- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
válasz
jooker82 #3025 üzenetére
nem tudom, sajnos annyi pénzem most nincs, hogy az LG-t megvegyem gyári garival a T-től, ott csak dominoba tudnám. Bolti garit meg nem tudom, hogy bevállaljam-e.
Volt, már gondom ilyen garanciáztatással!
A teló meg sürgősen kellene. Mondjuk nekem az S2 is bőven jó
Nem tudom mitévő legyek? És szeretek romolgatni, kipróbálni újdonságokat...
-
-
Bossi
őstag
válasz
jooker82 #2954 üzenetére
Hát a kihasználása változó szerintem nyaralások, bulik események után jó visszanézni képeket, videókat ill. játékra is lehet használni esetleg.
Egyébként szerintem nem sok az ár igényes anyaghasználat, 4m kábel ugye tölteni is tudod USB keresztül szerintem nem rossz.
Nekem volt régebbről univerzális autós tartóm nem a legjobb de, használható... -
válasz
jooker82 #2866 üzenetére
meglatjuk... van 1-2 vasarlasom ami vagy osszejon v nem.. ill van meg 1 amire varok one x nagyon olcson... max elcserelem kis rafizuval lg2x re es akkor mindeki jol jar... foleg en
sg3 t is igernek 100k ba gyari garisat.. csak felek mire elerne hozzam elfog kellni
mondjuk ugyse tetszik es ahogy neztem meg az lg a legkisebb a parameterek alapjan igy inkabb o lenne a favoritom
az a telefon is nagy mar... ezert valtok februarban az uj lg re
-
válasz
jooker82 #2864 üzenetére
ja hogy
amugy nem baj fejhalgatom van tolto kell meg kabel es ennyi
a tobbit nem hiszem hogy hasznalnam, v hasznos meg amit adnak hozza? a gari az inkabb jobban erdekel
a samunal 2 is volt es mind2 szervizes tema volt... es ismerosnek is szoval azert vannak bajok a draga telefonokkal es ezert nem minden esetben merek kamu garis telot venni... romolni meg szeretek ill rootlni szoval az hogy ne nyuljak a telohoz az kizart!
-
válasz
jooker82 #2784 üzenetére
hat sajnos egyre tobbet adok mar ki teloert... de azert ez megis csak 1 telo
szoval a 100k t is soknak tartom, de nemfogok jovore varni
nincs telom es a tablethez hiaba vettem bt settet azert ezt nem erzem ugy hogy megtudnam szokni hosszu tavon
3 nap is eleg volt ebbol
4x t meg remljuk hamarosan talalok jo aron, v s3 ha hozzak 100k ba es utana elcserelem 4x re
-
R2D20208
addikt
válasz
jooker82 #2775 üzenetére
Én olaszban vagyok többet. És ha kint vagyok, akkor ott egy haver, akinek tul képp kell vennem egy s3 - at. Addig azt használom, mert kint jó árba lesz nekem a G. Érc? És most van 2 vevőm is. Egyiknek tutira megígértem. És fájó szívvel adom el, de egy hónap és remélem már G @ m van
-
manokaki
addikt
válasz
jooker82 #2748 üzenetére
csak majdnem , voltam bent a T-nél hogy tudnak e adni nanoSim-t , hát nem tudnak ( Europark ) majd csak a jővő héten , mert elvileg majd az Iphone 5-tel érkezik , ja és ha a telefont nem ott veszed akkor 6000Ft a nanoSIM kártya !
Persze a telefont nem ott vettem volna !
Nem volt kedvem csiszolni meg vágni a mostani MicroSim-met , hogy jó legyen esetleg bele vagy nem
Nem kellett sokat gyöszködni mikor megláttam a hirdetést a fekete Lg-re az expresszben, hogy visszatérjek erre !!!!!
Attila
-
FragMaster
addikt
válasz
jooker82 #2635 üzenetére
Lehet én értelmezem rosszul, de bennem ez csak a fentebb írt kérdésemet veti fel: "ha a 4x is tudja, akkor miért nem csatlakozik ugyan annyi műholdra? Főleg annak tudatában amit fentebb linkeltem, miszerint még többet is tudna a beépített gps chipset."
Vagy támadásnak illik venni? -
FragMaster
addikt
válasz
jooker82 #2631 üzenetére
Meg ne haragudj, de ezt már Te beszéled bele.
Fel lett hozva egy példa, ami történetesen az s3, ami tud glonasst (ugye a glonassból indultunk ki, nem abból, hogy most melyik jó vagy sem, migabi még írta is: "ettől függetlenül nagyon jó a gps benne ugyanazt a pontosságot hozza mint az S3"). Ez felvetette a kérdést: ha a 4x is tudja, akkor miért nem csatlakozik ugyan annyi műholdra? Főleg annak tudatában amit fentebb linkeltem, miszerint még többet is tudna a beépített gps chipset.
Egy szó nem volt arról, hogy bármelyik rosszabb vagy jobb lenne. Kezd olyan érzésem lenni, hogy kisebbségi komplexus uralkodik az LG topicokban, egy rossz szó nem hangzik el, de meg kell menteni az LG-t a semmitől -
-
-
toto0569
addikt
válasz
jooker82 #2506 üzenetére
jooker82 és R2--->a tegnapi vissza állítást követően megjavult a fénykép készítés,most csináltam képeket.Egyedül a távoli videó és a szintén távoli kép ami nem olyan ami...de jön még frissítés...R2,amit linkeltél a kamerához azt kell telepíteni,vagy már fent van és megoldott?
Köszi a tanácsokat!
-
Gergi
senior tag
válasz
jooker82 #2390 üzenetére
De bejött, sőt gyönyörű, minőségi teló (szerintem szebb mint a 4X), de nekem az Iphone 4 után kicsit lassúcska, szóval mindenképp valami csúcs androidot szerettem volna. A One X-ról elég sok rosszat olvastam, az S3 designja és az eddig kapható színei valahogy nem jönnek be, így maradt a 4X...
-
Badboys
őstag
válasz
jooker82 #2370 üzenetére
Nem sajnos mindig a csengő hangom cserél gyárira pedig a saját csengőhangokban ott van amikor be szkenneli a memó kártyát. Már minden turpisságot megpróbáltam amit javasoltatok,de a zene lejátszóból sem megy,nem is ugrik föl ablak amikor lejátszás közben megnyomom a menü gombot. talán rootolásnál bele lehetne tenni a gyári cs.hangok közé. Csak nem akarom rootolni.Ennyi a gondom vele. Az SGS2 nél simán betettem és utána semmi gond mindig ua.volt. A zárképernyő alján lévő ikonok helyett hogyan lehet másikat betenni?
Az enyém holland import.
-
Jonny99
tag
válasz
jooker82 #2314 üzenetére
Hívtam őket de a lényegen nem változtat egyenlőre, illetve a beszélgetést úgy akarom velük megejteni, hogy a készülék lehetőleg már a szervizben legyen, hogy ott egyből el tudják intézni a papírmunkát ne kelljen nekem ide-oda rohangálni. Jövő héten felhívom őket újra, közlöm hogy a készülék a szervizükbe van (egyébként önköltségen ki kellene vinnem Budaörsre, majd ha jóváhagyják a cserét újra ki kellene mennek a csereutalványért), írják meg a csereutalványt és rendben vagyunk. Ha nem hajlandóak akkor pedig megy a levél az NFH-hoz. Engem már nem érdekelnek a kifogások, azt a kiváló minőségű, jól működő készüléket akarom a kezembe látni, amit másfél hónapja megvettem.
Abban is igazad van, hogy az alibiből visszaküldött készülékek miatt lehetnek ilyen kötekedőek, de az én esetemben a szerviz rontott a készüléken. Én lennék a legboldogabb, ha nem kellene most ezt végigjárnom, hanem gondtalanul használhatnám a telefont.
És szerintem ezzel mindenki így van, ha szervizre kerül a sor. -
FragMaster
addikt
válasz
jooker82 #2193 üzenetére
Ha már tesztek, akkor kijött a gsmarena 4magos-összesítője: Quad-core shootout: Four of a kind
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest