- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
Üdvözlök mindenkit!
Érdeklődnék, hogy a GPS miért nem működik. Annak idején a 2.3.3-nál azt hittem, hogy valami rendszerhiba, de, hogy a legújabbnál is (4.0). Haverom Win8 Phone-ja rákapcsolódik 2mp alatt az enyém pedig nem.
Mi lehet a probléma?Most vágjam hozzá a falhoz?Lassan talán lesz időm visszarakni a PM-ben javasolt rendszert!Választ előre is köszönöm!
-
szabog4
aktív tag
ÜDV ismét mindenkiknek!
Erre a ...arra...lehet tenni valami más nagyon buherált puritán rendszert! Ez alatt azt értem, hogy alig fog le az 512ramból 350 mb a rendszer, hogy állna bele az egész androidfejlesztőbe a mari néni ekéje...
Nem sokat ér a régi rendszer visszarakása hisz az meg nem használja ki a 2 magot, így azért nem ér egy kalapot sem.Mint PC-n a linux. Puritán, azt tudja, amit kell, aztán áldja meg a világ ...és nem eszik sok ramot!
Segítséget előre is köszönöm!
U.i, lassan úgy vagyok, hogy inkább falnak vágom...hát, ha pokolba kerül végre.
-
szabog4
aktív tag
Tehát minden téren belebuktam ebbe a telefonba!
Nem akartam Galaxy 2 venni, de jobb lett volna azt! -.- Pedig jó kis telefon ez...csak a RAM... (Annak idején a legújabb telefon volt...és rá 2-3 hóra jött ki, ha jól emlékszem az S2...)
Lusta voltam várni pedig abba 1gb ram van...Még egyszer ennyi pénzt ki nem dobok érte...
Megmondom a frankót nálam a lényeg a stabil működés meg két játék stabil működtetése (Modern Combat 3, ami 4.0 NEM MEGY! O.O meg a Batman, ami megy 4.0!) Ha már kiadtam értük összértékben legalább 400ftot :"DDDD (egyik 2-350ft volt leárazva, a másik 50ft) Nem, nem a játék a legfontosabb szempont, hanem a stabil, röccenésmentes működés.
A szabad memóriával vannak nekem gondjaim nagyon, mert nagyon zavar, hogy például benyomom a wifit és szinte meghal a gép... kell neki 5p legalább mire helyrejön az agya, de a böngészés megint ilyen utána. Vársz...vársz betölti, happy...
Én azt vettem észre személy szerint a 2.3 egy nagy rakás az... nekem akkor is megakadt, amikor 100-120mb szabad memóriám volt...utáltam. Jött a 4.0 ott érezhetően többet evett, de, amikor volt szabad hely, nem akadt.
Nem tudom miként kell telepíteni én bízok bennetek, BENNED. Bármi, amitől jobban fog futni és nem fordul meg tőle a fejemben az, hogy földhöz vágom már jó!
WAREZ LESZ:
GTA San Andreast te kipróbáltad, hogy elindul-e a telefonodon? Marketen nincs tehát letöltöttem a játékot, de csak fekete képernyő és kidob menübe. A Call Of Duty sincs marketen, de az ugyanígy letöltve működött... o.O Nem játszottam vele nem érdekelt különösképp (csak megnéztem az fut-e), de a San Andreas... -
szabog4
aktív tag
-
szabog4
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem!
Érdeklődnék, hogy mit lehetne csinálni a telefonnal, hogy ne legyen az egész jelenleg egy 'rossz álom'.
Random újraindul, ami, ha keresnek ugye problémás... Nem mindig érzékeli elsőre (lock/bekapcsoló) gombot. Tuti, hogy nem rossz és valami szoftveres gondja van, mert, amikor olyanja van, akkor kell 4-5x vagy 6x megnyomni, de általában 1x megnyomom és minden oké.
Esetleg olyan hivatalos vagy nem hivatalos rendszer, ami kevésbé eszi a gépet RAM ügyileg?
Most nézzük azt, hogy 512ram van benne alapból, ELMÉLETILEG. Na most 107mb szabad van jelenleg az
Advanced Task Killer szerint (most megnéztem már csak 101mb). 400mb eszik a rendszer, na ne már!Ezek futnak:
Zene lejátszó
Advanced Task Killer Free
Messenger (facebookos)
Térkép
Nova Launcher
Google Play Store
ViberNincs mobilnetem, wifizni szoktam.
A probléma, akkor van, ha 27-34mb szabad RAM-om van már csak, mert a telefon úgy dönt elindít pár programot a háttérbe, ami elég bajos. Nagyon belassul. Volt, hogy 2-3p vártam, hogy a task killer megnyíljon és a szabad 2-3mb-ból 70 csináljak!Szeretem ezt a telefont, de ezekkel a hibákkal nem vagyok kibékülve.Segítséget előre is köszönöm!
-
szabog4
aktív tag
válasz
Balázs1986 #44260 üzenetére
Néztem itt HP-n 1 terméket itt a link:
Illetve idéznék az egyik üzenetéből:
"Igen az üveg a keretben van, ez így együtt az érintőkijelző. Ennek van egy csatlakozója, ami nem tudom hogy működik-e a beázás miatt. A hátlapom meg mozog egy kicsit."
http://hardverapro.hu/apro/lg_optimus_2x_alkatreszek_digitizerkeret_lcd_kijelzo_hatl
Na most nekem ez jó vagy inkább maradjak az ebay-esnél? Természetesen nem új ugye, de ez engem csöppet sem zavar csak minél kevesebbet kelljen költeni erre...
Választ előre is köszönöm!
-
szabog4
aktív tag
válasz
Balázs1986 #44260 üzenetére
Köszönöm, rendben! Ez így jobban tetszik.
-
szabog4
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem felétek, hogy miként lehet 'házilag' kicserélni az üveglapot, mert ma sikeresen kipottyant a zsebemből és félberepedt a kijelzőm, de működik csak csúnya. Lenne hozzá itt ph-n 1 donor csak kérdés megoldható-e.
Választ előre is köszönöm!
-
szabog4
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Lehetséges, hogy a telefonom, azért csinál sz@r képet, mert a hátlapján a kamera előtt lévő átlátszó műanyag már nekem nincs ott? (Hazaérve vettem észre, hogy nincs már rajta...)
...vagy az ICS lehet a hibás, mert pl.: a vaku nagyon erős most meg valahogy , nem tudom, hogy fogalmazzak, mások már a képek nem tiszták.
Lehet az ICS kamerakezelő programja nem éppen sikerült jól? ...van hozzá esetleg más program, amit ajánlanátok vagy tényleg a leesett alkatrész lehet az oka?Válaszotok előre is köszönöm!
-
szabog4
aktív tag
Köszönöm a gyors választ!
Erre nem gondoltam mondjuk!
/2 újjal összehúzom.../ -
szabog4
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nem tudjátok esetleg, hol kell átállítani a kezdőlapok számát ICS-n?
Felesleges nekem az 7 csak eszi a gépem! -
szabog4
aktív tag
Van egy nagyon hülye kérdésem /talán nem az első
/!
Telefonokat valami úton-módon lehet bővíteni memóriailag? /RAM/)
Az ICS nekem jól fut csak, amikor a háttérben elkezd futni jópár program és a szabad ram mennyisége kb 47-57mb-ra csökken, akkor már érezhető néha-néha szaggatás és akadás, de miután ADVANCED TASK KILLERel kilövöm megint tökéletes!) ...amíg megint el nem indulnak a háttérben futó alkalmazások!
(Nem fűzök hozzá sok reményt, de hát, ha lehet ezzel is buherálni!
)
Választ előre is köszönöm! -
szabog4
aktív tag
válasz
Balázs1986 #37278 üzenetére
Ahham!
Hát nem gondoltam, hogy most egyből beleesek a húzásba, amikor egy custom rom csere is megizzaszt!
Utánaolvasnék természetesen. A tesztben csak amíg lemérték az így kapott értékeket húzták fel csak.
Hát azt hiszem nem fogom felhúzni. Nekem fontos, hogy stabil legyen a rendszer. Igazából a játékok miatt gondoltam a húzást. Pl.: a GTA3 is csak minimum 2 magosokon megy /iphone kivétel/. Már pedig jönni fognak jobbak, szebbek és nagyobb gépigényű játékokra!A Batman például nekem néha be-be szaggat, aztán fut megint rendesen és nem tudom miért csinálja ezt!
-
szabog4
aktív tag
Véletlenek sorozatának hála, valahogy sikerült használnom az LG alap frissítőjét.
Letöltöttem ezt:
o2x-nvflash-recovery-v5
Ebben volt egy driver, amit a leírások alapján a géppel felismertetni kellett /frissítés és a gépen megadni a o2x-nvflash-recovery-v5-ban található DRIVER mappát/
Még mindezek előtt én feltelepítettem egy régebbi DRIVERT. / az előző v.3.8at töröltem, amit nem tudott telepíteni vagy optimalizálni vagy nem is tudom mit, ami miatt behalt a gép folyamat./
LGUnitedMobileDriver_S4981MAN36AP22_ML_WHQL_Ver_3.6
Aztán valahogy erről megfeledkeztem és elkezdtem a 'hackelődést'.
Miután a fent már leírt drivert felismertettem (o2x-nvflash-recovery-v5)
A háttérben futó LG frissítő is elindult és nekilátott a frissítésnek!
Most működik az ICS.
Szóval megúsztam a sok hajcihőt!Hogyan lehet felhúzni a telefont 1.2GHZre?
Akkor ezek szerint ez nem fogja megölni a gépet? (pl.: Egy pc procit felhúzunk mondjuk 1ghz-ről 2re, de a hűtést nem cseréljük jobbra, akkor elfüstöl a proci.) -
szabog4
aktív tag
válasz
david_97 #37242 üzenetére
1,
Köszönöm!Holnap megnézem, ma már késő van ehhez!
2,
Elolvastam ezt a tesztet!
http://logout.hu/bejegyzes/rover623/lg_optimus_2x_ics_para_avagy_mire_lehet_eleg_a_vil/hsz_1-50.html...és itt felhúzták 1.2Ghz-re, ezt biztonságosan mindennapos használatra /nem csak teszt erejéig/ feltudnánk húzni? Ne hányja össze magát a telefon véglegesen?
3.
Olvasgatom, hogy CM10 így meg úgy, de ez mi? Azaz mire jó? Mivel jobb, mint az alap 'XY' fogalmam sincs, hogy minek hívják!
Teljesítményileg van javulás ezek buherálásával? Ezekkel nem lehet hazavágni a telefont véglegesen? -
szabog4
aktív tag
Most valaki egy részletes segítséget nyújtson, ha kérhetném!
Smartflash tools p990 megvan
Smartflash megvan
Megvan az is, hogy a telefonból ki kell venni az aksit meg a memkártyát és a hangerő le gombot nyomva tartva kell rádugni a gépre. Ez pipaLinket kérnék, hogy mit kell hozzá letölteni, ha lehet linkel! /egy oldalt már linkeltem ott kitalálta az OROSZ nyelvű oldal, hogy 713mp után tölthetem le.
Illetve a program használatát. /Smartflash tool-ról találtam youtube tutorial./Segítséget köszönöm
-
szabog4
aktív tag
öhmm...esetleg valami tutorial?
Nem jutottam vele semmire sokáig SCANNEL valamit..a telefonom gondolom, leállítottam és kirakott egy total commander szerű cuccost,amin a telefon cuccai vannak, de amit letöltöttem 700mbos fájl, amit már előzőleg megírtam nem tudom behackelni/elindítani vagy akármit, amit kell vele csinálni! -
szabog4
aktív tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2028946
Innen leszedtem ezt a:
"links for download:
official link from lg (kdz version)
http://csmg.lgmobile.com/swdata/WEBS...00/V30A_00.kdz
..."
V30A_00.kdz fájlt.
Most mi a teendő?Alatta ezt látom!
"Smartflash version of the Rom
http://file.qip.ru/get/EpX_YlZ5/BIN_...EUR-XXX-N.html
mirrors:
http://www.multiupload.nl/Z4413CU6XN (thanks to sander-m)
http://www.putlocker.com/file/28C0DF5FDD929E34 (thanks to tiagorl)
Ril http://www.multiupload.nl/2764GZ1F8Q
BB http://www.multiupload.nl/0C893V659X (thanks to cojo11)"Most ezt is le kell szednem külön?
-
szabog4
aktív tag
válasz
Algotis #37101 üzenetére
Tegyük fel, hogy ez a v30a izé-biz-b@szt ráteszem, de ez a CUSTOM rom mire jó? Minek kellene másik?
Alap nem jó? Meg, ha ilyen bonyolult, "kemény dió", akkor nagyon úgy fest az nem fog menni. /nem néztem, hogy kell csinálni hozzáteszem csak levontam egy következtetést/
-
szabog4
aktív tag
válasz
darthdenes #37089 üzenetére
JÉZUSOM!
http://logout.hu/bejegyzes/peter_27/lg_optimus_2x_p990_rom_csere/hsz_1-50.html
Bele olvastam és már lemondtam erről! XD
Nincs valami egyszerűbb mód, ahol csak 'tovább,tovább, telepít, befejez' lépések vannak csak? :"D
Ez nekem túl hackelős!Azt se tudom miről van szó! /enyhe túlzás na/
Sima natúr 4.0-ra akarom frissíteni a telóm! -
szabog4
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #37091 üzenetére
Üdv!
Nekem, amikor megvettem csinálta sokszor, aztán, mint a gépemnél a hangprobléma egyszer csak meggyógyult /minden gép bekapcsoláskor pcn fel kellett telepítenem a hang drivert/. Most már csak ritkán csinálja a TELÓ és a pc is!
Nem értem az okát egyáltalán viszont nem tudom, hogy miért nem tudom használni a HDMI-t tv. Először működött aztán, amikor vissza-visszaküldtem ezzel az újraindulás problémával garanciába az utolsó szerviz után nem reagál semmilyen készülék a HDMI-re. Lehetséges, hogy megtört a HDMI kábel vagy esetleg nagyobb gond van a telóval? Igazából valószínűleg lejárt már a garancia és közbe meg nem igen foglalkoztam vele csak most jutott eszembe ez a probléma!
(mellesleg nem javították ki ezt a restart problémát...)
Meglesem azt a programot, amit ajánlottatok!
-
szabog4
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nagy segítség kellene!
Pc suit segítségével a 4.0 elkezdtem frissíteni,de pont valamitől meghalt, befagyott a gépem (csak a skype beszélgetés ment). Most viszont újraindítás után nem érzékeli a gép, ha simán rádugom kivétel, ha csak adattárként használom.
Mit tudnék tenni? -
szabog4
aktív tag
válasz
Balázs1986 #36620 üzenetére
Rendben!
Köszönöm szépen a gyors választ, akkor formázom is!
-
szabog4
aktív tag
válasz
Balázs1986 #36601 üzenetére
Beállítások/ Memória kezelő/
belső SD-kártya
Teljes méret 5,28gb
Elérhető terület 123mb
VÁLASSZA LE A BELSŐ SD-KÁRTYÁT és ezután rámennék a belső SD-kártya formázására.Tehát, akkor nem kell aggódnom, hogy a rendszer, rendszerbeállítások illetve alap szoftverek eltűnnek?
/Megerősítésre várva kérdezem!/
Választ előre is köszönöm
-
szabog4
aktív tag
Üdv!
Ha leformázom a telefonom memóriáját, akkor a rendszer nem fog eltűnni, mint mondjuk pc-n C:/ jobbkatt és formazas?!
Illetve, ha csak progik tűnnek el, akkor újra bekell írnom majd a kódjaim, emailcímem illetve a bankszámlaszámom?
Először volt fent a telon 3-4 gameloftos játék is most meg egy darab fér el meg pár kis program és van 123mb szabad helyem. Javaslat?Választ előre is köszönöm!
-
szabog4
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy az ICE CREAM SANDWICH mikor jön ki a telóra, mert hallottam olyat akinek már az van és, hogy az milyen hiper-szuper, de a telefon nem talál frissítést, amikor rákeresek. Olvastam olyat, hogy nem lesz 2x-re, de, akkor hogyan lehet valakinek az a telefonján?
Valami ötlet?
Előre is köszönöm a választ! -
szabog4
aktív tag
válasz
Balázs1986 #14195 üzenetére
Ohh értem
Köszönöm a választ.
Megijedtem, hogy valami nem stimmel a telómmal! -
szabog4
aktív tag
Sziasztok!
Elolvastam a cikkíró cikkét és lenne 1 kérdésem!
Az 512mb ramból 370mb látunk csak, mert a többit az alap programok használják akkor nekem miért van az, hogy példának okáért az 'Advanced Task Killer' program nálam maximum
206mb mutat 'app kill' után és az alap programokat öli ki amik ugye alapból rajta vannak??
Akkor nálam nem azt kéne mutatnia mindig, hogy van 300-350mb szabad ramom???
Sőt nálam fogyni szokott általában a ram tehát a már említett 206mb-ból már csak 196mb van 'app kill' után és ez körülbelül jobb esetbe 'app kill' után 165mb-ig fogy.
Többször visszaküldtem a készüléket LG garanciába (3) és nem változott semmi még panasz levelet is küldtem nekik, hogy miért nem csinálták meg vagy legalább valamit írhattak volna (ezt részletesebben kifejtve) erre semmiféle választ sem kaptam.
Azért az már szerintem felháborító, hogy egy ZTE BLADE-ben az 512mb ramból 480mb szabad és használható holott az azért nem egy felső kategóriás telefon (nem azt mondom, hogy rossz telefon, mert nem az), de azért van az árba különbség és azért elvárható 1-2 apróság persze cáfoljatok meg!
Kihangsúlyoznám, hogy nem piszkálom a telefont csak telefonálok vele zenét hallgatok, netezek illetve játszok rajta.
Valami tanács mégis mihez kezdjek?
Küldjem vissza még egyszer? -
szabog4
aktív tag
Szaisztok!
Vettem egy optimus 2x-et és az lenne a kérdésem, hogy mennyi lenne kb. a gorilla glass cseréje, mert az LG SZERVIZESEK összekarcolták és igencsak zavaró?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Felújította prémium rendszerchipjét a Qualcomm
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Medence topik
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest