Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheSaurus62
tag
Szinkronizálni akartam tegnap este az Arenát és a szintén LG KS20-at. Bluetooth-on nagy nehezen felismerték egymást, aztán annyi, mert a KS20 szerint a másik nem ismeri ezt a módszert. Jó, akkor kábel. KS20 gépre, Activesync, Outlook, minden rendben. Arena gépre, Activesync rá se néz, irány az LG PC Suite. Az hajlandó volt szinkronizálni, szerinte 100%-os eredménnyel, eltekintve attól, hogy a híváslista, ami a KS20-ban a padlóig ért, az Arenában 3 db-ra szűkült, és mindegyiknek az ideje a szinkronizálás ideje lett. Nincs valami megbízhatóbb módszer? (A KS20-ban van egy PIMBackup nevű progi, ami tökéletesen ment minden adatot, de azzal az Arena nem tud mit kezdeni.)
-
pcnet
addikt
Szia!
Nekem is volt ilyen problémám, hogy másolás közben eltűnt a teló betűjele és megszakadt a másolás. Nekem az USB-s egerem zavart be. Ha másolni szeretnék a telóra, előtte mindig lehúzom az egeret.
Vagy még meg próbálnám LG weblapjártól letölteni az USB drivert.
üdv: pcnet
[ Módosította: philoxenia ]
-
Étyi
csendes tag
Sziasztok!
Én teljesen meg vagyok elégedve az Arénámmal, mindenben kiszolgál, de most jelentkezett egy kis problémám. Adattárba használom csak, és tegnaptól nem látja a pc-ém a telót. Felismeri, megjelenik és eltűnik. Valaki találkozott hasonló problémával? A kábel a rossz vagy a pc-ém nem frankó?
-
Csibe78
tag
válasz
Tityahome #20092 üzenetére
Tudom mi az és már nyomtam neki de akkor se változott semmi egyes ikonok ugyanolyanok maradtak mint a v10p-ben voltak (szép szinesek) a többi meg átváltozott t-mobilos magenta szinüre nem értem miért.
Ui: letöltöttem máshonnan a v10v.kdz-t ujra megcsináltam de ugyan az maradt mint az elöző probálkozásnál -
Csibe78
tag
válasz
Tityahome #20092 üzenetére
Tudom mi az és már nyomtam neki de akkor se változott semmi egyes ikonok ugyanolyanok maradtak mint a v10p-ben voltak (szép szinesek) a többi meg átváltozott t-mobilos magenta szinüre nem értem miért.
Ui: letöltöttem máshonnan a v10v.kdz-t ujra megcsináltam de ugyan az maradt mint az elöző probálkozásnál -
Tityahome
aktív tag
válasz
kovilac #20079 üzenetére
Szia
Lehet nem a legfrissebb de szerintem a legjobb a "VADM".Minden benne van ami kell.Dicsérik még a német v10p-t vagy szerintem még tesztelheted a KM900 AYGS V10c 00_2 Spain amit http://lgfw.fw.hu/ tudsz letölteni! Egyszer már felraktam és jónak tünt.
A pc-suite automatikusan vissza rakja a trés szoftot. -
Csibe78
tag
Tudnátok segíteni abban,hogy ha v10p szoftvert raktam a telóra pár hónappal ezelött és most ugy nézz ki beszart az érintőképernyője; visszaraktam a v10v szoftvert ( bár nem értem nem tudom hogy tökéletes lett e mert pár ikon szürke lett nincs benne lez az idétlen t-mobilos szin meg a háttér is szürke lett
,olyan mintha nem mindet irta volna át a szoftver) hogy igy visszaveszik gariba?
-
AndrewX
csendes tag
Sziasztok!
A jelenlegi telefonom szeretném lecserélni (SE W810i) és eddig az Arena tűnt a legmegfelelőbbnek. Legfontosabb szempont, hogy a multimédiás képességei jók legyenek (kamera-zenelejátszás-filmnézés). Kicsit visszaolvasva feltűnt, hogy elég vegyesek a tapasztalatok, az utobbi hsz-ban pedig inkább már csak negatív vélemények vannak a telóról. Valóban ennyire megbízhatatlan lenne??? Még1x kihangsúlyozom, a multimédia az elsődleges, a sebesség, irodai funkciók, net stb annyira nem számítanak!
Tudom hogy off, de kérlek írjátok le, ha van más alternatíva 30-35e ft környékén, ami hasonló multimédiás képességekkel bír! (a 30-35e ft-ot természetesen használt mobilra értem) -
hhaby
csendes tag
Üdv.
Hol láttad azt a telefont? -
breakjoe
csendes tag
Sziasztok!Van egy kis gondom,hátha tud valaki segíteni!Kb 2hónapja vettem egy Arénát innen az apróból.Tökéletesen működött,aztán egyszer csak elkezdett ingadozni,elmenni teljesen a térereje.2010 11 26 ig garis a kicsike ezért bevittem az üzletbe(B-tel,Phonhouse kft),mert bolti gari van rajta.Ez 10.13-án volt.11.04-én felhívtam őket,mi újság,közölték,alkatrész ellátási gondja volt az Lgnek,de nemsokára jelentkeznek.Egy órára rá visszahívtak,hogy valaki berhelte a telefont,az Lgnél ezt mondták nekik.Miután közöltem,hogy ez kizárt,mivel a telefon garis és tuti nem nyúlt bele senki,aztmondták,akkor megfellebezik az Lgnél.Nekem nagyon sántít ez a dolog.
A gondom az,hogy az adás vételi szerződésen csak a vevő neve szerepel(ez álltal nem tudom felvenni vele a kapcsolatot) és nem tudom,hogy ebbe nem fognak e belekapaszkodni.Vélemény?
-
Shuti
csendes tag
hello
Olyan kérdésem lenne, hogy láttam, hogy amerikába kiadtak valami új telót, ami ugyanaz mint az arena, viszont a szoftver sokkal újabb, többet tud. Ez felrakható az arenára?? mert érdekelne az
-
kovilac
tag
Sziasztok! Lehet volt róla szó, de nem találtam kérdéseimre pontos választ.
Melyik a legfrissebb szoft a telóhoz? Hogy lehet a jelenlegi trés szoftot lementeni hogy ha gikszer van visszarakhassam? A mobil tv működik attól, hogy nem tés a szoft? És mi a szitu az internettel? Előre is köszönöm a válaszokat!!! -
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Feleségemnek vennék egy ilyen Arena-t. Tényleg ennyire kaka, mint azt itt sokan írják?
Nem nagyon találok rá alternatívát az a baj...
Rádió jó fényképező, szép kivitel, jó felbontás... -
Amoonre1717
tag
Sziasztok. Kérdésem lenne: telefonom szeretném eladni KM900 Arena, decemberben lesz 1 éves, t-mobilos, megvan minden tartozéka és szép állapotban van a telefon, Kb mennyiért lehetne eladni és kb. mennyit adnának érte a használttelefon boltba?
-
tomej
aktív tag
Üdv. 2008. aug.-ban vásároltam egy arénát. Már az elején gondok voltak vele, de sem időm sem energiám nem volt rá, hogy evvel foglalkozzam.
Mostmár csak úgy tudom használni, ha havi1-2 factory resetet ráengedek.
A legutóbbi hibák:Lefagyások (akku kivétellel orvosolható):
Érintőképernyő nem működik, csak világít. Power-gombra látszólag reagál, semmi másra nem.
Bejövő hívást nem lehet fogadni, csak nyomkodom, de mint a vágódeszka...
Zsebből elővéve a kijelző bejövő hívást jelez (forog a kocka) a telefon nem csörög, felvenni nem lehet (magyarán belefagy a hívásba).Telefon csörög, felvenni nem lehet. Az érintőképernyő nem reagál, hívás végével feléled.
Az üzenetek mappát sehonnan sem lehet megnyitni, csak jelez a rezgő, hogy megnyomtam az érintőképernyőt.
Az esetek többségében a WIFI 10 perc után nem üzemel, csak újraindítással (’A gazdagép nem található’).
A Telefonkönyvben a keresés opció a megtalált név után kb. 0,5 mp-el a lista elejére ugrik.
A telefon nem a telefonkönyvből kiválasztott számot hívja, hanem az 1-3. tétel valamelyikét.
Ébresztő óra akkor ébreszt, amikor akar.
A kijelző háttérvilágítása néha vibrálFirm: v10v trémobilos. Van vkinek tapasztalata, hogy minek kell történnie ahhoz, hogy a cég visszavegye ezt a vacakot?
Most vittem először szervizbe, érintőképernyő csere lesz pénteken.... -
tothpeter01
csendes tag
Sziasztok Srácok!
A segítségetekre lenne szükségem! Nemrég vásároltam egy KM900 at. V10m es firmware volt rajta, amivel meghatározatlan idöközönként problémáim voltak. Képernyő villogott, újraindult. Egy nap alatt egy újraindulást és egy fagyást produkált, ami nem az első eset volt.
Rászántam magam egy Pcsuite-os firmware telepítésre, aminek az lett a vége, hogy a telefon lezárt és nem tudom semmilyen sim-mel használni!
Szerintem Vodas teló volt az ikonokból saccolva. Az USA-ban rendeltem, franciaországból hozták be mivel a doboza francia.
Tudtok valami megoldást a problémámra? Egy év garancia van rá, nem tudom azonban, hogy a garancia él e ilyen esetben!
Előre is köszönöm segítségeteket! -
pcnet
addikt
Én is még csak 5 napja vagyok logaritmus tulajdonos.
És én is Nokiáról váltottam, ráadásul E61i-ről, ami ugye qwertys és nagyon jó a wifije. LGnél meg 5 perc és elvérzik. Hihetetlen, hogy nem tudták még mindig kijavítani. Írtam már LG ügyfélszolgálatára is, de még csak válaszra sem méltattak. Már kezdem megkedvelni erre ma közlik velem a wifi dolgot. Böngészőt sikerült önszorgalomból beállítani, már videó konvertálási lázzal is felhagytam erre most jön a wifi, meg hogy fő panelos és kijelző hibás lehet. Ok, bármelyik mobil lehet az, de hogy az Arénák sorban dőlnek ki nem épp reményt keltő hír számomra.
-
befi
csendes tag
Ugye ugye ! Ezért mondjátok: ez az LG így meg úgy, mikor milyen egyszerű így már, hogy megmondtad. Különben úgy működik mint egy számítógép program : Gyakorolni kell. Főleg azoknak akik Nokiások voltunk, mint én is. Megszoktunk egyfajta emberbarát menürendszert aztán a Jó Istennek sem akarunk a régi bevált logikától elkanyarodni.
Köszönöm a segítséget de az előbb tényleg nem akart balra mozdulni. igaz még csak pár hetes és nem áll a kezemre a tapogatás, vagy már kezdi a fórumon olvasott hülyeségeket ? -
befi
csendes tag
Hali Mindenkinek !
Hogyan lehet elmenteni egy utoljára hívó vagy hívott telefonszámot ami nincs benne a telefonkönyvben ? -
pcnet
addikt
válasz
fiktív1 #20065 üzenetére
Áááá, akkor inkább megy a háztól. Aztán inkább egy HTC Touch2.... Szóval ha valakit érdekel, még mindig eladó. (Bár ha van olyan elvetemült emberke aki a hozzászólásaim után még a vásárlás mellett dönt...)
Hatalmas csalódás számomra ez a teló. Pedig már kezdtem megszeretni.
-
fiktív1
tag
Hát, neked sincs szerencséd.... Nekem is ez a legnagyobb szívfájdalmam. Kritikán aluli ez a dolog. Én már a 3. Arenámat nyúzon, sajnos mindegyik produkálta a legtöbb hibát, + még hardveresen is elromlottak. (Memória, fényképező, főpanel) Garanciában ki lettek cserélve, de sajnos egyik sem az igazi..
Nálam 10 perc a wifis kapcsolat, de így is rendkívül frusztráló a dolog. Aztán pár percig nem is tud újracsatlakozni. A mostani Arenám már van, hogy bizonyos ruoterhez végtelen ideig tud csatlakozni, de csak igen ritkán.
Te nem olvastad el az első hozzászólást? És az abban szereplő FAQ-ot?? Ott részletezik, melyik routerrel megy jól, melyikkel nem... Sajnos ez sem szentírás, mert van akinek máshogy produkál a telcsije. -
pcnet
addikt
Sziasztok!
Még egy utolsó kérdés: ha wifiről netezek miért hal meg az Aréna 5 perc után? Ma a városban több levédetlen hálózaton is kipróbáltam, de mindenhol ugyan az a jelenség. 5 perc után a böngésző ki írja, hogy nem sikerült csatlakozni, ellenőrizzem a hálózati kapcsolatot. Ki lépek a böngészőből, ki majd újra bekapcsolom a wifit és újra működik, de megint csak 5 percig. Van valakinek valami ötlete? Nálatok tökéletes wifiről? Böngésző/Streaming/Java profilt mindenhol wifire állítottam.
-
pcnet
addikt
válasz
namerke #20060 üzenetére
Köszi, próbáltam már a Format Factory-t is, ott van LG Aréna profil, abba nyúltam kicsit bele, csak a felbontást csökkentettem a nyitó hozzászólásban lévő felbontásra, de nem nyitotta meg. Az általad leírtaknak megfelelően létre hoztam egy profilt, de csak hang van, kép nincs.
-
namerke
tag
Nem olvastam vissza, így nem tudom próbáltad-e már a Format Factory nevű videó konvertert.
Nekem bevált, ezeket a beállításokat használom:
-Videó Kódoló: MPEG4(DivX)
-Videó Méret: 704x480
-Bitarány: 900KB/s
-FPS: 25
-Képméretarány: 1.667 <- ennek a megváltoztatásával nem kísérleteztem, magának lőtte be, de működik.
-2menetes kódolás: nemAudio beállításoknál meg 2 csatornát és 128-as bitarányt adok meg.
Ezekkel a beállításokkal ha elindítod a filmet akkor rátapizol és baloldalt a zoom gombra böksz akkor teljes képernyőn pixelezés nélküli éles filmet kapsz. Legalábbis nálam ez a helyzet, remélem tudtam segíteni.
-
Étyi
csendes tag
Nem nagyon használom a telefont netezésre. Eleget ülök a gép előtt. De szerintem az se mindegy, hogy az oldal mobil barát-e. A soft meg lehet megegyező, de lehet zavar benne, ami megbolondítja a működést. Enyém 2009 októberi. Három hónapig a hajam égnek állt a sok képtelenségtől, amit művelt vagy nem művelt a telefon. Már gondolkoztam, hogy indulok a mobildobó versenyen vagy vudu babának, használom. Mint írtam a kálváriám a LG Mamutban ért véget. ( elöször az sem volt egyszerű. ) De most már több mint fél éve stressz mentes a kapcsolatunk.
-
pcnet
addikt
Köszi a tippet. Ki próbálom azt a progit is. Frissítésre én is gondoltam, de én sem vagyok elég bátor. Samsungon, HTC-n még anno DCT-3-as Nokián megcsináltam, de LGnek nem merek nekiállni. Ez az első LG telóm. Összességében teccik, A BÖNGÉSZŐ GONDOT IS SIKERÜLT MEGOLDANOM!!!
Csak a javascriptet és a flash-t kellet kikapcsolni a megjelenítés beállításoknál. De ha wifiről netezek, 5 perc után behal a böngésző. Mobilnetről tökéletesen megy. 3 napja tapicskolom, eddig egyszer indult újra. Most látom a Tieden is ugyan az a soft van mint enyémen. Akkor már tényleg nincs ötletem. Írtam LG ügyfélszolgálatnak emailt, remélem holnap válaszolnak.
Még egy kérdés: Nem lehet valahogy megoldani, hogy a gyári böngésző egy adott weblapot fix nagyításban jelenjen meg? Pl ha fórumot olvasok, annyira kicsit a betűk, hogy nem látom. Zoomolok pl 160%ra, de amint megírtam a hozzászólást vagy lapozok, vissza ugrik 100%ra és nagyítani kell. Egy olyan oldalon ahol folyamatosan lépkedek egyik topicból a másikra elég idegesítő tud lenni, hogy fél percenként zoomolni kell. Szöveg tördelést sem tudom jól beállítani, hogy a kijelzőhöz igazítsa mint pl Opera mini. Állandóan scrollolni kell jobbra-balra. -
Étyi
csendes tag
Én Xilisoft-ot használok a konvertálásra. Nekem csak a teljes képernyő megjelenítéssel van problémám. Te tényleg megszívtad evvel a telóval. Az első pár hónapba én is a pokolba küldtem volna örökre. De mint utólag kiderült, én frissítgetem rosszul az egyébként szürke importos Arénámat. Elvittem a LG Mamuthoz.(a kocsimat is márkaszervizbe hordom, és mert nem vagyok egy bátor PC guru! ) Hozzáértő technikus ember 20 perc alatt rendbe rakta. Most teljesen meg vagyok elégedve vele. Én ezt még megpróbálnám.
-
pcnet
addikt
válasz
85EasyRider #20054 üzenetére
Köszi, ki próbáltam, de csak hang van, kép nincs. Ennyit még nem szívtam egyetlen telefonnal sem.
-
pcnet
addikt
Egy videó a hitetleneknek:
http://videa.hu/videok/tudomany-technika/lg-arena-WuUDg8FEQafzpAGl?play=1
-
.Ádám.
csendes tag
hol tudom elrejteni a számom, tehát hogy hívásoknál ne mutassa ki a számom? a válaszokat előre is köszönöm
-
pcnet
addikt
Maradok is a Nokiánál. Csak azt nem értem, hogy kaphatott az Aréna különösen ajánlott minősítést.
[ Módosította: philoxenia ]
-
namerke
tag
Akkor használd a 3 éves nokiát, nem kötelező LG-t nyomkodni.
A Net elérés nem böngésző függő, tehát ha operával megy , akkor gyárival is mennie kell.
Egyébként ha wifi-n hagyja az ember a profilt akkor is talál manapság már szinte mindenhol netet... még volánbuszos utazás közben is tudok vele netezni wifivel, sőt ahol élek nem túl nagy lélekszámú településen is akad wifi elérés a legtöbb sokak által látogatott helyen.Ha meg nem, akkor sem hal bele senki szerintem 3 tapizásba.
Érdemes még böngészés elött profilt választani (az éppen használni kívántat) így nem kell a böngészőből visszamászkálni egésszen a beállításokig. -
pcnet
addikt
Emberek! El jutottam odáig, hogy Opera Minivel el kezdtem olvasni egy tesztet, de ahogy az első oldalt elolvastam és lapozni kellene,ezt írja ki: "Nem sikerült kapcsolódni. Kérjük, hogy ellenőrizze a hálózati beállításokat." Wifiről olvastam eddig a tesztet, Wifi elérhető az oldal is elérhető, mert Nokián direkt kipróbáltam. A gyári böngészőn azóta sem jelenik meg egyetlen oldal sem. Van valakinek valami ötlete? Ha wifiről szeretnék netezni, akkor a profilokat wifire állítsam? De ha nem itthon netezek akkor állítsam vissza mobilnetre? Állandan állítgatni kell? Ha el megyek itthonról és itthon wifin neteztem, elhagyom a wifi hatosugarát akkor át sem tudom állítani mobilnetre mert nem tudok eljutni a beállításokhoz?
Mikor nem voltam itthon, fel néztem Opera minivel fórumra, gondoltam megnézem a teló kliensével az emailjeimet. Nem tudtam, mert wifire volt állítva. Persze át állítani sem tudtam mobilnetre, mert ilyenkor nem elérhető a beállítások. Nem lehet valahogy megoldani, hogy én választom ki, hogy wifiről vagy mobilnetről szeretnék netezni mikor a böngészőt elindítom? Nokia simán felajánjla az elérhető hozzáférési pontokat. Sőt ha tesztet olvasok pl mikor dokinál ücsörgök a váróban (ugye mobil nettel) és haza jövök itthon van wifi, simán át tudok wifire váltani, nem kell kilépnem a böngészőből. Megszakítom a mobil netet, újra próbál csatlakozni, kiválasztom a wifit és ennyi. Arénánál miért kellett ezt így megbonyolítani? Ha dokinál mobilnetről olvasok teszet, haza jövök, ki kell lépni böngészőből, a böngésző kapcsolatát át kell állítani wifire és meg kell keresnem hol is hagytam abba a teszt olvasását? Innováció, mi?
LG még sokat fejlődhetne, hogy egyáltalán meg közelítse egy 3 éves Nokia szintjét.
-
pcnet
addikt
válasz
Arni90 #20046 üzenetére
A meglévő net profilokat hogy tudom törölni? Megpróbálom újra lekérni, bár nem fűzök hozzá nagy reményeket. Mikor megvettem akkor is kapásból le kérte a beállításokat és akkor még bele piszkálás nélkül sem ment. Pedig másra már nem tudok gondolni. Na de szolgáltató csak a mobil netezéshez szükséges pfofilokat küldi le, WIFI-vel ettől függetlenül még működnie kellene. Én is inkább szoftver hibára saccolok. Esetleg WIFI-nél nem kell IP-t vagy DNS-t állítani? Bár ez visszafelé is igaz. Ha WIFI-vel nem megy, attól mobil nettel mennie kellene. Ezelőtt Nokia E61i-m volt, ott kapásból letöltötte a szolgáltatói beállításokat, varázslóval beállítottam emailt, meg töltöttem le rá Opera Mobilt és Slick-et. 1,5 éve gond nélkül használom. Mikor meg vettem a WIFI routert, meg találta, be írtam a hálózati kulcsot és azóta is tökéletesen működik rajt minden. Hiába totyog a Nokia még mindig a symbiánnál, meg nem pakolják tele a telókat minden új cuccal, de legalább ami benne van az tökéletesen működik. Hiába húzzák le tesztekben a Nokiát, még mindig a leg kezelhetőbb és leg stabilabb telefonok.
-
Arni90
tag
Mondjuk én nem próbálkoztam még filmet tenni rá. Szóval erre nem tudok mit mondani. Én raktam rá egy java progit, ami youtubról leszed bármit 3gp vagy avi formátumban, és azt nézem. Nekem teljesen korrekt a sebessége az Opera mininek. Szerintem egy firmware frissítés megoldaná a problémádat.
-
pcnet
addikt
válasz
Arni90 #20041 üzenetére
Filmet egyszerűen nem bírok rá konvertálni. Próbáltam a gyárit ami a CDn van, próbáltam a Format Factory-t és az Any Video Convertert is. Semmi! Böngészője egyszerűen használhatatlan, egyetlen oldalt sem nyit meg. Opera mini is behal 5 perc után. Emailre csak pár karakterben kehet válaszolni. Nekem nagyon nem jött be. Mi a jó benne? És mi az innováció? A működésképtelen böngésző? A semmire sem használható GPS? Egy vicc ez a telefon! És voltak emberek akik anno 140e ft-ot adtak érte? Hát részvétem!
-
pcnet
addikt
válasz
JustSimple #20037 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Tesztet itt elolvastam, különösen ajánlottat kapott. Nem gondoltam ennyi apró bosszantó kis hiba lesz benne. Hiába dugtam gépre, nem találta meg külső meghajtóként. LG oldaláról töltöttem le UBS drivert, így már jó. Filmet konvertálgatok most a gyári CDn lévő DIVX konverterrel, de nem játsza le. Format Factorval próbáltam MP4be és 3GPbe, de azt még csak nem is látja. Pedig előző tulaj hagyott rajt MP4 videó klipeket, azt simán viszi.
Átállítottam mindent wifire, telefonguru bejön, mobilarena és freemail nem. Egy másik fórumon megírtam egy hozzászólást, el akarom küldeni, de mindig kapcsolódási hibát ír. Nem létezik valami használhatóbb böngésző?
A konvertált videókat továbbra sem játsza le. Még 3GP-t sem. Be másolom a video mappába, de telefonról meg sem jelenik. Ha gépre dugom, akkor viszont látom, hogy ott a videó a mappában.
-
JustSimple
tag
Az durva, hogy úgy vettél telefont, hogy előtte át sem nézted a fórumot... Nekem 3 hónapba telt, mire kiválasztottam az Arena-t...
No mindegy...
1. Állíts át minden profilt ( böngésző, java, stream ) wifire, utána menni fog.
2. Megfogod az adatkábelt és összekötöd a gépet USB-vel. -
pcnet
addikt
Sziasztok!
Ma tettem szert egy ilyen telóra. Az a problémám, hogy bármilyen web címet beírok a böngészőbe, egy darabig teker (csatlakozás...) majd kiírja, hogy a keresett gazdagép nem található. Mobil nettel és wifivel is ugyan ez a jelenség. Tipp? Ha valaki tud kérem segítsen mert elég idegesítő, hogy pont a böngésző nem megy.
Jah és számítógéppel hogy tudom össze kötni, hogy tudjak rá zenéket, videókat, csengőhangokat másolni?Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv: pcnet
-
skrabi
senior tag
nincs ilyen telefonom, minim van, de azért reagálok én is
1.sebességet akarsz, ájfont vegyél
az index.hu-s poén tetszett
2.mivel nincs ilyenem, és csak kb 20 percet nézegettem egyszer, erre nem tudok reagálni.
3.erre se.
4.ha tényleg összetörted, képeket rakhatnál róla, köszösszefoglalás: nyugodtan lehet venni LG mobil-t, tesómnak is az van, nekem is és jók!!
-
mrlujoak
veterán
válasz
Turbobacsi #20033 üzenetére
Már bőven nem csak telefonok ezek a mobilok.
Épp a napokban jött ki pár hír, hogy lassan de biztosan a sima hagyományos karórákat is kiszorítják a mobilok a piacról...
Szal, el kell fogadni, ezek a multimédiás kütyük már nem csak telefonálásra valók!
-
_vigo
csendes tag
Ritkan ragadok billenytuzetet velemenykifejtes celjabol, most megis megteszem. Az LG ARENA-t ertekelnem roviden. Osszefoglalva: az en keszulekemet kalapaccsal osszetortem, a darabjait ledaraltam egy husdaralon, majd a kandalloba vetettem a maradvanyokat. Eletem boldog percei voltak. 1 even at szopatott valogatott modon, a teljesseg igenye nelkul a kovetkezo a velemenyem:
1. LASSUSAG. Minden funkcioban. A nevkeresenel kezdodik, es koncepciozusan mindenhol jelen van. A browser KATASZTROFA, a multikeyes nagyitas, bar letezik, altalaban szurke hatterbe fullad. Egy index.hu mire lejon mar nem aktualis. A googlemaps pozicionaloja ezer kilometereket is kepes tevedni. Tipikusan OSLO kornyekere hitt engem mikozben a florian teren aldogaltam.
2. MEBIZHATATLAN. Eloszor felhagyott az ebresztes mindennemu formajaval. Illetve ebresztett, ha AZNAP allitottam be. Ergo ejfelig fent kellett volna maradjak hogy 7kor felkeltsen. Ugyanez all a hataridonaplora is. Aztan jott az erintokepernyo. Ha a zsebembe az erintokepernyovel MAGAM fele raktam be, a testemtol felmelegedett ugyebar. Ezek utan viszont nem erzekelt semmit. A guta majd meg utott, amikor a regota vart hivas befutott, de nem birtam felvenni. Mert ugye mas gomb nincs rajta. Tererot rendszersen eldobalja, neha beszelgetes kozben is. Orjito...
3. KENYELMETLENSEG. A legtobb funkcio nincs atgondolva. Tipikus ilyen (mindenhol) az alapertelmezett ertekek hianya. Az unifomizalas neveben peldaul ha az ebresztot 14.10-rol at akarod allitani 15.40-re (szigoruan csaka znap ugyebar), akkor egy slideren simogathatod a telefonod mire a perceket atscrollozod 10-rol 40-re. Borzaszto.
4. ELONYOK: mivel nem ezert tortem szet, ezert csak a teljes kep kedveert, roviden: kivalo minosegu a hang es kepszolgaltatas. Mind a kamera, mind a foto, mind a beepitett radio kivalo minosegben mukodik. Milyen kar hogy ez egy kurva telefon, nem pedig hifi keszulek.Osszefoglalva: LG-t hifiben, TVben igen, telefonban veletlenul se.
-
dekelea
tag
válasz
TheSaurus62 #20027 üzenetére
HALI!Nekem a Youtube videókat nem hajlandó lejátszani!Opera mini böngésző van rajta, de mikor rányomok a videóra, vagy videó lejátszása gombra, nem történik semmi, csak még egyszer behozza az oldalt!Mi lehet a probléma?
Amúgy wifivel szépen megy rajta a net, de videókat azt nem hajlandó lejátszani!
Tippek, ötletek?Thx, Üdv! -
TheSaurus62
tag
Nálunk az Arena a harmadik LG telefon a családban, de eddig még a szerviz gondolata se merült fel egyiknél se. Működnek, évek óta. Jó, az Arena egy hónapja sincs nálam, de nyúzom állandóan, azt' mégse vacakol.
Sors bona, nihil aliud... -
K.Oli
csendes tag
ez a telefon nagyon jol néz ki és sokat is tud,kategoriájában a legjobb sztem!viszont!az egyetlen hátránya az h LG!
ettöl a márkátol rosszabb és megbizhatatlanabb telefont már rég láttam...ahány ismerösöm van Lg készülékkel az legalább már egyszer de inkább többször is járt a szolgáltatonál vagy egyéb szervizekben!én mindenkinek csak azt tudom ajánlani,hogy ilyen márkával fémjelzett mobilkészüléket ne vegyen!van annyi jo és szép,ami megbizhato is! -
TheSaurus62
tag
válasz
JustSimple #20025 üzenetére
Hát igen, a YouTube-ot nem az Arena minőségéhez tervezték. Nagygépen még rosszabb.
-
Fooler89
őstag
Helloztok
Lenne egy olyan problémám, hogy beállítok valami csengőhangnak, de az max. hangerőn recseg. Régebben a VADM-al ezt nem csinálta.
Láttam, a szerviz menüben hogy van lehetőség ennek állítására, de konkrétan nem tudom, melyik az amelyik ezt állítja. Ebben kérnék segítséget.
Előre is köszönöm
Üdv:
Fooler -
Mario88
tag
Sziasztok!
Wifi-Youtube témában mennyire erős a készülék? Problémamentesen lejátssza a videókat vagy akadozik, esetleg fagyogat? -
hurkabela
csendes tag
válasz
JustSimple #20020 üzenetére
Köszi!
Honnan lehet leszedni ezt a kombinációt, mert ahonnan szoktam (freeweb) nincs fent. -
JustSimple
tag
-
TheSaurus62
tag
válasz
TheSaurus62 #20012 üzenetére
További headset próba:
Motorola S9 sztereó headset, gond nélkül felismerték egymást, ez az első telefon a családban, amit 100%-osan lehet irányítani a headset gombjaival (hangerő, Play/pause, Next/Prev). (A KS20 gyári WMP-jét néha lehetett, néha nem, érdekes...) -
dessler
csendes tag
Sziasztok! Olvasgattam a hozzászólásokat és lenne egy kérdésem. Nem találtam rá választ. Van egy kártyafüggetlen Arénám, de amikor hívnak teljesen elsötétül a képernyő lezár minden én nem lehet felvenni. Ilyenkor mi a teendő??? Segítsetek már, mert lassan megőrülök!!
Előre is köszi! -
hurkabela
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám az telefonommal. Szoftver csere után is megmaradt a jelenség (sajnos), és a memóriát is töröltem (factory reset).
A jelenség a következő: Amikor úgy gondolja nem csörög, csak rezeg, és nem is ki sem írja, hogy ki keres. Ekkor nem lehet felvenni sem, és csak akku ki, akku vissza segít rajta. Aztán van az a jelenség is, mikor nem érzékeli a tapizást. És egy pár perc után egyszer csak megjavul, és tudom irányítani. Jelenleg KM900AT_VADM szoftver van rajta.
Melyik a legjobb szoftver manapság a telefonra?
Ha valaki tudna segíteni, megköszönném, mert nem szeretném lecserélni.
Előre is köszönöm! -
dekelea
tag
HALI!Hogyan lehet rövid 'i" ebtűt írni?Mert csak hosszu "í" jelenik meg nekem, és ha iylan van jelszóba vagy e.mail címben amit telefonon meg akarok nyitni, akkor nem jelentkezik be, mert hibás jelszónak észleli!
-
botos89
csendes tag
válasz
kicsitoth93 #20014 üzenetére
próbáld ki a másik frissítési megoldást..
-
kicsitoth93
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne...hogy én szoftverelni szeretném a telefonom...modolt szoftver..már nagy szenvedések árán rátettem egy modoltat...szép és jó..de kiszeretnék próbálni másfélét is...csakhogy egy kis gondba ütközöm ami a következő:
minden driver fenn van:
Infeniontól a Pc suite IIIig minden...szépen elindítom az UpTestEX-et..elindul..de semmire nem tudok rákattintani...sötét rajta minden...mindig szenvedés volt..de valahogy összejött...most már egyátalán nem tudom használni..kipróbáltam mindent..drivereket újraraktam..mindeféle..de sehogysem engedi megnyomni a dolgokat...ha belekattintok attól sem lesz jó..ezt ne írjátok kérlek..Valakinek van valami épkézláb ötlete?
Üdv: kicsitoth -
szadayjuci
csendes tag
Namost....Az alapértelmezett képeket,hangokat,és Flash képeket nem lehet törölni,legalább is én nem tudtam.Ha esetleg valaki tudná....Itt tartok most,,,a memória két szám mellett még mindig 735 MB.....
-
TheSaurus62
tag
Nekem se ismeri fel a Samsung WEP450-es Bt headsetemet, amit a KS20, egy Mio A501, egy Nokia 5200 gond nélkül kezel. Érdekes, hogy a feleségem Nokia 6300-sa se ismeri fel. Mindegy, megoldom, de azért érdekes, hogy alakulnak ezek a kompatibilitási zavarok.
Minap bekapcsoltam a HÉVen a Bt-t, kapásból talált vagy tíz eszközt. -
válasz
JustSimple #20007 üzenetére
nem takarom el hivás közben,hacsak az nem gond h vettem hozzá képernyövédö foliát,és az egy kicsit ráér
-
Cypher7
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretném a céges levelezésemet használni az Arena-mon, viszont ugyebár tudjuk, hogy csak 300 levelet tud kezelni egy mappában(összesen vagy mappánként?). Nekem a céges levelezésem IMAP-on keresztül megy és csak az inboxomban van 15000 levél. A kérdésem arra irányulna, hogy azt be lehet-e állítani, hogy a legfrissebb 300 levelet töltse le? Mert jelenleg letölti a 300 legrégebbit. Köszi előre is!
Üdv!
-
üdvözlök mindenkit olyan segitséget szeretnék kérni h most vettem nemrég egy Arena-t,ha valamilyen ügyfélszolgálatot hivok akkor a képernyö teljesen lezár,és nem tudok további számokat beütni,és igy nem tudok továbblépni az ügyfélszolgálati menürendszerbema segitséget elöre is köszönöm
-
TheSaurus62
tag
A LG KS20 fórum az 1412. hsz.-nál tart, pedig 2008 májusában indult... Érdekes.
-
risnos
tag
Hát Bavid! Ide jutottunk- a húszezredikhez! Gratula, de nem is számoltam sosem a magam részéről a kommenteket. Te viszont igen és ez nem baj, legalább tudjuk, hogy -minden hibája ellenére - elég jó telcsit választottunk. Nekem még megvan és működik a T-s V10V-vel. Kivitelre nekem még mindig bejön. a tudása is, -annak végrehajtása is többé-kevésbé. A pc-vel is sok gond lehet , ha sokat telepít- töröl rajta az ember, meg sok mindenre akarja használni. Az Aréna sem másabb sokkal.
Szemezgetek pár Androidos telóval, de valami mindig leállít. Az, hogy ár-érték-szolgáltatás arányban még jó az Aréna és sokkal drágábban (mai árhoz viszonyítva), majd háromszoros árért tudnék jelentősebb gyorsasággal bíró , nagyobb akksi-kapacitású, stabilabb szoftverű telefont venni. (Samsung Galaxy S, HTC Desire stb.) Szóval meggondolandó .
Az Aréna kihúzza valószínűleg nálam a két éves hűségidőt (2009 május eleji)- mert mint mondtam- megszerettem a kütyüt. Minden kehe ellenére is . Persze lehetnek abszolút reménytelen készülékek is, eleve hibásak, gyenge kivitelűek, stb.
E fórumon, ahol én a navigációval kapcsolatos észrevételeimmel voltam jelen (máig is több, köztük hangos navi megy a telón) magam is sokat tanultam a többiektől. És ez így van rendjén. Remélem e kis közösség még megmarad egy darabig, bár lassan matuzsálem korba ér a KM 900 az LG-től. Többet törődhettek volna vele, mert ez a készülék - és használói is megérdemelték volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest