is szabadabban fogja kezelni. Ha tényleg a szélesebb piaci jelenlét a cél, mindenképp meg kell lépnie ezt! Egyelőre várj még szerintem, kivéve, ha nagyon szabadulni akarsz!
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #8786 üzenetére
Hát remélem összejön neki. Kipróbáltam és nekem nagyon tetszik a cucc.
-
Mr X
veterán
válasz
Milestone2 #8783 üzenetére
Ja és még egy, bár gondolom ez nem általános. Nálam sokszor előfordul, hogy a wipe-ok után installnál hibát dob. Ilyenkor nem kell bepánikolni, reboot recoveryhbe, aztán már hiba nélkül lefut az install.
Ha valaki beleszalad ebbe, jól jöhet.
-
Mr X
veterán
válasz
Milestone2 #8776 üzenetére
Kis kiegészítés. A rom zip-jét bárhova teheti, a twrp almappából is rendesen telepít. A másik, hogy zeljesen felesleges az internal storage-et wipe-oltatni, elég a cache, dalvik, system, data partíciókat.
-
tahepa
senior tag
válasz
Milestone2 #8779 üzenetére
Sőt már felmásoltam az sd-re a kellő fájlokat , csináltam full mentést ( hármat is és másolom is ki majd a pc-re) persze szintén az sd kártyára és látja a restore menüpontban a recovery is. Jut eszembe.. a restore alkalmával ( ha vissza menne a v40) wipe stb kell majd vagy csak restore...mentés betallózása és tűz?
...a tíz miatyánk majd ezután jön...
-
tahepa
senior tag
válasz
A nép nevében köszönjük.
Délután update V6.
Az előkészületek elkezdődtek. -
válasz
Köszönjük, ment a kedvencek közé!
-
piglet76
tag
válasz
Milestone2 #8771 üzenetére
Milestone mester, nekem is elküldenéd azt a bizonyos szájbarágós leírást, amit tahepának?
-
GoZoL
senior tag
válasz
Milestone2 #8718 üzenetére
miui.hu 5.5.29-ről van szó.
-
McReay
aktív tag
válasz
Milestone2 #8706 üzenetére
Sejtettem, az ikonok is változtatva vannak. ... és még ki tudja mi más
Jobb nekem az "eredeti"! -
McReay
aktív tag
válasz
Milestone2 #8704 üzenetére
Moddolt 2.8.4.0 => Minden gond nélkül felment!
Szerk.
Egy gyors észrevétel:
A multi ROM-ban a root jogosultság kiosztása esetén csak 1x kell "accept"-álni az appoknak, míg az unicom ROM-ban továbbra is 5x! -
válasz
Milestone2 #8700 üzenetére
Valahol mintha én is olvastam volna, hogy a pénteki frissítéseket nem 17, hanem talán 13 órakkor fogják kiadni innentöl. Valahol akkor még elöző nap van, lehet ezért van 5.6.4 és 5.6.5
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
Milestone2 #8685 üzenetére
Miért vonhatnak vissza egy frissítést? akkor nem ajánlott felrakni 5.5.29 -et sem? és akkor ezek szerint ezt ebbe a formába nem is fogják tovább frissíteni? mármint az 5.5.29-et? néha komolyan nem értem ezt a gyártót...ennyire nehéz dolog lehet ez?
-
tolvaj!
őstag
válasz
Milestone2 #8696 üzenetére
Tudom, de a 8-as már mindenben kiszolgál teljesen és stabilan, így nem frissítek bétáról bétára. Egyelőre tökéletes.
Más: Piston 3 vs 2.... Hiányzik a 2-es
-
válasz
Milestone2 #8692 üzenetére
Értem
Hátha még jól jön valamikor:
Tolvaj!: Én se veszem magam komolyan, te se tedd.
-
válasz
Milestone2 #8685 üzenetére
"Bűzölgés" és "poén hegyek"
- Az külön érdekes, hogy a mai 5.6.5-ös ROM [Changelogjában] vagy 10 FIX-et olvasok, köztük:
- "A rendszer újraindítás néhány harmadik féltől származó alkalmazástól"
- "Helytelen Wifi jelszó esetén folyamatosan felbukkanó szöveg doboz"
- "Hálózat tesztelése alatt a DNS beállítás váratlanul leállt"Ezek azért nem elhanyagolható hibák, elég szomorú, ha tényleg Stabil V6-ot kiáltottak ilyenek mellett
-
Mr X
veterán
válasz
Milestone2 #8651 üzenetére
No, kipróbáltam ezt a Greenoid romot.
Szép, gyors, nagyjából minden működik. Pár gondot találtam:
-Orosz nyelven indul, bár multilang. Aki nem tud oroszul, az ikonok alapján tud elnavigálni a nyelvi beállításokig, ahol kiválasztható a magyar nyelv.
-A facebook messenger chat fejek nem működnek. Illetve működnek, csak nem jelennek meg. Az értesítési sávban ott a jelzésük, ha üzenet jön, rákattintva a fejben jelenik meg, de alapból nem látszik.
-Az előző hibával összefüggésben futottam bele, hogy a beállításokban az app permissions nem működik. Rányomva visszadob a beállítások főoldalára.
-Gyorsabban merül, mint a miui.
-Alapból bődületesen hangos, zavaró este még a legalacsonyabb hangerőn is. Az enhancereket kikapcsolva is marad. Megoldás az lett rá, hogy az Xperia rom-hoz mellékelt sound patch-et feltettem, ez helyrerakta.
Jó rom lesz ez, de kell még pár frissítés.
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #8651 üzenetére
Az orosszal nem volt gondom, valahogy barátibb mint a pici kis kínai írások
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #8648 üzenetére
Erről tudnál valamit mesélni? Mi az alapja? AOSP vagy Cm11 vagy esetleg valami más?
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2 #8648 üzenetére
Megint igazad van. Ahogy írtad, reménykedjünk, végül is más úgy sincs. Én azért nem váltok, mert félek, hogy elcseszem a telefonomat, amit napi fontos munkaeszközként használok. Fontos, hogy elérhető legyek, és én is elérjek bárkit. Ha lenne két telóm akkor már biztos nekiláttam volna a V6 tesztelésébe. Így sajnos csak lógó orral olvasom a Ti híreiteket. Végül is mindegy, előbb utóbb csak lesz valami megoldás.
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2 #8645 üzenetére
Srácok, miért egymást osztjátok? Mindkettőtöknek igaza van. Egy valamit azért jó lenne tisztázni. Nem mindenki "ROM" guru, én sem. Én szeretnék egyszerű stabil telefont, amit nem kell hetente buherálni, és netán még magyarul is tud. Ezért nem váltok a V5-ről addig amíg nem lesz stabil ROM ami megjelenik a frissítésben a telefonomon. Az utolsó ilyen a V40 volt. Én is várom az jobb újabb megoldásokat. Nagyon szeretem a MIUI-t, de annyi magasabb tudású teló van kinn a piacon, hasonló árban hogy néha már úgy érzem, hogy tovább kellett volna válogatnom. Nálam besárgult a képernyő széle, nemrég írtam, hogy elszállt a névjegyzékből való tárcsázás lehetősége, azóta kénytelen vagy külső programot használni. Egy éves a telóm, nem kéne így lenni.
Bocsi, ha hosszú voltam, de nekem ez a tapasztalatom.
-
Chaser
legenda
válasz
Milestone2 #8635 üzenetére
Sztem se jelent meg, az hogy betara ráaggatják a stabil logot egy huszadrangú gyártónál elmegy, ennél a gyártónál pont nem. Nem azért vettem a noteot mert szeretem ha s*opatnak, ha szeretném vettem volna más droidos tákolmányt. Amíg azt látom ez meg az nem jól működik v6 alatt addig mitől stabil? hogy nem resetel 5 percenként? még jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest