Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giles
tag
válasz
hodovan #10412 üzenetére
Szia! Én délben kaptam meg, feltettem töltőre és kínos másnap reggelig várakozás után kapcsoltam be, és kezdtem meg az ismerkedést.
Mindenképp várd meg a 10 órát, bár van aki ezt nem tartja olyan fontosnak. A Li-Ion akkumulátorok általában 3-4 feltöltés után érik el a legnagyobb kapacitásukat. Állítólag. De nekem is az első feltöltés után viszonylag hamar lemerült. Ne ijedj meg! Ez normális. Majd beáll a két-három napra. Attól függ mire és mennyit használod. -
Giles
tag
Uraim!
Ehhez mit szóltok?:[link] -
-
Giles
tag
Szia!
Valahol sorstársak vagyunk. Igaz, hogy én E51-esről váltottam Arena-ra. Amit Te akarsz azt mind tudja az Arena. Vannak -többek közt én is ebbe a csoportba tartozom- akinek az elején lefagyogatott, de ez megszűnt. Teljesen jól működik. Pedig V10b szoftverem van. Nem a legfrissebb, de nekem még jó. Az Arena nagyon jól van összerakva, hibátlan a Nokiához képest. Nekem az E51 recsegett ropogott, amikor a kijelzőjét törülgettem.
Megtanultam a kezelését, hamar meg lehet szokni. Kicsit idegenkedtem tőle, de már tök jó.
Az Arena-ból igazából az egyszerűen kezelhető kis helyet foglaló online nélküli térképet hiányolom én is. Van hozzá, de csak a Budapest térkép több mint 1G. Van hely rajta, de egy egész Magyarország biztos nagyobb igényű.
A másik hiányom, meg a telefonkönyv nem körbe görgethető kontaktlistája. De ez is megszokható.
Én függetlenül vettem, mert Pannonos vagyok.
Általában az európai szoftverekben van magyar nyelv is a p is ilyen.
Nem tudom ki van még vele így, de nekem az egykezes kezelés nehezebben megy. Ittasan meg még nehezebben
A zenelejátszó nagyon jó. Nekem még a gyári fülessel is tetszik a hangja. Én is sokat hallgatom.
Összességében szerintem jobb telefon, mint az E51-E52. De erre végül is csak a használatkor döbben rá az ember. -
Giles
tag
Elnézést kérek, hogy beleszólok, de aki az elektronikához egy kicsit is konyít az tudja, hogy két töltés van. Pozitív és negatív. Ezért hívják a villamossággal összefüggő berendezéseket és így is tanítják, hogy elektromos áramkör. Ez azt jelenti a telefon esetében, hogy a külső ház és a kijelző közötti elektromos áramkört a kezünk zárja képletes értelemben rövidre. A kapacitív kijelző az ujjunkon megjelenő ellentétes polaritású töltésekre reagál.
Lehet, hogy ez magasröptű volt.Elnézést.
Ezért nehezebb olyankor tapicskolni mikor le van téve, vagy kesztyűben. Olyankor is működik valamelyest. Egyébként ezek a kijelzők nagyon érzékenyek és itt nem voltokról van szó, hanem millivoltokról, vagy mégkisebb.
-
Giles
tag
Nem tudom az Arena impedanciáját a fülhallgató kimenetén, de lehet, hogy a keverőd kicsit leterheli a telefon kimeneti erősítőjét és emiatt lassul. Ez csak gondolat. Lehet, hogy nem ez a gond.
zack:
Nekem nem szól doboz hangom a gyári sem és nem halk. Ekkora különbséget, amit írsz én nem fedeztem fel -
Giles
tag
Szia zack!
Próbálgattam egypár fülest én is, de szerintem nem olyan gáz a sajátja. Próbáltam egy ugyanolyan bedugós Pioneer-t, amit egy mp4 lejátszómhoz vettem. Meg egy AKG régi nagy fejhallgatót, egy SONY bedugós fülest és szintén SONY szivacsos fülest is. Típust azért nem tudok, mert használt volt mindegyik és nem otthonról írok, hogy le tudjam olvasni. Szerintem nem marad el a többi mögött. De a dolby-t kikapcsoltam az AKG-val, mert furcsa hangja lett. Igaz a bedugósban jobban jön a basszus.
Ha valakinek nincs erre külön pénze, nem érdemes gyorsan lecserélni, csak mikor lerongyolódik.
Egyébként meddig bírja az akksija a Jabrának? Mert a munkatársam sima BT headsetje 4 órát megy és már recseg utána.
Egyébként néha a lejátszó nekem is csinál olyat, hogy három négy szám lemegy, aztán csak halk sistergés és áll a következő szám elején. Kétszer már megcsinálta ezt, és nem mixeket hallgatok. -
Giles
tag
Még egy észrevétel: a kollégám E51-esén frissítette a szoftvert, onnantól kezdve meghülyült a telefonja. Most már neki is Arena-ja van.
Tehát a Nokia szoftverfrissítés is rizikós! -
Giles
tag
válasz
mixery01 #8593 üzenetére
Szia!
Hát én csak annyit mondhatok Neked, hogy úgyis Te döntesz.
Az én esetem az, hogy E51-ről váltottam Arena-ra. Az igaz, hogy gyengébb, mint az E52-es. Néztem én is, mielőtt megvettem az Arena-t, de soknak tartottam a 65000-et.
Én azért váltottam, mert kicsik voltak a betűk (lassan szemüveg kell az olvasáshoz), gyenge volt a kamera és érdekelt az érintős képernyő. iPhone árszintje miatt ki volt lőve. A többi ilyen típus ebben az árban, nekem nem tetszett. Maradt az Arena.
Ha jobban bejön a normál billentyű, akkor maradj az E52-nél, de ha boldogulsz az érintőssel (ami részegen kifejezetten hátrányosés józanul is óvatosabban kell nyúlkálni), akkor Arena. Jobb a kamera, jobban lehet nézegetni a felvett dolgokat, a filmeket meg pláne. Van qwerty, akinek kell a szövegbevitelhez.
Telefonkönyv tök jó, egy kis apróság, hogy nem lehet körbegörgetni (mindig A-tól kezd és csak egy irányba, nem ugrik át Z-re.) Kicsit engem zavar, de már megszoktam.
A szoftver itt a fórumban is örök téma, végül is sokfajta van kinek igénye szerint lehet frissíteni.
Az E51 nagyjából ugyanilyen volt, az üzleti dolgait nem is igazán tudtam kihasználni, ezért nem is hiányolom annyira. Ezen is van wifi. A pannon-nál vagyok céges flottás előfizetéssel és sajnos nem tudok wap és mobil internet előfizetést hozzárakni, így sok dologról lecsúszok alkalmazás szinten az Arena-ról. Ezen sincs teljes értékű GPS. Az már magasabb árkategória(pl.:Samsung i8910 Omnia HD).De így nekem jobban megéri a céges előfizetés.
wifin szoktam néha a leveleimet megnézni és néhány lapot, de engem nem zavart, hogy egy kicsit kellett várni rá (kb. 5 mp). Van akit ez kifejezetten zavar, de az mindenkinek magánögye. Amire nekem kell, azt tudja a neten is.
Jó anyagból van, de szerintem az E52 is. Nagyon masszív kidolgozás. De lehet feketében is kapni, ha bejön. Nekem az 51 előlapja recsegett, mikor törölgettem a kijelzőt néha.
Szóval nem bántam meg a cserét. -
Giles
tag
válasz
pucmanka #8250 üzenetére
Szia! A wifi nem kerül pénzbe, mert azt az internetes hálózatot használod, amire a wifi router van rádugva. De itt a fórumon már volt szó olyanról, hogy valaki wifi-zett és mégis wap-ra csatlakozott a telefonja. Keress vissza légy szíves és megtalálod az esetet.
Egyébként örülj, hogy találtál egyből szabad port-ot. Sajnos az én lakóhelyem körül egy sincs.
-
Giles
tag
válasz
fiktív1 #7417 üzenetére
Köszi!
Hát olyan sokáig nem kell, remélem, csak ha hirtelen szükség van rá, jól jön. Néha a régi telefonom kihúzott a sz@rból. A kijelzővel világítottam. Hirtelen nem volt más kéznél.
Tudom, van olyan telefon, aminek van direkt lámpája. A Samsungé olyan erősen világít, mint egy zseblámpa. De az nem ilyen jó mint az ARENA. -
Giles
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan Java-s szoftvert, ami bekapcsolná a vakut zseblámpaként?
Próbáltam egyet, de az nem a vakut kapcsolta, hanem a képernyő lett fehér. De nem volt olyan fehér, mint ha a jegyzetet indítottam volna el. Az is jó. ha a képernyő világít mint az állat.
Az iPhone-hoz láttam ilyen alkalmazást.
Van az ARENA-hoz is? -
Giles
tag
Szia!
Hát konkrétan az Arena-val nem volt ilyen esetem, de volt egyszer egy olyan MP3 számom, amit felraktam cd-re és a kocsimban nem lehetett lejátszani. Egyszerűen csendben maradt, majd átugrotta a track-et. Ugyanazt a számot felraktam az MP3 lejátszómra és az sem játszotta le. Szerintem a codec-el van valami. A PC-n milyen lejátszód van? Lehet, hogy olyan formátum, amit mondjuk a WINAMP lejátszik, ez meg nem.A másik gondodra nem is tudok egyáltalán válaszolni, mert ilyen bajom még nem volt.
-
Giles
tag
Nekem v10b van rajta. Múltkor kipróbáltam a wifi-n a youtube-ot, mert olyan sokan írták, hogy nem megy. Hát nekem sem ment. Azt írta ki, hogy nincs támogatva. Ezért nem fogok a falnak menni. Van PC-m, onnan tudok youtube-ozni, mikor kell.
Ezért én nem cserélek szoftvert. Eddig minden megy rajta, csak kicsit lassabban tapasztaltam ki a dolgokat.
Én csak azért, mert, nem cserélem le. Majd ha kell, vagy jön egy észvesztő javított kiadás. -
Giles
tag
válasz
Norbi21 #6812 üzenetére
Szia!
Nekem egy hónapja van meg. Sokat beszélek vele, de naponta töltöm, mert estére lemegy egy egységet és még nem mertem megkockáztatni, hogy kibír-e még egy napot.
Nem használom filmnézegetésre, zenehallgatásra, sem wap-ozásra. Csak a fényképezőt, meg a videokamerát szoktam, de ezek eszik az akksit.
Majd valamikor lemerítem, mert az sem árt néha.
Ha hosszú útra mész vigyél autós töltőt, vagy a töltőt, javaslom. -
Giles
tag
Rosszul írtam. lassabban merül le az akksi.
A félreértések elkerülése végett.
-
Giles
tag
válasz
viewdetails #6673 üzenetére
Hogyan vált át? Ha jön egy mms és 2G-re van állítva átvált 3G-re?
Mert ha automatikus-ra van állítva, akkor is átvált, ha talál 3G-t. -
Giles
tag
Igen, sajnos. De azért sokat kihoztak az Arena-ból. Jól sikerült.
Láttam Win alapú LG-t a youtube-on és ott is arról beszéltek, hogy még nem tökéletes.
Hát mindegy. Ha majd egyszer sok pénzem lesz én is veszek egy iPhone-t. De annyira nem nyerte meg a tetszésemet, hogy gyűjtsek rá külön. -
Giles
tag
Tegnap láttam iPhone-t működni egy haveromnál. Egy dologban tényleg jobb: tök sok nagyon jól használható program van hozzá. A többiben nem láttam annyival több extrát, amennyivel többe kerül.
Azt most vettem észre, hogy sms írás közben, ha a kurzort át akarom rakni máshova, akkor ha rajta hagyom az ujjamat kinagyítja a szöveget és sokkal egyszerűbb megtalálni a helyét.
-
Giles
tag
A görgetés ugyanilyen, a csúszka mérete is ugyanaz, de ha meg akarom mozdítani, akkor vagy a keresés jön be, vagy eltűnik a csúszka és nem csinál semmit, vagy elkezdi felhívni a legelső nevet. Nagyon nehezen, de egy párszor elindult.
De én azt mondtam még talán zack-nak is, hogy ha gyorsan kell keresni nem tudom a csúszkát használni. Inkább csoportosítva vannak a nevek és a csoportokat szoktam behívni. A munkám olyan, hogy gyakran kell sokféle emberrel beszélnem és nem érek rá nyomkodni és babrálni. Ezért írtam, hogy macerás. Amúgy a telefon nagyon tetszik, de ezt is leírtam már sokszor. A számomra gyenge láncszem a telefonkönyv.
Köszi a videót! -
Giles
tag
Ez a csúszka nekem olyan 3x4mm-es méretű. Másik szoftvernél is ekkora? Ha hozzányúlok, vagy eltűnik, vagy a kereső nagyító indul el.
Pedig nem vagyok egy antitest, műszaki ember vagyok, de ez felülmúlja a türelmemet. -
Giles
tag
Már gondoltam rá. A PC Suit felajánlott frissítést. De nem indítottam el.
Nekem megy minden rajta. A zenelejátszóban van lista. Jól szól. Az RF transzmitter mondjuk basszus nélkül. Jó a wifi is. Youtube-ozni nem szoktam, mert arra itt a PC.
Ami zavar az a néhánnyal előbb leírt sms és nem fogadott hívások képernyőzár feloldás utáni ablakmegnyitási probléma és a telefonkönyv nehézségei.
Az újabb szoftverekben másként néz ki a telefonkönyv? És lehet a listán A betű után felfelé menni Z felé? -
Giles
tag
Ráadásul nem forog körbe a telefonkönyv.
-
Giles
tag
válasz
woodoomasta #6468 üzenetére
Ezzel egyetértek. Mikor vettem a telefont pont ez volt a vesszőparipám. Nem tehetek róla, de engem is zavar, hogy nem egyszerűbb a telefonkönyv. A keresés is macerás, mert az új névjegy nagy ikon, a kereő nagyítós ikon meg pici. Többször keresek, mint új nevet írok be. Miért mégis az a kisebb és nehezebben érinthető?
Ha már lehetne ajánlani a tervezőknek én a nokia telefonkönyv rendszerét tenném be, vagy másolnám le, ha úgy jobban tetszik. -
Giles
tag
Üdv!
Mostanában megint előjött egy olyan régebbi probléma, ami már volt, de egy ideje nem jelentkezett.
Ha sms jön a képernyő védő kioldása után előugrik egy ablak, hogy sms megnyitás meg még valami, nem emlékszem. Ez az ablak teljesen üzemképtelen. Nem lehet megnyitni. Ezután újra megnyomom a bekapcsoló gombot, majd kioldás. Csak az üzenet menü megnyitása után tudom elolvasni.
Volt már valakinek ilyen problémája? Hogy lehet megoldani? -
Giles
tag
Vannak olyan játékok is amik nem mozgásérzékelősek. Azokat a képernyő alján lévő "navi" felületekkel lehet vezérelni.
A mozgásérzékelősek nekem nem jönnek be. Van három gyári a telefonon. -
Giles
tag
válasz
Lopottmotor #6283 üzenetére
Ilyen alkalmazás biztos nincs arénára, hacsak valódi cuccal nem alkalmazza valaki
-
Giles
tag
A sokkal nagyobb képernyőt az E51-es viszonylatban értettem.
-
Giles
tag
Szia!
Nekem E51-esem volt. Nem bántam meg a cserét.
Pozitívum?
Sokkal nagyobb a képernyő, jók a menük, jól látható. hamar megtanulható a kezelése, nem bonyolult a menü. Jók a fényképek nappal, a videó meg szerintem még jobb. Lehet fényképeket nézni rajta, nagyítani meg sok mindent. Jó a lejátszója, a füles is jól szól. Annak ellenére, hogy nem okostelefon, elég sokat tud.
Negatívum?
Nekem néha lefagy. Beég a képernyőbe az óra és az ikonok. RF transmitter basszus nélkül szól. WIFI nehezen kapcsolódik, ha kicsi a jel. Néha még ma is melléütök a billentyűknek. Részegen meg nem ajánlom a telefonálást, mert úgyis mást hívsz fel.Fateromnak SAMSUNG i8910 OMNIA HD van. Teljesen más készülék. Sokkal drágább, ezért többet is tud. Ha van pénzed és a rendes GPS is kell, akkor válaszd azt.
Én nem bántam meg az ARENA-t!
-
Giles
tag
válasz
viewdetails #6191 üzenetére
Jó kilátások kártyailag.
-
Giles
tag
válasz
viewdetails #6186 üzenetére
Nekem zsír új Kingston van, arra fényképezek. Nem szeretnék kártyát cserélni.
A szoftvercserét, meg megvárom míg a PC Suite frissíti az újabb verzióra. -
Giles
tag
válasz
tamastomi #6175 üzenetére
Én a GALÉRIAt nézegettem és nekem is lefagyott. Kb 10mp után elindult, de ki is lépett és a nyitóképernyő jött be és látszott az óra a háttérben. Utána elindítottam ismét a galériát és ott majdnem teljesen látszottak a felső ikonok elfektetett helyzetben.
Kikapcsoltam és akksi ki. Utána eltűnt.
Tegnap meg fényképeztem és mikor elkészült a kép a mentéskor lefagyott, de úgy, hogy csak az akksikivétel segített.
Utána ment minden frankón. -
Giles
tag
válasz
viewdetails #6177 üzenetére
Van valami infód, hogy mikor jelenik meg a magyar/EU?
-
Giles
tag
Szia duvi!
Nekem annyival volt más a beállítás, hogy az emelkedő hangerő be volt kapcsolva. Nem egyszer fordult ez elő, ezért volt furcsa nekem. Holnap kipróbálom majd.
Erről a beégés dologról mi a véleményed? Van mikor előjön, van mikor eltűnik. Nem tetszik a dolog. Na mindegy!
Köszi a "némát"! -
Giles
tag
válasz
viewdetails #6148 üzenetére
Hát ez érdekes, mert használom a "néma"-t. Az asztalon volt a telefon, hívtak és rezgett. Ezután pár perccel mikor a telefon ismét az asztalon, jött egy sms. Nem rezgett, csak a képernyő el kezdett világítani, és kiírta az ilyenkor szokásosat. Nem rezgett, mert azt meghallottam volna és éreztem ís volna, mert húsz centire volt tőlem, csak véletlenül ránéztem és világított a kijelző. Ezért kérdeztem, mert már a zsebemben is volt mikor jött sms, de nem rezgett.
-
Giles
tag
Ja és a beégés most estére megszűnt. Ez afféle szezonális dolog?
-
Giles
tag
Egy hónap után elkezdett nekem is beégni a kijelzőn az óra és az ikonok. Érdekes, hogy miért csak bizonyos idő után. Egyébként tegnap raktam bele memóriakártyát és ma kezdtem el rá fotózni. Nem tudom, hogy van-e összefüggés?
Megnéztem a frissítést a PC Suit-al. Nem írt ki semmit, csak elkezdte vizsgálni a telefont, aztán automatikusan elkezdte letölteni a szoftvert, ami 218,6 Mb. Nem mertem folytatni, mert nem mentettem le semmit a telefonról, csak próba volt és nem mertem megkockáztatni, hogy megkérdezi, hogy akarom-e frissíteni.
De ahogy írtátok a p verzió nagyobb, mint 218,6 Mb. Biztos nem azt frissíti -
Giles
tag
válasz
viewdetails #6052 üzenetére
Nekem is ez a szoft van fenn. A wifi velem is rakoncátlankodik, pdf-et nem próbáltam. Majd jövő héten megpróbálom én is mit ajánl a PC Suite. Én függetlenül vettem az újmobilok.hu-nál. Majd kiderül honnan hozták a telót.
Megpróbálom úgy, ahogy leírtad. Elképzelhető, hogy a p-s szoftvert ajánlja fel szerinted? -
Giles
tag
válasz
viewdetails #5923 üzenetére
Ezt csak összehasonlítva lehetne látni. Van egy pesti haverom, akinek T-Mobilos van. Majd tartunk egy "összehasonlító szeánszt" némi szesz mellett
.
-
Giles
tag
válasz
viewdetails #5921 üzenetére
Aha! Hát nem tudom Nekem egy hónapos és V10b van rajta. Működik minden. Azért, hogy kicsivel gyorsabb legyen azért meggondolom.
-
Giles
tag
Azt meg lehet kérdezni, hogy ha a PC Suite-al akrnám frissíteni, akkor is le kell róla előtte mindent menteni?
-
Giles
tag
válasz
Racecam #5749 üzenetére
Szerintem nehéz lesz összeszednie a dolgokat.
A kiforratlanság szerintem erős fogalmazás. Nekem minden működik rajta, pedig nem a legújabb fw van telepítve (V10b). Az meg, hogy a számok a zenelejátszóban lassabban görgethetőek, engem nem zavar (van lejátszási listám is). Meg a youtube a wifi-vel sem zavar, mert nem nézem. Arra ott a pc, vagy a netbook.
A korlátokkal mindig tisztában kell lenni és akkor nem leszünk elégedetlenek! -
Giles
tag
Azt nem tudom, hogy üveg vagy műanyag volt-e a Nokiád, de a műanyag jobban karcolódik, vagy mattul, vagy hogy mondjam.
Az ARENA-n üveg van. Vigyázni kell rá, de előbb utóbb vigyázva is előfordul a karcolás.Különben nagyon jó kis telefon. Nem bántam meg, hogy ilyet vettem. Vannak nála jobbak is, de ennyi pénzért megérte.
-
Giles
tag
válasz
Gáborka017 #5705 üzenetére
Sajnos a tiedet kibontották. Fóliában van a töltő, az akksi, a fülhallgató, usb kábel is. cd is. Átbaszott a köcsög!
-
Giles
tag
válasz
Gáborka017 #5700 üzenetére
Helló!
Hát ahogy írod ez valóban nem új. Szerintem kérd vissza a pénzt!
Hol vetted? -
Giles
tag
Hát most utánaolvastam pár helyen. Magyarországon a Pannon használja. Az aktuális helyiséget írja ki, ahol éppen vagyunk. De van olyan szolgáltató, ahol reklámozásra is használják.
Nekem az előző telefonjaim kiírták a várost, vagy Pesten ahol vagyok, de a 3G nem írja ki. Na mindegy, beállítottam. Kíváncsi vagyok mit csinál -
Giles
tag
válasz
viewdetails #5499 üzenetére
Egy másik dolgot szeretnék kérdezni, hátha tudod:
Van ezen a telefonon olyan, hogy adókörzet információ? -
Giles
tag
válasz
viewdetails #5450 üzenetére
Kettővel utána már beláttam csekély tudásomat Nokia sms ügyében.
-
Giles
tag
válasz
Gáborka017 #5442 üzenetére
-
Giles
tag
válasz
viewdetails #5433 üzenetére
Igen?
Nokia E51-nél nem volt ez az ékezet hiány az elküldötteknél. Rendesen magyar betűk (áéíóúűő) 160 karakter/sms.
Az első LG-m is különleges volt[link]
De még mindig működik, ha a kislányom játszik vele. -
Giles
tag
válasz
Gáborka017 #5425 üzenetére
Szia!
A türelmetlenség felesleges, mert előbb utóbb válaszol valaki.
A saját tapasztalatom a következő:
1. A telefont itt:[link] vettem. 1 év HU garanciával. Részletek az oldalukon! Ha van rá ennyi többletpénz, szerintem megéri, mert ha valami baja lesz, ez azért megnyugtatóbb. Nem a boltban mókolnak rajta. (Legalábbis remélem.) A három napos cseregarancia mindkettő esetben jár. Ezért az első három napban nyúzni kell ahogy bírod! De nagyon balszerencse kell, hogy bedögöljön, szerintem.
2. A 0 perces ennél a boltnál vadonat újat jelentett, gyári fóliákkal a hangerő billentyűkön a fényképező elsütőjén, még a króm kereten is, hátul és az üvegen is. De máshol lehetnek kivételek.
Ezt nem tudom, csodák vannak! -
Giles
tag
válasz
Dreadloord #5417 üzenetére
Azt viszont nem tudom, ha átállítom az sms beállításoknál a karakterkódolást, akkor mi lesz. Egy biztos, hogy kevesebb betű fér be egy sms-be, de, hogy az ékezetes betúkkel mi lesz azt még nem próbáltam.
A Nokiánál ékezettel mentek el az sms-ek, az biztos. -
Giles
tag
Egyébként nekem Nokia E51 volt. Egész könnyen átálltam erre a telefonra. Jó a menü és ha belejön az ember, egész könnyen kezelhető.
sms írásnál az ékezetes betűk máshol vannak mint a Nokiánál. De amikor visszaolvasom azt úgysem rakja bele az elküldött szövegbe.
Szóval jó kis telefon! -
Giles
tag
válasz
d3tox1c #5403 üzenetére
Nekem is ez van, de nem akarom lecserélni, mert amit itt olvasok az elrettent tőle. Három hetes a gép, minden működik. Párszor volt lefagyás, de lassan megtanulom kezelni is
.
A kamera is jó és a lejátszó lista is működik. A wifi néha érdekes, de engem a youtube sem izgat. Nem létkérdés. Ezért nem érdemes cserélni, szerintem.
De hátha a tapasztaltabbak is válaszolnak. -
Giles
tag
válasz
viewdetails #4964 üzenetére
Ez olyan hely, ahol a másik telefon nem kért jelszót. Free public a hely. A szervíz menüben nem nyomkodtam el semmit. Legalább is nem tudok róla. Hol a szerviz menü?
-
Giles
tag
válasz
viewdetails #4961 üzenetére
Egyszerűen azt írja, hogy "sikertelen kapcsolódás". Kell valami speciális beállítás?
-
Giles
tag
válasz
viewdetails #4961 üzenetére
V10b
-
Giles
tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy a böngészőhöz kell vmi extra beállítás? Mert nekem wifi-vel nem akar felmenni a netre. De a wifi sem akar kapcsolódni olyan helyen, ahol biztos, hogy jó a wifi. Sőt, másik telefonnal működik a dolog, csak az ARENA-m rakoncátlankodik valamiért. Tud valaki egy részletes beállítást leírni nekem?
Amit szerintem nekem kellett, azt beállítottam, de ki tudja?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest