Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
leroyclub
senior tag
frissités közben ott megáll hogy resetphone. ujrainditja a telefont, aztán semmi. kérdezi hogy hoyg kivánok csatlakozni. rányomok hogy pc suite, de a frissit még vár egy kicsit és timeouttal leáll
-
Giles
tag
Ez a csúszka nekem olyan 3x4mm-es méretű. Másik szoftvernél is ekkora? Ha hozzányúlok, vagy eltűnik, vagy a kereső nagyító indul el.
Pedig nem vagyok egy antitest, műszaki ember vagyok, de ez felülmúlja a türelmemet. -
zack
nagyúr
Mi lenne ha nem 88 új hsz-t generálnál hanem egyben max. 2 hsz-ben válaszolnál egyszerre?
Ez már így egy kicsit sok...
Van szerkesztés gomb, megcímezheted több topiktagnak is.
EnRg: Fikázni sokkal könnyebb mint megtanulni kezelni a telefont...ez itt a fő gond, nem a görgető rutin és a csúszka.
-
Racecam
nagyúr
Semmiféle törésekről nem szeretnék olvasni itt a jövőben.
-
leroyclub
senior tag
T-s a telom! Melyikk szoftot ajánljátok? attol hogy nem a t-s szoft megy rá még függö marad ugye?
-
EnRg
tag
Vagy akkor legfeljebb csinál csoport mappákat...Még így is szelektálható a dolog,bár azért tényleg nehéz A-tól Z-ig jutni...
-
Giles
tag
Már gondoltam rá. A PC Suit felajánlott frissítést. De nem indítottam el.
Nekem megy minden rajta. A zenelejátszóban van lista. Jól szól. Az RF transzmitter mondjuk basszus nélkül. Jó a wifi is. Youtube-ozni nem szoktam, mert arra itt a PC.
Ami zavar az a néhánnyal előbb leírt sms és nem fogadott hívások képernyőzár feloldás utáni ablakmegnyitási probléma és a telefonkönyv nehézségei.
Az újabb szoftverekben másként néz ki a telefonkönyv? És lehet a listán A betű után felfelé menni Z felé? -
Giles
tag
Ráadásul nem forog körbe a telefonkönyv.
-
Giles
tag
válasz
woodoomasta #6468 üzenetére
Ezzel egyetértek. Mikor vettem a telefont pont ez volt a vesszőparipám. Nem tehetek róla, de engem is zavar, hogy nem egyszerűbb a telefonkönyv. A keresés is macerás, mert az új névjegy nagy ikon, a kereő nagyítós ikon meg pici. Többször keresek, mint új nevet írok be. Miért mégis az a kisebb és nehezebben érinthető?
Ha már lehetne ajánlani a tervezőknek én a nokia telefonkönyv rendszerét tenném be, vagy másolnám le, ha úgy jobban tetszik. -
zack
nagyúr
Valami univerzális progi nincs ami kompatibilis az Arena-val?
A MyPhoneExplorer legújabbja sem támogatja még az Arena-t, pedig jó kis progi...azzal le és fel is menne az sms-ek visszatöltése.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #6471 üzenetére
Nem. Van egy gép, még itt a MA-n is tesztelték. Rádugják a régi telót, elmentik az SMS-eket, majd az új teló, arra meg feltöltik. Ennyi.
-
viewdetails
addikt
válasz
woodoomasta #6470 üzenetére
A SIM kártyán lévő SMS-ekre gondol szerintem.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
woodoomasta #6468 üzenetére
Csak őgy tudod megoldani, hogy szolgáltatóhoz be és ott áttölteted, hogy pénzbe kerül-e nem tudom, mikor elromlott az előző telóm, ingyen megoldották. Feltölteni a telóra csak így tudod. VAgy buherGSM
-
woodoomasta
csendes tag
válasz
viewdetails #6462 üzenetére
Hát igen, nagy nehézségek árán,de sikerült a KU990-ről exportálni az sms-eket csv file-ba...
de az arenába meg nem lehet importálni, szal tt tartok, h megvannak az smsek, de csak gépen
ha esetleg hall valaki valamit pc suit frissítésről vagy bármiről, ami megoldja az sms import dolgot, az irjon pls...
A telefonkönyv meg tényleg zavar... sokat kell tekergeni, ha épp a 444-ik nevet szeretném felhívni...
tüntetni fogok, h oldják meg a problémátw.
-
viewdetails
addikt
Ezért a vindóz moddolásért már párszor nyakonvertem a legkisebb öcsémet (elég nagy a korkülönbség köztünk majd 20 év), az is folyton moddol, aztán egy időben kéthetente húzhattam újra a vindózt a gépén, mert persze az install az meg nem megy.
**********[ Módosította: Racecam ]
-
fiktív1
tag
válasz
woodoomasta #6461 üzenetére
Norby28!
Wifi probéma: Nálam pont 10 perc után dob le. Rendkívül zavaró dolog. A második arenám is ezt csinálja, hétfőn ezt is viszem vissza, de ott helyben ki fogom próbálni, hogy megy-e ennél tovább.
Mindenhol kipróbáltam már, nekem ez az egyik elsődleges funkció lenne. Próbálkozz, hátha összejön neked, majd írd le, ha van megoldásod! -
Gáborka017
tag
Én tökre meg vagyok elégedve a V10A-val is
Az ég világon SEMMI hiba nem jelentkezett azokból a problémákból eddig amiket leirtatok.
Szerintem lehetetlen hogy ne egyezzen az Arénák hardver készlete. :S
Vagy van ilyen?Volt már rá példa más esetben is, vagy mi...?
Amúgy egy gyorsabb és szebben dolgozó kamcsi szoft az naggyon naggyon jól jönne tény és való, de azért így is szép a legtöbb nappali kép amit készít a kütyü.
Na meg még azt sem bánnám ha egy szoftban javítanák azt is hogy megtudja nyitni a telo az uj office kiterjesztésű fájlokat. Ahogyan ígérték is még a kiadása előtt...
Ha kijön az Arena 2 és ilyen szép és jó lesz az is.... veszek egyet -
viewdetails
addikt
válasz
woodoomasta #6461 üzenetére
Igen.
1, csv export-import pc-suiteal?
2, ez ilyen. -
woodoomasta
csendes tag
Üdv!
Kb. másfél hete vagyok Arena tulajdonos... Először majdnem idegrohamot kaptam tőle, de mára már összebarátkoztunk.
A Viewty után nekem borzalmas sötét mind a fénykép, mind a video... ez kedvetlenített el leginkább...
Amúgy Trés-softtal is elég gyors, wifi műxik, transmitter Ok.A problémám viszont az, hogy a Viewty-ben lévő smseimet sehogysem tudom ide átpakolni... :S pedig igencsak jó lenne, ha megmaradnának az Arenaban is.
Másik negatívum, amit még nem tudok megszokni, hogy a Viewtyban a telefonkönyv lapokra volt osztva (a-d, e-k, stb) így nagyon könnyűvolt benne keresni, itt meg beömleszti mindet egy nagy oldalra és nem győzöm tekergetni, ha mondjuk R betűs nevet keresek... (tudom, lehet keresőben névfoszlányokat meadni, de nekem az túl körülményes)
Tudtok-e valamit mondani erre a két dologra? (sms-átpakolás, telefonkönyv átláthatósága)
w.
-
Giles
tag
Üdv!
Mostanában megint előjött egy olyan régebbi probléma, ami már volt, de egy ideje nem jelentkezett.
Ha sms jön a képernyő védő kioldása után előugrik egy ablak, hogy sms megnyitás meg még valami, nem emlékszem. Ez az ablak teljesen üzemképtelen. Nem lehet megnyitni. Ezután újra megnyomom a bekapcsoló gombot, majd kioldás. Csak az üzenet menü megnyitása után tudom elolvasni.
Volt már valakinek ilyen problémája? Hogy lehet megoldani? -
zack
nagyúr
válasz
norboy28 #6452 üzenetére
Néha azért használhatnád a visszaolvasást is...tegnap este is linkelve lett nyolcvannyoldszorra.
Innen: [link]
3G kikapcsolása: Menü-beállítások-kapcsolat-hálózatválasztás-hálózat tipusa...ha uatómatikusra rakod akkor 3G lesz a térerő ikon mellett. Ha csak GPRS-re rakod akkor 2G-re fog váltani.
ui: látom bkvfan gyorsabb volt.
-
norboy28
csendes tag
vettem egy wifi routert mondom jó lessz majd a telefonnal majd netezni msn-ezni stb.apróságokra,de sajnos ledob 1-5 perc mulva és nem tudom az okát ez már másnak is előfordult ahogy olvasgatom a hsz-kat de konkrét választ nem olvastam mi használható is lenne erre kérnék valami megoldást ha tudtok köszi előre is.
-
bkvfan
csendes tag
Újabb hibára akadtam a v10p_00-ban bár lehet, hogy ez a többi szoftban is fennáll.
Tegnap csináltam egy Factory resetet, a profilgondjaim miatt, és gondoltam nem kapcsolom ki a 3G-t hanem hagyom. Most megpróbáltam a wifit használni, és sem az időjárás widget, sem a böngésző nem működött, mindig "gazdagép nem található" hibaüzenet jelent meg.
Kikapcsoltam a 3G-t, és így mostmár működik a wifi.
Érdekes... -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #6448 üzenetére
Lehet...bár azért bízom a csodában.
Az lenne az igazi ha pl. a majdani Arena 2 szoftját rá tudnánk aplikálni. Másban nem igen hihetünk. Jönnek a frissebbnél frissebb szoftok, de a nagy áttörés még mindig nem jött el. Ki lehet ebből a hardverből egy jóval gyorsabb működést is facsarni, egy jobb kamera szoftverrel megspékelve.
Egyébként a V10D_01_03 tök jól működik eddig, és bitang gyors. Aki esetleg T-s és nem tudja használni a V10P_00-t vagy a lejátszási lista miatt a V10O_02-t annak talán a legjobb alternatíva lehet az European Open V10D_01_03.
-
bkvfan
csendes tag
Nekem az a véleményem, hogy aki ilyen esetben a személyiségi jogaira hivatkozik, az ne tegyen fel magáról fényképet közösségi oldalakra, hiszen bárki láthatja. Szóval én is az iwiw-ről szedtem le a kontaktjaim képeit, és szarok rá hogy tetszik-e nekik vagy sem. Azért jelölt be ismerősnek, és azért tett fel képeket, hogy láthassam. Nem élek vissza a képekkel semmilyen formában sem, nem csatolom hozzá a priuszát, vagy a hitelkártyája számát pinkóddal, csak használom a telefonomban. Ha valakinek nem tetszik, törölje a jelölést az iwiwen vagy vegye le a képet, és akkor sem biztos, hogy én törlöm a telefonomból.
Bár ilyen esetben törlöm a kontaktot úgy ahogy van, kell a fenének egy ilyen ismerős.
-
Gáborka017
tag
Mikor jön már a magyar frissítééés?
meg az LG appstore ... -
zack
nagyúr
Éjjel néztem sok BL40 videót...gyorsabbnak tünik mint az Arena!
A menü felépítése teljesen megegyezik, tehát nem tartom kizártnak hogy az Arena-t meghekkelve előbb utóbb BL40 szoftverünk legyen.
De ez lehet csalóka is...mivel hardveresen nem tudjuk mi a különbség. Én úgy gondolom nem sok, de ez majd úgyis ki fog derülni. A Szoftvere jóval stabilabbnak tünik.
-
EnRg
tag
Erre biztos nem cserélném le az Arénámat...Viszont kíváncsi leszek hogy itt majd hogy alakul az FW...??
Stabil lesz-e,ill. működik-e rajta minden,vagy majd ezt is toldozzák.foldozzák?
-
zack
nagyúr
Végülis ez így van...főleg annak para aki zsebben hordja, mert ezt már nem tudná ott hordani. Elveszíti minden praktikusságát egy mobil teló ha 4 colos kijelzőt kap. Bár nem az Arena utódja hanem a régi "Csokié", de azért ebből a kialakításból amit az új BL40 képvisel,az Arena-val összehasonlítva, én mindenképpen az Arena-t hoznám ki győztesként. Kissebb, kompaktabb, és semmiben sem tud kevesebbet ami egy mobiltelefonba feltétlen kellhet. A videózási képesség és megjelenítés amit a BL40 tud, ilyen szinten már-már felesleges, főleg, hogy a kompaktságot és elhelyezést áldozták fel a mérnökök a 4 colos képernyőmérettel.
BL40-Arena: 0-1
-
zack
nagyúr
Itt egy összehasonlító táblázat LG Arena vs. LG new Chocolate BL40-ről...[link]
Ami feltünt, hogy nem fogja megérni cserélni egy Arena tulajnak az adatlap alapján. Ami szembetűnő az a H263 támogatás a BL40-nél (MP4/DivX/XviD/H.263 player) amivel mkv kiterjesztésekkel is boldogulni fog. Viszont csökkent a felbontás, nőt a kijelző méret, ami nem feltétlen előny, és amit nagyon furcsállok a videó felvételi képesség is romlott (VGA@30fps MP4) a 720x480@30fps képest. A belső memória is csak 1,1GB az Arena 8GB képest amit igazából nem értek. egy videó lejátszásra hangolt telcsit miért nem 16GB belső tárral adnak ki?
Gyors konklúzió? Az új csoki sztem jó lett, de nagyon rámentek a 4col/H263 kombóval a videó lejátszási képességek javítására, amit tényleg csak az fog megvenni akinek a filmek a legfontosabbak, mert a többi paraméterben egy Arena még mindig jobb választás lehet 40k-val olcsóbban.
-
zack
nagyúr
válasz
gyandras10 #6438 üzenetére
Jó kérdés.
De már bebizonyosodott hogy bár minden Arena külsőre egyforma, a belső érthetetlen okokból különbözik, amire mi sem tudjuk a választ sajnos. Nálam pl. az Arena-n kívül minden tipusú telefon működik háttértár módban. Az Arena-m is működik bármelyik másik gépen...a gépem + Arena még sem hajlandó háttértár módban üzemelni, amit egy 8GB MicroSD + kártyaolvasóval oldottam meg. Igaz így kicsit macerásabb a másolgatás, de a kissebb fájlokat BT-on küldöm, a nagyobbakat meg ritkábban a MicroSD + kártyaolvasó kombóval.
A legszembetűnőbb példa erre amit írtál a V10O_02 szoftver lejátszási listája. Itt a topikban 2 júzer is van akiknek megy a lejátszási lista létrehozása, viszont a többi 80 tulajnak (köztük nekem is), nem megy. pedig elvileg u.a. a szoft és u.a. a teló.Sok ilyen "apró" eltérés van aminek nem tudjuk a miértjét. Június óta van Arena-m, és ez eddig a háttértár mód inkompatibilitáson kívül más gondom nem volt vele. Nem szokott fagyni, mindig ébreszt, a képernyő beégés is 2 hónappal ezelőtt 1-2 alkalmommal volt, de azóta teljesen megszünt. Stabil, és jó a telefonom, mégis sokan vannak felháborodva, a sok fagyás, és egyéb bosszantó apró hibák miatt. Én kifogtam egy olyat ami nem péntek délután készült, hanem csütörtökön, amikor a "munkások" még nem kezdenek el kapkodni a hétvége miatt, de mr ott van a gondolataikban a hétvége, ebből adódóan csak 98% terméket gyártanak....vannak a fagyós, nem ébresztő Arena-k amik a pénteki túlórában készültek és összecsapták őket, és vannak a hétvége után felfrissült "szerelők", hétfő-keddi eresztése amik 100% nyújtanak mindenben. Ez igen kevés júzer kiváltsága, ami felér egy lottó ötössel.
A legnagyobb % tapasztalatok alapján a "szerda-csütörtöki eresztés" amibe én is beletartozom, elégedett Arena tulajként.
-
gyandras10
csendes tag
Szép jó Estét/Reggelt mindenkinek!
Hogy lehet az hogy van két T-s aréna közel a gyártási dátum is egyező mind a kettőn ugyanaz a szoft van és az egyiken megy a wifis youtube a másikon nem (szolgáltató nem támogatja a wifit vagy elakad betöltésnél időtúllépéssel)
Asszony és az én telóról van szó amiket én szoftoltam át V10b_02 europa openre.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
zack
nagyúr
Nah... kijött az LG "csoki" új verziója.
PartNero GSM-nél 111k[link], tehát nem olyan vészes, az Arena magasabbról indult. A külseje nagyon bejön, de majd meglátjuk valójában miben tud többet az Arena-nál, és gyakorlatban hogyan fog szerepelni.
-
ZenDeHun
csendes tag
válasz
viewdetails #6340 üzenetére
A telefontartóm gyakorlatilag pont a rádió mellett van, a középkonzolon, kb. 5 cm-re a fejegységtől. Gondolom az árnyékolás meglehetősen jó kell legyen, mivel a kocsi tele van tömve elektronikával (gyári touch screen LCD, stb.), így bizos vagyok benne, hogy sem az antennakábel sem a fejegység nem vesz fel jelet, kizárólag a külső antenna... Próbáltam egyébként ide-oda tenni a kocsiban, a fejegység körül 50 cm-es körzetben, de semmit nem számított.
-
M.W.H
aktív tag
na kis trükköt csináltam factory rezet gép restart és most továbbment ezen a kritikus ponton, de ezt már egyszer eljátszotta akkor meg az elsö telo restart után halt be a müvelet
-
M.W.H
aktív tag
válasz
viewdetails #6428 üzenetére
hát rendszergazdaként vagyok belépve
csal ott a cink hogy ez ideinleges vindoz és az egész angol -
M.W.H
aktív tag
válasz
viewdetails #6426 üzenetére
a dosban meg ezt irja ki:
try out to decrypt wdb file...
merged file open fail!! where is your image file to download into phone?szerk: ja igen volt ujrainditva párszor a gép már
meg a telo is meg factoryt is kapott
-
M.W.H
aktív tag
válasz
viewdetails #6424 üzenetére
de akkor nekem elinditja a pc suite programot tehát zárjam be utánna?
-
M.W.H
aktív tag
válasz
viewdetails #6422 üzenetére
ti mire nyomtok a telon amikor bedugjátok usb be? adattár vagy pc suite?
-
-
M.W.H
aktív tag
válasz
viewdetails #6418 üzenetére
hja külömbözöek. szerintem valamit nagyon elrontok:S
szerk.: xp- van na utolso probálkozás ha nem sikerül akkor marad
a v10o-02
-
M.W.H
aktív tag
válasz
viewdetails #6415 üzenetére
igy van
eNrG: szerintem nem ddl el lesz baj már 5x cseréltem és mindnek jonak kellet volna lennie
-
M.W.H
aktív tag
válasz
viewdetails #6411 üzenetére
xp
a dll fájlokkal már régebben frissitettem most megint leszedtem mylgröl söt még egy forumtárs is odadta az ö dll jeit és semmi:S -
M.W.H
aktív tag
jajaja az megy. másik gépen ugyanezt a hibát csinálja szal vmit én szurok el.
lépésröl lépésre:
felrakom a cdröl a telo szoftját.
frissitem
felteszem az lgmobile update et
felteszem az infineon usb drivert
átmásolom az lg utilst és kicserélem a dll eket
elinditom az lg pc suite ot
elinditom a mobile update ot
elinditom a km500en.exe-t
beirom hogy i
aztán az fw nevét kiterjesztését és az elérési utját
utánna az fw verzioját
és amikor kitömöriti a kdz-t kiirja hogy egy ablakba hogy nemjo a konfig
mit hagyok ki?szerk.: view: kályhától?
-
M.W.H
aktív tag
factori reset után nem irta ki de leállt nem kapcsol be az usb-s cucc az inifeonos aztán most megint ira a dll hibát...
megprobálok egy másik fw-t ha azzal is csinálja akkor átülök a másik géphez ez már wtf -
viewdetails
addikt
A wifi over youtube nem megy minden routerrel. De a router típus, és a beállítások egyénenként eltérnek, szóval próbálkozni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest