- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
Talán hülyén fog hangzani amit írok -magam is nehezen akarom elhinni-, de nagyon úgy tűnik, hogy a gyári felület sebessége jobban függ a betűtípustól, mint azt az ember gondolná. Nem gondoltam volna, hogy ennyivel másabb sebességet produkál a különböző betűtípusok kirajzoltatása...de úgy tűnik, mégis.
Feltettem a Font Installer [root] alkalmazással a Roboto (ICS4) betűtípust, és megtáltosodott. Még az Alkalmazás kezelőben, az Összes alkalmazás menüpontban is szépen simán megy, pedig amikor máshol nem, ott eddig is garantáltan tudtam szaggatást előidézni.
Próbálja ki akinek kedve van, és erősítsen meg, vagy cáfoljon...mert most még tényleg nem nagyon akarom elhinni
(Gyári v20l-re pakoltam fel, eddig az alap DroidSans volt a betűtípusom. A Betűtípus menüben most is azt írja hogy az az aktív, de valójában nem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- Kutya topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest