Új hozzászólás Aktív témák

• Quqesz

nagyúr

válasz heidrich #4309 üzenetére

Csatlakozom DjRu$yhoz.ICS jó rajta,JB nem hiányzik és még nem tudni pontos időpontot.Remélem mivel LG az új nexus,hátha egyből a 4.2 jön ki majd.Gyári hibába nagyon senki nem botlott még(nem volt itt ilyenről szó)esetleg a zenelejátszó néha nem tökéletes.Vannak egyedi szoftos problemák,de ez a ram terheltségétől is függ(meg ki mit akaszt be).Ha ázsiait veszel(pár ezres a különbség) akkor manuban lehet frissíteni(eddig a-f-ig volt frissítés és pl már nem melegszik úgy)KDZ vel,ha eusat veszel,akkor simán megy a gyári frissítés,de mindkét esetben ugyan azt kapod.Van olyan szervíz,ahol gariban meg is csinálják.
    XDA
    nos sok fözött rom nincsen,asszem csak egy CM-ből,de lehet azóta változott a helyzet.Mivel még valamelyest friss kiadás a teló és nincsen nyitott bootloader,ezért ez várat még magára.De a gyári rommal sincsen gond(nem úgy mint máshol,ahol mérföldkövekkel jobbakat készítenek külsősök).Amúgy remek teló,de hazudnék ha azt mondanám mindenkinek hozta az elvárást,volt aki váltott(sztem HTC-ben is volt aki szerint nem ez a legjobb és samunál is van ilyen).Én csak ajánlani tudom....

Új hozzászólás Aktív témák