Hirdetés
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Pici telefon, óriás akksival?
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CabalX
aktív tag
Újabb teszt: [link]
Itt jókat írnak az akksiról - ahogy itt a Mobilarénán is, kibír bő 1 napot - használva.
Fényképeket megnézve pedig szerintem nincs mi miatt szégyenkezni, simán veri az S3-ast is a Phonearena összehasonlító tesztjében is. -
jooker82
nagyúr
-
JulesC
tag
válasz
jooker82 #394 üzenetére
Pontosítok, elnézést: Lassan nyitotta meg a böngészőt, sokat gondolkodott, hogy megnyissa az oldalt, a Quadrant is lassan futott le. A kérdésem még mindíg az, hogy miért volt ebben a videóban ennyire lassú a többi 20hoz képest, amit eddig néztem..? :\
Lehet, hogy Samsung fanboy volt a videó készítője és elrejtett egy Appot a task killerben, had fusson a háttérben, hogy lefogja a procit? ..
-
JulesC
tag
Ez pontosan miért is? A videó alatt szétlaggolta magát a telefon.. Miért történhetett ez?
DAFUQ?
-
tzsolesz
nagyúr
Ez egy régebbi videó.
Itt van minden féle kijelző. Nézzétek meg hogy az Optimus Black-ben található NOVA IPS kijelzőnek milyen élethűek a színei, és fehérje is az legeredetibb.
Remélem, hogy a 4X HD-nek is ilyen lesz a kijelzője. Azt nem tudom, hogy a Black-ben lévőnek miért az a neve hogy NOVA IPS....
-
Eli577
senior tag
válasz
FragMaster #388 üzenetére
Egyik szolgáltatónál sem tudnak ilyen jellegű információkat. Egy csaj egyszer azt mondta, amikor kérdeztem olyat (nem emlékszem melyik szolgáltatónál), hogy XY készülék mikor lesz kapható, válasz: "akkor fog erre tudni biztosat mondani, ha már a polcon lesz"....LOL.
-
-
JulesC
tag
válasz
jooker82 #385 üzenetére
Vodafone 4napja azt válaszolta e-mailben, hogy nincs információjuk a közeljövőben forgalmazandó készülékekről.. O.o
Nyilvántartásunk szerint az LG Optimus 4X HD készülék jelenleg nem elérhető kínálatunkban.
Tájékoztatjuk, hogy ügyfélszolgálatunk nem rendelkezik előzetes információval a bevezetés előtt álló termékekre vonatkozóan.
-
jooker82
nagyúr
Azt is megkérdezhetnétek,hogy mely szolgáltatónál lesznek..Én bizom a vodában,hogy berakják...
-
jacis
nagyúr
Nekem ez a telefon az egyik legszinpatikusabb a három csúcsdroid közül. Feketében nagyon baba. Kíváncsi leszek, hogy az akksi jó lesz-e majd.
-
JulesC
tag
Csak sajnos nincs függetlenre pénze mindenkinek..
A minap írtam az LG-nek, hogy mikortól várható Magyarországi mobilszolgáltatóknál a debütálása.. Egy szimpla sablon választ kaptam, hogy továbbították kérdésemet az illetékeseknek. Majd kiderül mit válaszolnak.
-
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #381 üzenetére
Németből már rendelhető..
-
FragMaster
addikt
Most már csak kapni kéne...
-
jooker82
nagyúr
-
Xaels
félisten
válasz
jooker82 #376 üzenetére
Érdekes, hogy itt is fátyolosak az S3 képei mint az MA-s tesztben
Ennek ellenére a konklúzióban az LG alulmarad, biztos más képeket néztek pedig szerintem az LG-nek jobb a vonalélessége és nem fátyolos.
Igazából ezen a szinten leginkább a Marketing és a pénztárca dönti el az eladásokat. Nekem mondjuk már herótom van az S3 reklámoktól.
-
jooker82
nagyúr
LG Optimus 4X HD vs Samsung Galaxy S III
Mintha kiegyenlitett lenne..és a képek,meg videófelvétel láthatóan a 4x-nél a jobb..
-
koxminator
senior tag
válasz
geccoblaze #373 üzenetére
A Te dolgod, de szerintem botorság letenni róla még a megjelenés előtt. Megmondom miért.
Ott van az a német fórum, amit talán jooker82 kolléga linkelt. Nos én tegnap este belenéztem abba a topikjába, ahol a teszteket sorolják fel (chip.de, és még vagy 3-4 másik). Ja igen, google translattel, mivel nem beszélek ulenspiegel kukkenführer nyelven. De nem is ez a lényeg. A tesztek között nem 1 volt, ahol kifejezetten dícsérték az akksiját, hogy ilyen masszívat még nem láttak. A többi dologról nem is beszélve. Talán ezek a német tesztek annyival előrébb járnak, hogy nem olyan nem végleges szoftverrel és akksival adták oda a tesztelőknek, mint a legtöbb más oldal esetén, hanem náluk már a piacon levő volt tesztelve.
Szóval megértem bizonytalanságodat, mert én is olvasok pl. akksiról hol jót, hol rosszat, de a képek minőségét is valahol dícsérik, valahol kicsit lehúzzák. Ráadásul elég sok pénzről is van szó, és aki nem gyakran cserélgeti a telefonját, ott nem mindegy, mire költi el a sok pénzt.
Én is tűkön ülve várom, hogy megjelenjen, kiderüljön, hogy valójában milyen fogásra, saját tapasztalatra, más itteni fórumozók napi tapasztalataiból mit lehet levonni, és ha ezek számomra továbbra is hozzák azt, amit gondolok és elvárok, akkor meg fogom venni.
De mondom, Te tudod, Te pénzed, ha mindenképpen vásárolni akarsz valami ilyen kaliberű gépet és nem tudsz várni.... -
geccoblaze
aktív tag
Nagyon tetszett ez a teló. Nagyon drukkoltam neki, de kezdem úgy érezni, hogy nem Ő lesz a nagy Ő, a következŐ. Sajna, nem hozta az akksihoz fűzött reményeimet, ami most már legalább 3 tesztben megerősítést nyert. Nekem az, hogy ki tudja húzni a nap végéig nem elég. Ehhez jön még az izgága autófókusz és a nem nagyon dicsért hívás hangminőség. Ha szívemre hallgatok megvenném a 4X-et (és bíznék benne, hogy az LG majd javítja az üzemidőt, meg az AF-et), de az eszemmel és a saját (hangysúlyozom saját!!!!) szempontjaim alapján egy SGS II (nem, nem III) lesz a megoldás, amihez legfeljebb veszek még egy gyári 2000 mAh-s akksit.
-
Injun
senior tag
Nos...félrerakva a HTC iránti rajongásomat és a 4X iránti vonzalmamat vettem ma egy SGS3-at.Az a terv,hogy ha nem jön be akkor dobom és jön helyette a 4X.Hát így az első 3-4 órában tökéletesen feledteti velem a Sense örömeit és úgy en bloc mindent ami HTC.Na erre nem számítottam.De akkor is a 4X lesz a befutó,mert nagyon szimpatikus még így ismeretlenül is
-
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #366 üzenetére
Mintha olyan sokmindenkinek lenne már 4x-e,h ez bezavarhat,amúgymeg itt még inkább a 3 nagy telefonról szól a téma..mostanság...
-
jooker82
nagyúr
Robbangat az S3 [link]
-
tzsolesz
nagyúr
Szerintem is. Jövőre persze duplázzák a ramot, növelik a tárhely méretét (alap 64GB lesz szerintem), remélhetőleg az akkuk teljesítményét növelni fogják, a kamera 12Mp-es lesz, és talán még a kijelző felbontásához is hozzányúlnak (ez szvsz felesleges)
Annyi esetleg, hogy újabb, és gyorsabb 4 magos chipkészletekkel szerelik majd a telókat. De a 8 magos telefon még a messzi jövő szerintem. Táblagépbe már most is el tudnám viselni 1080p kijelző mellett, megfelelő szoftveres támogatással, és 3D alkalmazásokkal megspékelve 2-4GB rammal, 128GB tárhellyel, de ezek telefonban funkcionalitás hiányában teljesen feleslegesek, hiszen itt már a méret ami eleve gátolja a használhatóság határait. éppen ezért is lesz egyszer csak stagnálás az ötletek tárházában, hisz még is csak egy zsebben hordandó eszközről van szó, aminek megvannak a fizikai határai. Teszem azt, nem kell 1080p kijelző, hisz már 22"-os bőven sok ez a felbontás, nem hogy 4-5"-on.
Végszóként, ami cél lehet, digitális kamera beköltöztetése (normális optikával), tárhely alapból legyen majd 64GB, a ramot felőlem duplázhatják 2 évente, a magok száma már most is több a szükségestől, legalább is ICS alatt, a többit majd a jövő eldönti, és az üzemidő drasztikus növelése. -
zack
nagyúr
válasz
<Attila> #359 üzenetére
Lehet eleve 4.0.4-et fog kapni mire nálunk is kapható lesz.
Nem hiszem hogy az LG még egyszer eljátszhatja azt a júzerekkel mint amit a 2X esetén eljátszott. Ezt ők is tudják, és szerintem ez a telefon egy új irány kezdete lesz a felső kategóriában.
De azért várjuk meg a magyarországi megjelenést, és az itteni fórumos tapasztalatokat.De azért én ezt is meg fogom várni: Ascend D Quad és az Ascend D Quad XL
Rövidesen ezeknek is érkeznie kell. A hardveres fícsörök...fincsikék. -
Injun
senior tag
Bírnám ha megérkezne már a T-hez a 4X.Ma voltam megkérdezni a hűségem lejártának időpontját,és azt mondta a csaj,hogy júli.21 a vége de már holnap is vásárolhatok új gépet szerződés hosszabbítással.Pláne,hogy nem tesznek különbséget a két ár (Webshop-T-pont) között.Persze az olcsóbbat számítják.Ezt nem is tudtam.HTC fan vagyok,de a One X-től nem ájultam el.Megnéztem ott is meg az Alleeban is az SGS3-t,mert gondoltam ha a fehér nem tetszik,akkor a kék jó lesz.De ez nem is kék hanem lila
Ritka ocsmány darab
Szerintem marad a 4X.
-
batai15
félisten
válasz
jooker82 #353 üzenetére
azért bőven van hova fejlődni, nfc , lte, kijelző technológiák terén etc.Nem áll meg a fejlődés, más kérdés hogy inkább a droidot kellene tökéletesíteni.túlzás ez a 4 mag stb, egy olyan grafikai szinthez, ami mondjuk egy gyengépp p4 lazán teljesít 1.5 gigahertzen egy maggal...
-
jooker82
nagyúr
Szerintetek,amúgy,hol áll majd meg a trend?? 3GHZ, 8 mag??Vélhetően lesz egy pont,ahonnan feljebb már majd a gyártók is belásák,h hülyeség egy telefont tovább vinni..És utána mi lesz a fejlesztés??
-
sdd2
veterán
-
Xaels
félisten
Mondjuk, ha jól látom nem gyári ROM-ot használsz...
Amúgy nem feltétlenül arra gondoltam, hogy az itt lévők hátrányt vesznek ebből észre. Akik ide járnak többségében értenek egy szintig ezekhez a kütyükhöz, de vannak olyan ismerőseim akik nem értenek hozzájuk és ráraknak minden csili-vili hulladékot aztán megy az @nyázás. Ezért is szoktam mondani, hogy az Android sem való mindenkinek. Nem véletlen, hogy páromnak WP7-et vettünk.
-
zack
nagyúr
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
FragMaster #342 üzenetére
Gyári állapotokról beszéltünk. Custom Launchert meg ilyen olyan appot a 1X-re is lehet tenni.
(#341) falijja: sikerült ez tény. És igazából annyi, hogy lapozásnál leállítja a hátteret. Amúgy meg ez pont egy olyan "funkció" aminek kb. 0 a haszna. Nem véletlen, hogy a másik 2 konkurens operációs rendszerben nincs ilyen funkció.
-
falijja
őstag
Fix vagy sem egy sima sgs2 ben sem laggol pedig az csak egy sz...r 2 magos...xd na jó ettől eltekintve pörög rendesen a one x is... csak írták itt hogy laggol az s3...bár igaz másfél óra alatt nem tudtam megizzasztani de ha több hétíg nálam lenne lehetséges....a one x nél viszont sikerült egyből laggot találni....
-
FragMaster
addikt
válasz
jooker82 #335 üzenetére
A cikk szerint ugyan az lesz, mint a siri vagy akár az s-voice.
Phonearena szerint:
Pro:
-A négymagosok közt a legkompaktabb
-Hagyományos sim, bővíthető memkártyával, cserélhető akksi
-Hasznos funkciók, mint a quick memo, media plex és a time machine.
Kontra:
-Nehézkes autofókusz
-Az automatikus fényerőszabályzás egy kézzel beállított érték körül működik -
jooker82
nagyúr
válasz
koxminator #334 üzenetére
Ez az A képekről beszélgetnek ott is,h lehetne jobb,meg ,h 35-40 fokig melegszik játéknál,de ez szerintem nem vészes...
-
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #327 üzenetére
Ez mit takar?? A játékokat is hangvezérléssel lehet elinditani??
A phonearena tesztjében miket irnak?? Rendben találnak mindent?? -
koxminator
senior tag
válasz
jooker82 #332 üzenetére
meg tudnád adni ennek a német fórumnak a címét, én is bekukkantanék oda.
én perpill szintén feleslegesnek tartom a 4magot, viszont ezt leszámítva a külső, a bővíthetősége, a sebessége (amit eddig láttam jó pár videóban), a HD kijelző, a full HD videófelvétel, a közepesnél bőven jobb kamera, és a nem gagyi kinézetű sikamlós szappantartó forma, mind-mind erőteljesen számít. persze a személyes ismerkedés még hátravan..
amit meg ez a phonearena teszt ír negatívumnak, szoftveresen javítható..csak tényleg kérdés, mennyit javul(t) az LG szofveres supportja
-
-
FragMaster
addikt
LG introduces Quick Voice to compete with Siri and S-Voice
"...LG won't be restricting this feature to a single device but will be adding to its current Optimus range starting from the end of June through July."
-
CabalX
aktív tag
Kis olvasnivaló: [link]
Egész jókat írnak róla. -
zack
nagyúr
válasz
jooker82 #316 üzenetére
Meglátom az árát, aztán lehet az S2-öt cserélem Q3-ban 4x-re.
Ebben minden megvan ami nekem kellhet...720p IPS, szép dizájn, jó anyagminőség, 4 mag (bár ez annyira nem tartozik az előnyök közé jelenleg).
Valahogy jobban bízom a Tegrában még ha lassabb is, mint a Samu saját fejlesztésű Exynos 4212 csipszettjében.
És valóban egyre többen írják a lagot, a szoftveres kijelző problémákat amik újraindítás után megszünnek, és persze a belassulásokat, szóval hiába gyorsabb papíron az Exynos, ha a gyakorlatban a Tegra jobban muzsikál.
A mai világban nem szabad egyik kütyübe se "fejest ugrani" az elején, meg kell várni a véleményeket, és ha megjelenés után 2-3 héttel még mindig elégedettek a júzerek, akkor esetleg érdemes lehet beleugrani.
Ennél is fennáll a rizikó, hogy nem lesz az igazi, szóval óvatosan a vétellel. -
koxminator
senior tag
Androidcentral kis elsőbenyomásos tesztecske-féleség, tessék olvasni
-
Telefon4
csendes tag
Mondjuk nekem SGS III jobban tetszik
-
falijja
őstag
-
tzsolesz
nagyúr
Valósághű.
Fotózz egyet SGS2-vel, és nézd meg, hasonlítsd össze az eredeti látvánnyal. Semmi köze sem lesz hozzá. Gépre feltéve megint csak nem ugyan azt fogod látni, csak nézel, hogy ez miért lett ilyen amikor te nem úgy láttad a telón.Telefon4 Ez mindig attól függ melyik topic-ban kérdezed.
-
Telefon4
csendes tag
Hát igen méltó ellenfele a SGS III-nak. SZERINTETEK MELYIK A JOBB?
-
falijja
őstag
válasz
geccoblaze #304 üzenetére
Az a fekete az mi ez...
-
FragMaster
addikt
Nem hasonló gond volt a 2x-el is? Levált valami szigetelés a képernyő szélénél és bevilágítást kapott a kijelző.
-
Eli577
senior tag
válasz
geccoblaze #304 üzenetére
Háttérvilágítás nem egyenletes eloszlású.
-
geccoblaze
aktív tag
Szerintetek ebben a videóban a fekete színt megjelenítő képernyőnél (1:00-nál, majd 2:00-nál) miért vannak világosabb részek a képernyő alján és tetején?
-
DarknessHope
senior tag
nem szoktam újra belinkelni kérdéseim de ez tényleg nagyon érdekelne..
mi a vélemény?
hsz20 -
tzsolesz
nagyúr
Értelek. De akkor minek a 4 mag, ha egyszerűen kivitelezhetetlen androidon a gyors program indítás, és az un. lag.
Miért nem fért már el még 1GB ram. Nagyon azt látom, hogy azt is duplázni kellett volna, nem csak a magokat.
A 4 magról is ennyit. Ha lenne 150K plusz pénzem a közeljövőben, és még meg is jelenne az LG LTE2 itthon, én inkább azt venném, nem a 4 magosok egyikét. -
Xaels
félisten
válasz
jooker82 #299 üzenetére
& (#300) tzsolesz:
Nem az S3 védelmében, de baromira nem mindegy, hogy mik azok a programok amiket betölt a memóriába automatikusan. Ezeket a programokat dinamikusan kezeli a rendszer, nem attól függ a sebesség, hogy 200 vagy 300MB RAM van szabadon. Ha olyan programokat tölt be amiket sűrűn használsz akkor nem fog szemet szúrni, de ha épp olyasmit akarsz indítani ami nincs előmelegítve akkor bizony bármelyik gyártó telefonja el fog egy pillanatra gondolkodni és ez totálisan független a szabad memóriától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest