- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
MDR XB60 , szerintem a specifikációját nézve teljesen jó..bár mivel nem bírom az agybadugós fülesek ergonómiáját, nem vagyok benne jártas .
Az első komolyabb fülest a FiioX3K-hoz vettem, Amazonról ,féláron(ATH-AD900x),( az itthoni árához képest) de szerettem volna egy zárt fülest a basszusok miatt , ezért vettem a másikat,
Nem is az ár a lényeg, hanem amit hallasz , és sajna az esetek többségében , csak annyit érzel, egy komolyabb fülesnél, hogy a kedvenc zenéidet hallgatva azt veszed észre, hogy .... hűűű... ezeket a hangokat nem, vagy csak távolról hallottad vagy kisebb dinamikával ,és most látod a színpadon a zenészeket is :-) ..és közben vigyorogsz , nézel ki a fejedből és azon gondolkodsz, miért is nem előbb vetted ?..
Ezernyi Flac album és száz körüli DSD gyűjtemény már ösztökéli az embert .. a többi a szemfülességen és másodsorban a pénztárcán múlik . ( tehát nem kell,, és nem kötelező drágát venni, a puding próbája....
((ps, most hirdetnek pár oldalon féláron pl: Sony MDR-1A -t , 3-100kHz , stb )
-
stemplar07
őstag
-
toth_janika
őstag
@spawn21:
Lehet igazad van
MartOOn:
SZERINTED landscape-be kellett volna, SZERINTED nem telefon és SZERINTEM ipari hulladék az Lg! Had legyen már véleményem
De hogy beszéljenek a számok is.
Azért a 182 mm nem 28 centi! Ja és hogy ez a csuda telefon 159,6 mm a Priv meg összecsukva 147...
Most hogy is van ez...? Melyik a nagyobb telefon?
(Tudom, tudom... Most jön majd, hogy "ákkó meg mínek a billentyűzet...)
"tervezesi hiba"... Látom öregem, hogy életedben nem használtál még mondjuk Tourch-ot, hogy ilyen okosakat mondasz...
Tömeg: 192 gramm mindkettő... (majd most jön, hogy "ja mert a blekböriből kihagyták az anyagot bezzeg az elgé-ben mennyi van)
Ja, hogy a tárhely 2 TB-ig bővíthető szemben a 128 gibával (tudom, tudom.. Most jön, hogy "háááát mínek 2 terrabájt??! Nincs is olyan memóriákártya)
Értem én, hogy fanbojjal van dolgom, de azért a számok nem tudom mennyit hazudnak... Bár a fanbojnak tök mindegy mit mondasz úgyse érti -
Quqesz
nagyúr
Kellene,mert hiába raknak bele 20000 magot meg 2344221gb ramot, ha az optimalizásnál elvérzik az egész. A V10 is ezért jó telefon,mert jól összecsiszolták a szortvert a hardverrel. Remélem bejön az euba és elérhető lesz. Vmit sejt a gogli,nem véletlen akarnak besegíteni a samu tácsvíz fejlesztésébe(nyílvánosan elismerték a gyengeséget)
-
stemplar07
őstag
:-) jah DAC-os
Réteg igény ,ezzel kezdtem, hogy csak azoknak éri meg akik lossless zenét akarnak hallgatni !!
Mint telefon, hogy jobb-e a többinél ? ezt egy szóval sem említettem, sőt a szintetikus tesztekben számtalan jobb van ! Ebben az egyben jelenleg, a V-10 jobb a hangban, semmi egyébben ..
Mindenki olyan telefont vesz amilyen tetszik neki , én örültem ,hogy nem kell a lossless zenékhez egérmozi képernyőjű vacak UI-val rendelkező (Fiio,iBasso stb), túlárazott, külön ,,téglát,, hordanom, mert ez all in one , mellesleg telefon is ..téma lezárva a részemről
de én 32BIT DAC -ra gondoltam!natív DSD ready ..és a felsorolásban szereplő telefonokban nincs (a Lenovo,Vibe,Xaomi me note ..bár ,hogy ezek DSD ready-e,, azt nem tudom ) ..max 16-..a jobbakban 24bit lehet talán a Wolfson stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest