Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
strife
tag
válasz
Andris_2 #6996 üzenetére
Szia,
Nekem kártyafüggetlen van és nekem se megy a youtube. Igaz nekem még a V10A fw van rajta, de ha jól olvastam az újabbakkal se megy. De remélem ezt ki fogják belőle venni.
T-mobilról csak annyit tudok nyilatkozni, hogy muteromnak T-s kártyája van, nem tudok róla, hogy elő lenne fizetve bármire is, de neki kiírja a hívó számát, sőt az én régi dominóm is kiírja, szóval nem tudom, hogy ez mennyire igaz.
Amúgy én meg vagyok elégedve a telefonnal.
-
gabboyka
csendes tag
Az új v10_P szoftnak a megbízható linkjét berakná nekem valaki mert itt visszaolvastam vagy 10 oldalt de nem találom sehol! előre is köszönöm
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok!
Én is ilyen teló vételén gondolkodom. Visszaolvastam pár oldalt, többre sajnos nincs időm és lenne egy-két dolog, ami nekem nem teljesen tiszta az olvasottak alapján.
Ha valaki tudna válaszolni ezekre a kérdésekre, akkor azt nagyon megköszönném.1) Valaki azt írta korábban, hogy ahhoz, hogy a készülék kiírja a hivó számát,a T-Mobilnál elő kell fizetni valami 200 Ft/hó-s szolgáltatásra. Ez nekem elég hihetetlennek tűnik. Ilyen létezik?
2) A wifi-n keresztül tényleg nem lehet youtube videókat nézni? Ez a kártyafüggetlenül vásárolt készülékeknél is így van? Ha tényleg ez a helyzet, akkor nem vágom, miért pont a legnagyobb adatforgalmat generáló szolgáltatásnál nem használható a wifi.
Köszi szépen!
-
Gáborka017
tag
A PC Suite az auto-frissítéssel a V10D-t rakja fel. Ezek szerint még mindig nem jött ki normális magyar frissítés.
-
mothugs
tag
na gondoltam h nem fog minden simán menni....
Beírom a DOS-ba a dolgokat, s enter nyomás után kéne, h jöjjön az 'analysis'...
na itt újra visszaugrik a DOS elejére és kéri megint a dolgokat beírni.Help pls!
Köszi
-
zack
nagyúr
IMEI alapján tiltani tudják, de az nem sokat ér. Romániába ettől még simán kiviszik jó pénzért. Van jeladó a telefonokba, nem kell hozzá GPS hogy bemérjék. Ehhez viszont az kell hogy feljelentést tegyél ismeretlen tettes ellen. Így sem biztos a siker, nem biztos hogy rá fognak ugrani a rend őrei. Rablás, és egyéb súlyosabb bűncselekményekből eltulajdonított telefonokat viszont pikk-pakk megtalálják.
-
Eckü
csendes tag
ha ellopják a telefont akkor azt le lehet nyomozni valahogy? imei szám vagy ugye van benne gps valahogy ez lehetséges?:S bocs ha hülye a kérdés nem értek hozzá annyira
-
-
kiskuju
csendes tag
Segitsetek Légyszi!
Vennék egy ARÉNÁT, de nem tudok dönteni. A neten van operációs rendszer nélküli 60 körül is már. Mi az, hogy op.rendszer nélkül?
Tökéletesen analfabéta vagyok ehhez! -
Tocika
aktív tag
válasz
fornettisuti #6983 üzenetére
Az a Gond , hogy én Debreceni vagyok és itt elégéé drágák az ilyen telót, használtat meg nem akarok venni.
-
mothugs
tag
Sziasztok.
Meguntam a jó kis g-s verzióm, most megpróbálok először frissíteni
remélem minden okés lesz...
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Most szeretnék ilyen telót venni a B-tel nél most elég olcsó úgy gondolm.
Nem igazán vettem még ilyet interneten kicsit félek hogy ha elromlik akkor küldözgethetem ide oda....
Szerintetek vágjak bele ? -
Ap3x89
aktív tag
nem tudok csatlakozni a routeremhez a teloval, eddig fél órákat neteztem vele gond nélkül most pedig sikertelen csatlakozás ide. valakinek valami ötlet?
-
flushman
csendes tag
Nézzél meg 1-2 videót az invisible Shield-ről Amúgy nekem bejött ha rátetted nem kell vigyázni a telefonra mint egy ékszerre nem karcolódik sehol és a tapintása is sokkal jobb lesz.
Én maximálsian elégedett vagyok vele
-
fornettisuti
veterán
van valakinek gyakorlati tapasztalata ezzel a invisibleSHIELD foliával kapcsolatban, potyára nem szeretnék 7500huf-t kiadni+pk vagy inkább vmi normális tokot venni lenne érdemesebb?
-
fiktív1
tag
Na, holnap megyek a szervízbe leadott arenámért...... Egy hete adtam be pont, elég gyorsak voltak, mert azzal együtt itt van, hogy Pestre kellett küldeni. Kíváncsi vagyok, nemsok jót várok...Bár, ha kicserélték a belsejét, akár jó is lehet.
-
flushman
csendes tag
Aki meg szeretné óvni a telóját itt van a megoldás Én kb 2 hónapja vettem az arénára egy fóliát az egész telefonra nem egy olcsó játék az egész telefonra 7000 ft de megéri ha megkarcolod a fóliát automatikusan kicserélik garanciában amúgy meg 30 nap pénzvisszafizetés ha nem vagy vele elégedett én leejtettem azóta kocsi kulcsal volt a zsebemben de 1 apró karc sincs a telón. 1 Dologra kell vigyázni felhelyezésnél hogy rendesen be kell nedvesíteni a fóliát mielőtt rátennéd hogy tudjad mozgatni rajta a többi itt...
www.karcvedelem.hu
u.i.: Valaki segíthetne!!!!! Hogy van neki beállítva a wap és a wifi profil hogy le tudjam másolni mert nem műxik (vodás beállítás kell)ene...
-
viewdetails
addikt
Outlook szinkron
Javasolnám a keresőt, egy időben sokat töprengtem rajta hangosan.
-
ZenDeHun
csendes tag
Arena vs. Outlook problema!
Sziasztok,
szinkronizál valaki Arenavel MS Outlook-ot? Mármint névjegyet, naptárt és jegyzeteket is ODA-VISSZA?
Az előző (O) szofttal egyszer próbáltam csak a Telefon->PC irányt, de annyira összekeverte mind a névjegy mind pedig a naptár rekordokat, hogy csak egy nappal előtte készített backup segített a dolgon (pl. névjegyekbe véletlenszerűen betette más névjegyek különböző részeit, pl. üres e-mail mezőbe az utána következő névjegy e-mail címét stb.). A vicces az volt, hogy egy factory reset után megpróbáltam a PC->telefon irányú szinkronizálás után (tehát szűz telefon adatbázis) egyből egy vissza szinkronizálást, és az ÖSSZES névjegyre azt mondta, hogy új, és kérdezte, mit csináljon. Amikor rányomtam a "merge"-re, minden névjegyet duplázott a PC-n! Ezt már egy eleve backup-olt outlook file-lal csináltam, így nem volt veszteség és plusz munka, mert csak vissza kellett tölteni az eredetit, de félelmetes, hogy mennyire nem volt kompatibilis a két rendszer.
Most már P-s szoft van rajta, de rendesen félek újra kipróbálni a szinkronizálást. Van esetleg valakinek tapasztalata? (Sajnos kénytelen vagyok Outlook-ot használni, és az elmúlt években meg is szoktam, így ezen nem változtatnék, de hátha van megoldás.)
Köszi! Zen
-
-
jooker82
nagyúr
Feliratot hogy lehet ráégetni a format factoryval?egy külön jegyzettömbbe van,az avi film mellett
-
Norbi21
senior tag
válasz
fornettisuti #6960 üzenetére
Ez engem is érdekelne, nekem egyenlőre csak az automata zár üzemel, mást nem találtam.
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
fornettisuti #6960 üzenetére
ha megnyomod a telo tetején lévő ki be kapcsolós gombot egyszer röviden akkor lezárja a billentyűzetet de be is lehet állítani hogy automatikusan is lezárjon.
-
fornettisuti
veterán
szerintem csak 1 hátránya van és pedig a kis kapacitásu akksi ami egy tapicskolos készüléknél igen fontos dolog..."átlagosan" használom 2-3 napja és 1 napot bir az akksi maximum..lehet majd javul
köszi a memkaris válaszokat!
billentyűzárat lehet rátenni magamtol is vagy csak majd magátol csinálja?
-
volvoguy
addikt
válasz
CarajoEsp #6956 üzenetére
hát nemtom...attól is függ ki mire akarná használni a telót..nyilván kéne rá pár jobbfajta játék, persze tudom, hogy iPhone minőséget nem szabad elvárni, de ugyanakkor a java-s játékok elég gagyik...programokból ami nekem még fontos, hát az az MSN...de azt meg ha jól olvastam eBuddy-val meglehet oldani egész jól...ezenkívűl nem vagyok nagy ztazó, hogy GPS-t kéne használnom hozzá...szal nagyjából ez az ami fontos...
-
Norbi21
senior tag
válasz
fornettisuti #6951 üzenetére
Sajnos a tokra nem tudok jó megoldást mondani, mivel még nekem se sikerült hozzá találnom. Szerintem ez túl modern és csilivili telefon ahhoz, hogy ilyen bőrtokba rakjam, éppen ezért nem is fogok
. Keresem az igazit. De ha neked tetszik, akkor persze vedd meg bátran
-
Molyos
csendes tag
Megkérdezhetem szerintetek mivel jobb az Aréna és mielőtt mondjátok a tesztet olvastam, inkább felhasználói tapasztalatokra lennék kíváncsi.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
volvoguy #6953 üzenetére
Nézd....elég rég nem írtam, mert a P-s szoftverrel elmondhatom, hogy az MMS hibán kívül nagyjából minden megjavult.
Két dologban érzem hátrányát a zárt Os-nek. Az egyik, hogy nincsenek rá olyan Widgetek, amelyeket hasznosnak találnék, míg egy nyiltra, általában ezek elérhetők.
A másik, hogy korlátozott a Divx lejátszás, így konvertálgatnom kell, de ez csak akkor hátrány, ha gyorsan mennék valahova, ahol megnéznék egy filmet, de épp előtte már nincs annyi időm, hogy normál minőségben kiírjam.
I finito. -
Ap3x89
aktív tag
válasz
viewdetails #6946 üzenetére
légyszi írd le hogy hogyan lehet beállítani az outlookos szinkronizálást előre is köszi
-
duvi
nagyúr
Szia!
Szerintem ez így nem működikAzt kell ledöntened, hogy mire akarod használni a telefont és csak utána lehet érdemi tanácsot adni.
fornettisuti
Memória kártya kérdésre: LINK
MicroSD és MicroSDHC kártyát kezel az Arena.suti_88
Annak okoz ez igazi problémát aki sok külső alkalmazást szeretne telepíteni a telóra.
Csak a javas progik mennek fel rá és nincs igazi navi program se hozzá. (per pillanat) -
volvoguy
addikt
nekem meg az volna a kérdésem ,hogy az Arena tulajok mennyire tapasztalják, vagy tapasztalták a teló zárt "operációs" rendszerének hátrányát? mert csomó tesztet olvastam az Arena-ról, és mindnehol az egyedüli legnagyobb negatívum a zárt rendszer...
-
Molyos
csendes tag
Sziasztok érdekelne a véleményetek, melyiket lenne érdemes megvásárolni egy N96-ot vagy egy Lg Arénát?
-
Norbi21
senior tag
-
Norbi21
senior tag
válasz
fornettisuti #6947 üzenetére
Szia! A márkában nem tudok sajnos segíteni. Az bizti, hogy nekem anno a viewty a sandisk-et jobban szerette
. Neked mindenféleképpen micro sd kell, a sima sd sokkal nagyobb. Az sdhc pedig nem is külön típus, a nagykapacitású micro sd kártyákra használatos ez a kifejezés. Linkelni sem tudok sajnos, de amikor régebben nézegettem őket, a vatera tele volt vele. Remélem tudtam segíteni.
-
fornettisuti
veterán
memoria kártya kérdésem lenne:
tervezem 4 vagy 8 gigás kártyát venni a teloba, de nemértek hozzá hogy milyen tipust és milyen márkát érdemes venni. sandisk vagy kingston ra gondoltam márka szempontjábol, azon belül mi a konkrét tipus ami kell nekem: pl: sd-sdhc-microsd mi a különbség esetleg linkelni tudna vki konkrét terméket?off: tegnap munkatársam kiejtette a telot a kezéből derék magasságbol
szerencsére nemlett baja a telonak nem is látszik rajta semmi sérülés -
Vovi1
aktív tag
A felhasználói memória úgy viselkedik,mint egy USB Pen-drive, vagy bármilyen memória kártya. Bármit lehet vele csinálni, javaslom elsőként a töredezettségmentesítést próbáld Win. alól. Nekem helyrejött régebben egy hasonló memória zavar, azóta nincs gond. Nem emlékezem formáztam-e, de az sem okozhat nagy zavart, a teló programjai védett memória címeken vannak. ( Adattárban csak a memória egy részét lehet látni!)
Korábban sokat foglalkoztunk a filmekkel. A csík lényege, hogy más a képarány a filmnél és más a kijelzőnél. Ha a filmnél az eredeti méretet konvertálással változtatjuk, eltorzul minden. Ha túl nagyra állítjuk a nézőkét, felső, vagy oldal sávot veszítünk. Tehát eredeti méret megtartása - szinte mindegy milyen formátumban - ez a kompromisszum. 16*9-es filmet sem lehet teljes képernyőn nézni hagyományos tv-vel csíkok nélkül, vagy veszítünk az oldal tartalomból.
-
fornettisuti
veterán
szerintem a legjjobb és tuti megoldás ha MP4 ben tesztek fel filmet és nem aviban, sok bosszúságtól kímélhetitek meg magatokat és még helyet is lehet sporolni igy nem is keveset
-
Giles
tag
Szia!
Hát konkrétan az Arena-val nem volt ilyen esetem, de volt egyszer egy olyan MP3 számom, amit felraktam cd-re és a kocsimban nem lehetett lejátszani. Egyszerűen csendben maradt, majd átugrotta a track-et. Ugyanazt a számot felraktam az MP3 lejátszómra és az sem játszotta le. Szerintem a codec-el van valami. A PC-n milyen lejátszód van? Lehet, hogy olyan formátum, amit mondjuk a WINAMP lejátszik, ez meg nem.A másik gondodra nem is tudok egyáltalán válaszolni, mert ilyen bajom még nem volt.
-
duvi
nagyúr
Szia!
Ha a Windows csatlakozásnál feldobja, hogy sérült a fájlrendszert akkor az már nem véletlen
Sanszos, hogy hibás fileok vannak a memóriában. Mentsél le mindent és próbáld meg a Memóriakezelőben a rekeszenkénti Visszaállítást.(ez törli az adott mem rekesz teljes tartalmát!) Ha ez se segít akkor engedd meg a Windowsnak, hogy helyreállítsa. Ha jól emlékszem volt már itt a topicban 2-3 tag akinek hasonló problémája volt és ezzel rendbe jött a telójuk. Ha sikerült akkor alaposan nézd át a zenéket mielőtt visszamásolnád őket. -
phobeus
aktív tag
Szasztok!
Kéne egy kis help. Szóval én is filmet nézek telón, de az a gondom vele, hogy nem teszi ki teljesen fullscreenre. mp4-re renderelem 720x480ban de úgy levágja a 2 oldalát és ott van a fekete csik. olyan mint a szélesvásznú csak itt oldalt van a fekete butaság. Tudtok rá valami megoldást vagy hogyan tudom kirakni fullscreenre?
-
Ap3x89
aktív tag
filmet akarok nézni telon és azt írja ki hogy DRM lejárt jogosultságok ilyenkor mi a teendő?
-
Eckü
csendes tag
valaki segítsen fw frissítésben plíííz
ultra_sot_07@hotmail.com
-
fornettisuti
veterán
csak ugy rémlett mintha eddig nem lett volna ott ez a "profil ikon", de ha másnak is kivan jelezve akkor megnyugodtam.
mindenkinek van olyan kis jel a jobbfelső sarokban? -
Norbi21
senior tag
válasz
fornettisuti #6927 üzenetére
Szia! Szerintem az a profilodat jelzi, hogy hangos módban van,tehát csörgésen. Onnan gondolom, hogy amikor némán vagyok, ugyanez van kijelezve csak át is van húzva
-
duvi
nagyúr
válasz
flushman #6926 üzenetére
A szolgáltatód netes beállításait meg kell csinálnod különben nem műxik semmiféle kapcsolat.
Menj fel a szolgáltatód honlapjára és ott fel vannak téve a szükséges beállítások illetve lehet kérni tőlük profil sms-t ami fogadáskor egyből beállítja a telót.
(egyre többen vesznek mostanában függetlenített Arenat, és majd mindenkinek csak a baja van velük)
fornettisuti
A kis hangszóró ikon a normál profil jele. A kezdőképernyőn érintsd meg a képernyő felsző szélét (pl a töltésjelző is jó) és kapsz egy lenyíló menüt. Ebben a menüben a legalsó a profil és neked a hangszóró ikon mellé Normál felirat jelenik meg. Ebben lehet változtatni Néma/Repülő/Normáé/Utcai illetve ha csináltál saját profilt akkor még abból is.
Ez nem hiba. Teljesen normálisan működik. Mindig kijelzi, hogy milyen profil van aktiválva. -
Eckü
csendes tag
v10p t akarom felrakni a H helyett de amikor a dosos ablakban írom a dolgokat és utánna enter nem jelenik meg az a bizonyos "analyzis" a lg mobile support toolban
de egyébként is lg user support tool kéne nekem de azt sehol nemtalálom. ezt a mobilosat arról a linkről szedtem le amin lennie kell az ls user support toolnak:S tökre nemértem -
fornettisuti
veterán
hali, egy paranormális tevékenység:
csináltam pár képet, minden rendben, mentve sd-kártyára
lőttem volna még pár tesztképet a kamera kilépett, a menübe és hiába nyomkodtam a fényképező gombot egyből visszadobott a menübe.
kikapcs-pár perc pihenő bekapcs = megint működikamugy megjelent valahogyan egy hangszoró jel-ikonocska a az idő-töltöttségjelző és memkari jele mellett ! ez miez és hogy lehet onnan elüntetni?
-
flushman
csendes tag
Semmilyen Alkalmazásban nem működik a Wifi az opera mini-t meg el sem indítja mert nem tud rákapcsolodni a netre...
GPRS alapú Wap sem megy rajta
nem tudom mi lehet...
Vodás volt ki lett függetlenítve... -
duvi
nagyúr
válasz
volvoguy #6922 üzenetére
Szia!
Működik a QWERTY billentyűzet a böngészőben is. A fullscreen 4.2-es Operát ajánlom böngészésre.Norbi21
Melyik Opera mini verziót használod? Az új 5-ös még elég bugos.
A beépített gyári böngészővel működik a net? Ha igen akkor az Opera a hunyó.
Ha más alkalmazásoknál működik a wifi, akkor a böngészővel lesz baj. -
flushman
csendes tag
Sziasztok ha valaki Tud segítsen légyszi Nem működik a Wifi az arenamon semilyen hálózatra nem tud kapcsolódni tud valaki valami beállítást amit bekellene de nincsen
köszi
-
volvoguy
addikt
az Arena-ban a QWERTY használható böngészéskor, vagy ha beakarom pötyögni az URL-t, vagy hozzászólást írni, visszavált hagyományos nézetre, vagyis hogy a virtuális gombsorral kell szarakodni?
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
találtam egy oldalt ahol van 1 év HU és 1 év EU garanciával is ez a jószág és az lenne a kérdésem h szerintetek az EU garancia az rosszabb mint a HU vagy azt itthon nem vihetem el egy márkaszervízbe?[link] -
strife
tag
Én csak azt nem értem, hogy miért várnak el egyesek egy telefontól meseszép képeket. Egy fele ilyen árú digitális gép szerintem bármely telefont elveri fényképezés téren.
Aki éjszaka alagútban akar tájképet fényképezni vegyen egy rendes digit gépet és felejtse el a telefont. Szerintem azt amit tudnia kell ennek a telefonnak azt tudja. Én megvagyok elégedve vele, akinek meg nem tetszik adja el, vagy ne is vegyen és meg van oldva a probléma.
-
Ap3x89
aktív tag
a gmail os vagy a windowsos naptár vagy valamilyen más naptárt lehet szinkronizálni a telefonnal?
-
Norbi21
senior tag
válasz
South Velen #6914 üzenetére
Igen, igazad van, nagyon nagy telefon, de kameraszempontból én kicsit visszalépésnek érzem a viewty-m után. De szerencsére annyira nekem se lényeges a fotózás, így ebbe nem halok bele. Esti led-es fényképezést meg nem nagyon kell szerintem erőltetni.
-
EnRg
tag
válasz
South Velen #6914 üzenetére
Engem végül is ez a kamera dolog nem igazán érdekel (arra ott a digi fényképező),de azért úgy egyenlőbb lenne az erőviszony,ha az Arénás kép is kültéri lenne...Ettől függetlenül én sem vagyok elégedett a fotóképességeivel...
OK,igazad van,én nem figyeltem!
-
South Velen
addikt
válasz
South Velen #6906 üzenetére
Jó-közepes fényviszonyok (szobámban, elhúzott függöny): Arena D600
Közepes fényviszonyok: Arena D600
Mindkét telefonon legjobb minőség, ISO100, 5MP (KM900) 2MP (D600) beállításokat használtam.)
Az Arena sokkal szebb színekkel operál, és persze az 5MP/2MP-nek hála valamivel részletesebb, meg az autofókusz miatt élesebb, de ez a szemcsésedés tönkreteszi az egészet.. Egyébként jó fényviszonyok mellett sem lép meg annyira az Arena, mint látható. A D600 minden fényviszonyok között hoz egy szintet, míg az Arena már közepes fényviszonyok mellett már elvérzik, és rossz fényviszonyok közt nem is mértem. Azért összességében jobb az Arena kamerája, mert 5MP-s AF-es. De alig marad el tőle a 4 éves (!) 2MP FF-es D600, ami azért -szerintem- szégyen.
Azért itt is megjegyezném, hogy számomra a legjobb telefon az Arena, mert nekem nem számít a kamera, de aki arra is vette, hogy napi 6-7 képet is lőne vele, nagy pillanakot elkapva az csalódni fog.
-
Norbi21
senior tag
Na azóta tanulgattam egy kicsit az elforgatást és már egész jó hatásfokkal megy
. Melyik a legjobb szoftver ami most elérhető? Nekem v10d van, csak azért kérdezem, hogy érdemes-e lecserélni másikra. Lenne egy böngészéssel kapcsolatos problémám: opera mini alatt gprs-el full térerő mellett mindig azt írta ki tegnap este, hogy nem találta a keresett oldalt. Lehet, hogy kellene valami beállítás után nézelődnöm? De a viewty-n ez ment alapból is.
-
strife
tag
Azt meg tudná mondani valaki hogy a zenékhez borítókat, hogy lehet becsempészni ?
Mert az Pc suite Zene módja betalálta őket szépen ki is pakolja az előadókhoz, stílusokhoz, számokhoz. Onnan rámásolom vele a számot a telóra, de a kedvenceknél csak nem jelenik meg a kép. Nem annyira nagy gond csak jobban mutatna vele.
Másik kérdés, hogy függetlenben a V10A-s fw-nél ha van újabb mennyivel jobb, vagy van-e valami érdemleges javulás, újítás benne ?
Köszi előre is.
-
Dusee
őstag
hi!
olyankor mivan, hogy ráteszek egy zenét a telóra, sima mp3, és azt irja ki, hogy ez a tartalom nem játszható le?
gépen elindul, telon meg nem akarmár 4x rámásoltam
meg szokott olyat csinálni, hogy van rajta valami video, azt se nyitja meg, ha gépen törlöm le rola, akkor visszamásolodik, ha telorol akkor meg eltünik?
nyomtam már factory resetet, minden letörlődött kivéve a zenéket meg a videokat.
meg mikor rádugom adattár modban gépre, akkor a windows kiirja, hogy sérült a fájlrendszer, kijavítsa-e vagy kilépés?egyszer még a pradamon javításra nyomtam és akkor igy összekuszálodtak a zenék, beraktam valamit, és a felénél elkezdett egy másikat játszani, de azt irta, hogy még az előzőt hallgatom
valami ötlet?
köszi! -
flushman
csendes tag
Sziasztok Van egy Arénám 2 hónapja nekem tetszik és jó telefonnak tartom bár az éjjszakai fényképezést nem kell vele eröltetni.
S/W verzio: KM900AT_V10v lehetséges hogy a wifi ezért nem működik...???
hardververzio: rev 1.1Vodás volt de már független és nem működik a wifi akárhol találok hálózatot sikertelen Kapcsolódást ír ki a vodafon live os böngésző van valami beállítás amihez hülye vagyok??
Segítsetek!
-
bkvfan
csendes tag
válasz
fornettisuti #6907 üzenetére
Köszönöm, azért kipróbálom a sztornózott progit is
A belinkelteket ismerem, és használom is, csak hát az Xmedia Recode-al nem megy a feliratrácsiholás.
De ha nincs, akkor több lépésben oldom meg a problémát. -
bkvfan
csendes tag
Egyedi a probléma, nem minden filmnél szeretnék javítani a színeken meg a kontraszton, csak a saját magam által kamerázott filmen szeretnék így javítani. A fejkamerám nem a legprofibb színeiben, de ezzel sokat tudok rajta javítani.
Azt hiszem a javaslatod szerint fogok eljárni, és először égetek, majd javítok a színen.
Remélem tényleg nem romlik a minőség, majd kipróbálom...
Mindenesetre köszi a tippet. ;) -
fornettisuti
veterán
azt irja a telefonom ,hogy film(divx) lejátszást csak valami Divx VOD regisztrácio aktiválása után elérhető, ez mit akar jelenteni és miért nem lehet egyből áttölteni és lejátszani a filmeket-videokat?
-
duvi
nagyúr
válasz
gerapetya #6901 üzenetére
Szia!
mylgarena.com
A legfontosabb linkeket megtalálod a legelső hozzászólásban.M.W.H
Ha jól látom nem sok különbség van köztük. A SENNHEISER CX 300-II az újabb verzió. A külső egy kicsit változott, de a technikai paraméterek alig. Itt a sima SENNHEISER CX 300
A színe persze nem számít. Csak pinkben lehet most náluk kapni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest