- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klaymen
tag
válasz
demarad #25537 üzenetére
"Én emiatt raktam fel a Hanics v3-at, amivel azóta ilyen hibajelenség nem volt
"
Egyre vonzóbb alternatíval.A visszaolvasásokból tiszta, hogy a cwm-ből csak a legfrissebb megy rendesen, illetve van lehetőségként a twrp, ami működik rendben, kitt-katt stb. Ennek a felrakására van play-en recovery manager. Ennél van jobb módszer?
Jól sejtem, hogy ha felrakok egy recoveryt (már rootolva van), akkor a mostani állapotot simán tudom menteni, utána mehet fel bármilyen szoftver, a jelenlegi állapot visszaállítható.
Köszi!
-
Konyika
senior tag
válasz
demarad #25098 üzenetére
Ha All-in-one-toolkittel nem sikerült, akkor másik megoldás:
Töltsd le ezt a zipet: https://www.dropbox.com/s/ml0jzjob7q7k8nx/BL-unlock.zip
3.1. Beállítások/fejlesztői opcióknál engedélyezd ezeket:
--USB hibaelhárítás (pipa be)
--Nem valós helyzetek engedélyezése (pipa be)
3.2. Zip kitömörítése
3.3. Csatlakoztasd a telefont USB kábellel a géphez.
3.4. BL_unlock_edited.bat futtatása.
3.5. Ha nem indul újra a telefon, akkor akksi ki, akksi be, majd kapcsold be a
telefont és kész. -
Noys187
tag
-
hanics
aktív tag
válasz
demarad #25078 üzenetére
hmhm Én is kb ezzel kezdtem a telefon első nekifutásánál a CR romok terén
De úgy tudom, hogy ténylegesen csak kdz-vel lehet majd újra rántani ez a könnyebb megoldás.
De nézd meg hogy kikapcsolod a telefont és hangerő LE + bekapcs gombal egyáltalán el megy e a recovery menüig. Ha az összejön akkor nincs nagy gond. csak Kicserélt recoval nem megy a gyári rom. Főleg a CWM nem, Ezért is írtam hogy senkinek nem ajánlom a CWM-t.
Szép és nemes próbálkozás de sok a gond vele.
De ha sikerül életet lehelni a telefonba akkor mindenképpen ajánlom neked is a TWRP Recoverit. All Ine One packban bent van a TWRP 2.6.3.0-s verzió. Az jó mindenhez és nem áll fejre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest