Hirdetés
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Yettel topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Ma láttam,meg kezeltem is az SGS 3-at,hát valóban egy szappantartó...fényes,csúszós házban....melynek a hátlapja a corbyre emlékeztet....
És a gyorsasága se megfelelő,nem 4 magoshoz méltan váltot a menüben... a volt 2x-em abban a részben,simán lekörözné,de még az L7-hez képest is lassabbnak bizonyult...a net részét nem próbáltam..És azt furcsáltam,h csak 232 szabad RAM volt... -
szkrisz
tag
tényleg van, de ha megjelenik a 4x, akkor kb ugyanezért a pénzért inkább a helyedben én várnék még miszerint sokkal jobb hardvert és szoftvert is kapsz cserébe
-
koxminator
senior tag
egyelőre még semmit nem tudni, csak azt, hogy Németországban már kapható, nálunk valamikor július folyamán kezdik árulni, és kb. 150.000 Ft körüli áron lesz kártyafüggetlenül (ha addig nem változik drasztikusan az euró árfolyama). Gondolom ha lesz szolgáltatónál, ott olcsóbb lesz.
-
JulesC
tag
Lehet már tudni mely szolgáltatóknál lesz elérhető?
Kb. 125e Ft-om lenne rá.
-
jooker82
nagyúr
Akkor csak az L7-nél maradtál?
Én is úgy értesültem,h van egy lightosabb verziója a 3.0-ás UI-nak és az van az L5-L7-en...de ha ki nem is adja az LG a komolyabbat,szerintem valahogy biztosan rátudjuk majd heggeszteni... Ha van angol tudásod az jól jönne,de majd folytassuk az L7 topicban.. -
batai15
félisten
válasz
jooker82 #287 üzenetére
Elvileg hosszan kell nyomni az icont majd elengedni és a sarkában meg jelenne egy kis ceruza fej . de keresgéltem hogy mi a szitu, és azt az infót szedtem össze hogy az L sorozatnál ez olyan lite verzió, egy két apróság hiányzik belőllük.. Énis ezt hiányolom nagyon az icon cserélgetéseket..
de elvileg az LTE2 és a 4x HD után, az L sorozat is meg kapja a teljes verziós Uit.
http://www.youtube.com/watch?v=NbvYBQKp2_k ebben a videóba más az icon készlet, tehát akkor vagy nem tudom hogy csinálta , vagy mégis lehet, csak esetleg mi még nem jötttünk rá.Mondjuk nekem csak péntekre érkezik a telefon,majd akkor többet tudok mondani. -
jooker82
nagyúr
válasz
csababarca #288 üzenetére
okés szólok....
-
jooker82
nagyúr
Ha esetleg találnátok olyan videót,melyben benne van,hogy hogyan lehet módositani az egyes ikonokat,tegyétek már fel ide...elvileg minden egyes ikont át lehet varázsolni többféleképpen..
A mobilarena tv be is mutatta röviden,de ott most olyan gyenge a minőség,h semmit nem látni belőle... -
jooker82
nagyúr
válasz
csababarca #285 üzenetére
Bizunk benne,h ezen változatát is megkapjuk...
-
koxminator
senior tag
válasz
jooker82 #281 üzenetére
"LG gave no timetable for overseas sales of the LTE (Long-Term Evolution) phone, which uses a faster mobile network that is available mainly in South Korea, Japan, the United States and parts of Europe." forrás
"The upcoming LG Optimus LTE 2 will reportedly become available in the US and European markets by summer. " forrás
szóval több forrás szerint is jönni fog Európa bizonyos részeibe.. de ez tényleg off
-
jooker82
nagyúr
válasz
koxminator #278 üzenetére
Ez,szögletesebb,talán még szebb,mint a 4x....Én is ezt venném..Ha németországba jönne,már meg is rendelném az Amazonról..
Hazánkba,nem hiszem,h bejön... -
koxminator
senior tag
válasz
jooker82 #277 üzenetére
ugyanolyan szögletes, mint a 4x HD, viszont az új felület a 4x-re is már kint van. ebben az LTE2-ben két fontos különbség van (ami biztos): Krait S4 dualcore proci és 2!!! GB RAM!! Ha ez jönne hozzánk is, akkor ezt venném meg, feketében, az tuti. de ne álmodozzunk egyelőre..
-
jooker82
nagyúr
Itt az LTE2 Ez szerintem meseszép készülék...már Usába is kapható lesz Korea után,hamarosan ide is eljut..Egy kis ICS bemutató...Az új felület 3.0 UI
-
koxminator
senior tag
Itt egy cnetes teszt
Azt írja, hogy fényképezéshez használhatóak a fizikai hangerő gombok. Érdekes, hogy a videózásnál a folyamatos fókuszálást itt is némi problémaként éli meg, ahogy a hívás közbeni hangminőséget sem dicséri (viszont hogy az UI nem tetszik neki, az meg egyéni szocproblem). Összességében nagyon jó készüléknek tartja.
-
bmwsan
senior tag
Elég jól sikerült kis telefon. Végre talán az LG is neki áll rendesen.
Amint lesz rá lehetőségem majd meg is tapicskolom valahol.
Ha valóban a beharangozott áron kezdene egy két hónap után best buy lehetne a csúcs kategóriában.
A kijelzőméret még pont határeset, 4G-t kevesen használnak, Nekem a SAMOLED mindig is egy picit túl színes volt : D
Ha élőben is megtetszik lehet meg vana következő telefon.Viszont az SGS3 az botrányos ahogy kinéz ...
Bezzeg a koreai verzió... *.*
-
Naras
őstag
Franc essen az LG - be, a 2X - Design - ja sokkal jobb, mint az S2 - é, erre ezt meg ilyen hülye tepsire csinálták, a Samu bezzeg odatette magát rendesen...
-
Eli577
senior tag
válasz
FragMaster #265 üzenetére
Biztosan nincs. Több készüléken is próbáltam, mindenhol ugyanilyen alacsony pontszámú "gaming"-et kapok. De látszik is a teszt alatt, hogy ahol kell a komolyabb tesxtúrákat tölteni, ott bizony nem 25-30 fps-sel operálunk, hanem inkább 10-15-tel.
Jah, és ez azért gáz, mert a nemzetközi oldalak tesztjeiben nem nagyon mutogatnak Smartbench értékeket, lehet, hogy nem véletlenül, mert itt az Exynos-t tényleg veri rendesen a Tegra3.
-
Eli577
senior tag
DR. KIND részére: a tesztben feltüntetett benchmark-értékeknél a Smartbench 2012-oszlopban véleményem szerint a GS3-nak az értékei hibásan vannak feltüntetve. Akárhányszor futtatom le, sose kapok 2000!! feletti pontszámot a "gaming" szekcióban (1600 körül van) és a productivity is 4000 alatti értékeket ad. Rá kellene csekkolni és javítani ha helyes amit írtam. Köszi.
-
AMD Power
titán
Tényleg komoly kis cucc lett.
-
Paul119
addikt
válasz
hallerlaller #254 üzenetére
gt 540esemben tönkre ment a kijelző( nem érzékelt semmit) kicserélték az egész belét és még új elő+hátlapot is kapott szóval mondhatni hogy egy vatta új telefont kaptam vissza
szerk: ja és nem kértem bele új aksit de azt is ki cserélték, nem emlékszem milyen volt a gyári de egy 1500asat dobtak bele asszem 1200es volt a régi
-
hallerlaller
addikt
válasz
DJ. Ru$y #258 üzenetére
he? pedig samsungnál van, hoznak kijelzőt, alaplapot, előtted megcsinálják, ha ezek ellenére nem tudja megcsinálni csak akkor viszi el, de ez csak a csúcskészülékekre van (sgs2, note galaxy nexus és majd s3 de az még nincs feltüntetve) szóval én azt gyanítom kell lennie ilyennek a kisebbik koreai gyártónál is, de lehet rosszul sejtem.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
hallerlaller #257 üzenetére
Az inkább a klímáikra vonatkozik amit nem tudsz egyszerűen lekapni a falról, hogy postára add... a telefonod miatt nem fog egy ember kijönni.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Tavaly beszart a monitoromon a gombsor. Egy telefon az LG Magyarországnak, és másnap itt volt a futár. Elvitte tőlem, majd egy hét múlva telefonos egyeztetés után vissza is hozta. Teljesen ingyen elvitték, és vissza is hozták. Meg sem kellett mozdulnom, csak bele kellett raknom a dobozába a garipapírral együtt. Azóta is tökéletes. Nem kötekedtek stb....
(Mediamarket-ból való)A környezetemben csak is jó véleménnyel vannak róla. Az LG ráadásul nem 1 év, hanem 2 év gyártói garit vállal, az összes konkurenssel ellentétben.
De nézd meg a T-Mobile oldalán. -
Eli577
senior tag
válasz
Nekem csakis jó. Nem volt a 2X-re annak idejen gyari garanciam, csak bolti. Volt 1-2 mikrokarc a kijelzon amikor megvettem. Bevittem a szakszervizbe es olcsobban kicsereltek a Gorilla Glasst, mintha e-bay-rol rendeltem volna meg.
-
hallerlaller
addikt
A konkurens csúcskészülékekkel szemben pozitívum, hogy akárhány hands-on videót néztem, ennél még nem láttam újrainduló programokat vagy launchert. Lg szervizéről milyen tapasztalatok vannak?
-
koxminator
senior tag
nekem még mindig az a kérdés, hogy kinek mi a masszív, komoly terhelés...ezt azért jó lenne számszerűsíteni, leírni, akár a korábban kért akkuhasználati screenshotot berakni..
más: ma volt szerencsém a másik két kiszemeltet megnyomkodnom a tré-mobilban: htc one x és galaxy s3. a htc-n szinte semmi nem volt kint az 5 főképernyőn, csak gyári widgetek (időjárás, naptár, tököm-bököm). lapozgattam, menü ki-be, stb, és néha olyanokat röccent, hogy elsírtam magam, ezt az 1magos GS1-esem is tudja.. viszont ezzel szemben a GS3 folyamatos volt, semmi lagg, pedig arra is kikúrtak egy rakás widgetet, meg bemutató videó, meg a tököm tudja mi minden ment rajta egyszerre. viszont az a gagyi csúszós hátlap, meg az a sok parasztvakító fícsőr (s-voice, kikapcs ha nem nézed a képernyőt és a többi b..ás, na az b--a ki a biztosítékot ennyi pénzért..úgyhogy nagyon várom ezt a telót, mert különben nem tudom, mit fogok venni. az előbbi kettőt nem szeretném, több szempontból sem..
-
gabe8719
senior tag
Ha a csúcsmodell is elmenne 4 napot ezzel az akksival, akkor még érteném is az indoklásodat, de így ebben a formában ez az akksi ugyanannyi üzemidőt ér, mint amennyit az az 1200 mAh-s bolhafing produkál az Lww-mben.
A mondandóm lényege nem ez volt, hanem hogy a gyártók mindig a helyszűkéért sírnak, mikor szóba kerül az üzemidő. Legyenek igenis 1 cm vastag telefonok 1800-2200-as akkukkal (igenis belefér), meg legyenek 1300-as akksival kisbaltafejek is, hátha meg valakinek az tetszik. Pont.
-
Tomy Yayo
senior tag
Ha jól emlékszem a tesztakkuval (vagyis a cikk első verziójában) az szerepelt, hogy erős használattal 8 óra, ahhoz képest az egy nap azért javulás (nálam legalábbis az nem nyolc óra, hanem 16-17 keléstől fekvésig), szerintem erős használattal a másik két "csúcs" se fut többet. De hátha ezt is beveszik majd egy összehasonlító tesztre, ha már One X meg SGSIII volt egy külföldi oldalon.
-
gabe8719
senior tag
Úgy látom, az LG idén vagy orbitális tepsit csinál HD felbontással, vagy majdnem orbitális tepsiket QVGA-val, esetleg HVGA-val. Grat.
A telefon egyébként a méretét leszámítva baromijó cucc, elfogadnám..Már csak az nem fér a fejembe, hogy egy ugyanilyen vastag, 3,7-4" körüli kijelzős és egy erős egymagos, vagy belépő szintű kétmagos gépbe mi a francért nem tudják beletenni ugyanezt az akksit? Kizárt dolog, hogy ez az akku annyival nagyobb lenne, hogy már nem lehetne megoldani, hogy beférjen.. Egyszerűen nem hiszem el.
Vagy ha tényleg mégsem férne bele, akkor sem látom indokoltnak, hogy ez az akku annyival nagyobb lenne, hogy minden másba 1300 mAh-s akkut kell tenni.. Ha megfeszülök sem értem, hogy egy ekkora piaci rést (krátert) miért nem használ ki senki. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
geccoblaze #245 üzenetére
Akkor valóban erős lett az akksi. Az én 1 magos telómat is töltőre kell dugni a nap végén, ha egész nap megállás nélkül nyüstölöm, sőt még délután. Ami azt jelenti, hogy normál esetben 2 napot is bír. Gondolom kevés piszkálással, ennek is meg lesz a 2-2.5 nap. Nem rossz ez.
-
geccoblaze
aktív tag
válasz
dr. Kind #244 üzenetére
Köszi a kiegészítést.
Ez, hogy "egy napig bírta egy feltöltés mellett" azt jelenti, hogy a nap vége előtt már nem bírta volna tovább töltő nélkül, vagy, hogy a nap végén töltőre kellett dugni, hogy másnap nyugodtan neki lehessen vele indulni a napnak? Nem készítettél véletlenül egy scrshotot az akksi statisztikáról?
-
dr. Kind
aktív tag
Kiegészült a cikk a végleges akkumulátorral kapcsolatos tapasztalatainkkal.
-
CabalX
aktív tag
válasz
geccoblaze #242 üzenetére
Fényképek terén nem olyan vészes, bár az utolsó kép nem a legjobb, szoftveresen ez is javítható. Teszt: [link]
-
kecskeslaci
csendes tag
Ezt a gépet miért nem szidják hogy felül van a bekapcsoló/képernyőlezáró gomb? Ellentétben mondjuk az arc-al amire azt írták hogy nem jó hogy a telefon tetején van mert túl nagy hogy egy kézzel biztonságosan le lehessen zárni...
és ez még nagyobb az arc-nál -
CabalX
aktív tag
válasz
geccoblaze #239 üzenetére
Kíváncsi lennék én is az új eredményekre, most olvastam egy újabb tesztet ahol erős használat mellett 24+ órát bírt az telefon, ami ilyen hardver/tudás mellett szerintem nagyon szuper lenne.
-
geccoblaze
aktív tag
dr. Kind: megjött már az új akksi?
-
batai15
félisten
Az hogy jobb relatív szerintem, lévén hiába elvileg jobb mondjuk a sense 4.0 sokak szerint, nekem mégse jön be hiába istenítik annyira, és a mindennapok tapasztalatai határozzák meg, kinek mi a jobb.De nekem is egyértelműen jobb a 4x .Egyébként énis keveslem mostanába a tesztek tartalmát, pl ott az lg l7 tesztje, elég soványkára sikeredett.Hiányolok pár alkalmazás bemutatót. vagy esetleg játékot hogy is futnak rajta.
-
<Attila>
tag
Jobb? Mindez elég szubjektív, nem gondolod? Attól, mert te így gondolod, az nem azt jelenti, hogy megérdemli a különösen ajánlottat. Nem mondom, hogy rossz telefon, mert egész jóra sikerült, de azt nem mondanám, hogy jobb, mint az S3 vagy a One X...(és hozzáteszem ez az én véleményem)
-
fffeco
tag
windows phone fanatikus vagyok utálom a droidot, de ez a telefon kell
ez a szögletes forma vékony kerettel iszonyat szexi
-
batai15
félisten
Asszem már kinn van áron az expansyson.. 132k kb nettóba, bruttóba valami 160 körül van.Nem tudja valaki mikor kerül a t-sekhez és mennyiért? most fogok tudni venni, és 10% kedvemény van az one x is 135 körül van.. Remélem is is hasonló lesz, már bele szerettem.. csak mondjuk vacilálok mivel, ugy érzem hogy elég sok pénz az ára, csak nem tudom ki fogom e használni.L7et akarok ha erre nem futja, de az meg ugy érzem kevés lenne, ez meg sok .. viszont ez telefon lesz, és majd lehetséges ki lesz használva..
-
Eli577
senior tag
válasz
tzsolesz #229 üzenetére
Ha csak az LG-t veszem, a 3D-nél 2.2 alatt a videók a gyári firmware-rel csapnivalóak voltak, hiába volt az 1080p. Aztán a 2.3-mal együtt az is javításra került és onnantól már olyan minősége volt a felvett anyagoknak, ami pariban volt as S2 és a Sensation videóival, sőt megkockáztatom, hogy részletgazdagabb és élesebb is mind a kettőnél.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #228 üzenetére
Szal lehet ilyen korai fázisban még szoftver hibája a változó minőségű képek miatt az LG-nek, amit majd később talán orvosolnak.
Volt már rá nem egy példa.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
tzsolesz #219 üzenetére
Én anno azért vettem G600-as Samut, mert annyira istenítették, h hú de fasza, meg istencsászár, főleg az optikája. Aztán gyorsban el is adtam. Szép volt a teló, szoftveresen is frankó volt, de az optikája pocsék volt. A fényképek fele éles volt, a fele meg homályos. Az egyik kép tök éles, a másik, amit 20mp-el később lőttem vele ugyanott, ugyanolyan körülmények közt - semmit sem elállítva - a szélein homály volt a közepén meg úgy, ahogy éles. A videó meg 15fps-ével volt elég hurka. Pedig elvileg 30fps-t kellett volna tudnia. Persze, lehet, h én fogtam ki a szart.
Szal lehet ilyen korai fázisban még szoftver hibája a változó minőségű képek miatt az LG-nek, amit majd később talán orvosolnak. -
tzsolesz
nagyúr
Reméljük, hogy azért szoftveresen még simulni fog. Nem minden kép sikerült rosszul érdekes módon. Egy két kép kifejezetten mutatós. Kíváncsi lennék 5Mp-es fotókra is. Azok érzéseim szerint jobban sikerülnének. Az LG-nek valahogyan ez a 8Mp nem nagyon akaródzik. Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy lehet vele nagyon szuper képeket lőni. A videófelvétel is javítható szoftveresen, hiszen a képével nincs gond, csak az lehet a zavaró mint az SGS3-nál is, a folyamatos fókuszálás, ami nem mindig sikerül pontosra, illetve hogy nem elég gyors. Gondolom ki lehet kapcsolni valahogyan.
-
Cyberpunk
félisten
Igen ez egy jól sikerült LG mobil lett, szerencsére nem ismétlődtek meg a O2X-es problémák. Egyetértek a plecsnit illetőleg.
-
Kloden
senior tag
Szvsz a lőtt képei kakaók, nemhogy jók lennének. Kiégett felhők, élettelen színek.
-
geccoblaze
aktív tag
válasz
FragMaster #221 üzenetére
Egyébként ezt a betekintési szöget is kritikával kell kezelni, mert másutt meg pont a szinte végtelen betekintési szögről áradoznak. Az angol teszt is tulajdonképpen azt mondta, hogy napfényben nem lehet bedönteni a telefont. Az pedig tényleg nem életszerű helyzet, hogy valaki direkt kirakja a napra és nem árnyékolja be legalább a fejével, plusz még oldalról is akarja nézni a kijelzőt. Pff...belevehetnénk még azt is, hogy ha eközben lángszóróval pörkölik a hátadat akkor az egész együtt már tényleg elviselhetetlen és szégyellje magát az LG.
Engem akkor már sokkal jobban zavar a térerő eldobósdi, az akksi, meg a felvétel minőségek, amik most már két tesztben se voltak túl jók. És az MA tesztvideóban is megvan az időnként bepulzáló AF.
-
FragMaster
addikt
Mondjuk jah, ez is igaz. Kb egál így a helyzet akkor kijelző fronton előny-hátrány tekintetében.
Baromi jól néz ki amikor bárhonnan látható a kijelző, de az se életszerű, hogy az ember nem elölről, vagy a közeli pozícióból nézi a telefonja kijelzőjét.A fekete keretre meg annyit, hogy fekete házzal nem látszik, a fehér nem tetszik úgy se
-
Eli577
senior tag
válasz
FragMaster #221 üzenetére
Plusz nagy előny, hogy ha ez tényleg így van, hogy az érintőt és az lcd-t külön lehet cserélni, ha "neadjisten" sérülne a gorilla. És mindjárt nem 50 ezerbe fáj, hanem akár egy tízes alatt is meg lehetne úszni.
-
FragMaster
addikt
válasz
geccoblaze #217 üzenetére
Hm: "That great display has awful viewing angles, probably because it sits unusually far below the bezel glass. It pretty much goes invisible at extreme angles."
Tehát itt nincs a gg réteggel összeragasztva a kijelző. Előny, hogy nem lesz sárga foltos a nem megfelelően ragasztott/hőre érzékeny ragasztótól, hátrány viszont amit említenek a betekintési szögekkel kapcsolatban plusz gondolom megy bele a por is egy idő után. -
Eli577
senior tag
válasz
tzsolesz #219 üzenetére
Nem biztos ám az, hogy nem értenek hozzá. Sokszor láttam már olyat egyes tesztekben, hogy valami negatívat bele kellett rakni (itt pl.: a fotó és videokészítés), mert nem lehet egy "olcsóbb" telefon jobb, mint a saját kategóriájában lévő másik (gondolok itt a HOX-ra és az S3-ra).
Elnézegetve amúgy a tesztképeket és a videót, szerintem ugyanaz a kameramodul van benne, mint a 2X-ben....azért ezen fejleszthettek volna (sőt, még az fps-ek nél is mintha kisebb lenne az effektív szám, mint ahogy a 2X-nél volt a 2.2-es rendszeren)
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Igazából az a fekete sáv lehet hogy a 4.7"-on felül van. Erről nem volt külön említés.
Másik.A kameráról: ennyire nem lehetnek balfaszok, hogy az egyik kép az tökéletes, és szép éles, sőt részletes, a másik pedig mintha csak kardoztak volna a telefonnal és közben lőttek volna egy véletlen képet, annyira elmosott, és borzalmas.
Adnák ide, majd megmutatnám nekik hogy hogy kell egy LG-vel képet készíteni. Hihetetlen mekkora dilettánsok tesztelik.... -
hallerlaller
addikt
válasz
Ez csak fehér színnél nem néz ki olyan jól, de nincs egyéb hátránya.
-
geccoblaze
aktív tag
Megjelent az első részletesebb angol nyelvű teszt is. (Mellesleg grat az MA-nak, hogy lekörözték az angolszászokat!)
Sajna, nem lettem tőle boldogabb. Bár összességében azt mondják, hogy jó (de nem kiváló) a teló, de ők sem estek hasra az akksitól, a kamera minőségét hektikusnak írták le, és beszélnek a térerő stabilitási problémáról is (tehát lehet, hogy ez nem voda specifikus dolog).
Kár.Ja, és ebben a videóban bemutatnak egy olyan szempontot, amit eddig én még sosem figyeltem. Nevezetesen a kijelző szélein lévő fekete holt panel sáv vastagsága. LG-nél sokkal vastagabb mint SIII-nál. Így a 4,7 már nem is biztos, hogy 4,7.
-
Eli577
senior tag
válasz
szentespeter #213 üzenetére
Akkor menjenek el piálni, meg k****zni egy jót. Ha kialudták magukat, utána jöhetnek a jó kis review-k.
Ha 20-30-cal olcsóbb lesz az LG, azért is örvendetes, mert a három négymagos nagyjából egy szinten van (ezt nem tagadhatja senki szerintem, mindegyiknek megvannak a saját előnyei és hátrányai, amivel kb. egy fokra helyezik magukat). Ha okosan árazzák, akkor indulhat az árverseny, először a HTC és a Samsung kell, hogy csökkentsék az árakat, utána az LG (mivel tartania kell a különbséget), majd indul az egész előlről.
-
H-ger
tag
hú durva ez a készülék, és nagyon szép. grat az LG-nek.
-
mycso
veterán
-
Gylard
csendes tag
na ezt a telefont azért elhasználgatnám... nincs vele semmi baj, csak szerintem egy kicsit jellegtelen... nincs egyénisége... de ez szubjektív...
Jó irányba halad végre az LG
-
Pete55555
addikt
válasz
tzsolesz #117 üzenetére
Az meg a te dolgod, hogy így gondolod. Vedd az SGS3, vagy a HTC-t, engem nem zavar, és nem is érint.
Nyilván
Kijelző, megjelenés, forma, szoftver, sebesség, ezek számítanak, nem pedig a logo. Ebben pedig igen csak odatette magát az LG.
Egyetértek.
Az UI is egyértelműen jobb mint a sense, vagy MW.
Szerintem most az LG jobb minőséget tett le az asztalra mint a konkurensek.
Ebben már nem, viszont ez már csak saját véleményem, viszont én most konkrétan nagyon örülök, hogy az LG is olyat tett le az asztalra, ami méltó ellenfele a OneS-nek, vagy SGS-nek.
(Csak a francért ilyen péklapát mind)(#207) Injun Sajnos ebben van igazság
Még emlékszem azokra az időkre, mikor Polachek (biztos h rosszul írtam, de vágjátok kiről van szó) írt teszteket, illetve Bog néha kiegészítette a más által írt teszteket a saját véleményével... szép idők voltak -
Injun
senior tag
-
kolosanyi
veterán
-
Injun
senior tag
Rég olvastam ennyire száraz,hideg,érzelemmentes tesztet.Jól összerakott iparosmunka.Semmi több.Miért nem kapott különösen ajánlott plecsnit?A teszt alapján jobb mint a két riválisa.Nem értem.
-
szentespeter
tag
Nagyon korrekt masina. Ha nem lennének az LG-vel kellemetlen tapasztalataim, akkor tuti ezt választanám One X helyett.
-
Demens
tag
Nálam eddig ez a befutó a négymagos telók között. Remélem januárig lemegy annyira az ára, hogy előfizuval és két év hűséggel, korrekt áron kapható legyen. A mérete nekem is nagy talán, nincs nagy kezem, de majd kipróbálom. Megszokom, ha meghalok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BMW topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- iPhone 13 Pro Max 128 GB 84% Független
- UAG Metropolis LT MagSafe tok iPhone 14 Pro Max Built with KEVLAR
- Független Iphone X 64GB 100% Akku Hibátlan Működés Dobozosan Eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Független Iphone SE 2020 128GB Hadi Rokkant Olcsón Eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest