Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Meglehet oldani,a a névjegyeknél....
Közbe elcsesztem vmit,segitsetek...a megjelenitésnél ok ra nyomtam és most eltűnt minden névjegyem
Az elmentett névjegyekmegtekintéséhez,állitsa be a megjelenitési opcióka,csak ennyit ir ki egy fehér háttérrel és a beállitást,nemigazán tudom előcsalni..Heelp
Már visszajött...
-
Gergi
senior tag
Nagyjából belaktam a telót, de lenne itt 2 dolog ami zavar:
1, meg lehet oldani, hogy a telefonkönyvben csak azok a kontaktok legyenek láthatóak amikhez telefonszám is tartozik? Tehát akihez csak mailcím van azt ne jelenítse meg. (az Xperia P-nél volt ilyen opció)
2, a rádió tényleg nem tud RDS-t?(eltérő infókat találok róla a neten és nekem nem ír ki állomásneveket)
-
tothl
addikt
Azert csak sasoljatok a porszemeket jo alaposan
-
Gergi
senior tag
válasz
jooker82 #2390 üzenetére
De bejött, sőt gyönyörű, minőségi teló (szerintem szebb mint a 4X), de nekem az Iphone 4 után kicsit lassúcska, szóval mindenképp valami csúcs androidot szerettem volna. A One X-ról elég sok rosszat olvastam, az S3 designja és az eddig kapható színei valahogy nem jönnek be, így maradt a 4X...
-
toto0569
addikt
Azt mondták ma a T-Mobilnál,hogy ez kifutó széria!!!Szerintetek?A webshop nem hívott vissza,Szegeden sehol nincs raktáron a legutolsó kis T-s boltban kaptam meg az utolsót amit holnap délig hoznak le ide a boltba.
-
Badboys
őstag
válasz
migabi24 #2384 üzenetére
Én a saját belső frissítővel frissítettem.Egymás után tette föl a frissítéseket.
Nekem sem porszem sem pixel hiba,de ami nem volt vagy nincs az még lehet.
Először vaciláltam,hogy mit vegyek SGS3-Sony Ion vagy ezt.Nagyon elégedett vagyok vele és nem adnám oda semmiért.Nálam ez nagy szó ebben az évben ez az 5.telefon idáig.Ez marad sokáig. -
migabi24
nagyúr
A héten lehet csatlakozom hozzátok én is, addig is kaphatnék egy kis olvasni valót, hogy tudom a legfrissebb szoftvert felrakni, köszönöm
-
tothl
addikt
nézzétek meg jó alaposan, kikapcsolt kijelzővel, tiszta állapotban..
-
tothl
addikt
Nektek a kijelző és a gorilla glass között akad porszem ?
Csak kiváncsi vagyok, mennyire hergeljem magam rajta..... -
DirectorX
tag
válasz
Badboys #2369 üzenetére
Valami szoftveres probléma lesz. Meg kellene próbálni egy gyári visszaállítást, mert kipróbáltam, a szkennelés is hamar lemegy és a csengőhangok is megmaradnak a beállítottakon. Az LGMobile Support Tool-ban van olyan opció a Támogatott szolgáltatások között, hogy helyreállítási mód. Nem próbáltam mert nem volt még szükségem rá. Hátha segít.
-
Badboys
őstag
válasz
jooker82 #2370 üzenetére
Nem sajnos mindig a csengő hangom cserél gyárira pedig a saját csengőhangokban ott van amikor be szkenneli a memó kártyát. Már minden turpisságot megpróbáltam amit javasoltatok,de a zene lejátszóból sem megy,nem is ugrik föl ablak amikor lejátszás közben megnyomom a menü gombot. talán rootolásnál bele lehetne tenni a gyári cs.hangok közé. Csak nem akarom rootolni.Ennyi a gondom vele. Az SGS2 nél simán betettem és utána semmi gond mindig ua.volt. A zárképernyő alján lévő ikonok helyett hogyan lehet másikat betenni?
Az enyém holland import.
-
Badboys
őstag
Én is tőlük vettem és európai a készülék eus. töltővel. A fekete eus. a fehér az ázsiai.
Más
eggeli bekapcsolásnál ki írja az állapotsávra,hogy memória kártya szkennelése és ez bizony egy jó ideig eltart.Ez normális gondolom én csak az idővel vagyok elégedetlen másnál is így van? Sajnos minden segítség ellenére a csengő hangom továbbra íi eltűnik amikor ki kapcsolom és vissza saját csengőhangban jelenik meg minden esetben újra kell állítani.Ez eléggé zavaró. Ezenkívül semmi gondom a készülékkel nem bántam meg,hogy ezt választottam.Csak ajánlani tudom a hezitálóknak.
-
DirectorX
tag
válasz
amduser #2347 üzenetére
Köszönöm! A használatiból csak a lényeget olvastam el mert még később lesz, ha egyáltalán fejlesztek karit. Csak én is több helyen láttam a neten , hogy max 32-ig bővíthető. De szerintem ez általános szöveg, nem is figyelik, hogy helyes-e, mert mikor keresgéltem telót egy másik márkának ugyanannál a készüléknél hol 8, hol 5 megapixeles volt a kamerája.LOL
-
tothl
addikt
No kipróbáltam, bármire formázom az sd karit, ext2, ext3, a teló nem fogadja el, formázni kell... ----> fat32. Erre kitalálhatnának már valamit...HA már úgysincs mass storage, miért ne lehetne egy sd kártya ext2 filerendszerű ????
-
berik899
tag
Ha berakod a kosárba akkor látod hogy kb 3000 a szállítási költség
Én személy szerint megvárom az októbert, egyrészt mert akkor jön a diák hitel
Más részt addigra sztem még esni fognak az árak, mivel kijön egy csomó új teló: wp8-asok, htc one x +, optimus G. Ezek sztem még hatással lesznek az árakra
-
manokaki
addikt
Nekem több telefonom ( okostelefon ) is volt az elmult 1 évben tölük és europai töltövel és mint mondtam lengyel nyelvü müködési utmutatoval illetve reklám papirokkal adták..
Korábban ( 2-4 éve ) szinte minden GSm boltos ázsiai telefont árult bolti garira , emlékszem nokia N79 és társai , volt egy pár belöle nekem is
De persze lehet most is !
Attila
-
Gergi
senior tag
válasz
migabi24 #2355 üzenetére
Hát igen, nekem is pont ez volt a véleményem a Partneroról, amit pár hozzászólással előrébb leírtam.
A Partnero azért olcsóbb mert ázsai készüléket adnak, a Nextel pedig európait és gondolom ezért is drágább.
Az expansys jónak tűnik de a garról ezt érdemes tudnod: [link] és erre még rá kell kalkulálni a szállítási költséget Mo-ra. -
migabi24
nagyúr
Ajánljatok nekem egy megbízható boltot
-
pumukli23
senior tag
válasz
DirectorX #2343 üzenetére
A legtöbb helyen max 32Gb-ot írnak (hivatalosan), de itt találtam még valamit.
-
DirectorX
tag
-
tothl
addikt
válasz
DirectorX #2341 üzenetére
Szerintem ott a gond, hogy a fat32 nem tud 4gigabal nagyobb fileokat tarolni. A belso memoria ext4 re lehet formazva gyarilag, az sdket meg fat32vel veszi vagy hasznalta az ember, de mivel ugysincs mar mass storage, mtpnel meg adbnel pedig amugy is mindegy, celszeru lehet atrakni a karikat ext3 v. ext4 fajlrendszerre.....te tuti a belso memoriara masoltal....talalt ?
-
DirectorX
tag
Megnéztem egy 8Gb-s 720p-s mkv formátumú HD filmet a telón.
Nem volt akadásmentes (mégiscsak 8 giga egyben), de nézhető. A kép kristálytiszta (nagyítható, ha kell), nagyon szépen szól a dolby a fülhalgatón, trackingelésnél egyből folytatja a lejátszást, a gombbal visszatekerés nem igazán volt jó, néha csak egy helyben ugrált, de aztán működött, lezárhatóak a gombok filmnézés közben, és a fogyasztás 1ó 45p kb 50% akku, bekapcsolt wifivel.
Összességében elégedett vagyok vele. Az előző pc-men el sem indult volna a film. -
tothl
addikt
Nos nagy oromomre derekmagassagbol sikerult pofara ejtenem a keszuleket a konyhakore. Basszus a 2xet egyszer sem ejtettem el soha ezt meg vedotok nelkul mar az elejen. Jo nagyot szolt. Mindenesetre ki sem kapcsolt es karcolas sem lett rajta. Megis jo valamire a gorilla glass.
Ami az lg-t illeti nekem nokiak sonyericcsonok es htc utan a 2x torony magasan verte mindet megbizhatosagban ezert vettem toluk a 4xet is meg a 2x lassu romfrissitesei ellenere
-
DirectorX
tag
válasz
pockos13 #2331 üzenetére
"Nem olyan rossz azért" ?
Benne van a legjobb 3-ban eddig. Jó választás ezt elhiheted.
Nem bírod "megfingatni a most fellelhető androidos progikkal, egyikkel sem. Mindegyik fut rajta akadás nélkül. A kezelő felült nagyon jó, az első szoftveres hibák már javítva vannak, az aksi más telókban sem bír jelentősen többet, hacsak nem kevesebbet...stb, stb. És a G-nél is lesz jobb teló idővel. -
jooker82
nagyúr
válasz
pockos13 #2320 üzenetére
Nagyon sokkal.... Év végére a világ legjobb telefonjának igérkezik...
1,5 GHz-es 4 magos Krait
1280x768 True HD IPS+ kijelző
Adreno 320GPU
2 GB RAM
32 GB Belső tárhely
13 MP,álllitólag a világ legjobb kameratechnológiája..
Full minőségi kristály hátlap
2100 as továbbfejlesztett aksi...
Ebben a telefonban nincs olyan dolog amit ne fejlesztettek volna....a világ legjobb alkatrészgyártói segitettek az LG-nek....
Na erre fáj a fogam..mostmár gondolom érted..
-
Jonny99
tag
válasz
toto0569 #2322 üzenetére
Lehet, hogy igazad van, csak én abban az álomvilágban élek még mindig, hogy itt az embert nem akarják átbaszni. Közben tévedek, de sajnos általában az ember a saját kárán tanul. Viszont a fogyasztóvédelemtől azt meg fogom érdeklődni, hogy ilyen esetben kérhetem-e a T-mobile-tól a cserét, mert a szervizes azt mondta, ők nem kérhetik a készülék cseréjét, mivel csak viszonteladók, és a szervizelési problémákat illetve a cserét a szerviz intézi. Ők maguk csak közvetítők.
-
toto0569
addikt
válasz
Jonny99 #2312 üzenetére
az a baj,hogy akkor átvetted.Akkor lehetett volna egyböl csere indokkal élni,mert most azt is mondhatják,hogy te gyalultad le ilyen ocsmány módon,viszont ha újra átvették...?Én anno olyat parádéztam a T-nél mert javítás után addig kavart a szervizes a csomagolással,hogy kicserélték a készülékemet újra de nem adták ide az aksit és a mem. kártyát.(ez volt pénteken)már csak a buszon vettem észre a hiányt.Na ,gondoltam magamba,hogy majd szombaton.Haza értem Tés honlapot megnéztem 09.00-12.00-ig.Ott másnap reggel azzal fogadott a hölgy,hogy szombaton nincs szerviz.(már három éve)jöjjek hétfön vissza.Bepöccentem ,hogy jó lenne ha frissítenék a honlapot,mert ott nem szerepel és mivel nem dolgozni mentem a teló miatt ,így buktam 12000 ft-ot aznap.Nehezen adták be a derekukat de sok emberkét el küldtem akkor a főnökért (aki azt üzente,hogy ma nem biztos,hogy bejön)A szervizes úriembert is csak telefonon érték el és bő fél óra pofázásom után meg kaptam. mindent lehet,csak nem szabad engedni nekik ha tudod,hogy igazad van!Én vissza dobtam volna nekik az asztalra,hogy azonnal csere!
R2D2:nekem a LG GT540... -
R2D20208
addikt
Első LG - m . 3 Italia 2004 - ben vettem. Szerettem. [link]
-
Jonny99
tag
válasz
jooker82 #2314 üzenetére
Hívtam őket de a lényegen nem változtat egyenlőre, illetve a beszélgetést úgy akarom velük megejteni, hogy a készülék lehetőleg már a szervizben legyen, hogy ott egyből el tudják intézni a papírmunkát ne kelljen nekem ide-oda rohangálni. Jövő héten felhívom őket újra, közlöm hogy a készülék a szervizükbe van (egyébként önköltségen ki kellene vinnem Budaörsre, majd ha jóváhagyják a cserét újra ki kellene mennek a csereutalványért), írják meg a csereutalványt és rendben vagyunk. Ha nem hajlandóak akkor pedig megy a levél az NFH-hoz. Engem már nem érdekelnek a kifogások, azt a kiváló minőségű, jól működő készüléket akarom a kezembe látni, amit másfél hónapja megvettem.
Abban is igazad van, hogy az alibiből visszaküldött készülékek miatt lehetnek ilyen kötekedőek, de az én esetemben a szerviz rontott a készüléken. Én lennék a legboldogabb, ha nem kellene most ezt végigjárnom, hanem gondtalanul használhatnám a telefont.
És szerintem ezzel mindenki így van, ha szervizre kerül a sor. -
jooker82
nagyúr
válasz
pockos13 #2315 üzenetére
Nekem ez a 4x a 6. LG telefonom 5 év alatt,de egyiknek se volt garis baja,bár egyszer a gt540-nél volt egy aksirepedéses szériahiba...Felhivtam az LG-t és azt mondta,h elejthettem,de mondom az inernetes topicok tele vannak ezzel a hirrel,mondom nem egyedi eset,utána felirta az imei számom,be a vodához,ott még kötözködött a csaj...de mondom állitsd le magad,le van beszélve az lg-vel..jaaaa
És 4 nap múlva már vissza is jött az új aksival...
Szóval határozottnak kell lenni..Amúgy érthető,h kicsit belénk kötnek,mert tény,h sokan csak alibiből viszik vissza...Nekem egy információs csaj mondta,aki egy multinál dolgozik és a hibás cuccokat,reklamációkat fogadja,h azt néhány évnél tovább nem lehet birni... kikészitik a vevők őket...
-
pockos13
aktív tag
válasz
Jonny99 #2312 üzenetére
Én egyszer kivertem a hisztit de nagyon.Még szifonom volt,valamit elnyomkodtam rajta,és lefagyott,a készüléken már nem volt gari ,de azért bevittem.Egy hét múlva jön az sms hogy menjek a szifonért,bemegyek azt mondja a pali hogy nem lehet megcsinálni.Néztem mint a barom,mindegy ,telefonáltam egy szifonos srácnak és öt perc alatt megcsinálta.Na utána visszamentem a szervizbe hát elégrendesen elhajtottam őket a faszba.A pali csak tátogott mit a hal a parton.Mondta a srác hogy nem is volt összedugva pc-vel mert ha igen akkor kellett volna látnia hogy hányas a kapát.Mindegy,az biztos hogy magasan tesznek ránk .
-
Jonny99
tag
Sziasztok Hölgyek/Urak
További fejlemény a reggelt megírt történettel kapcsolatban. Az LG munkatársa ma sem hívott az ígért megbeszélés elmaradt, így kénytelen voltam visszatérni a T-mobile-hoz és ott intézni tovább az ügyet. A ügyfeles úriember nagyon készséges volt, de a készülékcsere iránti kérelmemet elhárította azzal, hogy ők csak viszonteladók, cserét csak a hivatalos szerviz kérhet. Szó szót követett, mondtam neki, hogy akkor vissza a készülék a szervizbe, de nem javítás céljából, a papíron szerepeljen, hogy készülékcserét kérek. Ezt le is írta, úgy ahogyan az általam feltárt szervizelési hibákat is. Mindent leírt a hiba leírása rovat meg is telt, egy külön csatolmányként folytatta a kis mondókámat. Mikor mindennel megvoltunk kértem, hogy a hiba leírása rovat végére tüntessük fel, hogy nem javítást hanem cserét kérek, ellenkező esetben a fogyasztóvédelemhez fogok fordulni. Beszéltem ma fogyasztóvédelemmel is teljesen helyén valónak találták az álláspontomat és ők tanácsolták, hogy vigyem vissza a készüléket és ha ennek ellenére sem cserélik, akkor éljek a panaszbejelentéssel feléjük.
Szóval most kérdéses mi lesz a dologból, mert sajnos ebből a szervizből kinézem azt is, hogy visszadobják valami mondvacsinált indokkal és még a garanciát is megvonják. Na az biztos, hogy akkor kiverik a biztosítékot és mindenhová felkerül ez a kis történet.
Már csak azt nem értem, hogy miért kell egy ilyen egyszerű dolgon ennyit púposkodni, mikor más normális országban (Svájc) az egyik barátom pixelhibás LG Optimus 3D-jét 2 pixelhiba miatt szó nélkül kicserélték sűrű elnézések közepette. Pedig ott még csak nem is a szerviz tehetett a problémáról.
Imádom a készüléket és nem is akarok más típust, de ezzel a hozzáállással az LG saját magát szivatja, mert az emberek nem fognak bízni a szolgáltatásaikban az ilyen trehány, szutyok cégek miatt, holott ennek ellenére szerintem az egyik legjobb márka a világon.Na azt hiszem most minden kijött belőlem, sorry ha sok volt de majd fel robbanok, hogy 2 hete nincs telefonom, mert egy idióta kezébe került aki nem tudja megfelelően végezni a munkáját.
-
pockos13
aktív tag
Akinek már van tapasztalata a készülékkel az nyugodtan ossza meg velem.Köszönöm.
-
R2D20208
addikt
Lehet már kérdeztem. Gyári Launchernél, melyik appot kell lőnöm a plusz jel eltűntetéséhez ? [link]
-
pockos13
aktív tag
Én eddig egy xperia t szerettem volna venni ,de ez a telefon most gondolkodóba ejtett.Szerintetek melyik a jobb vétel??
-
tothl
addikt
Ugy tunik megjelent az elso porszem a kijelzo es az uveg kozott. persze lehet csak a folia alatt van de ezert nem fogom folszedni. vigasztalhatatlan vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest