Hirdetés

LG KM900 - Arena az Arénán

Hirdetés

Bevezető

Az LG mostantól tegezheti a Samsungot és a Nokiát, belépett az elit klubba. Együtt isznak jóféle bort, a Sony Ericsson és a Motorola pedig maximum az utcáról nézhetnek befelé, s vágyakozva figyelhetik, ahogyan a finn és a két koreai rágyújtanak egy szivarra. Az Apple más, ő is bejöhet, mindig nagyon trendin öltözik, de nem bír beszélgetni a trióval, mert a Bluetooth-nyelvjárást nem ismeri.

LG KM900 Arena
[+]

A KM900 Arena a kisebbik koreai cég legújabb dobása, és bizony odab... ezt itt nem írhatjuk le, maradjunk abban, hogy odaver. Nagyon. Mint annyi más tesztalanyunkat mostanság, ezt a készüléket is Barcelonában jelentették be, és persze már ott is nyomkodtuk, de a futó ismeretség során nem derült ki egyértelműen, hogy jó-e ez, vagy sem. Most már tudjuk, hogy az.

LG KM900 Arena
[+]

Az LG az utóbbi két évben szépen felszívta magát, s ellentétben másokkal úgy fest, hogy nem pukkad ki. A két Prada és a Viewty mellett most épp a KP500 Cookie kapcsán döntögetnek eladási rekordokat, de jelen tesztünk alanya (druszánk, ha úgy tetszik) még csak pár hete kapható a világ szerencsésebbik felén, de az eladások máris meghaladták a kétmilliós darabszámot.

LG KM900 Arena
[+]

Nem olcsó eszköz, a lelkes vásárlóról 140 lepedőt gombolnak le, ennyiért független iPhone 3G is akad. Érintőképernyős ez is, ezért mindenki az Apple termékéhez hasonlítgatja, mi nem tesszük ezt. Ebben a készülékben ugyanis zárt operációs rendszer dolgozik, így inkább a Samsung S8300 versenytársa, annak ellenére is, hogy specifikációiban leüti az iPhone-t. Viszont kevésbé flexibilis.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés