- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
snipr
aktív tag
válasz
Balázs1986 #17561 üzenetére
Mi ez a pöckölve pozicionálás?!
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #17617 üzenetére
pár napig pihenek...az belefér,
..de legalább nektek ajánlottam egy jót....am nyilt oldal és nem fontos letölteni....
Aki bejelent,meg kap egykis bemocskolást a történet végén... -
Naras
őstag
válasz
Balázs1986 #17623 üzenetére
Én úgy tudom, az nvidia kiadta a cuccokat... gondolom megy a hegesztés ezerrel
-
korpicschess
veterán
válasz
Balázs1986 #17623 üzenetére
Óh.
Na mind1, a lényeg, hogy megcsinálják. Az első hozzászólásban ez van egyébként:
"- Sokunknál előfordult a kijelző bevilágítása, igazából olyasmi tünet, mintha a kijelző elválna a védő felülettől [link] [link] - garanciában cserélik a készüléket (az én esetemben így volt, egyébként a képeken láthatónál sok esetben minimálisabb volt ez a hiba)"Viszont Q2-re meg már lesz hivatalos elvileg, illetve lesz CM9 is. Ezért ruháztam be erre a telefonra.
-
korpicschess
veterán
válasz
Balázs1986 #17619 üzenetére
Köszi a választ!
Vettem egy 2X-et, holnap jön meg, de bleedinges a kijelző. Gondoltam, hogyha zavar, akkor majd kicseréltetem. Így jó áron jutottam hozzá. Azt olvastam, hogy az egész telefont cserélik, igaz?
Egyébként vicces, mert múlthét közepén voltam a rablónorvégoknál, és azt mondták, hogy nincs 2X és nem is lesz, ezért nem tudtam venni náluk. Most meg megyek gariztatni....Úgy rémlik, hogy azt olvastam, hogy az ICS azért ilyen kezdetleges, mert az nvidia egyelőre nem adott ki drivereket. True?
-
dergander
addikt
válasz
Balázs1986 #17617 üzenetére
Én feltettem egy ics amit az xdan találtam de nem tudtam hivni mert a baseband ismeretlen volt melyik BBvel müködik az ics?
-
peter_27
aktív tag
válasz
Balázs1986 #17559 üzenetére
Keresgéltem neked kicsit, a régebbi gyári rom-ban, rom mentésekben, de a billentyűzet nem egy egyszerű .apk. Viszont ezt találtam egy próbát megérhet: [link]
-
dergander
addikt
válasz
Balázs1986 #17564 üzenetére
0725 bb de az apn-t kellet átállítani mert 1-2 érték nem az volt ami a telenor honalpon fentvolt...azért kösz
még abba kellene egy kis support hogy adott ez a rom usbvel rádogom megosztom a telefonon látja de a kamera rajta azt irja egyfolytába csatlakoztassam az SD kártyát nos nekem nincs sd kártyám csak a belső SD de azt valamiért nem látja.
-
Rotate
veterán
válasz
Balázs1986 #17561 üzenetére
az nekem is kurvára hiányzik
máig megtévedek és ütögetem az S2-t... feleslegesen
-
Rotate
veterán
válasz
Balázs1986 #17559 üzenetére
valaki igazán kimenthetné neked
én kimenteném, de nálam csak Samsung IME van
-
Rotate
veterán
válasz
Balázs1986 #17554 üzenetére
közben megtaláltam 4210-ből van 1Ghz meg 1,2, ezen kívül 4212 ami 1,5Ghz, meg az egy magos A8 alapú 1Ghz 3110
de ez minden egyelőre
ennél többet nem találtam
-
Echoo
senior tag
válasz
Balázs1986 #17501 üzenetére
Néztem. Csak CM alapú 2.2 rommal megy. 2.3-mal bootloop.
-
Coleszi
tag
válasz
Balázs1986 #17491 üzenetére
Köszönöm!
-
MrChris
nagyúr
válasz
Balázs1986 #17463 üzenetére
nálam a wimdowson a firefox, word nem áll le, ha a startmenüre bökök (nem alt+f4). Mint ahogy az androidnál ha home gombot nyomok nem szeretném, hogy leálljon az Opera. Nem is teszi mindig, viszont zavaróan sűrűn előfordul. Pedig van memória, szabad hely bőven. Úgy tűnik némelyik progi védekezik és ment mielőtt kilépteti a rendszer. Visszalépéskor pedig újratölti a progit is meg mentést is, de ez nem multitaszking.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Balázs1986 #17461 üzenetére
Hallgatnánk, de mi a megoldás? Mert így fabatkát sem ér a multitaszking. Az meg hogy ment egy progi home gomb megnyomásakor majd leáll szintén nem multi. De valszeg ez az android tulajdonsága amin jó lenne segíteni.
-
Echoo
senior tag
válasz
Balázs1986 #17455 üzenetére
Szia!
Természetesen mindent, ami fontos lementettem. Visszaraktam egy v20l-t, Smartflash-sel, semmi probléma. Nekifutnék még egyszer. Tehát ezzel menne?
-
snipr
aktív tag
válasz
Balázs1986 #17430 üzenetére
Ne viccelj, semeddig nem tartott kipróbálni... raadasul meg is tartottam, mert a "gyári" energiagazdálkodás widget nem mukodik csak tw-launcheren (launcher pro plus sajna nem tudja jol hasznalni és adw launcher ex sem)... egybkent ebben az energiagazdalkodas widgetben is mukodik a GPS biztosan, adatkapcsolat meg sajnos azon sincs
-
snipr
aktív tag
válasz
Balázs1986 #17416 üzenetére
Nem rossz, bár ez is sajnos csak azt tudja mint a többi (GPS ki/be 2.3 vagy az felett nem mukodik, data connection on/off szintén csak APN atnevezéssel... illetve van egy 2G-3G része, ami gombnyomásra bevisz abba a menube, ahol ezt át tudom kapcsolni).
-
snipr
aktív tag
válasz
Balázs1986 #17405 üzenetére
Nem találtam igazán jó widgetet hozzá, amiket próbáltam az mindegyik azt mondta, hogy az android rendszer limitációi miatt azt tudja csinálni, hogy átirja az apn-eket és igy nem fog tudni csatlakozni a teló... (ennél jobb megoldás a menube lépéses kikapcsolgatás)
Juice defender daemonként futva csinálja mindezt (meg lehet neki mondani, hogy screen off állapotban miket kapcsoljon le), egész jól használható, de néha mintha megkergült volna a rendszer tőle, ezert dobtam (bár nem volt igazan stabil az előző verzióm ugye, lehet ki kellene próbálnom megint, a mostani elég stabilnak tűnik)
Fentebbi hozzaszolasomban leirtak mellett (+GPS véletlen bekapcsolva maradt még a legelején) most tart az akksi 34óránál és jelenleg 15% van még benne (ezt 6órányira elegendőnek jósolja a battery monitor)... ez nálam már most rekord, jó ez a Gueste féle rom
-
snipr
aktív tag
válasz
Balázs1986 #17349 üzenetére
HPkernel stabil release-e annyira nem feltunoen jó nálam sem, ellenben rc11-r viszont jelentős javulás lenne ha nem szivatott volna meg olyan szinten tegnap, hogy el kellett kezdenem uj romot feltenni (roviden: 2-3 naponta rebootolgatott a telefon, de annyira nem volt zavaró egyutt eltem vele... amig tegnap meló közbe egyik reboot utan boot loop-ba kerult, és hiaba flasheltem vissza a kernelt, hiaba flasheltem vissza más verzióju kernelt a boot loop maradt... már már azt hittem garis probléma lesz mert semmilyen kernellel nem állt talpra, de teljes gyalulás segitett - backupom volt persze, fel voltam keszulve, eleve instabilan hasznaltam ugye)
Node... most Gueste 2.2, HP stabil kernellel... wifi bekapcs, 3g bekapcs, van OC daemon, ami huzigálja az órajelet (lefelé ha nem kell), 95 app van fent, google fiok állandóan syncel, facebook fiok szintén auto sync, van battery figyelő (battery monitor widget pro), gyár sms helyett GOsms pro, illetve gyári bill helyett GO keyboard... valamint van egy lookout nevu cucc, ami virosokat kerget + ha elveszitem a telót, akkor neten keresztul szerencses esetben megmondja hol van épp (szerintem jó kis app, bár elég sokat zabal, ezen filozom tenyleg szukseges-e
)... szabad memoria ezek után 100mb környékén van általaban...
Mindezek mellett éjfélkor huztam le a töltőröl, nyomtam egy kalibrálást (uj rom ugyebar)... battery monitor widget szerint konstans -12mA evett... most keltem valamivel 9előtt és ennyi idő alatt 87%-ra esett vissza (durvan 9óra standby)... ez még azért bőven ott van, hogy ha nekiesek játszani unalmamban, vagy elkap valakit a gépszíj és elkezd hivogatni orákon keresztul, akkor is ki szokta birni este 10-11 magasságáig (ekkor kerul töltőre kb általaban) és olyan 15% kornyeken szokott lenni legrosszabb esetben (igaz volt már olyan is, hogy 65% volt ekkor)
Kicsit hosszura sikeredett sorry
a tanulság kb annyi, hogy a sok x@r programot, amit feleslegesen hasznalok le kéne takaritanom és még az is lehet, hogy két napot is bírna
Kérdezek is: a csak 2G módra valami toggle buttont hasznalsz, vagy belepsz mindig menube kikapcs? (netan valami alkalmazas kapcsolgatja?)
Köszi
-
snipr
aktív tag
válasz
Balázs1986 #17346 üzenetére
3nap? Mit is használsz?
Nekem valamiért másfélnél többet az a rom+kernel combo sem birt, amire az xda forumán 4napot is irtak... pedig direkt battery save beallitasokat eszközölök (10% világítás, órajel alapon járatva, még az érintő gombok fényereje is visszavéve)
-
Slovak
tag
válasz
Balázs1986 #17346 üzenetére
Volt, igen.
Azért is határoztam el, hogy most teljesen újrahúzom, mert már tele volt minden gánnyal a z sd is és azt is törölni akartam.
De örülök a cm-nek végül, a wajkit egyébként is csak próbának szántam.
köszi! -
Slovak
tag
válasz
Balázs1986 #17334 üzenetére
Ötös.
Kétszer is megpróbáltam. amikor vissza akartam tenni a v20-at, megpróbáltam mégegyszer de leállt megint.
most raktam vissza.
jön a kango. tomasek vagy vadonka.azért kösz, én megpróbáltam.. meggyőzhető vagyok, nem ment..
-
Slovak
tag
válasz
Balázs1986 #17325 üzenetére
IGEN!
a v20o-t hogy visszatoltam, azonnal kérte.. apró örömök az életben. kéri a telefon a pint.
viszont ez a rom nekem nem kell.
tudsz segíteni a legutóbbi kérdésemben?
leírnád a menetét hogy csináljam? aztán eltűnök pár hónapra, megígérem! (ha minden jól megy utána is) -
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Balázs1986 #17291 üzenetére
most kivárok. stabilnak tűnik most pár órája. épp nyomtam egybattery wipot, mielött elkezdte. most várok pár napot. ha megint jelentkezik a dolog, feldobom a v20o-t
-
Slovak
tag
válasz
Balázs1986 #17275 üzenetére
Így teszek.
Leszedem.
Figyi, ha már ilyen lelkes vagy:
mi kell most a legjobb kamera felvétel készítéshez? video és fotó egyaránt. csak szaggatásmentes kép érdekel, abban legjobb minőség, ami abszolut nem szaggat. ha kell, húzzuk a procit és ahhoz is mondj valamit légyszi.
az én telómon általában mindig minden működik rendesen. (nem tudom ez ritkaság-e, a hozzászólásokból azt veszem ki, hogy ez nem minden esetben természetes.valamint: ha kamera modot telepítek cw-ből és utána romot frissítek, akkor szevasz tavasz? újra rá kell tenni?
továbbá egy mod ha működik pl. cm7 nightly-n, akkor fog cm7 rc0-n is és fordítva??
vagy amelyik mod-ot cm7-re írnak, az megy minden cm7 romon?85%, mindjárt lejön és felrakom (mert azt mondtad).
más: nem lesz olyan soha, hogy lan-ról lehet telepíteni cwm-ből? -
Slovak
tag
válasz
Balázs1986 #17272 üzenetére
kipróbáűltam a v10d-t is, de azzal is ugyanazt produkálta, mint amit a korábbival, s mivel komolyabb gondjaim nem voltak a bb-vel, félvén, hogy mopst majd lehetnek, visszaraktam azt, amivel eredetileg szoptam.
v20o-t telepítettem valamikor pár hete. -
Slovak
tag
válasz
Balázs1986 #17268 üzenetére
kernel: 2.6.32.45-cm
alapsáv: 1035.21_20110725 (ez köll?)getril asszongya, hogy
RIL: 0218 (V10b, Europe)
BB: 1035.21_20110725Aztán piros betűvel híjja fel a figyelmemet, hogy a ril-em és a bb-em doesn't match.
v10d-t és v20o-t ajánl. utóbbit most telepítem. -
Naras
őstag
válasz
Balázs1986 #17263 üzenetére
Mondjuk, ha alapvetően működik, csak néha szarakodik, akkor legelőször a BBt és Romot összekötő RILt nézném meg, ezért írtam a GetRIL appot. Azzal lenne érdemes kezdeni talán, de sajnos a HW hibát sem lehet kilőni. Nekem nem csinál ilyeneket Custom ROM mellett sem.
Igaz, hogy amikor nem kért PIN kódot, akkor BB sem volt fennt, illetve nem ismerte fel. Vagy valami ilyesmi. Érdemes lenne megnezni, hogy amikor legközelebb ilyet csinál, akkor látja e a BBt. -
Slovak
tag
válasz
Balázs1986 #17257 üzenetére
köszi Balázs, természetesen volt restartom, és nem kérte. az volt az első mindkét alkalommal.
basebendet mit tegyek fel? -
Naras
őstag
válasz
Balázs1986 #17259 üzenetére
Nekem amikor elszállt a BB, akkor nem kért PIN kódot, illetve nem csatlakozott hálózatra, nem kezelte le a SIM - et, ilyesmi... ezért gondoltam erre... de csak egy 5let...
-
lbalog01
tag
válasz
Balázs1986 #17217 üzenetére
Sajna a droiddal lehet a gubanc: egy 1080p@8mbps wmv úgy hasít, hogy öröm nézni, vagy elég ha a saját 3gp fullhd felvételeket nézzük, asszem az is x264 kódolás. Remélem a jégkrém már valóban támogatni fogja hardverből az összes formátumot
-
Naras
őstag
válasz
Balázs1986 #17198 üzenetére
Nah, olvasgatva ezt a sok mkv -s dolgot, kipróbáltam én is, hátha... leszedtem egy 12Mb - es anyagot, majd a legnépszerűbb lejátszók mindegyikével próbálva azt kell mondjam, nem bírja... és az MX Playerben ki is derül miért - bár ezt már valaki írta - HW - esen ugyanis a rendszer valamiért nem támogatja, SW módban meg még a procihúzás sem segített. Valahogy meg tudom érteni, hogy egy ilyen kódolású anyag nem megy el SW - esen nyomatva, úgy tán még a számítógépem sem vinné el
Tegra2 Videó support - ja (nem mélyedtem bele jobban, lehet az mkv az alább felsoroltak közül az egyik része, de maga a formátum nem igazán szerepel itten):
Video (1080p)
Decode
H.264
VC-1 AP
MPEG2
MPEG-4
DivX 4/5
XviD HT
H.263
Theora
VP8
WMV
Sorenson Spark
Real Video
VP6Tehát, legjobb esetben szoftveresen elviszi az anyagot... vagy nem... magasabb minőségű anyagoknál még a proci húzása sem segít...
Megoldás: nem szenvedni mkv - vel, Full HD anyagok DivX - ben, és más formátumokban is fellelhetőek (amik támogatottak is a Tegra2 által)... evvan
-
bozsik84
tag
válasz
Balázs1986 #17168 üzenetére
nem vszek mediaplayert és dlna hálózatot sem építek
azért gondoltam, hogy lejátsza gond nélkül, mert a galaxy s-nek simán ment
-
derrik
őstag
válasz
Balázs1986 #17165 üzenetére
és vajon File Expert-el???
-
simi12345
tag
válasz
kipróbáltam ezt a fajta dolgot az es explorerrel. nagyon kafa
csak ha feliratos filmet néznék akkor nincs felirat
erre ötlet??? -
lbalog01
tag
válasz
Akkor ismét helyesbítek, mielőtt úgy tűnne, hogy nem kedvelem esetleg lenézem a 2x-et
Én a "csak egy teló"-val a méretére utalok, mivel a fizikai paraméterei folytán sok mindenre nem alkalmas, ok a tvre kiküldheted otthon az mkv-t az méretfüggetlen, és igen van olyan szitu amikor ez jó dolog lehet. De azért akinek van NAS a rendszerben annak igen valószínű, hogy van média lejátszó vagy htpc a tv mellett (pl nálam)
A poén, hogy én pl. nem is telefonálok vele, arra van egy nokia, ez a pocketpc-m, mert igen ez valóban inkább pc mint teló, és valóban, mi a fenéért nem játszik simán full HD mkvt amikor a tegrának az meg se kottyanna??? -
Naras
őstag
válasz
Balázs1986 #17161 üzenetére
Nekem mondjuk van Media Playerem, de ha nem lenne, valszeg szintén oda lenne téve a telefon dokkolója a TV mellé, és amikor nem mennék valahova éppen, illetve filmet akarnék nézni, akkor benne csücsülne (ahogy most is benne csücsül
) és HDMI-t rádugva mehetne is a móka. (Igaz, néztem a minap, és valamiért nem húzta ki a film szélét a képernyő széléig... csak 1-2 cm, de azért mégis... nemtom miért
)
Már csak a helyi hálózat elérését lenne jó megoldani, hogy onnan "streamelve" lehessen játszani a filmet...Egyébként ez véleményem szerint baromira nem egy multifunkciós multimédiás készülék, hanem egy mikroszámítógép... és mint ilyen, igenis elvárható tőle, hogy jól tudja azokat, amiket tud (persze a saját korlátai közt, melynek nyilván a teljesítmény, stb szab határt, ugyanúgy, mint a számítógépeknél)... és itt a kamerát persze ne vegyük bele, az a számítógépeknél sem igazán jellemző, ez meg nem egy fényképezőgép (csak hogy elejét vegyem a ...)
-
lbalog01
tag
válasz
Balázs1986 #17154 üzenetére
Igen, van egy kis kavar itt a felbontás vs. formátum témában. Én is rosszul fogalmaztam, hogy "minek kínlódni mkv-val", mert az 1080-ra gondoltam és az lehet éppen avi, mov, m2ts, wmv vagy akármi. Szóval pl: egy 1080p 8mbps wmv filet röccenés nélül játszik a teló /az mx player HW-gyorsítással tudja játszani/ addig egy szintén 1080p de csak 3,8mbps mkv file már csak soft módban döcög. Ezért kell meghúzni a procit és oda már elég a nyers erő.
DE, szvsz: nem tartom értelmes dolognak a full hd mkv-t /ami normális min. 8mbts bitrátával inkább 8gb mint 4/, a telóra feltolni és onnan a tvn lejátszani: poénnak még jó 1x, de a hétköznapok szintjén használhatatlan. Nekem tele van a gyereknek való mesefilmekkel, kb. 10db 7-800Mb-os nemtommilyenBarbie, azt a gyerek elnézegeti a kocsiban vagy a székben, amikor nyugalom kell a szülőnek, na erre tökéletes a sima 720 divx.
Ez egy telefon. Néha jó lenne ha tudna nyomtatni, kávét vagy pálinkát főzni
, esetleg kereket cserélni
, de nem sajna ez is csak egy telefon.
-
Rotate
veterán
válasz
Balázs1986 #17154 üzenetére
a másik meg az, hogy a netre felkerülő nem BDRIP, hanem rendes 720p anyagok túlnyomó többsége mkv konténerben van
szóval ezért sem ártana, ha támogatva lenne normálisan
-
Backrau
aktív tag
válasz
Balázs1986 #17079 üzenetére
Szia! Már kb 3 porton is próbáltam (az egyik USB 3.0 volt), tökéletesen kiír minden infót alul, mint amikor elősenek is telepítettem. Üdv
-
hajbel
addikt
válasz
Balázs1986 #17076 üzenetére
Nem tudom kipróbálni, mivel én most hasonló cipőben vagyok, mint varmi2. Csak biztos voltam benne, hogy olvastam valahol, de tévedtem.
-
Backrau
aktív tag
válasz
Balázs1986 #17076 üzenetére
Ha jól emlékszem error mellett egy time out, de nem emlékszem pontosan. Ez lehetséges? Ha nem megnézem.
-
ferikek
aktív tag
válasz
Balázs1986 #16917 üzenetére
köszi szépen! kipróbáltam egy játékot (vmi repülős HD), 81 Mb-ről felvitte 101 Mb-ra a szabad memóriát. ez azért mégsem 140 MB
leállítottam mint az On-Screent, mind a F-securet, mind pedig a car home-ot, így az 50-600 mg szabad helyett, most már van 105-110 mb, de így is lassú a telefon(persze egy újraindítás segít, de akkor is...) tudom h root-olni kell a telót, de én azok közé tartozom, akik semmilyen módon nem szeretnék babrálni a telefont, egyszerűen csak használni
a legidegesítőbb a következő: youtube-on nézek/hallgatók videókat. amíg be nem tölti az egészet, addig szaggat és élvezhetetlen. mire betölti, az vmit 1-1,5 perc. addig szünet -
kárátékutyá
őstag
válasz
Balázs1986 #16948 üzenetére
Nagyon köszi a segítséget!
-
zsschumann
csendes tag
válasz
Balázs1986 #16948 üzenetére
Nekem win7 64bit alatt ez alapján ment simán:
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Balázs1986 #16946 üzenetére
Win7 64Bit Ultimate
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Balázs1986 #16944 üzenetére
Azt adtam meg neki. Bárhova dugom, azt írja ki hogy sikertelen volt.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Balázs1986 #16942 üzenetére
Igen az ok is .
De azt írja, az NVFlash mappára, hogy nem talál benne drivert.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Balázs1986 #16940 üzenetére
Hogy töröljem a drivert, és hogyan tegyem fel az újat?
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Balázs1986 #16938 üzenetére
Nincsen felkiáltójel.
Mondjuk P970 drivere fent van...lehet ez a baj?
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Balázs1986 #16935 üzenetére
Nem jelenik meg rajta az S/W...
mit tegyek?
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Balázs1986 #16932 üzenetére
"(Biztos, hogy jól futott le neked az nvflash?"
Nem tudom mi az hogy jó.
Mikor nyomtam a hangerő gombokat, és közben USB-t csatlakoztattam, a képernyő fekete volt. Elindítottam NVFlasht, kis dos ablak, kérdezte internal vagy external, nyomtam egy 2-t (external), utána nyomnom kellett egy gombot, ablak el is tünt, utána 4. pont volt a már említett módon.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Balázs1986 #16928 üzenetére
egyfolytában nyomtam, megjelent a fehér LG, utána a droid a dobozzal, megint fehér LG, megint droid, megint fehér LG...nah itt engedtem el...
A bekapcs gombot is nyomni kell itt vele?
-
-SamS-
tag
válasz
Balázs1986 #16928 üzenetére
hozzá kell tenni hogy a facebookot kitöröltem a futó alkalmazások közül mert 40 megát zabált
szóval 134mb volt eredetileg
-
-SamS-
tag
válasz
V20O-val 65 óra után 174Mb Memória.
annyit vettem észre ami hibaként róható fel, hogy a wifit kicsit lasabban kapcsolja be az átlagosnál.
de amúgy semmi hiba.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Balázs1986 #16920 üzenetére
Nagyon elbaxni nem tudom a telefont ha valamit xarul csinálok?
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Balázs1986 #16920 üzenetére
Nagyon köszi, Téged választalak!
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Visszaolvastam, és többen többféleképpen írták le a rootolást. Valaki esetleg egyszerűen, egy olyan láma nyelvi szintjén is le tudja írni a folyamatot, aki még sosem bizergálta a telefonját?! Előre is köszi!
Kipucolnám ezt a sok szart én is róla.
-
Naras
őstag
válasz
Balázs1986 #16892 üzenetére
B.Ú.É.K.Nekem annyi volt a meglátásom, hogy legyen csak kompatibilis. persze ha működik, lehet tényleg teljesen felesleges... jogos
Az érdekes, hogy valakinek így elszállt a GetRIL - től, ahogy fentebb olvastam, ilyet nekem nem sikerült produkálni... -
Naras
őstag
válasz
Balázs1986 #16886 üzenetére
Nos, nekem kellett BBt flashelni, mer torzított a drágaszágom, most jó. Meg akkor már hozzácsaptam a kompatibilis RIL - t, valahogy így jobban érzem magam...
Persze, embere válogatja -
god992
aktív tag
válasz
Balázs1986 #16889 üzenetére
az ember a hibáiból tanul
szerencsére nem volt nehéz helyrehozni
-
Naras
őstag
válasz
Balázs1986 #16882 üzenetére
Ha jó a GSM hang, WIFI és GPS, akkor minek újabb BB? A RIL meg ugye az a része a rendszernek, mely összeköti a BBt a ROM - maol, a getRIL pedig megkeresi a kompatibiliset, ergo annyira talán nem felesleges, persze nem is feltétlen szükségszerű.
Lehet BBket flashelgetni, talán érdemes is (nekem az volt), de nem szükségszerű, én csak a leggyorsabb/egyszerűbb megoldást ajánlottam...ntomka Ott a pont
-
ntomka
nagyúr
válasz
Balázs1986 #16882 üzenetére
Akkor fejlesszünk egy getbb nevű alkalmazást.
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Balázs1986 #16729 üzenetére
Sajnos nem sikerült életre kelteni a kamerát a v10d-vel sem.
Ha rányomok a kamera ikonra bejön egy nagy feketeség de a beállításokat tudom használni csak nagyon lassan... akkor is szoft bajra gyanakodok -
MrChris
nagyúr
válasz
Balázs1986 #16858 üzenetére
Most ezt a verziót próbálgatom, tök jó lenne. Csak a Tap tap xarul müxik. Ritkán vagy egyáltalán nem éled fel, vagyis érzékel.Megvakul. Valszeg a rendszer vagy valami `csakazértis` hamar kikapcsolja a közelség szenzort, hiába van állandóra engedélyezve. Amúgy nagyon jópofa, zárni is lehet vele.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Balázs1986 #16853 üzenetére
Akkor ne bonyolítsuk. olyanra lenne szükségem ami nem hárdvergombos feloldást biztosít lehetőleg még egy egyszerű kód, gesztus, vagy ilyen jellegű dologgal. De utóbbi kevésbé fontos, az meg van már oldva, ha eljut a feloldó képernyőig.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Balázs1986 #16848 üzenetére
Az általad felvetett probléma már évtizedek óta nem probléma. Vagy 15 éve találkoztam olyan progival ami felismeri ha össze vissza nyomkodják a pc billentyűit. De hogy még érthetőbb legyek vegyünk egy olyan példát, hogy a kijelző négy sarkát kell sorrendben érinteni és akkor feléled. Amíg az első sarkot nem érinted el se indul a figyelés. Csak ha mind a négyet megfelelő sorrendben, esetleg még sebességgel kombinálva, akkor kerül feloldásra. Ez azt hiszem nem egy veszettül bonyolult, mogoldhatatlan feladat. Biztos nem itt van a kutya elásva, hanem a Skynet által felvetett probléma, hogy műmödhet e az érintő magában és mennyit fogyaszt.
-
Caaabi
senior tag
válasz
Balázs1986 #16756 üzenetére
köszönöm a tanácsaid, mindenképp megpróbáljuk másik csengőhanggal es a voodoot control plust is leszedem valahonnan rá amelyiket írtad
-
Rotate
veterán
válasz
Balázs1986 #16756 üzenetére
édesapjának van 2x-e
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #16741 üzenetére
Köszönöm, ezzel tökéletesen működik a háttérbe a GIF kirakása!
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Balázs1986 #16729 üzenetére
Köszönöm. Holnap megcsinálom és írok hogy hogyan sikerült
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
Balázs1986 #16659 üzenetére
Köszi szépen Balázs1986!
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
Balázs1986 #16657 üzenetére
Igazándiból, azt mondta az öcsém, hogy a program leáll... Azt bezárult az updater és azóta a telefont nem érzékeli. Valami mód, hogy vissza lehessen hozni az élők sorában? Ha más nem, megy vissza a telenorhoz...
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
Balázs1986 #16637 üzenetére
Amennyiben nem bittérképes font-ról van szó (márpedig vszínű, hogy ezek vektorgrafikus fontok), nyilvánvalóan van erőforrás-igénybeli különbség az egyes fontok renderelése között. Minél bonyolultabb, minél több érintőt tartalmazó bezierről van szó, annál több erőforrást emészt fel az előállítás.
Anélkül, hogy a gyakorlatban ismerném a két font leíróit, elképzelhető, hogy a Roboto egyszerűbb vektormodellel készült, mint a DroidSans.
(Az egyszerűség vs. összetettség nincs kapcsolatban a font esztétikai értékével, tehát sem az egyikre, sem a másikra nem lehet rámondani a vektorok alapján, hogy szebb vagy csúnyább.)
-
szentkuti11
addikt
válasz
v10d-vel is hatalmas sebességnövekedés történt. Köszi. Javaslom mindenkinek, aki gyári ROM-ot használ rootolva.
-
Skynet258
veterán
válasz
Igazából nem hülyeség ez, mi már a Galaxy S topikban anno észrevettük ezt, hogy nem mindegy a betűtípus.
BTW én is a Roboto-t használom, bár épp ma gondolkoztam el azon, hogy feltegyem-e az SII-re az ICS-t, bár még nem tökéletes...
-
szentkuti11
addikt
válasz
Balázs1986 #16629 üzenetére
Ezt nem tudtam, nem ismerem a gyári launchert
-
k.petrik
csendes tag
válasz
Balázs1986 #16629 üzenetére
Neked, nekem viszont új a telefon és erre még nem jöttem rá
-
rgobolos
csendes tag
válasz
Balázs1986 #16624 üzenetére
Tyűűű
Nagyon köszi srácok!
amint a nagypapámat jól megkarácsonyozzuk, mert hát ő azért fontos,már próbálkozok is ezzel a cuccal. köszönöm.. a force close, meg csak egyedül az LG tárcsázónál jön elő, de azt annyira nem hiányolom, úgyhogy még barátkozok ezzel, mert ettől még lehet hogy jó lesz nekem.
amúgy az XDA -ról a gyári romok közül választottam ezt
BIN_LGP990AT-00-V20l-EUR-XX-OCT-20-2011+0
de ha azt mondod amaz jobb akkor lehet hogy lassacskán lecsorgatom a gépre, és ha belepróbálok!
köszi még egyszer..eddig lehet hogy tőletek kaptam a legizgibb karácsonyi ajándékot..
-
rgobolos
csendes tag
válasz
Balázs1986 #16606 üzenetére
Köszönöm nektek a segítséget, akkor valóban az lehetett a baj hogy nem a cwm-es romokkal próbálkoztam. végül rámentem a superflash-el és elsőre feltolta a V20I-t eddig rendben van a dolog, bar a gyári tárcsázó az nem működik, max 4 számot sikerül beírnom a force close-ig, de szerencsére a go launcherét rendben tudom használni, illetve ami még fáj egy kicsit hogy a kezelő billentyűk ezen nem halványíthatók el azzal a spéci kis programmal.. az akku idő nekem nem tűnik jobbnak, de ez mondjuk nem mérvadó amennyit most nyomkodom.. és még valami van, a superOneClick nem tudja megrootolni a telót.. bár csak azért szeretném hogy az F-secure-t és a car home-t leöljem de az ahoz szükséges root uninstall progit sem lelem, de erre még nem hasaltam rá komolyan..
Szóval köszönöm! -
dergander
addikt
válasz
Balázs1986 #16595 üzenetére
Valami illeszkedés miatt volt az egész,igy a ragasztást meg valami szivacsszerüség meg a plexi csere teljesen megoldotta.
-
moretti
csendes tag
válasz
Balázs1986 #16592 üzenetére
Köszönöm, megadhatod a nickjét.
Az e-mailom elvileg látható.Az ebay-en nem csak érintő van hanem teljes előlap ami rá van csavarozva.
A tiéd ha jól értem, csak érintő volt amit ragasztani kellett. Majd visszaolvasok, csak a karácsonyi forgatag miatt még nem volt időm.
-
derrik
őstag
válasz
Balázs1986 #16606 üzenetére
....bocs. Én a Root-ot kifelejtettem!
a RomManagert én csak azért ajánlom, mert a Market-en megvan, nem kell Pc és gondolom a legfrissebb CWM-t teszi fel.Én most így csináltam :
SF, v10D feltesz...
Rom Manager, CWM letölt, Reboot CWM módban.....
Install zip from sd card......
és azok a romok általában rendelkeznek Super User-el /pl. v20o repack/
...s megy minden szuperül, még BB-t sem tettem másat. -
szentkuti11
addikt
válasz
Balázs1986 #16595 üzenetére
Reméljük. De ha szervíz előtt belekarcolsz a digitizerbe, az a biztos. Persze csak ha nem garanciális javítás, mert akkor ha meg tudják oldani másképp, akkor nyilván nem kötelességük kicserélni a digit.
-
gabcsee
tag
válasz
Balázs1986 #16558 üzenetére
felteszem ezt a leak gyári v20o-t
holnap majd jelentkezem a tapasztalatokkal
boldog karit mindenkinek -
Remekelek28
őstag
válasz
Balázs1986 #16558 üzenetére
Ez gyári rom?? a gps hibát javitották,mert azt nem látom...
-
babosf
aktív tag
válasz
Balázs1986 #16556 üzenetére
köszi balázs,
felraktam közben az MX playert....háááát.
Nem akad annyira (hardweres dekód, szoftweres hang), de TV-re kötve nem az igazi
(a felirat nem megy ki, a telón látszik Tv-n nem)
Minek a két mag, ha itt sem használja???????
Bezzeg a gyári Tegrás demók hasítanak......
üdv -
Naras
őstag
válasz
Balázs1986 #16547 üzenetére
Jó ég, tényleg nagy baromságot írtam... tisztában vagyok a RAM fogalmával
Tényleg nem tudom miért írtam ezt, ROM - ot akartam... de azért köszi a kiokítástfőleg, hogy ilyen kisiskolás szinten magyaráztad el egy informatikusnak...
-
5ent1nel
aktív tag
válasz
Balázs1986 #16516 üzenetére
értem, asszem amúgy is olyanban van, de akkor átdugom egy usb3-ba
-
Naras
őstag
válasz
Balázs1986 #16484 üzenetére
Hát, a fejhallgatóm egy ilyen dög. Jah, 3500 mW, nem 3W, de sztem maradok a kis agybadugós (ahogy hívni szokták) fülesemnél... azt már halkítanom kellett a múltkor
csak egy próba erejéig gondoltam a nagyot...
Egyébként sztem érdemes ilyen bedugós kis fülessel próbálkozni, nagyon tudnak szólni... persze jobb minőségűt kell venni, mert hallottam már olyat, ami egyszerűen undorító volt... -
Naras
őstag
válasz
Balázs1986 #16476 üzenetére
Oh, ééértem! Köszönöm a felvilágosítást, majd ki is próbálom a fejhallgatómmal is... 3W - os a drágám, úgyhogy lehet tolni neki, csak el ne füstöljön a telefon
no1r Én nem találkoztam még hasonlóval, de nem is hallottam senkitől, viszont ez nem hangzik valami túl jól, itt valami gebasz lesz. Töltő, kábel, minden az eredeti gondolom... jobb esetben csak ezek közül szállt el valamelyik, rosszabb esetben talán a telóddal lehet valami
Én bedobnám egy szervízbe, esetleg kipróbálnék egy másik hálózati USB töltőt. Én kötöttem már rá a GT540 - ére, meg egy HTC töltőre is, mind más fesszel és árammal dolgozott, bár nagy eltérés nem volt...
-
fuzzyka
tag
válasz
Balázs1986 #16479 üzenetére
Áhhá... Köszönöm már keresem is!!! Nálam swiftextreme van, remélem műxik!!
Köszi
Üdv
-
Rotate
veterán
válasz
Balázs1986 #16453 üzenetére
olvastam, de nincs Wii kontrollerem, PS2 van átalakítóval, vagy pedig sima PC USB gamepad... romot meg azért nem cserélek, csak reméltem menni fog simán is
de mindegy, megvagyok nélküle is
-
Rotate
veterán
válasz
Balázs1986 #16447 üzenetére
az lenne a jó, ha pl gamepad-eket is támogatna, mert ugyebár az SGS2 támogatja az OTG-t, csak éppen amire legjobban szeretném, arra nem tudom használni
-
Naras
őstag
válasz
Balázs1986 #16447 üzenetére
Én is erre a kazira gondoltam...
Persze nem mondom, jó vóna egy Transmitter ,dehát, a világbéke se vóna rossz...
Más: Lexar memóriakarikról van valakinek tapasztalata? Érdemes ilyen márkát rendelni?
Ezek vannak legolcsóbban 10es sebességi kategóriában... illetve még 1-2 Samsung... vagy érdemes egyáltalán 10est venni? Lehet elég egy 6os... -
Naras
őstag
válasz
Balázs1986 #16445 üzenetére
Hát, akkor tényleg marad a kazi... jó megoldás az is, mi is így toltuk anno
Olvasgattam kicsit az OTGvel kapcsolatban, úgy tűnik, mások is kacsingattak már a téma felé, még fejlesztői körökből is, de nem sok eredmény született... egyébként ez a hardver téma, és energialeadás is egy fogas kérdés, lehet, hogy tényleg eleve lehetetlen megoldani, akárhogy is babrálnának szoftveresen... de nekem pl. nem hiányzik...
-
Naras
őstag
válasz
Balázs1986 #16442 üzenetére
Viszont a legtöbb autós magnóban van Jack bemenet...
-
Dead Zone
tag
válasz
Balázs1986 #16442 üzenetére
Az OTG külön App-al se megoldható?
-
Dead Zone
tag
válasz
Balázs1986 #16440 üzenetére
Az OTG az hasznos funkció.De a transmitter?
Fölösleges,minek transmitter ha zenét akarok hallgatni csak bonyolít.Bekapcsolod a kedvenc zsebrádiód,és utána a transmitterrel szórod a zenét,nem egyszerúbb egyből a telefonba dugni a fülest?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest