- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
Olvastál valahol a szövegben olyan szót, hogy szutyok?
Ha nem, akkor miért is írod le?Igen, pl. a Versus az jó lehet, anyagminőség terén, de hogy esztétikailag ront a készüléken, az biztos! (Szerintem.)
"ez sem sérthetetlen készülék bármilyen minősítése is van...
" - Ezt senki sem állította. Csupán ezt írtam:
Persze ez erősen ízlés és használat függő.Szubjektív dolgokban pedig nincs szándékomban objektíven állást foglalni, r-go az én véleményem is csak egy, a sok szubjektív közül.
Pont. -
psg5
veterán
Na de így akkor nemhogy nagyobb lesz és általad megkérdőjelezendő a masszivsaga, de a design készítőkét is bírálod hisz eltakarod. Én elvből sem tokozok, hisz a telefon árában bőven bent van a szép design ( ha tényleg szép a telefon) s nem azért fizettem, hogy helyette egy ötezer forintos tokot nézegessek, fogdossak még ha áttetsző is.
Tudom ezzel kissebségben vagyok, de szerintem...
Jókat derülök azokon akik mutogatják új telefonjukat tokostól aztán amikor megkerdezem hogy milyen telefon is van a tokban, próbálja lefejteni es magyarázkodni hogy milyen szép m a tok alatt -
KPistike
aktív tag
Szia!
Az üzenet - és szintén G4-es tapasztalat - szerint egy másik alkalmazásnak van meg az engedély, amit nem tudsz módosítani. Elvileg egy fordított keresés alapján - azaz arra szűrni, kinek van meg "más alkalmazások felülírásának engedélyezése" - van esélyed megtalálni, melyik másik alkalmazás okozza a gondodat (legalábbis nekem így sikerült rájönnöm).
Nálam Battery Mix volt rendszeres akadályozó tényező - régebbi készülékeken jól jött, de G4-en már az alap alkalmazások / beállítások között van olyan visszajelzés, ami miatt feleslegesnek bizonyult, így néhány hónapja el is távolítottam.Szerk.: OK, legközelebb nyomok frissítést, mielőtt azt hiszem, első reagáló vagyok. Többieknek tisztelet a gyorsaságért
-
Taci
addikt
Szia!
Ennyit találtam erről a képernyőfedvény-dologról:
Ez is volt már sokszor. Használsz valamilyen képernyő fényerő manipuláló programot. Azt kapcsold ki ilyenkor.
Igen valakinél a LUX progi okozta.
Mindenkinek nagyon köszönöm a tippeket és a segítséget.
. A lux program volt a bűnös.
Ha az ilyen lux-variáló programok be vannak kapcsolva, néha nem lehet pl. programok telepítésekor a Telepít gombra kattintani.
Megpróbálnád/megpróbáltad a Lux Lite programból való kilépés után, hogy eléred-e azokat a funkciókat, amiket jelenleg nem?Szóval valami ilyesmi programot keress, hátha az a ludas.
-
E2E4
aktív tag
Üdv a "klubbsn"!
Hi-Fi: a megadott linkre kell kattintani, és letölteni a PowerAmp-hoz sz Alpha 703 plugin-t, amit a telefonon a "külső forrásból származó alkalmazások telepítés"-ének engedélyezése után tudsz telepíteni.
Ha csak 3G-n van mobilneted, akkor a B20 hiánya - egyenlőre még - nem érintnt.
-
E2E4
aktív tag
B20 hiánya: több MA-fórumon tárgyalták már, ha rákeresel, láthatod.
A lényeg: vidéken (és amúgy alkalmanként sűrűbben lakott helyeken is) technológiai okokból (nagyobb terület lefedhető vele) ezt a frekvenciát használják. Ha a szolgáltató csak ezent a sávon ad LTE jelet, és a telefon nem tudja ezt kezelni, akkor azon a helyen búcsút inthetünk a gyors mobilnetnek (LTE).
Tovább is van, mondjam még?
Mivel két hazai szolgáltató a 3G-t már nem fejleszti, és a 3G lefedettség sem teljes, az olyan helyeken, ahol a gyors mobilnet B20-as sávon megy, de a telefon ezt nem tudja, ott lehet türelem játékot játszani a 2,5G-s GPRS "tempójával". Ez pedig visszarepíthet bennünket a millenium évébe, az-az 16 évvel ezelőtti csigalassússággal lehet csak "élvezni" a mobil internet "varázsát".Megelőzendő egy további kérdést:
A B20 megléte vagy hiánya csak a mobilnet sebességét befolyásolja, illetve később a telefonálásra is kihathat, amikor az is átkerül a 4G/LTE-re. Azonban a korábbi készülékek támogatása miatt, nem valószínű, hogy a 2G sávot egyhamar lekapcsolnák a szolgáltatók, r-go telefonálni lehet majd 2G-n a későbbiekben is. (Valameddig...) -
Arween
senior tag
Oké megvan a garancia kérdés, ha gond van a boltba beviszem ők küldik tovább szervizbe.
Ez nem annyira szimpatikus de a partnerogsm talán az egyik pozitív értékelésekkel biró bolt.
Viszont azt olvastam a Dual sim -es verzió nem tudja a b20-as frekvenciát, ez mitől rossz nekem? -
E2E4
aktív tag
(#1999) Arween
Szia!
Üdv a topikban!Végre egy újabb Hölgy.
Szerencsére a telefonod nem egy LG V10 H900-as, az ugyanis az USA-ba szánt modell, és nem támogatja az LTE B20 800 Mhz-et.
A készülék európai modell, paraméterei azok, amiket Ralfi fórumtárs is megírt neked. A számlán fel van tüntetve az IMEI szám, tehát ha a számla egyéb része formailag megfelelő, akkor szerintem nyugodtan megveheted. (Az LG Magyarországnál garanciázgathatnád, ha úgy adódna.) A kérdés csak az, hogy ez megéri -e neked? (A készülék a számla alapján több, mint 3 hónapos, és idehaza újat is lehet már kapni 127 eFt-rt, egy pesti GSM boltból.)(#1999) Arween
(#2000) Ralfi
Bár itt nem volt még rá példa, (dokumentáltan) de egy esetleges visszaélés elkerülése miatt, erősen ajánlom, hogy egy moderátorral a hozzászólásotokból töröltessétek az IMEI számra vonatkozó adatot.(Nekem csupán a teljes hozzászólás törlésére lenne jogosultságom, de ezt nem tehetem meg, mivel a hozzászólások formailag megfelelnek az ÁSZF-ben foglaltaknak.)
"Gazdátok"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest