Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
Igazad van, én is ezt akartam sugallani, kicsit plasztikusabban. A fémház és a képernyő között keletkező feszültségre reagál, ezért kell a kettős elektronikus kapcsolat, oldala a ház, teteje a képernyő, mindezt egyszerre kell érinteni.
Bárki kipróbálhatja, tegye a telefont nem vezető helyre, pl asztal vagy egérpad, és próbálja egy újjal irányítani. Borzasztó lesz, így használhatatlan. A másik kezével érintse meg valahol oldalt, rögtön sokkal érzékenyebb. Ez nem fw függő, tiszta fizika. Kipróbáltam, az esőkabát nem zavarja, sem a fólia. Hogy miért azt nem tudom, elvileg mindkettő jó szigetelő, nemcsak Ohmikus értelemben, de kapacitive is! Viszont festékes újjal sem lehetett telefonálni vele, bárhogyan fogdostam!
-
zack
nagyúr
Nem tudom meddig bírja, friss még a dolog. Meg nem is akarok nyilatkozni, mert jelenleg ott tartok, lehet a Jabra sem az igazi és a CX500 se. Lehet mind a kettőből gari lesz. Tegnap kicsit elhamarkodott véleményt írtam, aztán lehet csak beállítás kérdése.
Meglátjuk...de lehet csak az Arena szoftvere fosta össze magát szokás szerint.
A gyári fülese iszonyat doboz hangon szól, és halk is. Mondom, egy 2k-s sima SE Walkman füles oda-vissza pofánveri. Lehet érzékenyebb a fülem. -
Norbi21
senior tag
Értem, akkor ezek szerint az enyém sem lóg ki a sorból
. Tehát ha jól értem marad még 2egységed estére. Azzal talán elmenne még egy napot. Én egyszer kipróbáltam, hogy egy egységgel nem tettem rá éjszakára a töltőre, de reggel már jelzett, hogy enni kér
.
ZenDeHun: én úgy tudom, hogy rádiózás közben nem lehet hangszínt állítani, azt nem tudom, hogy van-e olyan szoftver, amiben esetleg lehet, ehhez már nem értek. De úgy sejtem nincs.
-
zack
nagyúr
Mert még mindig zárt OS, és only JAVA.
Beletettek mindent amit úgy gondoltak hogy nem hiányozhat. Ennek is van előnye. Azért az Arena hardveresen jóval gyengébb mint egy iPhone 3GS, mégis a zárt OP rendszernek köszönhetően dinamikus, és gyors maradt. Az újabbak közül amin Symbian vagy WinMo fut jelenleg mindegyik teló sebességgondokkal küzd, hol itt, hol ott. Kinek mi a fontosabb. A bővíthetetlen de gyorsabb zárt OS, vagy a nyílt de döcögősebb. -
zack
nagyúr
Mi lenne ha nem 88 új hsz-t generálnál hanem egyben max. 2 hsz-ben válaszolnál egyszerre?
Ez már így egy kicsit sok...
Van szerkesztés gomb, megcímezheted több topiktagnak is.
EnRg: Fikázni sokkal könnyebb mint megtanulni kezelni a telefont...ez itt a fő gond, nem a görgető rutin és a csúszka.
-
viewdetails
addikt
Nekem remekül működött, csak ha felvettem rá 1:20 secnél hoszzabban, beszaggatott, ha 5 percnél hosszabban, vagy belefagyott, vagy nem (fagyás után a felvétel = 0 byte méretű fájl), aztán egyszer minden előjel nélkül elfelejtette a képek felét. Most SanDisk van benne, eddig jó. Pedig Kingstont szeretem én is.
-
viewdetails
addikt
-
viewdetails
addikt
Hogyne. Előbb mint utóbb...
Viccen kívül, lassan itt az EU szvsz 1-2 héten belül, amit a P-re alapoznak (vagy azzal párhuzamosan fejlesztettek), tehát kíváncsi vagyok, benne lesz-e az MMS bug.Először és utoljára arról, miért T-Mobil MMS bug:
Az mms küldés úgy néz ki, mint az email küldés. Van egy címzett, fejléc, tartalom. Címzett adott, tartalom szintén (jpg, 3gp, mp4). Ha a fejléc nem stimmel - akár formai, akár egyéb okok miatt - akkor a szerver nem továbbítja. Egy MMS sztenderd van, tehát nem úgy, mint pl. SSH v1 és v2, szóval csak valamelyik magyar T-s szűrőfeltételen bukhat el a dolog, ha a világ minden más táján működik. -
tamastomi
csendes tag
Nagyban használtam a GoggleMaps-ot ami persze lefagyott...aksi ki aksi be, bekapcsoltam és akkor látszott a beégés. Simán látszott a széleken a térkép ami lefagyott, aztán megint aksi ki vártam pár percet, aksi be és aztán jó volt. Csak egy kicsit rémisztő ez a beégéses dolog.
Az első beégés még pár hete volt, amikor töltés közben filmet néztem rajta (Így jártam anyátokkal-t
), akkor a töltés miatti a felhevülésre gondoltam, hogy az az oka, de most sejtésem sincs....egy fagyás miatt beég....
-
duvi
nagyúr
Sajnos a beégéshez nem tudok érdemben tanácsot adni, mivel nálam nem jelentkezett ez a probléma. Csak itt a fórumon olvasottak alapján javasolnám, hogy néha ki kell kapcsolni a telót és az se árt ha az akksit néha kiveszed. Legyen mindig feltöltve, ne hagy nagyon lemerülni.
Ap3x89:
Az Arena kézikönyve a SanDisc és Kingston memkarikat javasolja a kompatibilitás miatt.
Ettől függetlenül én egy teljes formázást javasolnék első körben.
Telefonba berak memkari, csatlakozás adattár módban és ha látja a PC akkor azzal megformázni. Ezután lecsatlakozás és telefon ki-be kapcs. Ha nem jönne fel adattár módban akkor egy kártyaolvasóval kell megformázni. -
duvi
nagyúr
Szia!
Kipróbáltam néma üzemmódban az sms-t. Minden bejövő üzinél rezeg és persze ettől eltekintve "csendben van".
Néma profil beállítások: Cengés: ki/ Rezgés: be/ Csengőhang: saját zene/ Hangerő: 0/ Videó csengőhang: ua. a saját zene/ Videóhívás hangereje: 0/ Emelkedő csengés: ki/ Üzenet hangja: receive_message.mp3(ez gyári hang)/ Üzenet hangereje: 0/ Üzenet figyelmeztetés: egyszer / Speciális beállítások mind kikapcsolva. Billentyűhang: DTMF
(T-s V10j gyári fw)mothugs:
Ez a hiba néha előfordult másoknál is régebben. Én úgy látom a hozzászólások alapján, hogy az új szoftvereknél már nem jelentkezik ez a probléma.
Milyen fw van most nálad? -
Racecam
nagyúr
A bolti garis készülékeket biztosan. Nem tudom, Neked milyen van. Rosszat, pont a garancia szempontjából jelenthet. Egy megbízhatatlan boltnak, megbízhatatlan lesz a garanciális háttere is.
A memória kártyák formázott formában kaphatóak, de a telefon is képes megformázni őket.
-
Racecam
nagyúr
Ha külföldről behozott készülék és necces, hogy az, akkor fene sem tudja. De ha ráengeded a PC-Suit-ot, és engeded a frissítést, úgy emlékszem, hogy először választhatsz típust és utána lecsekkolja milyen van fent és mintha azt is írná, hogy melyik újat találta, melyiket akarja feltenni.
-
fiktív1
tag
huhúúú! Bárcsak az arenánk is ilyen gyors lenne! Nálunk még a nagy kocka foratása is borzasztó lassú.. Lassú a forgatórutin is. Az appelnél a böngésző taralma csont nélkül mozog.... Sajna a mienk szaggatott megjelenése ezt meg se közelíti.... Játékok?? Azok sztem sose lesznek olyanok, mint az ifonon...:-((
-
Gáborka017
tag
-Köszi a linkeket. Arenaba is olyan akkumulátor kell mint a ku990-be?
-Azt tudom hogy youtube-on vannak vidik, de nem láttam még azonos programmal összehasonlítva a kettő bizgenytűt. A sebesség közti különbség pedig ugy látszódna.
-Nagyon kíváncsi leszek az LG appstore-jára. Hátha nem nagyjázzák el.
-SMS írásnál van kézírás felismerés?Ma megrendeltem én is
-
Mieza
tag
Én átállítottam automatikusra az SMS-eknél a karakterkódolást, és megmaradnak mindenhol az ékezetes betűk. ;)
És hogy legyen egy újabb verziószám: a szervízmenüből az én telefonom verziószáma
KM900AT-00-V10o-EUR-XXX-JUN-29-2009Nálam így minden működik, csak az a fránya playlist nem (amit nem is használok).
-
-
viewdetails
addikt
Giles
Tisztázzuk: az, hogy valaki, aki már látott olyat, aki hallott róla, vagy esetleg valami teljesen mást akar Neked eladni, mert ebből él, az szerintem nem mérvadó. A jelenlegi szoftverrel (V10M_02) véleményem szerint tökéletesen használható a készülék, ami eddig nálam hiba volt, azt leginkább a memóriakártya okozta.
Én többszörös Nokia tulajdonosként váltottam Arena-ra, más a logikája. Ahogy az SE a Moto, vagy a Samsungé is. Egy-két hét volt, mire összeszoktunk, javaslom próbálj meg keresni valakit, akinek van ilyen készüléke, vagy próbáld meg a funkciókat egy bekapcsolt demo telefonon, 100%-ra úgysem tudod letesztelni, ahhoz jó pár nap kell.
Az érintőképernyőtől én is idegenkedtem, de kiderült semmivel sem macerásabb, sőt, jóval kényelmesebb, mint a hagyományos, múltkor reflexből már a TV-re is rátapicskoltam félálomban távirányító helyett.Annak, aki csukott szemmel szokott sms-t írni hagyományos, domború billentyűzeten (én is ilyen voltam) időbe telik, mire megszokja, oda kell nézni.
Úgyis hamar be fog dögleni? Az előző Nokiám 14 hónaposan egyik délután fogta magát, és elkezdett folyamatosan újrabootolni, még a Nokia varázsreset sem segített rajta, addig csinálta, míg az akksi bírta szuflával. Az azt megelőzőnek szimplán eltűnt a fél kijelzője, volt egy Motorola is közben, annak a billentyűzete halt be, stb. stb.... soroljam?
Az, hogy vannak benne olyan funkciók, amik nem úgy működnek, ahogy elképzeli az ember... Igen, előfordul. Majd 2016-ban, mikor Te rakod össze modulokból a szoftverét a telódnak, na akkor majd testreszabott lesz.
Konklúzió: én nem bántam meg, nem hallottam még senkitől, hogy tönkrement volna, nem fagy, és nem kell 38 alkalmazást telepíteni még mellé mint a Symbianos telefonokon, hogy stabilan működjön. -
viewdetails
addikt
Giles
Áttérés E51-ről...
Az Arena nem okostelefon, ebbe én is belefutottam.Van naptár, névjegyzék, de nem Nokiásan. A to-do listet nem tudod kitenni a kijelzőre, csak akkor látod, ha belemész a naptárba. Csoport a telefonban létrehozható, de nem Outlook kompatibilis módon. Alapban Outlookal szinkronizálható, de pl. becenév, és a legtöbb kiegészítő mező nem megy át, és visszaszinkronizálásnál van, hogy ha kitöltesz egy plusz mezőt egy személyhez, az a telefonon "kiesik" a csoportjából. Hívóképet csatolhatsz, (480*480), de ezt az Outlook átméretezi, aztán következő szinkronizálásnál a 72*72-es képet küldi a telefonra.
Szóval macerás roppantul, én nagyon várom a szeptemberi szoftver frissítést, az talán ezt megoldja.
Amúgy jó kis telefon, csak a szoftverfejlesztők némileg lusták voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest