- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mogcaa
aktív tag
válasz
Balázs1986 #16432 üzenetére
ez úgynézki megy de az 1080p ben mostsem az igazi :S nem néz ki 30fps-nek :S
-
derrik
őstag
válasz
Balázs1986 #16432 üzenetére
nekem oszt mindegy mint a bolondoknak....én eddig is 2,2,2 használtam....nem is szívesen rootolok, és cwm-ezek...nem is szidtam. Csak már untam....a gyári 2.3.3-at ami 2.3.4 az meg jól elsz@rták.
-
user1.0
csendes tag
válasz
Balázs1986 #16425 üzenetére
Még egy kérdés:
A memory booster szerint 100 mega free ram van
Az alaklmazáskezelő szerint a futó alkalmazásoknál 145 megaMelyik az igaz?
-
derrik
őstag
válasz
Balázs1986 #16425 üzenetére
.....nekem elég még a 90mb is mert össz-vissz 30 app van fenn állandó jelleggel.....csak így lett a takarítás után. Nekem még nem lassult be soha.
-
derrik
őstag
válasz
Balázs1986 #16413 üzenetére
.....nekem megy ez a rom, home gombbal együtt. Zabálni mint a többi. A 140-160Mb ram nem nagy vasziszdasz. Mikor a froyo-t kipucoltam és a marhaságok helyére normális appok kerültek 220Mb szabad ram volt.
-Kérni szeretnék egy linket a gapps-hoz, mert szükségem lenne a google hírolvasójára amiben van időjárás widget is, és a gtalk is kellene.
-Szerintetek melyik email app a használható, mert ez a rom nem tartalmaz ilyet
-Az sgs2 időjárás és óra widget felvarázsolható erre a TW4-re -
kmisi99
addikt
válasz
Balázs1986 #16413 üzenetére
Fú na igen azt pont kihagytam
Amúgy ránézésre nagyon korrekt romocska gyors és jó. -
kmisi99
addikt
válasz
Balázs1986 #16395 üzenetére
Én felrtaktam és nem igaz hogy minden romba van egy apróság amit elbasztak pedig rohadt jó lenne. Nem működik a home gomb a romba pedig rohadt jó sebessége van.
-
Naras
őstag
válasz
Balázs1986 #16407 üzenetére
Jah, csak aztán majd nyomathatják a reklámokat az arcodba
Semmi sincs ingyé...
-
Rotate
veterán
válasz
Balázs1986 #16405 üzenetére
csak az nyer veled aki meghívott, szóval ez max két ember, aki nyert, meg aki meghívta
-
Rotate
veterán
válasz
Balázs1986 #16398 üzenetére
remélem nyersz
(akkor az én listám is nyer)
-
Dead Zone
tag
válasz
Balázs1986 #16391 üzenetére
Promramozási tapasztalatom az nincs,de kitartó vagyok! (Ilyen hülye kutyával még nem találkoztál!
)
Hol kezdjem?De ha lehet,privátban.Végül is nem témába illő.
-
Dead Zone
tag
válasz
Balázs1986 #16389 üzenetére
Én nem tudok programozni,na jó hazudok
A kutyát sikerült! Ül! Fekszik! Marad!
Mennyire bonyolult ez?Van valami leírás hogy "Programozd a telefonod,kezdőknek"?Ja igazából már Linuxos vagyok.
-
Dead Zone
tag
válasz
Balázs1986 #16370 üzenetére
Úgy lenne az igazi,hogy látom az asztalt.
De nem kell táv elérés neten,de wifi routeren mehetne mert 400 méter az 400 méter.Tudod mire gondolok,teljes uralom a gép felett. -
b3Ro
senior tag
válasz
Balázs1986 #16337 üzenetére
En azt vettem eszre e ha csinalok egy kepet, es ra nagyitok akkor szebbek az elek. pl. csinaltam egy kepet egy poharrol es mikor ra nagyitottam akkor is szep volt a pohar szele.
-
Dead Zone
tag
válasz
Balázs1986 #16334 üzenetére
És ha felteszem ezt a NVFlasht,ez végleg megmarad?Vagy minden ROM csere után újra kell telepíteni?
-
Naras
őstag
válasz
Balázs1986 #16334 üzenetére
Mintha futottam volna bele olyan root tool - ba, mely GBn is megy, de igazad van, ha CWM fenn van, onnantól mind1, mehet fel bármi... Igazából én már CM7 - tel kaptam a telót, és a ROM manager elég szimpatikus eszköz, ezért ajánlottam, de jómagam is az egyszerűség, és hatékonyság híve vagyok, tehát jogos, amiket írtál...
-
Dead Zone
tag
válasz
Balázs1986 #16328 üzenetére
Szevasz Balázs.Mi a különbség,a marketről letölthető és az NVFlash-es cwm közt?
-
Naras
őstag
válasz
Balázs1986 #16328 üzenetére
Ha fenn van... én úgy vettem, hogy nincs... ha igen, az persze egészen más
ROM Managernek egyébként nem kell root? Én eddig úgy hittem, de lehet rosszul tudom... mellesleg root amúgy is sokmindenhez jó
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
Balázs1986 #16275 üzenetére
Gondoltam, ha megpróbálja beállítani a kliensen kézzel a szükséges paramétereket, akkor észreveszi, hogy ha már be van állítva valami.
Mivel nem tudom, milyen OS van a netbook-on, ezért írtam lehetőségeknek a rom-ot is, de alapvetően a kliens beállításai között keresném elsőként a hiba okát. Érdemes lenne lekérdezni a kliensen a hálózati tulajdonságokat, de mivel nem tudom, hogy milyen OS megy rajta, ennek aztán lehet jópár féle módja.
-
Dead Zone
tag
válasz
Balázs1986 #16258 üzenetére
Valszeg,holnap kipróbálom.És megírom hogy zöld megoldás lesz-e a telefon (eldobható)
-
Dead Zone
tag
válasz
Balázs1986 #16256 üzenetére
Mi a különbség az open euro,hungary és portugália
között?
-
Dead Zone
tag
válasz
Balázs1986 #16254 üzenetére
Kicsit paranoiás vagyok,megbízható az oldal ahonnan le kell tölteni?
-
Skynet258
veterán
válasz
Balázs1986 #16179 üzenetére
Persze, nem is ahhoz mértem (a Nexus szembe sem jutott ilyen összefüggésben), csak a kolléga már ebben a hónapban reménykedett - még sem mi (SII), sem az Xperia vonal nem fogja megkapni nemhogy ebben a hónapban, de szerintem januárban sem. És ezeknél a típusoknál legalább már jött ki valami béta állapotú ICS (hivatalos, nem tákolmány). Mondjuk még annyira dev verzió, hogy én személy szerint fel sem teszem.
-
Naras
őstag
válasz
Balázs1986 #16179 üzenetére
Én olyan nyár környékére tippelek LGt ismerve... persze a menetrendben kb. március lesz +- 1 hónap, de aztán csúszni fog még negyed évet minimum...
Magam részéről nem is igazán kattogok ezen, egyébként is jó a mostani CM7 is, meg vagyok vele elégedve... csak ne merülne ennyire...
Persze kíváncsi vagyok az ICS - re is nagyon remélem sok szépet és jót hoz el nekünkMég délután néztem egy videót, Xperia - n próbálgatják a kezelőfelületet... hát, nem vágtam magam hanyat tőle...
-
Crytek
nagyúr
válasz
Balázs1986 #16154 üzenetére
Igen!Amíg arra nem vittem hogy restart egész végig erőteljesen!
-
Crytek
nagyúr
válasz
Balázs1986 #16152 üzenetére
Nem kellett azt lefuttatni simán a flash-recovery.bat-al is ment.
Abban a menüben te atyaég hogy vibrált a telo fogni sem birtam. Ez amugy normális?sikerült mostmár törölhetem a sok szart.
Car Home, sns, f-securen kivül mit ajánlott még törölni?
-
Crytek
nagyúr
válasz
Balázs1986 #16150 üzenetére
Elditottam megadtam neki hogy externál valami sorok lefutottam de kiirta a prgram nem tud kilépni nyomjak egy gombot ekkor a progi bezárodott a telon meg a please wait while upgrading szöveg van azóta is.
Most huzzam le és kezdjem előlről?
-
Crytek
nagyúr
válasz
Balázs1986 #16147 üzenetére
Megtörtént látja is hogy NVIDIA USB Boot-recovery driver for Mobile devices.
Rádugom telcsit a gépre a két gombot nyomva tartva és nem történik semmi.Nem kéne a telon bejönni valaminek? -
Crytek
nagyúr
válasz
Balázs1986 #16142 üzenetére
Az önreklám rész nem jön össze
Hiába nyomom a két hangerő gombot rádugom előbb kiírta pc-n hogy usb eszköz keresése de nem talált semmit és teloval sem történt semmi
-
peter_27
aktív tag
válasz
Balázs1986 #16048 üzenetére
1000 köszönet érte.
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Balázs1986 #15255 üzenetére
köszi a linket. fent is van. végre nem hallgat el a zene ha fényképezek
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #15205 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Ha magam upgradeltem 2.3-ra akkor is az általad linkelttel csapassam?
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #15197 üzenetére
Én megnéztem hogyan kell ROOTolni de a superoneclick nem csinált semmit amikor a telcsi a gépre volt dugva!
Tudsz segíteni benne?
-
kmisi99
addikt
válasz
Balázs1986 #15178 üzenetére
Remélem a cm9 kinézete valami új ütős lesz. Mert 2.3 nál még elment ez a cm7 de a videók alapján standard 4.0 kegyetlen jól néz ki.
-
babosf
aktív tag
válasz
Balázs1986 #15096 üzenetére
szia Balázs,
nekem azt írja ki törlésnél: error deleting file. aztán nem törli.
a teló rootolt.
miért nem tudom törölni?
köszi -
Rotate
veterán
válasz
Balázs1986 #15109 üzenetére
max 500-600 megát használ, szóval igen, az is baj az LG-vel, hogy kevés a ram, de nem sokkal kéne csak több bele... csak ilyen 200 mega, és nem lenne semmi gond...
-
kmisi99
addikt
válasz
Balázs1986 #15026 üzenetére
Értem már azt hittem ilyen gagyi az akksi hogy kis használat után máris merül. Csak nehogy az legyen gariztatásnál hogy hát ez tölthető és semmi baja aztán visszaküldik.
-
kmisi99
addikt
válasz
Balázs1986 #15019 üzenetére
V10d már pár napja fenn amikor írtam azokat a szitkozódó sorokat az aksiról. Most ment fel egy cm.
Valaki meg tudja mondani akár csak röviden 1-2 sorban hogy mi ez a ril/bb? és mire jó?
És azt hogy mire jó egy kernel csere meg hogy ezt mikor kell eszközölni?#15022 Marteen4
Ehhez csak ezt tudom mondani EZZZZZAAZZ
Most hogy az nvidia végre kiadta a forráskódot akkor már valószínű hogy ez a telefon olyan sebességet fog hozni amit alapból kellett volna? -
babosf
aktív tag
válasz
Balázs1986 #14984 üzenetére
Balázs, nekem egyik ismertető jel sincs
pedig kétszer felraktam a zip-eket és azt írta, hogy ok.
nálam eddig is volt kamerahang opció, kikapcsoltam, nem volt hang, de vissza is tudom kapcsolni, nem ír semmilyen üzenetet, mint topik társunknál.....mi lehet a gond???
üdv.
-
babosf
aktív tag
válasz
Balázs1986 #14854 üzenetére
köszi Balázs, sikerült!
Azt honnét tudom, hogy működik-e a mod?
Csak azért kérdezem mert a leírásban:
Disabled shutter & AF sounds (picture & video)
nekem viszont ugyanúgy van hang.Köszi
-
Feci40
tag
válasz
Balázs1986 #14917 üzenetére
Gyári v20l-t én is smartflash -l raktam fel.
Viszont Adiféle CP kamerát az lg fáj kezelőjével próbáltam nem cwm -el, amit nem tudom mi az.CWM?
-
mattam
csendes tag
válasz
Balázs1986 #14921 üzenetére
cm7-re szerettem/szeretném tenni,de ezek szerint erre nincs lehetőség.Azért köszönöm a segítséget!
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Balázs1986 #14880 üzenetére
Nem volt töltőn, és az adatkapcsolat le van tiltva.
-
Feci40
tag
válasz
Balázs1986 #14898 üzenetére
Én próbáltam telepiteni AdiféleCp kamerát, a végén azt íraja ki nemtelepithető. Gyári V20L nem rootolt.
-
gabcsee
tag
válasz
Balázs1986 #14898 üzenetére
Ez az AndiCP cameramod működik custom romon is (CM)?
Swiftextreme helyett van mód gyalulás nélkül gyári/más kernelre áttérni??
Ha frissíteni akarom a CM-et a legújabb nightly-ra, akkor mit kell minimálisan mindenképpen wipe-olni??
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #14865 üzenetére
Pedig van értelme,mert ott nemcsak a telefongurukhoz jut el,hanem gyakorlatilag mindenkihez...
-
Skynet258
veterán
válasz
Balázs1986 #14865 üzenetére
Én sem tartom normálisnak, de ez a trend úgy látszik...
Mindegy, örüljünk, hogy legalább valamit írtak, már csak az ütemterv betartására leszek kíváncsi.
-
Skynet258
veterán
válasz
Balázs1986 #14861 üzenetére
Manapság már mindent FB-n jelentenek be a cégek, így mondhatni, hogy az a "hivatalos" fórum az ilyen bejelentésekhez...
-
ntomka
nagyúr
válasz
Balázs1986 #14837 üzenetére
Jaja, szerintem egyértelmű.
-
babosf
aktív tag
válasz
Balázs1986 #14834 üzenetére
szia,
hogy lehet felrakni a mod-ot? Van valami leírás?
Köszi
üdv- -
Rotate
veterán
válasz
Balázs1986 #14718 üzenetére
nekem is általában ott jöttek a gondok, amikor sok cuccot felraktam... na de könyörgöm, akkor akár elég lenne 300 mega app install memória is, ha úgysem használhatom ki
nem 120-130 app fenn szokott lenni, és nem mindig élveztem a használatot
ha 2 napja ment a telefon, már játszani sem tudtam, mert beszaggatott az Angry Birds, nem kicsit... mint mindent a restart ezt is megoldotta, 2 napra
mindegy, ez már a múlté, csak nosztalgiáztam
jooker82:
Duna plázában múlt héten megfogdostam a 3D-t, jesszusom, nekem nem nagyon kéne az a telefon... nagyon batár, a kijelzője sem szép szerintem, a 3D résztől meg kifejezetten rosszul voltam
persze sokkal vékonyabb kivitelben, 3D nélkül és olcsóbban az is egy teljesen jó telefon lenne
-
Rotate
veterán
válasz
Balázs1986 #14714 üzenetére
jó, tény... de alapjába véve 2x gyorsabbnak kéne lennie mint az msm8255-nek, pedig az ember inkább azt érzi, hogy egy súlycsoportban vannak... most persze ne a játékokat vegyük, abban tudjuk, hogy jó a 2x, de nyilván nem megállás nélkül játszunk, és jó lenne, ha egy ilyen alapvető művelet, mint a menüben történő görgetés nem okozna problémát...
hogy mondjak valami érdekeset is, Amazon Appstore-ban holnap debütál ingyen a Fruit Ninja: Puss in Boots, jó mókának tűnik, persze a lényeg ugyanaz, csak mégis más kicsit
-
derrik
őstag
válasz
Balázs1986 #14673 üzenetére
....azzal tettem az Euro és a Hun verziót is. Mindkettő ezt produkálja V10d alatt semmi gondom
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #14675 üzenetére
szerintem nekem is az van fenn... gps-t kapcsold ki és inditsd újra a telefont...szerintem neked se lesz jó... én az hárombetűssel,meg az endemondoval próbáltam....pár mp után eldob...
Nemnem egész biztos,h nem használnak netet..a wifi meg bese volt kapcsolva....
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #14673 üzenetére
Nekem azzal nem volt jó a gps....annak melyik verzióját ajánlod??
Derik: annyit kell tenni,h mielőtt kikapcsolod a telefont,előtte gps be... és utána folyamatosan működik ...nem kell ujrainditgatni stb..Nekem már 5 napja kiválóan működik igy... még a lakásban is 2mp alatt talál jelet,pedig ott nem kellene...
Nyilván,azért várjuk a javitását,de igy is működik... -
cjvt3o
aktív tag
válasz
Balázs1986 #14588 üzenetére
Telenor / SIM.
Megpróbálhatod bejelenteni a Telenornál, amennyiben nem friss a SIM kártyád, valószínűleg küldenek rá egy misztikus SIM frissítést, ami aztán vagy segít, vagy nem.
Ha nem segít, akkor valószínűleg az érintett körzetben lévő tornyok illetve fogadóállomásokban van a hiba, indíthatsz vizsgálatot, akkor pár napon keresztül mindennap felhívnak majd a Telenortól, mindent újra és újra elmondatnak részletesen (ha három napnál régebben tapasztaltad a hibát, akkor eleve jelzik, hogy 3 napig tárolják csak a log-okat), egészen addig, míg egyszer nem érnek el, akkor majd kapsz egy levelet, hogy mivel nem voltál elérhető, így a kivizsgáláshoz szükséges adategyeztetés hiányában nem tudnak foglalkozni a bejelentéseddel.
Aztán várhatóan egyszer csak elmúlik a dolog, ami azt jelenti, hogy az érintett tornyok ill. fogadóállomásokat érintő sw/hw hibát elhárítják.
(Egyébként szvsz ez a Telenor 3G/3,5G/? fejlesztéseivel van kapcsolatban, valamiféle alfolyamat mellékhatása lehet, amit az alfolyamat befejeződése, vagy egy másik alfolyamat mellékhatása old meg. De ez csak feltételezés.)
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
akkor a tegnapi nap fura lehetett, mert délelött nekem is voltak hívás gondjaim. hiába vették fel nem halottam semmit, ha engem hívtak akkor sem. ki-be kapcs után viszont jó lett minden.
-
bostone
addikt
válasz
Megkérdezhetem mi a hozzá való bb és, hogy működik nálad a gps?
-
suppe
tag
válasz
Balázs1986 #14593 üzenetére
meg is voltam lepődve, h milyen nyugisan telt a tegnapi napom, nem b@szogat senki és kussba van végre a teló... most már tudom miért...
-
suppe
tag
válasz
tegnap délután küldtek sms-t, amit este 9kor kaptam meg mikor hívni akartam vkit. a poén az, h pont ott volt velem, aki küldte a délutáni sms-t, és neki is akkor jött meg az értesítés, h fogadtam az üzenetét. telenor, veszprém, v20l. egész nap a zsebemben volt a teló, de úgy tűnik, h feleslegesen...
-
Land
veterán
válasz
Azt hittem ugyanaz az eseted, mint nekem volt, hogy a Telo app behalt és csak restart segített.
-
drpele
senior tag
válasz
Balázs1986 #14333 üzenetére
Egyetértek. De ha több P990-es BB-vel ezt csinálja az O2X-e, akkor nagy valószínűséggel a a SU660-as BB-kel fog jó lenni.
-
Engineer81
csendes tag
válasz
Balázs1986 #14321 üzenetére
Kösz a választ Balázs!
Sajnos nekem a gyári v10d nem stabil. Végülis mindegy, pár nap múlva felmegy a 2.3. Aztán meglátjuk.
-
Land
veterán
válasz
Balázs1986 #14217 üzenetére
Nekem Adw Ex van 4D görgetéssel. Néha picit beröcög, de nem láttam még telefont, ahol full folyamatos lett volna mindig.
-
kmisi99
addikt
válasz
Balázs1986 #14212 üzenetére
Na szóval akkor mégis reccenésmentesen mennek a legjobb főzött romok? Mert akkor végre visszatér a hitem és a vágyam hogy vegyek egyet. Csak mert ahogy elnéztem pl egy samsung galaxy s1 est ott tök simán lágyan gyorsan ment a görgetés és a menübe lépés is. Én is ilyenre vágyok nem pedig darabolásra és megröccenésekre. Pl it 1:44 nél olyan simán gördül a galaxy-n [link]
-
szabog4
aktív tag
válasz
Balázs1986 #14195 üzenetére
Ohh értem
Köszönöm a választ.
Megijedtem, hogy valami nem stimmel a telómmal! -
user1.0
csendes tag
válasz
Balázs1986 #14166 üzenetére
ok. köszi. nem nagyon értek hozzá, meg nem is nagyon találtamm róla semmit.
-
Balázs1986
őstag
válasz
Balázs1986 #14165 üzenetére
Közben utánaolvastam, de már nem fért bele a szerkesztési időbe, elnézést
Szóval a válasz a BusyBox kérdésre: olyan parancsok esetében van rá szükség, amik alapvetően nem lennének elérhetők, viszont a root-hoz kötött feladatoknál szükség van rájuk. -
user1.0
csendes tag
válasz
Balázs1986 #13704 üzenetére
Láma kérdés:
Mit csinál a busybox? Rottoltam, telepítettem.
Az miért lehet, hogy a szóköz átíródott space-ra?
-
drpele
senior tag
válasz
Balázs1986 #14076 üzenetére
Én a sörre szavaznék!
-
Tutu7030
veterán
válasz
Balázs1986 #14076 üzenetére
-
gabcsee
tag
válasz
Balázs1986 #14028 üzenetére
ehhez annyit hozzáfűznék, hogy a sima .bat file nálam sem indult el, csak felugrott egy ablak és el is tűnt.. ezt követően rányomtam az external/internal.bat-ra (értelemszerűen amelyiken van a file), és úgy már elindult
-
dfcwolf
tag
válasz
Balázs1986 #14028 üzenetére
Másik gépen Win7 alatt lefutott. Köszi a segítséget!
-
dfcwolf
tag
válasz
Balázs1986 #14003 üzenetére
A leírásodban úgy van, hogy két hangszórógomb lenyomva és közben kábel be. Aztán bat indítás. De a telón nem jelenik meg semmi. A bat meg egy pillanatra felvillan...
-
Land
veterán
válasz
Balázs1986 #13841 üzenetére
Kösz!
Szerintem lementem a mostani ROM-omat, melynek voltak bugjai és felteszem ma ezt az ICS-es MIUI-t és a CM7-et.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Nekem nem megy ilyen simán a rootolás... Mikor erre flash-recovery a fájlra kattintok..bejön egy fekete ablak...nyomok egy egyest,h az externalra telepitse,de ott olyat ir,h usb not device meg ilyesmi és a folytatáshoz nyomjon egy gombot,aztán kilép...
-
AMG
tag
válasz
Balázs1986 #13772 üzenetére
majd akkor teszem off-ba ha én úgy gondolom! Egyelőre te vagy az egyetlen itt aki leáll mindenkivel vitázni + és észre sem veszi, h folytatja a trollkodást! (nagyon szereted ezt a szót használni) És az is valószínű, hogy te leszel az utolsó ember a földön aki még mindig O2x-et fog használni amikor már mindenki használahtó telefonnal mászkál!
( a nevelőtanárok nem szólnak érte, hogy egésznap itt lógsz?) -
ntomka
nagyúr
válasz
Balázs1986 #13774 üzenetére
Szerintem sem. De legalább kimondaná supercurio, hogy bocs, de nem érdekel az O2X.
-
AMG
tag
válasz
Balázs1986 #13747 üzenetére
savanyú a szőlő mi ombre??
-
drpele
senior tag
válasz
Balázs1986 #13747 üzenetére
Már nem...
-
AMG
tag
válasz
Balázs1986 #13728 üzenetére
jajj de aranyos vagy, hogy segíteni próbálsz, de utólag azért lett így odaírva, hogy: mod: ON mert ez azt jelentette drága sarkvirágcsillag, hogy elöször az egész szöveget off-ban írtam (tudod amikor szürkék lesznek a betűk) majd rányomtam az ok gombra és elmenődött ide beleja topikba! És utólag tettem át "témába vág" gombocskára! De ezután ugye megjelenik a kis felirat, hogy "szerkesztve" ilyenkor szokták alul megjegyezni, hogy mi volt a módosítás az irományba! (márha az röviden vázolható)
Hát ez volt az a kis jelölés ott lent ami téged annyira zavart!Remélem az életben is csak ekkora gondjaid vannak!
-
tamasgal
senior tag
válasz
Balázs1986 #13730 üzenetére
Köszönöm, akkor nem probálom ki, mert a hócipelőm tele van a berendezkedéssel!
Titaniummal ha eddig bármikor visszapakoltattam mindent, látszólag jó lett de 1-2 nap mulva befosott mindig valami.
Ha valakinek cyanogen alatt nem játsza a divx-et, akkor a bs playert+bs v7 procitámogatót tegye fel, menüjében 3 lehetőség van:
szoftveres gyorsitás-kaka
hardveres gyorsitás-ezt nem végzi jól el a cyanogen rom
bs hardveres gyorsitás-tökéletesen lejátszik mindent válaszd ezt! -
tamasgal
senior tag
válasz
Balázs1986 #13728 üzenetére
Balázs1986, nem igy értettem, hanem ha letöltöm számítógéppel a friss verziót CWM ben van e mód frissiteni valahogy?
-
peter_27
aktív tag
válasz
Köszönjük.
Ez szerintem mehetne is az 1.hsz-be
-
Stripe
csendes tag
válasz
Balázs1986 #13710 üzenetére
Köszönöm a segítséget, remélem ezzel megoldódnak a problémáim a gyári 2.3-mal.
-
martinkeet
aktív tag
válasz
Köszönöm!
Valószínű,hogy elsiklottam az általad már egyszer belinkelt tennivalók fölött. -
suppe
tag
válasz
Balázs1986 #13656 üzenetére
Bár eddig nálam (valószínű, hogy a kevés app-om miatt) nem volt "memóriakifogyás", a régi win-es telómon nekem is szimpatikusabb volt az, hogy ténylegesen be lehetett zárni az alkalmazásokat.
Derrik: nem, pont azt írtam, h kb. 1 órára volt fenn a Go L. Az is a v10d-n még. A másik, hogy nekem az alap app-okon kívül van 16 olyan, ami marketes.
-
Tutu7030
veterán
válasz
Balázs1986 #13218 üzenetére
Na, volt egy kis szívás a rootolással.
XP alatt ezzel kell csinálni(külön xp-s .bat fájl van benne).
o2x_nvflash_recovery_v5_b76c7.rar -
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #13225 üzenetére
Okés kösz.....ha magamhoz tértem,lehet megcsinálom....
Rotate
em értetted???
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #13206 üzenetére
tehát akkor ez mégiscsak más lenne,mint a kdz-s....
Azt a százalékos aksijelzőt hol keressem.?? -
Rotate
veterán
válasz
Balázs1986 #13205 üzenetére
nyugi az a bevillogás pár restart után eltűnik
-
lortnok
csendes tag
válasz
köszi szépen, most töltöm le a smartflash verziót, mert az a legtisztább
Remélem mükszik majd
-
Balázs1986
őstag
válasz
Jeeeee, a smartflash-es rom-mal már megy a minden más dolgot gyárin hagyó százalékos akksi kijelzés mod is
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #13202 üzenetére
Mármint közvetlen a frissités után villogott neked?? mert nekem csak akkor volt... utána 1x se... tehát a frissités után elvileg villogni kell a logónak... de ha lehúztam az usb-ről.akkor el kell tünnie.. ahogy az aksit visszaraktam, bekapcs,na ekkor még ott villogott,vagy 5 percig...
Megijedtem én is... -
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #13199 üzenetére
Nemnem,az megszűnik magától...nekem is volt 1x h v 5 percig még ott pislákolt,de utána eltünt...
De nekem most pl mégcsak az LG logót se lehetett látni,csak lehúztam és újraindit.... -
lortnok
csendes tag
válasz
Balázs1986 #13189 üzenetére
Köszi szépen!
És eltudnád küldeni pu-ben a linket ahonnan tölthető a sf verzió?
Köszi!
És előre is köszi, hogy segítesz -
Zlika
aktív tag
válasz
Balázs1986 #13184 üzenetére
Azt hiszem gameloftról vettem...
-
drpele
senior tag
válasz
Balázs1986 #13096 üzenetére
Valószínűleg igen. Forrás: http://androidunderground.info
De olyan jól megfogalmaztad... -
lbalog01
tag
válasz
Balázs1986 #13098 üzenetére
BIG Thanks a topgigi ajánlásért!!
Végre műxik ez a sz.r!
Nálam ez jött be:
- gyári V10c-re cwm-el felraktam Topgigi 2.0-sp1+sp2+sp3-at semmi más cifrázás nem volt
[link]Az eredmény: LGE verzió: LGP990-V20e, Droid: 2.3.4, Kernel: 2.6.32.9-Neoblaze (proci 1408Mhz)
BB:1035.21_20110405, RIL:0725 (V20e, Bulgária) hogy a Bolgárok hogy kerültek ide...
ja és érdekesség képpen a GetRil szerint DOESN'T MATCH a BB és a RIL, hmm.. eddig egyeztek és rohadtul nem akart műxeni...
Mobilnet van, Skype frontcam van, GPS van, Quadrant 2500-ről 3855-re a CF-Bench overall 6786-ra ugrott / GS2 6442 /, mkv x264_1080p@9,7Mbps majdnem röccenés nélkül fut, még a Killa_sample is döcögve bár de végigmegy, igaz a hang elveszik félúton
Így most éppen megúszta a teló, hogy ugráljak rajta egy kicsit..
-
Tutu7030
veterán
válasz
Balázs1986 #13098 üzenetére
Százalékos akku kijelzés [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest