- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
válasz
eladogeppc #8750 üzenetére
És?Milyen?Ha azt a régi kamera modot raktad fel akkor felesleges volt,mert azokat már javították.Egy tanács:mielőtt belinkeled nézd meg a dátumot is ,hogy mikori...Nem basztatni akarlak,csak azért nem foglalkoznak vele mert már régi...(én nem játszom és azért nem reagálok rá a tegra modokra)
gondolom ezt raktad fel.aug.27 -
Lac-coo
őstag
válasz
Általában nem akadnak a játékok, ezért nem foglalkozik senki vele ...Legalább is nálam semmi nem akad, a most wanted kicsit kevés fps-ben, de az sem akad ....
Ez egy ilyen telefon, hol jó hol nem ...Nekem általában lassan tölti be a telefonkönyvet másnál jó. Van aki(k) írta , hogy lassan éled fel lezárt képernyőnél nálam meg az nincs .... ez már ilyen marad ...Kamerához meg kétlem, hogy bármilyen modder "összedob" egy jó képfeldolgozó szoftvert, szóval annak se látom értelmét .
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Én speciel mostanában nem nagyon érek már rá foglalkozni vele. Korábban régebbi telóimmal szórakoztam romokkal, mindennel, de mivel ez úgy alapból rendben van, ezért inkább maradok a kényelemnél, és élvezem, hogy nem kell heti 2 új custom-romot pakolni, mivel mindegyiknek van valami nyűgje. Az a pár játék (Angry Birds-ök, GTA-k, Most Wanted), amivel játszok kb heti 2 órát, egész szépen megy, de ha nem menne, akkor sem érdekelne, mivel a napi használat során teljesen gördülékeny a cucc. Ez kevés Androidos telóról mondható el.
-
törölt tag
válasz
Itt senki nem játszik meg fényképez.
A kamera mód javított valamit a megitélésed szerint?
-
kexksz
addikt
válasz
eladogeppc #8678 üzenetére
Én arra használom a rootot, hogy adblockert rakjak fel. Így nincs semmi hirdetés egy appban sem. Ja meg Titanium Backup.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #8720 üzenetére
Volt nekem is három alcatelem:311,BH4,C550.hát ocso volt
Amúgy én is szemeztem a Huawei-el és a ZTE-vel,de komoly modelljeik nem jöttek el hozzánk,az ascend P1 meg ennél is drágább volt 2 maggal(sőt még 110e alá sem tudtam alkudni).Pedig egyre jobbak.... -
jooker82
nagyúr
válasz
eladogeppc #8717 üzenetére
ugyanigy volt a 2x-nél is,előbb kijött egy v28a béta és rá pár hétre a végleges v30a....
Nekünk majd egy v20 lesz a végleges..ezt a 18a-t nem tudom mért törölték... -
törölt tag
válasz
eladogeppc #8720 üzenetére
Annó én is azt mondtam, hogy lg-t soha többet.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #8713 üzenetére
Pedig nem rossz vicc!
-
jooker82
nagyúr
válasz
eladogeppc #8713 üzenetére
és,honnan van??
-
jooker82
nagyúr
válasz
eladogeppc #8710 üzenetére
ez a v18 a,már a jb előszele??
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #8707 üzenetére
Én sem vagyok behugyozva az LG-től! Korábban 2X-em volt, így van tapasztalatom bőven. A telefonnak a hibáival tökéletesen tisztában vagyok, meg azzal is, hogy hibátlan készülék nincs. Még a nagy SIII sem az. De a hibáival tökéletesen együtt tudok élni.
De azt sem szeretem, ha valaki kismilliószor basztat it mindenkit, hogy szar a kamere, halk a hangszóró, pixelhibás stb. Mivel sok esetben ez szubjektív ( a pixelhibán kívül), nincs értelme ezen kattogni.
Amikor csak egy xperia x8-am volt, én azzal is megvoltam.
Ha valakinek ennyire fáj az élet, illetve ennyire csalódott ebben a készülékben, az vehet ám másmilyet is. Lehet, hogy még itt is találna vevőt a készülékére. -
toto0569
addikt
válasz
eladogeppc #8707 üzenetére
bírd már ki azt a kis időt...számolj el háromig!de lassan...egy kis türelem. itt a JB. a sarkunkban.
-
toto0569
addikt
válasz
eladogeppc #8678 üzenetére
-
laciba77
tag
válasz
eladogeppc #8676 üzenetére
Megvan a root, köszi.
-
jooker82
nagyúr
válasz
eladogeppc #8667 üzenetére
Lesz,hamarosan
-
Takhanto
őstag
válasz
eladogeppc #8655 üzenetére
Na most akkor laggmentesen megy a játékod?
-
Takhanto
őstag
válasz
eladogeppc #8650 üzenetére
Na mid van? Mesélj valamit...
-
toto0569
addikt
válasz
eladogeppc #8650 üzenetére
naaa!eleget húztad! akarom
ezt--->[link]
-
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #8623 üzenetére
ja a fotón néztem soroksáron voltál?Buy-way,mi oda járunk a brendonba.
-
stickrs
senior tag
válasz
eladogeppc #8618 üzenetére
-
Lac-coo
őstag
válasz
eladogeppc #8604 üzenetére
Mert ott életlen a kép, gyakorlatilag sok a lágy átmenet, amit kegyetlenül legyalul róla a szoftver . Mint az én videómon az ég, leheletnyi árnyalatbeli eltérések, letojja a szoftver, jó ez nekem átlagolva is, és attól lesz rohadt zajos és elmosott.
Az életlen háttér pont ilyen: nincsenek éles határok minden szép lágyan változik, na azokkal nagyon nem szeret bíbelődni a képfeldolgozó szoftver ...Fagyásnak semmi köze nincs a témádhoz ...
Bár végül is lehet kapcsolat a rossz szoftver és a fagyás között makróban, ha nem tud élesre állítani de te mindenáron rányomsz lehet valami akad benne és attól kifagy ....
-
Lac-coo
őstag
válasz
eladogeppc #8596 üzenetére
Valójában minden fényképen ugyanazt a minőséget hozza.
Annyira nem okos még a 4X sem, hogy különbséget tegyen melyik fénysugár honnan, milyen messziről verődött vissza és jutott be az optikába.
A dolog a fejedben létezik. Ha lefotózol egy falevelet jó közelről, látod hogy falevél, vannak részletek ( amik tulajdonképen nem is részletek mert hatalmasak a képen ...) és kész, nem keresel tovább...Ha viszont lefotózol egy fát ott már keresi a szemed és az agyad a leveleket, de az már igen kis részlet, még a képen is igen kis felület , nos az már sehol nincs, csak elmosott pacák vannak a helyükön.Talán érthető.
( Van ugyan kapcsolat optika és közelpont , minőség között, de ez itt ugye nem optikai hiba hanem képfeldolgozás, annak meg oly mindegy milyen messze van valami ...)Ha alaposan megnézed egy kis részletét a makro képednek meg a távolinak és próbálsz nem odafigyelni mi van képen észre fogod venni, hogy mindkettő pont ugyanolyan zajos ....
Itt egy példa, önmagában nem rossz, de jobban megnézve pont ugyanolyan mosott mint a többi ...
Amúgy rettenetesen jó a közelpontja az 4X-nek néhány cm, az valóban jó dolog !
Az SII meg valóban szuper, fotó vagy videó abszolut vállalható ! -
toto0569
addikt
válasz
eladogeppc #8600 üzenetére
az SII fényképezője jó de a teló már lassabb
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8594 üzenetére
Megint azt fogod mondani, hogy kötözködöm. De ha kinyomtatnád mekkora méretben tennéd meg? A3? A4? 10 * 15? Soha nem fogod 100%-on nézegetni még gépen sem a képeket kb. De megnyugodhat mindenki jön a JB...
-
toto0569
addikt
válasz
eladogeppc #8594 üzenetére
a közeli képekkel nincs gond,csak a több részletet tartalmazó 4-6 méteren kívüliekkel.Ott vesznek el részletek(sok)
-
toto0569
addikt
válasz
eladogeppc #8591 üzenetére
alkalmazásinformáció---kamera---adatok törlése
-
toto0569
addikt
válasz
eladogeppc #8588 üzenetére
nekem is szokott ilyen lenni,de nem tudom,hogy mitől.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #8570 üzenetére
csak kérdés volt,és meg is válaszoltad.Én nem szoktam játszani telón(meg gépen sem) ezért nekem nincsenek tapasztalataim.De amiket teszteltél jók voltak,és tényleg a valós képet mutattak.Tetszett,jó hozzáállás.
-
cicmanyek
aktív tag
válasz
eladogeppc #8562 üzenetére
Nekem is BMW van E36 coupe , de azt hogy viszi a pénzt na azt nem mondanám.
2éve van meg , de semmi komoly , igaz autószerelő vagyok , így nincsenek szerelési költségek , de még ha lenne sem kellett volna sokat rá költenem.
Igaz ehhez az kell , hogy normális állapotú legyen és rendszeresen karban kell tartani , de ha ezek megvannak , akkor nem érhet baj. -
Naras
őstag
válasz
eladogeppc #8570 üzenetére
2X sincs a listán... lehet nVidia nincs jóban LG - vel?
Vagy csak a mienk nem Super Phone... csak egy mezei kis vacak... -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8565 üzenetére
Ne keresd! Developer-eknek van, alfa... aki kiadja az megütné a bokáját, nem fogják kiadni, majd ha az LG kidobja "hivatalosan".
Quqesz!
Ha nem szaggat, akkor minek a többi mag? Csak többet fogyasztana... -
Jonny99
tag
válasz
eladogeppc #8562 üzenetére
Ismerem a típust... havernak egy ilyen cupe-ja volt. Tesómé 525d, 163 lovas 6 hengeres diesel, de gondolom ezt nem kell mondanom. Rohadtul viszi a pénzt az tény.
Számomra az Opel maga csoda volt. 4 év D Kadett, utána 4 év F Astra és összesen a 8 év alatt a két autóra kb 250k-t kellett költeni a kötelező olajcserékkel együtt. Csak sajnos ma már az Opelek is drágák és állítólag nem olyan strapabírók mint régen. No de most már abbahagyom mert ez nem az a fórum
-
Lac-coo
őstag
válasz
eladogeppc #8489 üzenetére
Az ilyen változtatható dolgok annyira nem érdekelnének, kontraszt,fehéregyensúly stb. azokat ha nagyon kell helyrerakom utólag. az már inkább ciki, hogy valami bődületesen rosszul tömörít, ilyen téren valóban egy rakás az egész... És a pacává mosott részletekkel sokat már nem tudok csinálni utólag ....
És nem, eszemben sincs 500 000-es kamerákhoz viszonyítani ( tudom most az, jön, hogy használjak normális fényképezőt....), hanem más telefonokhoz mérem a minőséget .Akár jóval olcsóbbakhoz is ....
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8486 üzenetére
Lehet, hogy mégis tudta az LG, hogy mit hova tesz?
Nem nézlek hülyének, de nem csak ISO és fényerő van a világon... Pl.: Fehéregyensúly... ugyanis a képen az van nem kicsit elcsúszva.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8480 üzenetére
Auto üzemmód? Javaslom a kézi beállításokat, nem kell megtanulni fényképezni. Csak megnézni minden beállítást, hogy mit csinál. Az automata üzemmód rég le lett írva ez tény. Kézi beállítás mindig.
-
Urby66
aktív tag
válasz
eladogeppc #8471 üzenetére
Hát úgy tűnik az energiagazdálkodás nincs eléggé optimalizálva. A Performance mód csak annyit tesz, hogy nem engedi leesni az órajelet, és amikor csak lehet, maximumon pörgeti a processzort. Ezért nincs akadás, viszont ez odabasz a melegedésnek és az akkumulátornak.
A másik kérdés viszont - amire tudtommal nincs tesztprogram - az a grafikus gyorsító órajele és kihasználtsága.
Erről nem sok információt találtam eddig, de úgy tudom egy többmagos gyorsító van a 4 tegra mag mellett ha jól emlékszem olyan 800 Mhz körüli órajellel. Jó lenne tudni ez hogyan pörög játék alatt illetve hogy működik az energiagazdálkodása.Van erről valakinek információja, leírása?
Ja és még egy kérdés? Melegszik a tok nélkül is??
-
Takhanto
őstag
válasz
eladogeppc #8462 üzenetére
Ne azt nézd, inkább azt amelyik szaggatott azt indítsd el és írd le változott-e valami?
Kiváncsian várom...mennem kéne csicsikálni...gyerünk mááár
-
Urby66
aktív tag
válasz
eladogeppc #8454 üzenetére
És mi történt a javítás után?
Jobb üzemidő, kevésbé melegszik, gyorsabb játékok? -
Urby66
aktív tag
válasz
eladogeppc #8411 üzenetére
Szerintem "eladogeppc" kolléga túlmelegedő készülékének az említett szilikon tok is lehet az oka. Egy ilyen vastag szilikon burkolat eléggé jól szigetel, így a meleg nagy része bent marad ezért fűt túl a készülék.
Kérlek csinálj egy tesztet a pucér telefonnal tok nélkül.
-
Jonny99
tag
válasz
eladogeppc #8441 üzenetére
Sziasztok...
Csatlakoznék hozzátok... Nekem volt egy kisebb harcom az LG-vel mire sikerült kicseréltetnem a telefont, egy apróbb hiba miatt (a kijelző és az üveg között, a kijelző közepén egy csíkban pöttyök jelentek meg) amit aztán a szerviz tetézett, és ráadásul eredetileg nekem is pixeles volt. Egyébként ez a probléma egy hónaposan jött elő a telefonon. Az új készülék nem pixeles, viszont kerek egy hónaposan ezen is előjöttek az apró pöttyök az előzőhöz hasonlóan. Beletörődtem, ez széria probléma, valószínű a melegedés okozza. A játékokat illetően nekem spec a Nován kívül semmi nem akadt, igaz egyik játékból sem a tegra3 optimized verziót szedtem le. Nekem a kedvencem a GalaxyOnFire2, na ebből is a THD szaggat mint az állat, viszont a sima HD tökéletesen fut. A fényképezőn kipróbáltam az LGCamera appot, valóban jobb képeket tud prezentálni mint a gyári app és ha nem nagyítja az ember sz@rrá a képeket, szerintem teljesen jó fotókat készít. A többi funkciót pedig nem emelem ki mert működik ahogyan kell.
Összegezve azoknak akiket kétségek gyötörnek, nem kellene sem áldani sem pedig fikázni a telefont, mint minden készüléknek ennek is vannak hibái, ezt el kell fogadni, vagy nem kell ilyen készüléket venni.
Ha pedig valakit érdekel én őszinte leszek, megérte a 100k-t még így is hogy vannak problémái, mivel 1-2 év múlva úgyis cserés lesz. Ez a fogyasztói társadalom. Hosszú távra nem szabad tervezni, akkor meg minek vegyek meg egy S3-at 140-160k-ért, amiről szintén olvastam hasonló "széria problémákat"? -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8445 üzenetére
Nono, várjunk csak... szerintem ez lehetetlen. Ugyanis állítólag a 4X-ben jó a kamera, szóval ők meg tudták írni a kamerára a szoftvert jobban, mint az LG, akkor ott programozási gondok vannak és nem forráskód hiány. És itt szerintem egyedül az automata üzemmódot nem tudta összerakni az LG, mert manuálon simán lehet vele fényképezni. Azért azt nem hiszem, hogy egy nVidia meg tud állítani egy LG-t és egy HTC-t (vagy még több gyártót), ha nem adja ki a forráskódot (és szerződése van rá, mert valószínűleg van) akkor az szerződés szegés és komoly pénzük bánhatja.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8441 üzenetére
"hogy az Nvidia beszivatta a mobilt gyártó társaságokat.
Qualcommék nagyon jó utat járnak !"Ha ezt így kijelented, akkor miért vettél nVidia alapú telefont? És ennek most semmi köze a 4X-hez...
És miért is az nVidia szívat? Mert a szoftvergyártók nem optimalizálják a terméküket?
-
pumukli23
senior tag
válasz
eladogeppc #8437 üzenetére
(Nincs sima egyetértős szmájli?) -
toto0569
addikt
válasz
eladogeppc #8410 üzenetére
látom voltál a HOX fórumban,itt egy hsz. onnan:"srácok mennyire szabad melegednie az akksinak?
nekem 49°C játék alatt töltés nem volt
mennyi a tűrhető határérték?"
szóval megnyugodhatsz... -
ak76
senior tag
válasz
eladogeppc #8404 üzenetére
De,fűt.
A tempóból valóban nem vesz vissza,de az akksit megeszi az is.
Az SGS3 leginkább azért szar mert egyrészt szétreped a kijelző körüli króm keret,meg a kamera körül a hátlap.
A 4.1.1 pedig eszi a memóriát,volt ugy hogy 80-60mb alá ment a memória tartalék,a menü BÁRHOL képes lagolni,ilyet a 4X nem csinál soha.
Az amoled szubjektiv,de fele ilyen fényeröt sem prezentál mint a true hd,ha pedig max fényerőn tartod oda is a jo akkuidő.
A kamera kivételével semmiben sem jobb a 4X nél. -
válasz
Érdekes, ennyire halmozottan _csak_ nálad fordulnak elő ezek a problémák.
-
Demens
tag
válasz
Én még mindig azt mondom, hogy nálam amit eddig feltettem, az mind akadás mentesen futott max grafikával. A legújabb delikvens a Max Payne volt, felhúztam max-ra a grafikát, és szebb mint anno a pc-n. Gördülékeny és hatalmas élmény. Nem tudom mi lehet a gond a te készülékeddel.
Más: Beszéltük még régebben, hogy a képernyő lezárása után felvillan néha újra a feloldó képernyő. Tesztelgettem és egyelőre a YouTube app a gyanusítottam.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #8357 üzenetére
Nem értelek ! Aki ilyen telefont vesz az Játékra veszi többnyire.
Ezzel nem értek egyet. Amikor megvettem, tervben sem volt, hogy játszok rajta (kicsit már kinőttem belőle).
Mint ahogy számítógépet sem azért fejlesztek, mert játszani akarok. Van egy halom alkalmazás, ami szereti azért az erőforrást. -
Naras
őstag
válasz
eladogeppc #8379 üzenetére
Hát, ez akkor is érdekes... egy ilyen nagy nevű gyártó, mint a Gameloft nem képes optimalizálni egy ennyire elterjedt platformra, és hackelgetni kell... lol
-
berbatov2
senior tag
válasz
eladogeppc #8361 üzenetére
Nyilván, ha amilyen célra vetted nem megfelelő, akkor le kell cserélni. Személy szerint nekem tartalom fogyasztásra kellene, arra meg úgy nézem elég jó.
-
ak76
senior tag
válasz
"nehogy azt mondd, hogy azért vettél ilyet, mert 4 magon akarsz
telefonálni"Én azért vettem ilyet,mert minden helyzetben GYORS,azonnal történik minden,kellőképp jól felszerelt a hw,minőségi kijelző/készülékház,elegáns a megjelenése,kevésbé bazári mint pld az SGS3.
Emellett olcsóbb mint a konkurencia,és a szériahibák sem jellemzőek rá.
Ebben az évben eddig 60-nál több készülékem volt,mindenféle platformon,adom veszem őket,ez az egyik hobbim,és állítom,hogy EZ AZ EGYIK LEGSTABILABB,legkiforrottabb rommal rendelkező készülék a nagyok között,mondom ezt HOX,SGS3,I4S,használata után.
Elhiheted,van viszonyítási alapom.
Az hogy a játékok nem mennek rajta?
Nem szempont,van egy X360-asom,40 colos LED-tévével,ha a gyerek megengedi azon ütöm agyon a maradék időmet. -
kexksz
addikt
válasz
Nekem is akadnak a játékok, ha ez megnyugtat.
-
berbatov2
senior tag
válasz
Eladó?
-
ak76
senior tag
válasz
eladogeppc #8349 üzenetére
"kiköveteli a ROM-olást."
???
Az egyetlen készülékem a sok tucatnyi közül amelyiket nem kell semmiféle "romolásra" bírni,a gyári rom minimális problémákkal küszködik,smooth,lagolásnak nyoma sincs,az Lg legkorrektebb produktuma az utóbbi évek termését figyelembe véve. -
Takhanto
őstag
válasz
Nem azért mert alvóba kapcsol a teló így szétkapcsol. Wifi beállításban át kell állítani, alvóban se kapcsolja szét a wifit.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Érdekesek ezek a 4X-ek... 2 embernél van ezek szerint "szar" 4X.
Ez a telefon követeli a ROM-olást? Jó vicc... és mégis mivel ROM-ot követel?
Soha nem dobta el még a Wifit...
-
Naras
őstag
válasz
eladogeppc #8329 üzenetére
Asphalt 6 HD - t honnan lehet leszedni? Én rákerestem Play - en, de csak az Asphalt 6: Adrenaline - t találta...
-
wolruf
őstag
válasz
eladogeppc #8310 üzenetére
Koszonjuk szepen
Nem volt ivaszat,mindenki csaladilag unnepel. Elvileg holnap joj valaki,a gond csak az,hogy en nem iszom alkoholt
Igy tudok jozanul gondolkodni ( 4X ugyeben is
). Lottem megint par kepet vele a felhomalyban, 10x15 nyomat baromi jo lett belole (manualis beallitasokkal).
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8271 üzenetére
Real Racing 2, másodszorra pörgetem ki, most a legnehezebb fokozaton, tudnak meglepetéseket okozni.
Az első részét nem találtam meg, azt lehet nem optimalizálták 720p-re....
Wolruf!
Gratula! -
palkrisz
csendes tag
válasz
eladogeppc #8265 üzenetére
A tegra 3 valóban 1500mhz egy mag esetén. Ha a négy mag egyszerre megy akkor csak 1400at érhet el egy mag. A frekvencia ingadozás pedig normális. Nézz csak meg egy számítógépet. Ha futtatsz egy teszt programot akkor ott sem megy folyamatosan fullon a proci. Ez teljesen normális dolog. Mindig annyit megy amennyit adott pillanatban kell neki.
És boldog karácsonyt mindenkinek!
-
Urby66
aktív tag
válasz
eladogeppc #8231 üzenetére
A használat közbeni CPU órajelet és a kihasználást a "Tegrastats free" progi mutatja az alkalmazások alatt.
A gép energiagazdálkodásából adódóan sosem fog az összes mag 100%-on pörögni. Egy adott képkocka kiszámítása nem igényel folyton maximális teljesítményt, ezért ha a kihasználtság csökken akkor az órajel is. A CPUSpy grafikonokból csak azt látni, hogy egy több mint 5 perces időtartam alatt hogyan változik az órajel. A Quadrant nem igényel folyton maximális órajelet ezért látod az alacsonyabb értékeket (pl. a következő jelenet betöltése alatt). Látni, hogy a grafikus tesztek alatt másfél percig ott volt az az 1400!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8267 üzenetére
Úgy, hogy ennyit érnek ezek a tesztek... meg ki tudja azóta hányszor frissültek és milyen irányba változtak... úgy utálom ezeket a szintetikus teszteket. *hányós smile*
-
Naras
őstag
válasz
eladogeppc #8267 üzenetére
Nekem is volt, hogy beadott 110+ - ot... addig nyomogatták, amíg annyi lett... nemtom
-
Naras
őstag
válasz
eladogeppc #8265 üzenetére
Jaaah, hát az eleve le volt írva, hogy ha mind a 4 mag megy, akkor leszabályozza 1400ig!
Olvastam már rég, ha ez volt a kérdés... de egyébként sztem annyira mind1, nem ezen múlik, hogy szaggatnak a Gameloft vackok, vagy sem... -
Naras
őstag
válasz
eladogeppc #8259 üzenetére
Nekem is ilyen 70 környékén teljesített a Linpack... Asphalt 7 - et megvettem, de szaggat... Gameloft nem csinálta meg Tegrára úgy tűnik, amit nem értek... egyébként másik érdekesség, hogy anno O2X - en Asphalt 6 ment tökéletesen, aztán egyszer csak gondolt egyet, és elkezdett szaggatni... újraindítottam, majd a telót is, majd újraraktam, de még mindig szaggatott... aztán egyszer csak megint gondolt egyet, és nem szaggatott többé
-
toto0569
addikt
válasz
nekem is hasonló az adatom 49 <- >78tol 90ig
-
pumukli23
senior tag
válasz
Na majd ha a napokban nagyon unatkozok, futtatok pár tesztet a telómon.
Majd visszatérünk rá, addig is jó bejglizést mindenkinek! -
válasz
eladogeppc #8255 üzenetére
veletlenul nem energiatakarekos modban fut?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Csináltál már gyári visszaállítást?Lehet meg kellene csinálni és tiszta gépen futtatni.Ha ott is baj van, akkor szervíz.Ja és mennyire melegedett miközben tesztelted?Nem lehet hogy amiatt vette vissza a teljesítményt?
-
törölt tag
válasz
Valami gebasz lehet a készülékedben.
Linpack multi: 148,867
single: 51,662 -
toto0569
addikt
válasz
eladogeppc #8250 üzenetére
pro verzio a tied?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8248 üzenetére
Quick system info, annak is a statusbar-ba beépülő része.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8246 üzenetére
-
Demens
tag
válasz
eladogeppc #8242 üzenetére
Babel Rising 3D. Bocsi, hülyeséget írtam az előbb.
-
Demens
tag
válasz
eladogeppc #8224 üzenetére
Én is Bolodog Karácsonyt kívánok minden kedves fórumozónak.
(#8182) eladogeppc: A Nova 3-at nem tudtam "ráhackelni" a telóra, de a Babylon 3D nevű játék max. grafikával is tökéletesen megy, bár az nem Gameloft. Ki próbálom az autósokat is.
Fel akartam rakni a Wild Blood-ot, ami viszont Gameloft, de mikor elindítom, és töltené le a szükséges dolgokat, azt írja, hogy nincs elég hely, pedig van...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8228 üzenetére
Mivel karácsony van így nem fogok neked oldalakat írogatni, mert van életem. Jobbnak kellene lennie? Ha nincs megírva rá rendesen és nem tudja kihasználni? Ráadásul a nagyobb pixelszám megvan a programban, mert a kijelzőre ugye "optimalizálva" lett, csak a többi hardverre nem. Gratulálok a színvonaladhoz amúgy.
(#8235) odrif
Ennyi, végre valaki... aki ezt is belátja. -
toto0569
addikt
válasz
eladogeppc #8232 üzenetére
mindig ez a kamera vita!Napsütésben nagyon jó képeket lehet vele lőni,persze kézi beállítással.Az auto beállítást nem ajánlom...este egyik telefon sem jó arra ,hogy fényképezz.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #8232 üzenetére
nem véleményt mondtam,csak infót adtam.Olvastam,nem tökéletes,de ezt eddig is tudtuk.Meg kell tanulni használni.Ha visszalapozol(kb 5600hsz) még képeket is raktam fel.
-
válasz
eladogeppc #8228 üzenetére
Na ebben van sértő is, politika is.
Békés Karácsonyt!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Akkor kezdjük a legelején!
Miért az nVidia hibája, hogy a Gameloft baszik optimalizálni a saját játékait?
995, mekkora a kijelző px-ben amit ki kell hajtani a gépnek és lehet, hogy oda le van optimalizálva (butítva)?
Csak ennyit így dióhéjban.Kellemes ünnepeket Srácok! (
bár én nem vagyok ilyen 2 napig legyünk jóban hívó.) -
amduser
tag
válasz
eladogeppc #8186 üzenetére
Feltoltam kíváncsiságból ezt a NOVA-t . nekem sem ég az épület
elvileg ilyennek kéne lennie N.O.V.A. 3
-
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #8193 üzenetére
ha bootloader nyitva lenne és lennének egyedi kernelek akkor lenne változás.Tényleg semmi hír a mi kis hekkerünkről?
-
dozsabalint
senior tag
válasz
eladogeppc #8190 üzenetére
Nincs a kernelben semmi érdekes 2.6.39 után jött a 3.0, ami a régi számozás szerint 2.6.40 lett volna. Semmi komoly újítást nem hozott, csak Linus átvariálta a számozást.
Azt nem tudom, hogy az LG miért nem 3.0-át hozott, de mivel nagy különbségek nincsenek, így szerintem lényegtelen is. -
toto0569
addikt
válasz
nekem 2.6.39.4
-
Demens
tag
válasz
Még megnéztem a Modern Combat 4 Zero Hour-t is a kedvedért, de ez is úgy fut mint az álom, pedig elég brutál. Holnap a nova-t is megnézem.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8186 üzenetére
Először kérek, utána tanácsot adok.
Légy szíves, egymás után 1 max. 2 írásjelet használj. Egyrészt idegesítő, másrészt követelő hangnem.
Beállítások -> Fejlesztő opciók -> GPU megjelenítés kényszerítése -> Pipa be
Beállítások -> Fejlesztő opciók -> Háttérfeldolgozás korlátja -> Legfeljebb 4 folyamat -
-Mosquito-
őstag
válasz
eladogeppc #8164 üzenetére
Nyugi,vagy a telefonnal,vagy a játékkal lehet a gixer.
Ha átnézel a HOX,SGSIII fórumokba ott is előfordul valakinek ilyen hiba,valakinek meg nem. -
Takhanto
őstag
válasz
eladogeppc #8175 üzenetére
Remélem most meg tudlak nyugtatni. Utána olvastam,másoknak is laggol, de egy 4x tulajdonos ezt írta: I play Shadowgun THD (Tegra 3 Optimized) still lag?
Ezt a játékot is nézd meg mert az tegra3-ra van optimatizálva,nála ez nem laggol. Ha laggmentes akkor nincs mitől félned.
A többi játék remélhetőleg lesz frissítésük tegra 3-ra
-
Takhanto
őstag
válasz
Megvolt a hard reset? Most se jó?
-
jooker82
nagyúr
válasz
Az one x-nél is szaggat,igy vélhetően rosszul lett megirva a tegrára..
Nekem v10h taiwan
-
válasz
Szerintem valami a telóddal nem stimm. Én sokat játszom és az NFS meg a Gta VC is hibátlanul fut.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8161 üzenetére
Gyári visszaállítás?
-
Naras
őstag
válasz
eladogeppc #8143 üzenetére
Nálam az Asphalt 7 szaggat, állítólag nincs Tegrára optimalizálva... nem értem a Gameloft - ot, egy rakás kütyü Tegra 3 - ra épül, elég nagy baklövés ez tőlük sztem...
gabor20: Hát, nemtom, nekem nem pixelesek a képek... lehet vele egész jókat lőni... videóztam is buliban, sötétben, azok sem lettek olyan rosszak... sztem konkrétan jobb, mint amit a MiniDV - vel csináltam volna... na jó, az sem egy mai darab...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8028 üzenetére
Annyi, hogy nincs OTA és nincs LG Tools szoftverfrissítés, csak KDZ, semmi más elvileg.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8026 üzenetére
Az ázsiai
(attól, mert nem ott van még abba a rendszerbe tartozik [értsd: ami nem EU az ázsiai])
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mini-ITX
- Sorozatok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged