- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedorf4
csendes tag
válasz
Konyika #28669 üzenetére
Megoldódott a dolog. Először is találtam egy még működő letöltési helyet (#28629) Aryon87 válaszában. Másodszor meg jól nyitogattam a dolgokat, mert a régi 4.1.2-t sikerült visszarakni, igaz KDZ-vel, de a lényeges "hiba" az sd kártyáról való telepítés próbálgatása volt. Bemásoltam a tárhelyre a V3-at és onnan egyből felment. Nem próbáltam a Cm-et de szerintem az is felmenne.
Egyébként már "csak" internetes rádiónak és zenelejátszónak használom a munkahelyen. Sokat akadozott mostanában, talán ez a frissítés segített rajta.
Köszönöm a segítséget! -
zedorf4
csendes tag
válasz
Konyika #28664 üzenetére
Köszönöm a segítséget, de sajnos nem akar sikerülni a vége. A Hanics V3-at tettem volna fel, de nem tudom letölteni, mert nem tudok kapcsolódni a (#28603) számú hozzászólásban írt FTP-vel(talán én vagyok a béna). Ezután a Cyanogenmodokkal próbálkoztam, de azok nálam nem működnek rendesen. Hiába teszem fel a romokat a megfelelő GAppsokkal nincs Google Play egyiknék sem vagy eleve nincs billentyűzet illetve a legutolsó nightly verziónál meg a telepító varázsló áll le az első lépésnél...
-
törölt tag
válasz
Konyika #27101 üzenetére
GSM boltos a telefon.
AliasB pedig vagy por került a telefonba vagy pedig penészedett a gorilla glass. Ez utóbbi nem is annyira légből kapott dolog. Valamikor volt is olyan hír, hogy GG fejlesztői is panaszkodtak, hogy a penész előfordulhat a GG felületén.
Persze, amikor ezzel előhozakodtam, simán lehülyéztek. -
macii97
senior tag
válasz
Konyika #26459 üzenetére
A build.prop-ban találsz egymás alatt valahol 2 db 245-ös értéket, de hogy mi van elé írva azt nem tudom, de tuti vmi density. Mindkettőt átírod mondjuk root explorerrel 320-ra, save and exit, a bak fájlt ki kell törölni, majd újraindítani a telót. Emiatt nem kell újratelepítgetni szerintem.
-
princesama2
tag
válasz
Konyika #26420 üzenetére
Hát szerintem itthon úgyis az lesz amit a nagy cégek akarnak
pl: "In case the seller refuses your right to repair or replace the device, you can sue him in a civil litigation"
Tehát ha vissza utasítja hogy megjavítsa akkor beperelhetem....Itthon erre kinek van pénze? Senkinek, meg általában ilyet senki sem kezdeményezne mert "nem éri meg az egész" -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Konyika #26420 üzenetére
Na akkor valaki lefordítaná? akkor mi most szabadon garázdálkodunk?
Hanics: az én esetemben - Te tudod mit alakítottál át telefonomon? (Root, recovery csere, és custom rom flash volt, ha jól emlékszem) Azért kérdem mert párásodási pöttyök vannak kialakulóban a plexi, és az lcd között... :/
-
hanics
aktív tag
válasz
Konyika #26270 üzenetére
az ftp. valamiért megadta magát, így valahova máshova kell felraknom, de ha vársz kicsit akkor lassan itt van a V2-is belőle és azt majd mindenhova felteszem.
Még a csillagos égre is
ui.: Jártas valaki itten ps3 ba????
Tudom nem vagyok NOOOOOOB hogy van rá topik de ott az intelligens beszélgetések közepette amikor egymás seggét szidják valahogy nem találok válaszra... -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Konyika #26208 üzenetére
indítsad el a dekódolást (első letöltés) és nyiss meg egy új fület. a megás fülön látni fogod ahogy felmegy a % 100-ra. fel fog dobni a böngésző egy mentés másként ablakot - ha az van beállítva, hogy rákérdezzen. Mentés másként, és ollalla.
/ nálam csak így jön le. de lehet hogy más bug van nálad. Crohm-ot használok.
-
Braha
csendes tag
válasz
Konyika #25507 üzenetére
Akkor leirom mit csinaltam. Abban csak felfedezitek a bibit.
A telefont kikapcsoltam.
A zip tartalmat a c fokonyvtarba kicsomagoltam. Ez egy mappa volt benne egy root nevu file val es meg egyeb mas ilyen-olyannal.
Telefon vol le es power gomb. Bejon a menu. Kivalasztom amit mond a szoveg.
Telefon bedug. Root file elindit. A gepen egy ablakocska vegigfut par parancs ez kb harom masodperc volt. A telefon sargaval irta, hogy varja a filet. Par percet vartam, a tobbit meg mar mondtam. -
bali73
tag
válasz
Konyika #25425 üzenetére
Kész ez is.A másodikat (TWRP) csináltam ahogy javasoltad.Ezer köszönet! Segítenél a továbbiakban?Létezik valami stabil rom ami nem omlik össze két nap után és esetleg az aksival is jobban bánik?Nem az a célom hogy hetente új romokat próbálgassak.Persze ha jön frissebb akkor egyértelmű hogy csere.Köszi.
-
opti06
aktív tag
válasz
Konyika #25297 üzenetére
cm11 (0302. jött ki)
előtte hanics v3 ment azért cseréltem le mert: első körben melóhelyen ahol szar a térerő (2g-3g között ugrál attól függ hol vagyok) újra indult miatta telefon, ok letiltottam 3g-t úgy is van, hogy újraindult de viszonylag ritkán.
GPS siralmas volt alatta 3g mobil nettel tiszta időben környezetben 2perc alatt talált jelet.na cm11 eddig okés,
első hiba: vagy nem is hiba inkább fura jelenség lassan jön fel feloldás (azonnal világít alsó menü sáv, képernyő rá 2mp, ehhez hozzá lehet szokni)
gps pöpec, net nélkü is fél perc alatt talál jeleteddigi hiba amit találtam, hogy képernyő forgatásnál valamikor beakad kép fele oda-vissza forgatás után jó lesz.
másik hiba, hogy játék van amikor elkezd akadozni ezt nem tudom mi okozza.egyelőre marad, majd probálkozok még, de ha így megy akkor megy vissza gyári 4.1.2 (ott egyedül gps ami megint lassacskán talál jelet... más bajom azzal nem volt, na meg persze launcher azonnal csere apex-re)
esetleg kernel cserét majd kipróbálom még azt sose piszkáltam még
-
JoinR
őstag
válasz
Konyika #25285 üzenetére
Van telepíthető stock is.
-
DJ bambula
csendes tag
válasz
Konyika #25277 üzenetére
Én is végigjártam már ezt az utat. Aztán most visszatértem a gyári romra. Apex+egy kis qslide és minden rendben! Ha használom merül de legalább nem lehet rajta tojást sütni mint a mókolt kernelekkel! Próbáld meg hogy rádugod a gépre és megvárod míg felismeri,aztán kikapcs és jöhet a KDZ!
-
JoinR
őstag
válasz
Konyika #25275 üzenetére
Most pár napot adok a Zaiben-nek elsőre tetszik, nagyon gyors nagyon smooth, majd pár nap múlva meglátjuk mennyire f0ssa össze magát. Ha elkezd szarakodni, visszarakom KDZ-vel a full gyárit és egy ideig nem ROMolok tovább. (Anno amikor váltottam főzöttre se volt kimondott indokom 1-2 játék szaggatását kivéve, de azok ritka, alkalmi futtatása nem éri meg (nekem!) a kompromisszumokat.)
-
wdx
őstag
válasz
Konyika #25196 üzenetére
Ez esetben én tévedtem, és valójában amit írtam csak a régi cwm-re volt igaz... vagy más készülékre, és/vagy mentési módra.
Tény, hogy mostanában nem néztem, milyen formátumra mentenek a Recovery-k.
Ellenben akkor is bootloop lett volna visszatérés után 4.4-ről....valószínűleg. -
hanics
aktív tag
válasz
Konyika #25179 üzenetére
Én mióta romozgatok kezdem nem hogy megutálni lassacskán a telefon félgyújtásával is elgondolkodom.
Na de viccet félretéve.. egész jó masinyérija ez.
Good News / Bad News rovat következik.
Bad News!
Kicsit pihentetem a 4.4.2-s romot most mert idegileg széttép. De ez nem azt jeleni, hogy teljes mértékben abba hagyom. Lesz még folytatása.Good News!
Belefogtam egy alap v20B tehát 4.1.2 hivatalos/nemhivatalos LG rom fejlesztésébe.
Jó hír hogy tele lehet verni nem át portolt hanem rendesen működő LG G / LG G PRO / LG G2 cuccal.
Habár a rom mérete igy lényegesen meg nő, viszont az akku idő nagyon is kellemes. Memóriahasználatban pedig olyan max 830MB tudod megetetni de olyan alap 600 körül jobb esetben megáll. Eddig....
De még nem vagyok vele kész, hol sikerül hol biztonsági mentés gyakorlom a telefononViszont végeredményben szerintem hiába többet eszik akkor is LG rom. Ergo kihasználja a ketyerét.
Sajnos mint utána nézegettem a merülés és más gondok a 4.4 alatt azért vannak mert nem 100% ba tökéletesek a romok és a telefont meg meg eszik akku ügyileg.Kinek ez jó kinek ez rossz hír
-
Destroyer 4x
tag
válasz
Konyika #25139 üzenetére
Az unlockolásra írtam hogy nem megy a toolkittel. De természetesen mindenki úgy csinálja ahogy akarja csak gondoltam megosztom hogy van azért egyszerűbb módszer is ( nem kell ADB stb.) még akkor is ha a toolkit nem mindenre használható. Mert ha valamihez elég egy programot a telefonra letölteni akkor az talán egyszerűbb mint a gépről bűvészkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest