Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FabioeM
csendes tag
Már másodjára telepítettem a drivereket újra, de semmi.
Már kb. a 87. fórumnál tartottam, amikor azt olvastam, hogy az volt a gondja neki, hogy a gombja nem érintkezett. Hát kipróbáltam nem ujjbeggyel nyomni, hanem körmömmel a Vol down-t, és 2-3 sikertelen próbálkozás után (S/W bejött, de gép nem ismerte fel), működött, és sikeresen felraktam
Még csinálok egy wipe data-t, és akkor vihetem garira szerintetek? Tehát mást nem tudok "gyáriasabbá" csinálni rajta? Pl. CWM helyett a gyárit visszarakni?
ad: az azért elég durva, hogy így is ugyanolyan tetű lassú a telefon, mint eddig volt... -
FabioeM
csendes tag
Bocs, CWM-em van, nem tudom miért TWRP-re emlékeztem
-
FabioeM
csendes tag
válasz
aszti75 #27859 üzenetére
Modemet csak egy pillanatig látom, amíg a töltésjelzőt mutatja, illetve akkor ha bekapcsolom normálisan a telefont. (Akksi nélkül olvastam, hogy valakinek jó, de nekem olyankor általában vagy fehér vagy szürke, vagy néha egyéb színekben is pompázik. Azt is olvastam, hogy a modemet se kötelező letiltani, csak hát nekem nincs mit letiltani :S)
Ezt a 2-t tettem fel:
LGUnitedMobileDriver_S51MAN313AP22_ML_WHQL_Ver_3.13.2.exe
LGAndroidDriver_WHQL_ML_Ver_1.0_All_Win7.exe (Ez az egyik KDZ-s zipben volt benne) -
FabioeM
csendes tag
válasz
FabioeM #27855 üzenetére
Nah, közben csináltam egy driver letörlést majd visszát, és egyszer eljutottam addig, hogy kiírja a teló, hogy S/W upgrade, de a gép nem látta (phone not found)
Azt vettem észre az eszközkezelőben, hogy amikor megjelenik a töltésjelző, akkor felismeri a gép, az pár mp után eltűnik, és onnantól már megint semmi.
Feltöltöttem fullra az akksit, de azóta már merült 85%-ra. Majd éjszakára úgyhagyom töltőn, és az újrarakott driverekkel hátha szerencsém lesz -
FabioeM
csendes tag
Sziasztok.
TWRP-m van, és próbáltam kdz-vel feltenni a V20B_00-t, de phone not foundot ír ki a kdz.
Ezeket is próbáltam:
http://prohardver.hu/tema/re_lg_optimus_4x_hd_melto_kihivo/hsz_16019-16019.html
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=35971349#post35971349Több helyen néztem, de valahol 3GQCT-t, valahol, mint az itteni összefoglalóban is, CDMA-t ír Typenak. Elvileg próbáltam mind2-vel, de a telóm nem írja ki a S/W upgradet, csak világítanak alul a gombok, a képernyő meg fekete. Akksival és anélkül is próbáltam. Ez mitől lehet?
-
FabioeM
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném visszatenni a telómra a gyári (Telenoros) rendszert. Ha jól tudom, KDZ-vel lehet.
Egy ilyet szedtem le: V20D_00.kdz
Ez jó lesz? Azért kérdem, hogy szervizesek minél eredetibb rendszert lássanak majd rajtaMert annyi baj van a telóval, hogy inkább bepróbálkozok garanciával (nyitott bootloaderrel), veszteni nem vesztek...
Köszi -
FabioeM
csendes tag
Én is Novát használok régóta, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Nem is ez volt a gond, csak az, hogy nem vette be a Prime-t (prémiumot). De mostmár minden oké, sikerült.
Még jó, hogy benne volt a gyári is, mert különben nem bírtam volna kitörölni (gondolom én, mivel akkor nem maradt volna launcher).
Köszi még egyszer a ROM-ot, eddig tetszetős -
FabioeM
csendes tag
válasz
davide83 #26477 üzenetére
Sokat szórakoztam vele, de csak sikerült.
"You need to use Root Explorer, or any other file manager you used for the installation, to go into /system/app and delete the apk."
Előbb ezt megcsináltam, majd újra is indítottam a telót, felraktam a 3.0.1 primet, felajánlotta a play áruházat h töltsem le, letöltöttem. Így már engedte kitörölni a beállításokban is simán. És felraktam a 3.0-t.
A 3.0.1 valamiért nem jön össze.
Nem tudom melyik oldotta meg a problémát -
FabioeM
csendes tag
A nova-t miért nem engedi letörölni? valahogy nekem ez a verzió nem akarja engedni a mappákba pakolgatást, mert nem veszi be a prime-t
-
FabioeM
csendes tag
Ezt a QSlide-t én raktam fel véletlen egyik backuppal a notification barba, vagy benne van a rom-ba? mert ha valaki meg tudná nekem mondani, hogy hogy lehetne kitörölni, megköszönném
-
FabioeM
csendes tag
válasz
pulutodurumo #26446 üzenetére
Köszi szépen.
De elolvastam, csak ezek szerint már túl rég volt -
FabioeM
csendes tag
válasz
FabioeM #26439 üzenetére
XDA Developers forum ADB Guide
Ezzel sikerült lementenem az egész sdcard mappát, ("adb pull sdcard/ d:\belsomem" parancs)
Illetve CWM Recovery az 1 gigás sd kártyára lementette:
boot.img
data.ext4.tar
data.ext4.tar.a
recovery.img
system.ext4.tar
system.ext4.tar.aA data 4-500 megánál megállt, mert nem volt hely sd-n. Ha ennyi megvan, akkor újra bírom majd rakni ugyanerre az állapotra? (Gondolom a datás fájlok sérültek, de ugye azokat lementettem adb-vel.) A data után mentett volna még mást is esetleg, ami miatt ez így nem jönne össze?
-
FabioeM
csendes tag
Sziasztok.
Ismét segítséget szeretnék kérni.
Fluidrom van a telómon, és annyi ezer baja volt állandóan, hogy tegnap kivettem sd kártyát belőle, majd le is formáztam géppel, mert sokszor láttam itt a fórumon, hogy az sd volt a ludas. Ma pedig gondoltam, rég vettem ki az akksit és simet is újraindításkor, eddig mindig csak újraindítottam.
Nos megtörtént, de azóta nem kapcsol be rendesen... az órát mutatja (feloldóképernyő), de semmire se reagál. Néha a notification bart lehúzza, és írja fent az órát, azt az ikont, hogy nincs hálózat (simmel és anélkül is), meg ha usb-re rakom, akkor annak a jelét is illetve azt a 2 ikonsort. De ennél tovább nem jut... Hiába raktam vissza a simet, vagy sd-t (ami ugye formázva van, tök üres) semmi változás.
Le akarom menteni róla az adataimat, de a gép kb 10 perc alatt tölti be a belső tároló mappaszerkezetét, a másolás elkezdése meg vagy 15 perc után sem történt meg.
Hogy tudnám lementeni a fotókat róla, illetve még a jegyzeteket is lehetőleg? -
FabioeM
csendes tag
válasz
hanics #25948 üzenetére
Sziasztok.
Még mindig az a bajom, hogy a főképernyő ikonjait nem tudom kicserélni, mert beállításokba belelépve azt írja, h a lockscreensettings leállt. (Fluidrom)
Valami ötletetek nincs rá?
illetve az akksi százalék sokkal jobb volt ahogy az eredeti romba volt, hogy a kis akksi ikon mellett volt, nem mellette. ezt hogy lehetne visszarakni? -
FabioeM
csendes tag
válasz
FabioeM #25725 üzenetére
Majd kaphatnék segítséget? Úgy nézem elveszett a hsz-m a többi között :-D
Még annyit, hogy custom rommal most fórum olvasása közben hívtak és ugyanúgy kb 10 mp volt mire kiírta a hívó nevét.
Meg az akksi százalékot is valahogy vissza akarnám tenni az ikon mellé, mert nehezen olvasható ha benne írja . -
FabioeM
csendes tag
Sziasztok.
Sikerült időt szakítanom rá, hogy custom romot rakjak én is a telómra.
A fluidot olvastam itt, hogy jó, szóval azt is raktam fel.
De van vele 1-2 gond:
-a buborékos képernyőzárnál nem bírom kicserélni az alul lévő ikonokat, mert a beállításokba amikor rányomok az Képernyő zárolása menüpontban az Óra és parancsikonra, azt írja, a LockScreenSettings alkalmazás sajnos leállt.
-felül a notification bar/redőnyből ezeket a qslide alkalmazásokat hogy tudnám eltüntetni? vagy legalább más alk-okat nem lehetne berakni?
-illetve az a bazi nagy power gomb se feltétlen tetszik ott
-helium nevű programmal lementettem az összes programom adatát, de nem bírja visszaállítani nagy részét valamiért. főleg a subway surfers miatt kellene. pedig itt azt írták, elvileg a gyártó is a heliumot ajánlja: http://www.droidgamers.com/forums/topic/2517-how-to-save-my-subway-surfer-game/
-a képernyő hasonlóan viselkedik néha mint az alap romnál, hogy jópárszor meg kell nyomnom a power gombot mire bekapcsol a képernyő, mert sokszor csak a gombvilágítás kapcsol be, a képernyő nem.
-a headset button controller program valahogy nem működik rendesen. amikor át akarom állítani pl a gombnyomást Say time-ra, a program bezáródik.Tudnátok ezekben segíteni, légyszi?
-
FabioeM
csendes tag
válasz
DJ. Ru$y #25107 üzenetére
Értem. Köszi, akkor inkább kihagyom
Inkább akkor tényleg nekiállok és megpróbálkozok rátenni más romot
Januári postokban találtam rá erre, akkor ezt ajánlottátok. Vagy van már jobb, újabb (de megbízható mindenféleképpen) ?
http://www.androidiani.com/forum/modding-lg-optimus-4x-hd/355826-rom-jelly-bean-v20b-lg-optimus-4x_fluidrom_gtype.html#post4771392
Viszont nem találom az istenért se a lépésről lépésre a magyarul írt "hogyan kell rootolni" postot, valaki tudna dobni egy linket?
Telenoros garis a teló, gyári oprendszerrel. Vissza tudom rakni rá hogy ne vesszen el a garancia, vagy előtte meg kel néznem rajta valamit, hogy most milyen van rajta?
Jah és főleg a subway surferses állásomat vissza tudom majd állítani? Flappy birds-t már nem is bírom visszatenni biztonsági mentésből se? -
FabioeM
csendes tag
Sziasztok
Szeretnék egy nagyobb akksit venni a telóhoz.Találtam is egy szimpatikus összegűt:
http://www.arumania.hu/akkumulator_4300_mah_li_ion__akkufedel_fekete_lg_p880_optimus_4x_hd_87494?utm_source=argep&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_linkTudnátok segíteni, hogy ez jó lehet-e? Mert elég furcsa az akksi kinézete, találtam egy batteryupgrade nevű oldalt, amiről csak rosszat olvastam, ez tűnt legszimpatikusabbnak is.
(Ha még nagyobb a kapacitása, az se baj)
Köszi előre is. -
FabioeM
csendes tag
Egy kicsit késve írok, de köszönöm a segítséget.
Sajna nem nagyon volt időm belemélyedni a telefonomba a suli miatt, de most a szünetben akadna egy kis időm rá. Segítenétek légyszi, hogy pontosan hogy kell, mivel első androidos telóm, nem is rootoltam még?Annyi mindent olvastam, hogy némelyik rom-on gondok vannak kamerával, stb, hogy valami stabilat szeretnék. Melyiket érdemes, hogy, stb? Ebben kérném segítségeteket.
Gondolom mindent le kell szednem a telóról (hard reset)... nem lehet ezt úgy megoldani, hogy utána egy biztonsági mentéssel visszarakhassam a programjaimat, beállításaimat, névjegyeimet, játékmentéseimet, stb? (mert olvastam, hogy ilyenkor szemetet is visszatesz.) -
FabioeM
csendes tag
Sziasztok.
Nem rég jött meg a gariból rögtön a telóm, megcsinálták a kijelzőjét..
De már van egy pár zavaró tényező is
Tudnátok légyszi segíteni ezekben?
- Miért mehet el kb minden második híváskor a hang a másik félnél kb fél perc után? Tudtommal nincs rajta semmi hívásrögzítő program. (Azt olvastam, h azok zavarnak be.)
- Miért tölti be minden alkalommal újra a főképernyőt, amikor megnyitom (minden ikont, widgetet)? (Kikapcsoltam a főképernyő elforgatását, de nem javult meg tőle.)
-Ha hívnak és épp használom a telót, már rezeg a teló, de jópár másodperc múlva írja csak ki a képernyőn hívást.
-Sokszor jópár másodpercig nem írja ki a hívó nevét, csak a telefonszámát.
-Tárcsázóval, ha elkezdem beütni a betűket (ugye számok formájában, pl apa=272), akkor nem az alapértelmezettnek beállított számát adja ki, mindig át kell nyomkodnom a kis nyíllal a másikra.
-Symbianról (Nokia c7) áttérve nem sikerült még megértenem, hogy a vissza meg a home gomb mit csinál. Hol bezárja az alkalmazást, hol csak háttérbe teszi. Ezt el tudnátok nekem magyarázni?Vagy nem lehetne minden appra egy bezárás gombot rakni?
-A kurzormozgató is nagyon hiányzik a billentyűzetről, mert elég kényelmetlen a odanyúlkálni.Nincs erre valami beállítás/app?
-Nincs valami olyan navigációs app, ami net nélkül is megy (ha a pozicionálás nem foglal sokat, akkor max az mehet mobilnetemről) (otthon wifivel le tudjam szedni a térképet) és van benne gyalogos, meg tömegközlekedés navi is?
-A mozilla valamiért az m facebook helyett a touchot nyitja meg.Milyen olyan fb app van, ami kevés netet használ? (opera minin az m facebook fogyasztásilag jó, de ha már ilyen okostelefonom van, akkor valami kényelmesebbet csak keresnék, amin nem kell pl. minden lájkolásnál újratölteni az oldalt)
-Van 1-2 app, ami állandóan megy a háttérben procit és ramot zabálva, mint pl a fb, fb messenger. Az akksi naplóban nem mutatja soknak a fogyasztását, viszont ha ezeket leállítanám, kb duplaennyi szabad ram lenne (feltéve ha nem indulnának rögtön újra)
A navis program holnapra jól jönne, ha lenne
Köszi előre is a segítséget. -
FabioeM
csendes tag
Sziasztok.
Tegnap végre egy 4XHD tulaja lettem, telenortól.
Ma reggel viszont egyik híváskor elsötétült a képernyője, majd visszajött. Akkor azt gondoltam, elnyomhattam valamit, de nem. Pár óra múlva mikor kivettem zsebemből, abszolút nem volt kép a kijelzőn, csak a lenti 3 gomb világított.
Azóta egyszerűen csak néha jön be a kép pillanatokra, ha kicsit megmozgatom. Akksi, sim kártya ki-be se segített többszöri próbálkozás után se.
Mi lehet a gond? Tuti hogy hardveres hiba?
A telenornál voltam bent, garival kicserélik, csak kb 1,5 hét múlva jön meg. (Csak már kb 2 hónapja vártam h meglegyen a telefon, erre megint majdnem 2 hétig ne legyen?)
-
FabioeM
csendes tag
Sziasztok.
A "Melyik okostelefont vegyem?" topicból irányítottak át ide, mert lenne pár kérdésem."- Többen panaszkodtak, hogy frissítés után eltűnt a magyar nyelv, mert ázsiai a tel. Hogy lehet előtte kideríteni, hogy eu-s-e? Mit ajánlotok, hol vegyek? (http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/lg/optimus-4x-hd-p880-p84601328/ gondolom ezek közül, olcsón
)
- Partnero gsmről hallottam, jók a vélemények. Lehetőleg futárral/utánvéttel venném, de úgy néz ki, járok Bp-n mostanában, így a személyes átvétel is lehetséges. Nem érdemesebb futárral megrendelni, mert a 8 napos visszaküldés miatt csak több időm lesz átnézni, mintha ott átnézem kb fél óra alatt?
De gari esetén nem akarok Bpre felmenni, déli határ mellett lakok. Náluk megy így a gari?
- Olvastam olyat is, hogy nincs benne RDS, egy fórumon, de mondjuk ezt nem hiszem, mert több oldalon is ki volt írva, hogy van benne. Tehát van RDS benne?
- Hallottam, hogy videózás közben nem találja a fókuszt. (folyton fókuszt változtat) Ez frissítéssel ki lett javítva már azóta?
- Melegedést is sok helyen olvastam. Mennyire zavaró ez? (Csak kicsit érezhető, vagy már majdnem forró is? Bocs, nem vagyok tapasztalt ilyen téren.)
- Frissítés akkor tényleg nem lesz rá 4.1.2-nél nagyobb? (Írtatok ti is hasonlót nekem, de nem tudtam kivenni, hogy erre írtátok-e.)Kicsit a negatívumok elbizonytalanítottak, hogy biztos jó vétel lesz-e ez..."
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nintendo Switch
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest