Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lbalog01

    tag

    válasz Balázs1986 #17154 üzenetére

    Igen, van egy kis kavar itt a felbontás vs. formátum témában. Én is rosszul fogalmaztam, hogy "minek kínlódni mkv-val", mert az 1080-ra gondoltam és az lehet éppen avi, mov, m2ts, wmv vagy akármi. Szóval pl: egy 1080p 8mbps wmv filet röccenés nélül játszik a teló /az mx player HW-gyorsítással tudja játszani/ addig egy szintén 1080p de csak 3,8mbps mkv file már csak soft módban döcög. Ezért kell meghúzni a procit és oda már elég a nyers erő.
    DE, szvsz: nem tartom értelmes dolognak a full hd mkv-t /ami normális min. 8mbts bitrátával inkább 8gb mint 4/, a telóra feltolni és onnan a tvn lejátszani: poénnak még jó 1x, de a hétköznapok szintjén használhatatlan. Nekem tele van a gyereknek való mesefilmekkel, kb. 10db 7-800Mb-os nemtommilyenBarbie, azt a gyerek elnézegeti a kocsiban vagy a székben, amikor nyugalom kell a szülőnek, na erre tökéletes a sima 720 divx.
    Ez egy telefon. Néha jó lenne ha tudna nyomtatni :( , kávét vagy pálinkát főzni :(( , esetleg kereket cserélni :O , de nem sajna ez is csak egy telefon. ;]

    ***ROGER***

Új hozzászólás Aktív témák