Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Pici telefon, óriás akksival?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
strife
tag
Sziasztok, csak annyit kérdeznék hogy:
A PC suite felajánlja, hogy frissítené a telefont. Nem tudjátok véletlenül melyik FW-t akarja rárakni ? S hogy ha megcsinálja utána esetleg én frissíthetem még a telót ?
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #7382 üzenetére
Ha arról beszélsz amiről mi is beszéltünk, azért az meleg lesz. Azzal a progival fullra el lehet qúrni a telót. Tudom hogy egy telcsi flash progi, amit manuálisan indítasz, nagy veszélyeket hordoz magában. Jóval rizikósabb mint a mostani "update-megkerüléses" megoldás. Persze ettől még lehet egyszerűbb.
Csak belegondoltam abba, hogy ez a kevésbé veszélyes frissítés is sokaknak nem megy, akkor mi lenne egy olyan frissítéssel, amit ha feltesz, bukja a garit, ráadásul ha a megszokott módon flash közbe csinál egy "aksi le aksi fel"-t vagy, elszáll valami egy hibaüzenettel, akkor nagy valószínűséggel bukta a telcsijét.
Azért írom ezeket le, mert volt olyan szakasza az életemnek amikor a telcsik adás-vételéből és szoftverezéséből éltem. Akkor még ennyire bonyolult telefonok mint most nem voltak, de ott is volt bukó jópárszor...pl. Siemens SL45 flash. Flash alatt elszállt, és még a jó kapcsolataimat igénybe véve a Siemens szervízbe se tudtam megcsináltatni az akkoriban 80k telefont. Ezt csak úgy kiemeltem, de volt sok ilyen. Volt olyan hogy 6210 flash alatt elhalálozott, úgy hogy előtte levő 20db minden gond nélkül ment. Persze azért volt sok olyan, amit vissza lehetett hozni a halálból, mert akkoriban még volt Westel (most ugye ez a T-Mobile) szervízes ismeretségem is. -
animoo
senior tag
Lehet, hogy hülyeség de sztem rájöttem, miért sír ilyenkor. Ha különböző betűkkel írod be az útvonalat meg utána a verziót, akkor dob ki. (kisbetű/nagybetű), Ha csupa nagybetűvel írod az egyik helyen, akkor a másikon is úgy kell. Persze lehet baromság, de más összefüggést nem véltem felfedezni
A nyílt oprendszeres telefonokra (ilyen pl. a Windows Mobile, Android, Symbian stb.) lehet külön programokat telepíteni, jobban testreszabhatók, míg a zárt oprendszeres telefonokra (így az Arenára is) csak JAVÁs progikat lehet tenni. Nagyon leegyszerűsítve. -
Sugi89
csendes tag
Bocsika,kicsit béna vagyok,de a zárt és nyilt op.rendszer között mi a különbség???
-
Sugi89
csendes tag
Halihó!!!
én most készülök telefont venni és az lg aréna is számításba jöhet. szeretném megkérdezni olyantól,akinek van már egy ideje,hogy mi a véleménye??? pozitívumok,negatívumok??? fontos lenne!
Egyébként nagy darab,vagy könnyen megszokható? a wifi-je milyen? a érintőképernyővel vannak problémák,vagy jó? Fagyás? Esetleg van olyan aki megbánta,hogy ilyet vett?? mivel sok telóval befürödtem,ezért kérdem!
köszi előre is,nagyon rendik vagytok, bárki is válaszol!
-
Ap3x89
aktív tag
beraktam a képet a névhez és a kép aljára írja ki a hívószámot meg a nevet ezt nem lehet kikapcsolni hogy ne írja ki?
és a képeknek csináltam egy új mappát de ha berakom a névhez automatikusan csinál egyet a képek mappába olyan beállítás nincs hogy egy helyre rakja őket? mert ha elrakom onnan akkor ugyanúgy nem lesz hozzá kép
-
animoo
senior tag
válasz
viewdetails #7385 üzenetére
Na ennek holnap nekiülök, hátha... Köszi!
A képeket meg szerintem célszerűbb telón megcsinálni, mert ott klasszul rá tudsz zoomolni a nagyban látni kívánt részre a képből.
Mod.: csak megcsinálom most, nem olyan sok idő -
Ap3x89
aktív tag
képeket akarok társítani a nevekhez szerintetek hogy érdemes gépen megcsinálni és utána szinkronizálni vagy felmásolni az összes képet telora és utána telon társítgatni?
-
viewdetails
addikt
válasz
flushman #7372 üzenetére
Célszerű minden frissítés után FR-t nyomni, technikai okai vannak, de nem kötelező.
Figyelem, FR általában minden személyes dolgot töröl a telefonról, nevek, sms-ek, képek, hangok, így érdemes előtte menteni.I repeat, wifinek nincs köze a netes beállításokhoz, ha tudsz kapcsolódni rá, felajánlja a böngésző, hogy azon folytasd az adatforgalmazást.
-
animoo
senior tag
válasz
viewdetails #7383 üzenetére
Tényleg visszarakja amúgy őket. De még azzal sincs kedvem p.csölni egyelőre
Namajd holnap. Tényleg 1-2 dolog idegesít ebben, és a Java se sokkal gyorsabb, Opera néha itt is szaggat.
-
viewdetails
addikt
válasz
Murderer69 #7377 üzenetére
Murderer (és a többi sikertelenül frissítő)
A napokban ki fogok próbálni egy másik frissítési módszert, kevésbé bonyolultnak tűnő, és talán (?) hatásosabb is.
Ha sikerül, részletesen le fogom ide írni magyarul az eljárás menetét. -
animoo
senior tag
Nekem is azt írja ki, ezért is kételkedtem, hogy frissítette -e. De már azóta kiderült 1-2 (nem feltétlen pozitív) változásból, hogy igen.
Csak nincs kedvem a factory resethez megint, olyan jól megcsináltam a zöld képernyőn a contactokat képekkel, megint kezdhetném újra... -
olbaidhun
őstag
-
Dusee
őstag
nekem is szokott b@szakodni a képernyő ha bekapcsoloval oldom fel!
más: meg ez a képernyő "beégés" is elég érdekes...egy darabig ottmarad, utána eltünik...nemértem
akiknek a UK-s P van fent: nektek mit ir a service menube main sw-hez? mert nekem sep 21-et ir, pedig V10O-ra tettem rá, és tuti h a UK-sat
-
animoo
senior tag
Sziasztok!
@tco@: A kamera gombja azért "lötyög", mert két nyomáspontja van, ha csak félig nyomod le, akkor fókuszál, ha teljesen, akkor exponál. Szerintem teljesen használható, mióta olvastam, hogy ez van, azóta csak így használom.
Más: Ez már kabaréba illő, de nekem az UK-s V10P-vel nem működik a youtube wifin, pedig a némettel ment, itt csak tölt világba, aztán kiírja, hogy nem sikerült.
Meg ma post írás közben kifagyott, újraindult, pedig a másik P-vel egy hónapig nem is volt semmi ilyen. Nem tudom, mit mahinálhattak rajtaVIszont azt nem tapasztalta még senki, hogy néha, ha a bekapcsoló gombbal oldjátok ki a billentyűzárat, akkor utána nem reagál az érintőképernyő semmire? Aztán nyomkodni kell párszor, és feléled. Ezt mindhárom fw-nél tapasztaltam. Ritkán jön elő, de azért megesik.
Nekem az időjárás-widgettel annyi volt UK-s P-ben, hogy emlékezett a városomra, pedig volt factory reset. -
-atesz-
aktív tag
válasz
Murderer69 #7371 üzenetére
Csak mikor már az aksit betettem ,és a kábelt bedugtam. Akkor nyomtam az újra gombra.
-
flushman
csendes tag
a hibaüzinél csak kihúztam a a kábelt kivettem az akksit aztán visszaminden és sépen folytatta de nem csináltam factory resetet az baj????
-
flushman
csendes tag
Sikerült a Frissítés V10v_00--- V10P_00-re Vodafone Live net helyett van egy szép kis kék ikon (böngésző) névvel de sajnos a Wifi így sem tud csatlakozni sem a ruteres netemhez pedig beírtam a kódot sem a szomszéd kódolatlan netéhez...
Sokat hittük hogy fw probléma lesz de nem az ráadásul a wap sem megy dettó ahogy eddig.
Nem tudom mit kellene csinálnom... -
-atesz-
aktív tag
A V10P_00-nál nekem van időjárás elörejelzöm ,a youtube is megy ,és a wifi is elmegy több mint 10percet.
-
-atesz-
aktív tag
Csak egy mondat a frissítésröl. Ha kommunikációs problémával leállt a frissítés ,én azt csináltam ,hogy lehúztam a kábelt ,kivettem az aksit ,aztán aksi vissza ,kábel vissza ,és a telót nem kapcsoltam be. Így végig ment a frissítés. Persze a gépen minden nyitva maradt. Nekem így sikerült.
-
fiktív1
tag
Klios!
Többen is küzdünk a problémával. Nálam ez nem FW függő, többön is kipróbáltam. A mostani példányomnak 2-3 x sikerült már túlfutni a 10 percen, de sajna nem jellemző. Bizonyos routereken megy, a többségén nekem nem.
Ha sikerül valamit kitalálni, majd írd meg ide lécci! -
@tco@
aktív tag
MgMaps most belépésnél 100szor megkérdez, hogy hozzáférhet-e a telefon fájljaihoz...így kvázi nem tudom használni, másrészt pedig leizélt, hogy nincs is beépített gps-em..hát, nem győzött meg.
-
@tco@
aktív tag
Igen, ezt már én is próbáltam, de túl nagyok a térképek is, és jelenleg nem igen működik a gps sem...standalone módban 1-2 műholdat talál, 1szer lockolt kb 10 hosszabb próbálkozásból.
Utána A-GPS módban (T-Mobile NET), felvillant a gprs jel, majd hibaüzenettel leállt a service menus tesztelés, és semmit nem csinált.
Most próbálom a géphez csatlakoztatni, adattároló módban még nem jött össze, talán majd most. Bár egyelőre nem úgy néz ki.Igggeeeennnn, vúú, megy az adattároló mód
-
flushman
csendes tag
Sziasztok Full Hülye vagyok a frissítéses dolgokhoz visszaolvastam vagy 1000hsz-t és elkezdtem a frissítést de hibával találkoztam:
18:36:04 : ModelDLLPath : C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\Inf_WebDnld.dll
18:36:04 : VersionForDecrypt: V10P_00
18:36:04 : ModelName : KM900
18:36:04 : MODEL_EVENT : 32769
18:36:04 : USB_CON : 0
18:36:04 : PortNum : 1
18:36:04 : Baudrate : 921600
18:36:04 : ChannelNum : 1
18:36:04 : Wnd : Wnd Address
18:36:04 : ********* INF Model.dll input Parameter End *********
18:36:04 : LGMobileDL Load.
18:36:04 : _DetachDLL Call
18:36:04 : Call fn_DetachDll
18:36:05 : _DetachDLL Call End
18:36:06 : return fn_StartUpgrade
18:36:06 : wParam : 1039, lParam = 0
18:36:08 : Model Dll Msg (1039, 0)
18:36:08 : wParam : 1002, lParam = 1
18:36:09 : Step : TYPE_WPARAM_INF_FILE_SAVE_RES
18:39:55 : wParam : 1003, lParam = 10
18:39:59 : Step : TYPE_WPARAM_INF_DECODING_RES
18:39:59 : wParam : 1004, lParam = 0
18:40:01 : ResetPhone...
18:41:27 : wParam : 100, lParam = 2
18:41:27 : Step : Upgrade Error - Error Code : 2
18:41:27 : Error : TYPE_LPARAM_INF_CONN_TIMEOUT
18:41:29 : wParam : 1038, lParam = 1
18:41:29 : Model Dll Msg (1038, 1)
18:41:29 : Page_Error şÎşĐŔÔ´Ď´Ů
18:41:29 : ż©±â´Â Retry şÎşĐŔÔ´Ď´ŮKommunikációs hiba!!!
1. Csatlakoztassa le a készüléket
2. Távolítsa el az akkumlátort
3. Kattincson az újra Gombra
4. Csatlakoztassa a Kábel újraSzoftver Frissítés
1.Csatlakoztassa le a készüléket
2.Helyezze Vissza az akkumlátort
3.Kapcsolja be a KészüléketEZT Írja ki Segítsetek!!
thx
-
Mieza
tag
válasz
hattila07 #7354 üzenetére
Ez a megoldás az adattár/USB kapcsolódási problémára az 1.!!! hozzászólásban benne van...
És csodálkoznak egyesek, hogy van aki néha már felkapja a vizet?A streaming beállításnál mire van állítva az Internet profil?
@tco@: beírtam a bal felső keresőbe "offline gps", és kidobta a megoldást. Remélem Te is meg tudod csinálni.
-
@tco@
aktív tag
Üdv!
Mindössze arra a kérdésre szeretnék választ kapni, hogy arenara BÁRMILYEN gps-t használó offline progi akad? Olvastam, kérdeztem, igen, nem, ,semmi. Akár geocaching, akr térkép. Normális az, hogy legalább 10 perc service menuben meghatározni hol vagyok? Az is csak kb 10-ből 1szer sikerül...
-
hattila07
csendes tag
Zack sorry, hogy nem olvastam amit írtál, de nem frissítettem az oldalt, mert nem voltam a gépnél és nem láttam :S Mégegyszer elnézést.
Azóta az adattár problémára talán mégegy megoldás (nekem sikerült) : élőször elöl dugtam be a gépen az kábelt és ott nem volt jó az adattár funkció, aztán úgyhagytam mert mentem el.
Most kb. 10 perce hátulra dugtam be és egyből felismerte háttértárként, feltette az illesztő-programot, gép restart, és már működik isA youtube-on még mindig megáll a pufferelés 0-nál, ha vki tud segíteni pls írjon
-
Bavid
senior tag
5 napnál tartok arénával és egy érdekes dolog tűnt fel, úgysmint, az oldalán a 3. gomb jó vm-re? mármint a menükben vagy valahol? mer én eddig semire nem használtam és megnyomom menükben semmi nem történik..fényképet se lehet vele készíteni szóvsl nem értem mire való
-
KLIOS
aktív tag
Felraktam újra a V10P_00 UK sw-t de még mindig nincs időjárás progim. Lehet a T kiírtotta belőle teljesen hiába új az sw.
-
ThingAmy
csendes tag
mlg mindig nem jó....
-
Schrift
tag
válasz
Murderer69 #7346 üzenetére
Hát akkor nem tudom mi lehet..én is kezdő vagyok ebben
Majd hátha kitalálnak valamit a tapasztaltabb kollégák...
-
Schrift
tag
válasz
Murderer69 #7344 üzenetére
Értem...
Deh nekem eljutott a frissítés menüpontig és nem idúlt el csak várt...azután a telo újra indult, csatlakoztattam pc suit bah, és azt írta ki a frissítö h csatlakoztasam szét stb. Megcsináltam és elindúlt a frissítés...Neked kiirta h csatold szét?
-
mothugs
tag
sikerült a frissítés az új V10P-re hurráááá
-
zack
nagyúr
Main SW: KM900AT-01-V10P-216-30-SEP-21-2009
Időjárás jelző widget nálam van, bár valamiért sikertelen frissítést ír, és csütörtöki időjárást mutat, pedig működni szokott, de én nem használom.
Amit értelmes dolognak tartok a widget oldalon, az az óra, naptár, számológép, esetleg még a jegyzet funkció. Hiszen az a lényege ennek az oldalnak hogy minnél gyorsabban elérd 1 gombnyomással a sűrűn használt progikat. Nekem kezdőoldalnak a parancsikonok vannak beállítva, mert jóval használhatóbb, és személyre szabhatóbb, mint a widget lap... -
Schrift
tag
-
zack
nagyúr
válasz
hattila07 #7327 üzenetére
Először is! Gratulálok az új telódhoz, jól választottál!
A többire csak az elmúlt napban kialakult vita miatt reagálnék.
Aki kinyitotta a száját eddig, és kritizálta a türelmemet, annak itt az élő példa arra, miért is fogy el néha-néha...
3 hsz-el ezelőtt írtam le az adattár problémát. Nem tegnap, nem múlt héten, még csak a keresőt se kell használni, csak lejjebb pillantani.
De ha beírjuk a keresőbe hogy "adattár" az is megoldás lehet a problémára.
Most írjam le még1x amit 20p ezelőtt már leírtam?
Tök egyszerű lesz, ezek után aki 4hsz-t se képes visszaolvasni, és 88x megválaszolt kérdésekre keresi a választ nem fogom még csak válaszra sem méltatni, és akkor nem lesz mivel felidegesíteni magam, így arra, és annak fogok válaszolni akinek értelmesnek, és aktuálisnak tartom a problémáját. Ezzel pontot teszek a vita végére. Így nem lesz probléma a stílusom. Igaz megoldás se lesz sok mindenre, akinek a stílus ellenére esetleg jól jönne. -
risnos
tag
Sajna nekem is hasonló tapasztalataim vannak a City Cruiser navi progival. Próbáltam a WisePilot tiral változatát, ám hiába tetszene, nagyon drága lenne használni. A hangos navik közül az Amaze v4.5 tetszik , de az meg mindent a netről töltöget. Tavasszal állítólag jön ki egy offline verziója is. Addig offline naviként MGMaps, vagy a WeTravel marad- bár ez utóbbit még csak kóstolgatom. Szóval az LG lehetett volna nagyvonalúbb a navis szoftverrel.
-
KLIOS
aktív tag
Zack!
Téged kérdezlek mert elvileg ugyanaz az fw van a telónkon. Neked van időjárás jelző progid illetve mit ír ki a telód main sw-nél?
Előre is köszi
-
mothugs
tag
válasz
Schrift #7326 üzenetére
Connection time out helyett most nekem is ez a hiba üzenet jött!
Ráadásul a kdz fileom mérete a 224 megáról egy jó nagy 0ra változott...én már semmit sem értek!
15:15:37 : ResetPhone...
15:17:04 : wParam : 100, lParam = 2
15:17:04 : Step : Upgrade Error - Error Code : 2
15:17:04 : Error : TYPE_LPARAM_INF_CONN_TIMEOUT
15:17:05 : wParam : 1038, lParam = 1
15:17:06 : Model Dll Msg (1038, 1)
15:17:06 : Page_Error şÎşĐŔÔ´Ď´Ů
15:17:06 : ż©±â´Â Retry şÎşĐŔÔ´Ď´Ůezt a hibát vki segítsen megszüntetni, mert már kezdek begyogyózni, h mindig itt érem el a véget..
Tudom, sokaknak unalmas, de nem megy. -
hattila07
csendes tag
Valaki heelp
Tegnap vettem egy lg km900-at(független), v10i fw volt rajta és nem működött wifin a youtube, google maps se meg az USB kapcsolaton az Adattár mód kb fél perc után ledobta és azt írta hogy nincs eszköz csatlakoztatva.
Aztán frissítettem V10P_00_05 re, és a google probléma megoldódott de a youtube wifin pufferelésnél 0%-nál megakad és utána időtullépési hibát ad ki, usb adattár funkcióba meg nem csinál semmit :S
Valaki tud erre megoldást, hogy működjönenek ezek is? -
Schrift
tag
Sziasztok! Próbálok xp alatt frissíteni a V10v ről V10p Uk ra deh nem igazán megy
Ezt írja ki:14:50:43 : [C:\LGMobileUpgrade] µđ·şĹ丮 »čÁ¦ ˝Ăµµ
14:50:43 : RemoveDirectory1 Error(2):\LGMobileUpgrade
14:50:43 : Start Date : 2009-10-25 14:50:43
14:50:43 : [C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone] µđ·şĹ丮 »čÁ¦ ˝Ăµµ
14:50:43 : RemoveDirectory1 Error(2):\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone
14:50:44 : *****CheckOS Start********
14:50:44 : Microsoft_Windows_XP_Professional_
14:50:44 : *****CheckPCSyncPrograms Start*****
14:50:44 : PCSyncPrograms Not Found
14:50:44 : SetEmerModeAT()
14:50:44 : _IsConnectedPhone Call
14:50:45 : _IsConnectedPhone(1)
14:50:47 : ***** Port => 5
14:50:47 : ???? ??? ?? ????..
14:50:47 : dwWaitResetTime(40000 ms)
14:50:48 : _IsConnectedPhone Call
14:50:50 : _IsConnectedPhone(1)
14:50:50 : Phone Mode(1)
14:50:50 : *****GetPhoneType Start*****
14:51:00 : Phone Type : INF
14:51:00 : *****GetPhoneBinaryVersion Start*****
14:51:05 : Phone Bin Version : V10O_00
14:51:05 : *****GetPhoneModel Start*****
14:51:10 : Phone Model : KM900
14:51:10 : *****Get ESN / IMEI / MEID Start*****
14:51:15 : ESN/IMEI/MEID : 352154039029813
14:51:15 : *****GetPhoneNumber Start*****
14:51:20 : Phone Number : 35215403902981300
14:51:21 : ŔÎÁő °Ë»ç ĆĶó¸ŢŸ - ESN_IMEI : 352154039029813, Model : KM900
14:51:21 : *******CheckBinVersion***************
14:51:21 : New Bin Version(V10P_00), Current Ver(V10O_00)
14:51:21 : *****Start _GetBatteryLevel*****
14:51:26 : Battery(2)
14:51:28 : ResetPhone...
14:51:29 : *****CheckPCSyncPrograms Start*****
14:51:29 : PCSyncPrograms Not Found
14:51:30 : CLGMobileHttp Class ĽŇ¸ę˝ĂŔŰ.
14:51:30 : CLGMobileHttp Class ĽŇ¸ę...
14:51:30 : ****************CheckAndDownload********************
14:51:30 : ******Extract Start C:\V10P_00*****
14:51:30 : Model Dll Dir(C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\)
14:51:30 : ExtractInfo Error(0)
14:51:30 : [C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone] µđ·şĹ丮 »čÁ¦ ˝Ăµµ
14:51:30 : RemoveDirectory1 Error(2):\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone
14:51:31 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR
14:51:31 : CLGMobileHttp Class ĽŇ¸ę˝ĂŔŰ.
14:51:31 : CLGMobileHttp Class ĽŇ¸ę...
14:51:31 : Page_Error şÎşĐŔÔ´Ď´Ů
14:51:31 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdateha jól tudom Murderer nek is ez vt csak 7 alatt
Valószínűleg én vagyok a béna de, ha tudtok légyszíves segítsetek -
mrThomi
addikt
sziasztok. vki probálta már win7 alatt futtatni a frissitöt?(értek ezalatt midnen programot ami szükséges hozzá)
-
zack
nagyúr
Egy kis infó akinek nem megy háttértármódban a telcsi, mert leválasztja magát autómatikusan:
1. Vásárol egy memó kártyát és hozzá egy kártyaolvasót. Ha pedig másolgatni akar a telóra filmet, vagy egyéb nagy terjedelmű fájlt, rátölti a MicroSD-re a kártyaolvasót használva, majd a telóba betéve már tudja másolni ide-oda.
2. A leválasztás oka, az LG Arena és bizonyos USB vezérlők kompatibilitási problémája, ami általában az Asus lappal rendelkezőket sújtja. Megoldás lehet, egy 2 portos PCI USB bővítőkártya ami persze saját vezérlővel van ellátva. Az ára nem vészes, 1,5-2k-ból beszerezhető szinte bárhol. Erre csatlakoztatva az Arena hibátlanul fog működni háttértár módban! Tesztelve: Gembird 2 portos USB kártyával, ami ALI csipszettes.
A két megoldás között nagy különbség van, tehát célszerű mind a két másolási módot elérhetővé tenni hardveresen. A háttértár mód nagyon kényelmes, zenék, képek másolására, de filmek és nagy méretú fájlok mozgatásához inkább a kártyaolvasós megoldást javaslom, mivel dupla olyan gyors mint a háttértár módban való másolás!
-
zack
nagyúr
Lecsekkoltam. Nálam felejtő. Holdat se talált, indításnál frissíti magát, ha meg frissítette magát, elkezdett vibrálni az LCD nem gyengén, és persze holdat akkor se talál.
Azt a másik progit kellene lecsekkolni, a WisePilot-ot...az jó lehet.Csak az az 5 nap Trial-ban nem túl sok.
-
törölt tag
Nekem a FlashUSB csak akkor kellett mikor a KP500 rendszerfájljait mentettem le a gépre 1-2 progi segitségével!
Ha valaki az LGMobile update progival letölti a legújabb Modem drivert az elég kell hogy legyen az FW frissitéshez!
Minek FlashUSB?Gondolom nem akarjátok a DOS-os progival beolvasni a rendszerfájlokat és külön Image fájlt csinálni belöle a PC-re! -
sani72
csendes tag
szép napot fórumlakók
én analfabéta vok az ilyen telódolgokhoz,igy nem is nagyon kérdezősködöm.
ha tlálok vmit a fórumban kipróbálom ha merem,ha meg nem merem akk. igy jártam
de még mindig aztmondom sokat kitudok hámozni a hozzászólásokból,vagy a kereső használatával bővitgetem enyhe tudásomat
én aztmondom ne háboruzzatok,inkább cexeljetek
további kellemes napot
-
törölt tag
Mi folyik itt Multitáccsosok?
Kezeket az asztalafelé,HP-t be a búrába és pihi -
Pinochet
tag
VILÁGBÉKE
-
risnos
tag
válasz
viewdetails #7314 üzenetére
Wiewdetailsnak sokban igaza van , ahogy más hozzászólóknak is De : LEGYEN BÉKE E FÓRUMON!!! már fél éve olvasgatom Aréna-tulajként e fórumot, és nagyon sokat tanultam Tőletek, a hozzászólásaitokból! Sok dolgot, például a balra fent keresőt azonban 3,5-ös szemüveggel sem találom! Meg, hogy a divx-et, hogy kell regisztrálni, stb. De nem szégyellek kérdezni, - s bár újonc a titulusom,- lehet ,hogy én vagyok a legöregebb"arénázó" a fórumban a magam 57 évével.. Sokan sok mindent meg tudunk e készülékről - egymás és a magunk hasznára is. A késdobálást hagyjuk a kocsmába- de inkább legyen béke ott is! Szóval finomabban kicsit uraim és hölgyeim! Közös nevezőnk: LG KM 900 ARÉNA, s hogy minél több örömünket leljük e nem rossz telóban, amelynek lelke van a jelek szerint. Nekünk is lehet, nem? Ne egymáson, a megoldandó kihívásokon vezessük le kreativitásunkat! Ebben segítsük egymást, tisztelve a másik véleményét, olykor elnézve hülyeségét is akár. Mert azért vagyunk itt is , hogy tanuljunk egymástól, segítsük a másikat, ha elakad...
-
mothugs
tag
mikor elkezdené a frissítést, ugye jön egy reset phone..na és ekkor elveszíti a teló és a gép a kapcsolatot, s itt kéne bejönnie a flash usbnek, h ne legyen connection time out. Vagy tévedek?? Csak h itt mindig azt írja ki, h a hardver telepítése során probléma merült fel és kész ennyi.
Amúgy az egész forumot átolvastam már szinte s elég sok mindennel próbálkoztam.
-
viewdetails
addikt
-
viewdetails
addikt
Látom megy itt a frecsegés. Csak okosan, így kell ezt. ;)
Nagy megsértődősöknek: zack valóban néha nyers, de legalább nem beszél hülyeségeket.
Menjen mindenki a levegőre kicsit. -
viewdetails
addikt
Vov1
" a telepítés közben, a leálláskor széthúzni a csatlakozókat, akku ki, majd vissza, újra bedugni, ekkor telepíti fel a flash drivokat, ami a prg-nek kell. Automatikusan megy tovább. Kipróbáltam, működik. Csak saját felelősségre."
Erre gondolsz? Mert ilyen "trükköket" tényleg csak saját felelősségre. Inkább átmenni egy másik géphez.
-
caverinha
aktív tag
Nah ez nagyon durva,ezt nem gondoltam volna az arénáról,ennyire strapa teló
Egy szifon vagy bármilyen érintő képernyős teló már az első tesztnél beadta volna a kulcsot sztem. -
gsx1400
csendes tag
Sziasztok!
Már régen írtam, de minden nap átnézem a hozzászólásokat. Most csak jelezni szeretném, hogy ma játszottam az amAze-val és letöltött egy adag új hangfájlt. Ezután kipróbáltam (Veszprémben és környékén) majdnem minden régi problémáját javították. Mondhatom, egyetlen hiba maradt, mégpedig az, hogy a körforgalomnál midig így jelez "MENJ KI A HARMADIK KIJÁRATON, majd megismétli csak úgy, hogy MENJ KI AZ ELSŐ KIJÁRATON" a hiba midig ugyan így van. Mindig elmondja másodszorra, hogy menj ki az első kijáraton. Ez ugyan zavaró de kezelhető, mert az első utasítás a mérvadó, és minden alkalommal jó utasítást ad elsőre.
Nekem van mobilnet hozzáférésem, tehát töltögethet, de úgy vettem észre nem olyan sok az adatforgalom, pedig egy új útszakaszt még nem tudott és folyamatosan kereste a helyét, de egy-egy keresés csak 1-2 száz kilobite.
Csak jelzésnek szántam, de én úgy gondolom végszükség esetén nagyon jó megoldás lehet.
Próbáljátok ki nyugodtan. -
Mieza
tag
válasz
Pinochet #7308 üzenetére
Amikor elkezdődött a fórum, akkor még mindenki ugyanazokkal a problémákkal küzdött, ezért mindenki mindent megosztott a többiekkel, mert az rajta is segített.
Most a kérdések 95 százaléka olyan, amire a választ meg lehet keresni!
Akkor miért nem teszik meg? Mikor sokszor az előző nap volt róla szó!Nem azokkal van probléma, akiknél olyan probléma fordul elő, amivel még nem találkoztunk, csak ezeknél éppen az "egzotikus" volta miatt nem nagyon tudja rá senki a választ.
-
Pinochet
tag
Ehhez az egész b*sztassuk egymást-hoz csak annyit tennék hozzá, hogy mikor elkezdődött a fórum akkor még kevés ilyen volt, mindenki vette a fáradságot és válaszolt!
Nem véletlenül fogja vissza magát mostanában néhány régebbi tag és nem válaszol és nem kérdez, mert rögtön vki fikázódni kezd, h miért nem keresel, arra nem gondol h mi van ha azzal kezdte?!
Én is inkább a külföldi fórumokat olvasgatom, mert a mostani kérdésemnél is nekem ugrottak pedig elég sok formában próbáltam rákeresni a kulcsszóra....A Zack féle a kioktatáshoz meg csak annyit, h ő sem volt szent az elején, hosszú oldalakon tárgyalta h Omnia v Arena...Utána meg a frissítéssel kinlódott, és érdekesen senki sem zavarta el...sajnos fordítva már nem volt mindig igaz
Kicsit kezdünk hasonlítani néhány más telómárka fórumaihoz... -
EnRg
tag
Na egy kicsit én is hozzászólok ehhez a témához.
Tény hogy ez egy fórum,ahová általában azok írnak akiki kérdezni ill. megosztani akarnak bármiféle kérdést a telóról.Az a másik része hogy a nagy számok törvénye alapján ezek a kérdések ismétlődni fognak.Van aki így is próbál segíteni,van olyan aki túlreagálja a dolgokat és kioktat,ami lehet kissé riasztó hatású a kérdezőre és sértődés lesz a vége...
Én úgy voltam a telefonnal,hogy addig nyúztam ,fw-t cseréltem ,míg végül sok mindenre magamtól jöttem rá.Talán ez hiányzik sok tulajból,hogy nem mer nekiállni semminek,hanem innen várja a gyors megoldást...
Csak ennyit akartam,további jó fórumozást! -
Mieza
tag
Én már lassan elkezdtem hanyagolni a fórumba írást, mert már tényleg fárasztó mindig ugyanazt a kérdést megválaszolni, elolvasni.
Az olvasás ma már nem divat, sokan nem is tudnak egy szöveget megérteni, még ha a betűket ismerik is.Mielőtt megvettem a telefont, hajlandó voltam végigolvasni a topikot az elejétől kezdve, pedig akkor sem csak pár száz hozzászólás volt már. És utána is minden nap elolvasom az új hozzászólásokat, ha valami meg nem jut eszembe, akkor meg használom a keresőt!
Ezzel csak azt érik/éritek el, hogy azok, akik már tényleg régóta használják a telefont és a fórumot, nem fognak ide járni, aztán kénytelenek lesztek magatok kitalálni, hogy mi a teendő, reménykedve, hogy nem vágjátok haza a telefont.Részemről ennyi volt...
-
Murderer69
őstag
Részben igazat adok mert tényleg az esetek 80%-ban a lustaság miatt vannak a felesleges kérdések sőt abban is igazat adok hogy unalmas mindig ugyan arra a kérdésre válaszolni én is unom de ha látod az emberen a hajlandóságot és nem úgy adja elő a dolgait hogy mindent te vagy más hozzá értő csináljon meg akkor szerintem az úgy korrekt hogy ha van "lelki erőd" elmagyarázod 88adszor is vagy normális hangnemben felhívod a figyelmét az 1.Hsz-ra vagy a kresőre..
itt spec nem magamra vagy rád gondoltam hanem úgy általánoságban ennek így kellne működnie de szvsz nem fog mert jönnek az új tulajok és mindenki azt akarja hogy csak velük foglalkozzon az ember de azonnal és ameddig az új topiclakók így állnak hozzá nem is fog működni a dolog és ezzel én is tisztában vagyokaz én esetemet meg hagyjuk mert már belefáradtam a próbálkozásba 2 gép 3 rendszer 3 nap kismillió próbálkozás után pedig aztán mindent megpróbáltam háát eddig tartott a kitartásom
de mint írtam 1-2 FR után sokkal jobb let mondhatni meggyógyult szóval ameddig komolyabb gebasz nem lesz nem próbálkozok vele
ja és nem veszem magamra mert tényleg igaz amit írtál
-
Vovi1
aktív tag
Ha valaki visszaolvas néhány napot, pontosan leírtam, hogy ne személyeskedjünk, nem volt jellemző ez a fórumra. Nem jelöltem meg senkit, de egyedül Zack válaszolt, megkérdezte, kire gondoltam. Sajnos pontosan rá!
Nem vitatom, hogy jó szándékú és ért sok mindenhez, csak a stílusán kellene javítani. Nem kellene ilyen kioktató stílusban írnia, kicsit finomabban, nagyobb empátiával. Nem kell mindíg görcsösen ragaszkodni a szabályokhoz, az élet sokrétűbb, bonyolultabb. Példákat nem hozok, mert abba bele lehet kötni. Volt pár az elmúlt hónapokban, amin és akadtam ki, néha paranoiásnak éreztem több hozzászólást (nemcsak Zack-ét), ezért hanyagoltam a hozzászólásokat, amúgy kb május elejétől itt vagyok, most talán a legrégebbi ezen a fórumon.
Elég a pszichológiából, a telefon nagyon jó. Fél év után is sikerült újat mondanom a drasztikus frissítési eljárással, azt hiszem többen jártak úgy mint én, bár reagálás nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Megújult a PROHARDVER!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tippmix
- MIUI / HyperOS topik
- OTP Bank topic
- Fotók, videók mobillal
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest