- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
válasz
Balázs1986 #17198 üzenetére
Nah, olvasgatva ezt a sok mkv -s dolgot, kipróbáltam én is, hátha... leszedtem egy 12Mb - es anyagot, majd a legnépszerűbb lejátszók mindegyikével próbálva azt kell mondjam, nem bírja... és az MX Playerben ki is derül miért - bár ezt már valaki írta - HW - esen ugyanis a rendszer valamiért nem támogatja, SW módban meg még a procihúzás sem segített. Valahogy meg tudom érteni, hogy egy ilyen kódolású anyag nem megy el SW - esen nyomatva, úgy tán még a számítógépem sem vinné el
Tegra2 Videó support - ja (nem mélyedtem bele jobban, lehet az mkv az alább felsoroltak közül az egyik része, de maga a formátum nem igazán szerepel itten):
Video (1080p)
Decode
H.264
VC-1 AP
MPEG2
MPEG-4
DivX 4/5
XviD HT
H.263
Theora
VP8
WMV
Sorenson Spark
Real Video
VP6Tehát, legjobb esetben szoftveresen elviszi az anyagot... vagy nem... magasabb minőségű anyagoknál még a proci húzása sem segít...
Megoldás: nem szenvedni mkv - vel, Full HD anyagok DivX - ben, és más formátumokban is fellelhetőek (amik támogatottak is a Tegra2 által)... evvan
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest