Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giles
tag
válasz
Gáborka017 #5425 üzenetére
Szia!
A türelmetlenség felesleges, mert előbb utóbb válaszol valaki.
A saját tapasztalatom a következő:
1. A telefont itt:[link] vettem. 1 év HU garanciával. Részletek az oldalukon! Ha van rá ennyi többletpénz, szerintem megéri, mert ha valami baja lesz, ez azért megnyugtatóbb. Nem a boltban mókolnak rajta. (Legalábbis remélem.) A három napos cseregarancia mindkettő esetben jár. Ezért az első három napban nyúzni kell ahogy bírod! De nagyon balszerencse kell, hogy bedögöljön, szerintem.
2. A 0 perces ennél a boltnál vadonat újat jelentett, gyári fóliákkal a hangerő billentyűkön a fényképező elsütőjén, még a króm kereten is, hátul és az üvegen is. De máshol lehetnek kivételek.
Ezt nem tudom, csodák vannak!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest