- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
-
TTTotya
senior tag
válasz
Quqesz #17630 üzenetére
Ezt nekem is elkezdte csinálni egy ideje és még nem sikerült rájönnöm, hogy miért. Van, hogy pár napig azonnal talál jelet akár a lakásban is, utána meg nyílt terepen is csak 3-5-10 perc után tud fixálni holdat pedig látni lát 7-15 db-ot mindig a Gps Status.... pedig az agps adatokat is szinte naponta frissítem.
-
-
Dlkanto11
csendes tag
válasz
Quqesz #17491 üzenetére
Köszi, felírtam a kódot, amivel meg tudom majd nézni, mindenképp ellenőrzöm.
Akkor más gond nem adódhat, hogy mittudomén ázsiai verzió és nem frissíthető addig a firmware/OS, mint az EUnál vagy hasonló? Teljesen analfabéta vagyok a témából....
És amúgy tulajok, elégedettek vagytok a cuccal, megérte az árát? Gyári OSsel is rendben van minden vagy főzni kell? -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Quqesz #17376 üzenetére
hát nekem nem követi, azt látom, hogy nem is akar 2 "egység fölé menni, gondolkozom mi lehet az, ami ezt megakadályozza, mindenesetre fura
-mire ezt megírtam, és ment a telefon kijelzővel, felment teljesen, és követi... úgy csinálja nálam is, ahogy nálad, szóval tökéletesen leírtad
érdekes -
batai15
félisten
válasz
Quqesz #17365 üzenetére
azt hittem a 4x volt kabátba..
mbazsi: http://www.ebay.com/itm/New-5x-CLEAR-LCD-Screen-Protector-Guard-Cover-Film-for-LG-Optimus-4X-HD-P880-/300755950030?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item46067399ce
parancsolj. az alcatel ot 995 telóm óta ezt a fajtát hazsnálom(ot 995 htc one x , 4x hd, tökéletesen meg vagyok elégedve vele! ) nem válik le jól fel lehet rakni. -
jooker82
nagyúr
válasz
Quqesz #17304 üzenetére
Jó dolog,14:34-nél,ha megállitjátok,látszódik szépen felsorakoztatva a q slide ikonsor....
a videót,meg számokógépet gyakran használom q slideként... Ha kiszámoltam valamit a számológépen,lekcsicsinyitem,belépek a böngészőbe és ott betudom irni,amiket kiszámoltam,utalásnál lehet jó,vagy bármikor...,nem kell a home gombbal kinlódni,hogy visszahozzam,amit előzőleg használtam.A g-be meg olyan számológép van,hogy minden korábbi számitást vissza lehet nézni.
-
toto0569
addikt
válasz
Quqesz #17102 üzenetére
Kíváncsiságból felraktam a CM-et,szokás szerint nekem csalódás. 11 órára már csak 45% nafta maradt benne,gyors visszaraktam a Jellyfish mentésemet és még mindig él a teló 20%-on.A CM-nek full wipe volt + format sd mégsem akar a fogyasztása beállni.TB-vel törölnöm kellett az NFC-t mert az nagyon ette az akkut...A jellyfish-t csak ajánlani tudom mindenkinek...
-
mbazsi
tag
válasz
Quqesz #17035 üzenetére
Nekem mindkét "mérésnél" 100% -ról néztem a töltöttség csökkenést. Lehúztam a köldökzsinórról, és utánna x órával később megnéztem. Addig nem piszkáltam, nem bökögettem, csak ketyegett magában futtatott programok nélkül, és az egyik alkalommal kb 1%/óra volt a csökkenés, másik alkalommal kb 0,25%/óra. Azért ez a kb. 4* es változás kicsit nagy szerintem.
-
tasakos
tag
válasz
Quqesz #16995 üzenetére
Most gondolkoztam, szolgáltatót váltottam, számhordozással. 30-as voltam, most meg 70-es. Új simmel. Eddig nem volt ilyen gondom, hogy nem hall a másik fél. Mióta benne van az új sim, néha ez van. Csak ehhez tudom kötni, így ha jobban belegondolok..Megoldás? Kérjek új simet, ha továbbra is fennáll?
-
tobias791
csendes tag
válasz
Quqesz #16910 üzenetére
sziasztok!az én problémám még mindig az,hogy az otthoni wifivel nem működik a telóm rendesen ellenben akármerre járok minden wifivel tökéletesen működik.Próbáltam már a router ki-be,gyári beállítások visszaállítását de nem javul.Ezelőtt xperia neóm volt soha nem volt vele ilyen gondom,sőt nekiadtam az asszonynak és Ő tud netezni itthon Én nem.Valakinek valami ötlet?
-
szonti
aktív tag
-
Andrew10
aktív tag
válasz
Quqesz #16687 üzenetére
Értem. És köszi még egyszer. De nem egészen én tehetek róla hogy így alakult. A telót két napja vettem cm-el amit nem én raktam fel rá. Valami nem stimmelt vele többször is újra indult, leállt. Muszáj volt valamit kezdenem vele csak kicsit elhúzódott. Ilyenkor kicsit fostivan, hogy kakukk a telefonnak.
-
batai15
félisten
válasz
Quqesz #16571 üzenetére
Köszönöm az együttérzést!
Úgy indultunk utána hogy lehet nem éli túl, mert tüdő embóliára gyanakodtak. 11 ig vártunk, akkor diagnosztizáltak vese elégtelenséget nála.
1 éve is 5 percen múlott hogy sikerült megmenteni az életét-
Utána 2 hónap kóma és egy láb amputálás volt a jutalom.
Ez a vese elégtelenség sem jó, de nem annyira vészes mint az embólia.
Nincs simem az a gond.
Holnap elmegyek a barátnőmhöz hétvégére és simet cserélek vele.
Megnézem hogy most a sim vagy a telefon a bajos . -
Deathdox
csendes tag
válasz
Quqesz #16397 üzenetére
Ez már a második esett amiről tudok, hogy egy sgs3 felrobbant. A másik egy kocsiban robbant fel mikor töltőre lett dugva.
Akkor azt mondta a samu, hogy: ,,Kivizsgálják az esetett és nem kell attól tartani, hogy mindegyik sgs3 felrobban. Valószínüleg egyedi hiba volt. " Hát veszem észre
-
Badboys
őstag
válasz
Quqesz #16220 üzenetére
Jó páran átjöttek a samu 4 ről szídják. Xperia Z ott is valami gond lehet mert mielőtt vettem találtam és beszéltem is az eladóval 45-50 ér oda adták volna az 50 es volt is a kezemben mert egy helyen lakunk. Azt mondják eladhatatlan. Nem tudom a T az tuti,hogy egy gáz volt. Jóval ár alatt tudtam eladni 50 ezret buktam rajta 1 hónap alatt. Most volt aki vissza adta az One t vett SGS 4 et hétfőn viszi vissza és One t vesz vissza . Nem tudom a kezembe ugyan nem volt az O G Pro,de érdemes várni nekem az 5 col gáz kicsi a kezem. Ez a 4.7 még határ eset.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Quqesz #15863 üzenetére
Nem blokkolja a GPS-t... Nekem a hálózatalapú helymeghatározás ki van kapcsolva, így csak a GPS-t használja és simán talál jelet. Azon meg nem kell meglepődni, hogy ha a hálózatalapú és a sima GPS is be van kapcsolva, akkor gyorsabban talál jelet, mert a hálózatalapút használja.
-
Mitics
tag
válasz
Quqesz #15680 üzenetére
ki van kapcsolva a szinkron tegnap óta, de ugyanúgy megjelenik a futó alkalmazások között ez a rohadék időjárás app. Most már aztán nagyon idegesít
Pedig a te ötleted volt a leglogikusabb és biztos voltam benne, hogy ez lesz a probléma oka, de ez se.
Még valami ötlet valaki?
-
Tutu7030
veterán
válasz
Quqesz #15671 üzenetére
Ezt próbáld meg. Dialer One
-
Noys187
tag
válasz
Quqesz #15517 üzenetére
Köszi szépen a gyors választ
Már megy is minden, lent van a ROM, fent a driverek, KDZ rajtra kész
Már csak a teló tölt
Egyébként, muszáj 100%-on lennie? Mert az Alcám simán lenyomta 40%-ról és még bőven maradt benne. (nem kapkodni akarok, de na.....
)
Még egy kérdés: Biztonsági mentésre használhatom a telefonon lévőt és ha igen azt hogyan teszem vissza ha baj van? Mert eddig csak CWM-el voltak ilyen dolgaim (backup) Vagy ez is ugyanúgy működik?
-
válasz
Quqesz #15447 üzenetére
szerintem mind a sony, mind az lg ju otan jar ujra. A rom frissites meg egy keveske reteget erint... mert most az hogy 4.1 v 4.2 van rajta nem sok embert fog izgatni... a tobbseg netezik rajta es telozik, es ugy mint en az okos telo tudasanak csak kis reszet hasznaljuk ki...nfc, blootooth...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Wuthering Waves
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest