Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mieza
tag
válasz
papp0628 #5596 üzenetére
A memóriaproblémának egy sima formázással el kell múlnia, ha nem, akkor tényleg szervizes.
A divx-es problémára meg ajánlok egy másik programot, nálam most ez a favorit:
WinX Video Converter.
Nekem volt olyan filmem, amit egyik program sem akart úgy átkonvertálni, hogy a telefon elfogadja. Na ez a progi jól megcsinálta azt is.
És nem avi(divx) formába kell konvertálni, hanem szigorúan csak MP4-be! -
papp0628
csendes tag
megmondom mért nem szimpatikus nekem először volt a hangerő probléma 20-ason 10-es erőseggel szolt ezt úgy tudtam meg hogy szervizbe küldtem meg vitáztunk is egyet rajta de most mióta megcsinálták jo nem tudom miért de nem tudom frissíteni v10j-ről v10v-re 8gigából 4 gigám van a wifiből állandóan kilép és akárhogy convertálok nem játssza le a divxet és ezt 100 ropiért de ennek ellenére szeretem ez a telot és ezért bajlódok vele csak megint szervizbe viszem az egy
-
papp0628
csendes tag
ez bosszant egy pici megint egy hiba az arénába pedig zártoprendszerrel háromszor könnyebb szoftvert csinálni mint például syimbiánra vagy wimosra most vihetem szervizbe
-
papp0628
csendes tag
2-szer is csináltam factory resetet de semmi változás
-
unyadavid
senior tag
Helósztok!
Fent van a V10P_00 és eddig télleg nagyon zsír
Van: - PLAYLIST !!!!!!!
- WIFI YOUTUBE
- ZSÍR GOOGLE MAPSEddig nagyon klafa, mindenkinek csak ajánlom!
-
papp0628
csendes tag
a memoriakezelőbe megpróbáltam a vissza állítást és ugyanaz a helyzet megprobálom a reset factoryt ehhez kikell venni a simkártyát vagy a memóriakártyát a telobol
-
CarajoEsp
senior tag
Nos vibrálás megmaradt, bár nem igazán zavaró. Egyelőre marad ez, mert minden működik benne, aztán a köv már csak akkor lesz, ha valami űerszuper szoftver jön ki hozz.
-
unyadavid
senior tag
Nahh nekem is sikerült frissítenem V10P_00- ra (vegülis aztán újra indítottam a gépet, meg rendszergazdaként futtattam a kp500-utils-en.exe- t).
Köszönöm a segítséget!!
-
papp0628
csendes tag
császtok volna egy kicsi problémám mindent letörlök a telefonról videót képet zenét neveket flasheket dokumentumokat és megnézem a memóriakezelőbe azt írja hogy 3giga foglalat mit csináljak elvileg nincs semmi a telon
-
Schrift
tag
Sikerült
most jön a teszt
-
Schrift
tag
válasz
viewdetails #5580 üzenetére
Köszi, azért így valamelyest megnyugodtam..
-
Lopottmotor
tag
válasz
viewdetails #5569 üzenetére
Engem nem az zavar, hogy nem megy, hanem, hogy csak NEKEM nem megy.
-
Schrift
tag
Sziasztok! Most megint bepróbáltam a frissítést, és most el is indúlt
. Deh remélem nem rontok el vele semmit, T nél vettem és szeretnéám ha V10v-t rakna rá, deh én nem tudtam kiválasztanih mit szeretnék....
-
unyadavid
senior tag
válasz
viewdetails #5574 üzenetére
a két dll az tuti mert leszedtem mylgarena-ról. adminként meg a KP500-Utils-EN.exe- t futtassam?
-
CarajoEsp
senior tag
Közben nézem az új Pc Suitot és lehet ti tudtátok és csak nekem új, de faszán névvel, képpel, adatokkal lehet lementeni a Névjegyzéket, amit utána ugyan így vissza is lehet tölteni tökéletesen.
-
unyadavid
senior tag
Frissíteni szeretnék V10P_00.kdz- re (Vista alól) és az a gondom, hogy miután mindent leellenőrzött azt írja, hogy :
A frissítés nem lehetséges a LG Mobile Phone SoftWare
Frissítés folyamata alatt fellépo súlyos hibák miatt.illetve a folyamat (ahonnan szerintem rossz):
13:13:43 : ****************CheckAndDownload********************
13:13:43 : ******Extract Start C:\V10P_00.kdz*****
13:13:43 : Model Dll Dir(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\)
13:13:43 : File Size = 224410481
13:13:43 : Extract kdz file Error.
13:13:43 : [C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone] µđ·şĹ丮 »čÁ¦ ˝Ăµµ
13:13:43 : RemoveDirectory1 Error(2):\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone
13:13:44 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR
13:13:44 : CLGMobileHttp Class ĽŇ¸ę˝ĂŔŰ.
13:13:44 : CLGMobileHttp Class ĽŇ¸ę...
13:13:44 : Page_Error şÎşĐŔÔ´Ď´Ů
13:13:44 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdatevalaki tudna segíteni? amugy a tapsoló fej : C (csak ott nincs közte szóköz
)
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #5569 üzenetére
Semmi...nekem is volt, kétszer használtam, de a minősége elég gáz.
U.I.: Egyébkén van abban amit mondasz, eddigi FR-ek alkalmával csak az adatok tűntek el a telóról, de a Képek,zenék, dokumentumok megmaradtak
Most viszont az összes kép és film eltünt, mint szürke szamár, de a zenék megmaradtak
Fene se érti -
Gáborka017
tag
Ebben az új V10P-ben kézírásfelismerés van?
-
viewdetails
addikt
mi ekkora poén ebben a wifis jutyúbban, hogy mindenki ezt hajszolja...
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #5562 üzenetére
Fr megoldotta a dolgot, úgy néz ki mostmár jó, tulképp egy feltuningolt V10O-s szoftver, nekem eddig is az volt, nagy változás nincs, ami baromi jó, a Playlist és a Kamera nagyon gyors lett.
-
bcrics
tag
Hello ,nekem a köv, szoft van fenn és megy a wifis youtube,..simán jó az egész egyedül a playlist nem müxik,de az nem fontos,
KM900AT-01-V10o-216-30-JUN-29-2009
-
viewdetails
addikt
válasz
Lopottmotor #5564 üzenetére
Nem, csak szeretnék, de a GSMultihoz csak V10B fls van.
-
Lopottmotor
tag
válasz
viewdetails #5562 üzenetére
Miért, te mással frissítesz?
-
fiktív1
tag
Duvi!
Köszönöm a felajánlást, tényleg megnézhetnénk majd a beállításokat! Hátha... Lesz mostanában időm rá, mert tegnap este tönkretettem a kezemet kerékpározás közben. Pedig csak kicsit voltam befolyás alatt. Hogy ne legyek offtopik: Az arenával hívtam segítséget...
-
CarajoEsp
senior tag
Nos...V10P frissítve, ami feltűnt
Szoftveres hiba a képernyővibrálás, itt rögtön jelentkezett, pedig V10o-val sose volt ilyen gond. Szoftvert, még nem néztem egyelőre. -
Lopottmotor
tag
Nincs valakinek ötlete erre a wi-fi-s youtube dologra? Nem akarom elhinni, hogy csak nekem nem megy.
-
mothugs
tag
válasz
viewdetails #5557 üzenetére
és ez mennyire rossz hír számomra, h thaiföldi??
-
mothugs
tag
válasz
viewdetails #5550 üzenetére
nem is úgy fogtam fel, semmi gond. Csak még nem vagyok képben teljesen a telóval kapcsolatban, most ismerkedünk
FM transmitter pl merre van,mert azt sem lelem. Vki mondta h az eszközökben,de ott nekem csak az átváltás mappa van.
Sorry,lehet lesz majd még pár ilyen láma kérdésem.
-
Lopottmotor
tag
válasz
viewdetails #5553 üzenetére
Nyomtam factoryt a frissítés után, de semmi. Nekem még egyik fw-vel se ment, pedig már túl vagyok egy pár frissítésen.
-
viewdetails
addikt
válasz
Lopottmotor #5551 üzenetére
Restart? (FR volt?)
-
mothugs
tag
válasz
Lopottmotor #5549 üzenetére
köszi
-
Lopottmotor
tag
válasz
viewdetails #5547 üzenetére
Át tettem, de így se jó sajnos.
Pufferelés 0% és kilép.
-
mothugs
tag
válasz
viewdetails #5542 üzenetére
egy link esetleg erről a V10Pről?
amúgy a phonezonetól vettem,talán nem az.
-
viewdetails
addikt
válasz
Lopottmotor #5543 üzenetére
Streaming beállításokat is tedd át wifire.
-
viewdetails
addikt
válasz
Lopottmotor #5544 üzenetére
Neked a V10B-re rakta, nem?
-
viewdetails
addikt
válasz
papokahn #5541 üzenetére
Google Maps NEM EGYENLŐ GMaps.
Ki kéne már ezt is írni. Meg hogy csak az offline Budapest térkép 1.7GB hozzá, minden más turn-by-turn navi program használata pedig 1 GB korlátos net kapcsolatnál soványabb hozzáféréssel csillagászati mobilszámlát generál.
Igo kéne rá, de nincs.Mondjuk az Omnián is gyengélkedik, ájfónon se fut valami jól, erre pedig nem hiszem, hogy portolják.
Szóval hangnavigációra tessenek PNA-t használni. -
Lopottmotor
tag
válasz
viewdetails #5542 üzenetére
A független telómra is V10G-t rakott a PC Suite magától. Tehát nem biztos, hogy szürke import.
-
Lopottmotor
tag
Na felraktam a V10P_00-át.
- Lejátszási lista van
- Új teljes képernyős Google Maps (elég jó szerintem)
- Wi-fis youtube továbbra sincs (kezdem azt hinni, hogy ez csak mítosz..10 frissítés után..)
- A zenébe tekerés (gombbal, nem a csíkon) szaggatottabban megyEgyenlőre ezeket néztem meg...
-
papokahn
csendes tag
EnRg!
A google maps csak net kapcsolattal muxik? Mert olvastam hogy talán offline módban is lehet használni, erről tudsz vmit?
-
unyadavid
senior tag
Üdv mindenkinek!
Szerintem akkor én is lefrissítem! (bár vistám van de próba szerencse
)
Mieza: Amugy miért nem csináltál factory resetet?
-
mothugs
tag
Sziasztok.
Pár napja vettem egy új Arénát,idáig minden oké is volt,de most egyszer csak elkezdett remegni a képernyő. na ilyenkor mi van?
V10g verzió van rajta,ez mennyire elavult, s mire érdemes frissíteni?
előre is köszi
-
Mieza
tag
válasz
viewdetails #5534 üzenetére
Ha rábökök alul az SMS ikonra, szinte egyből bejön, mondhatnám hogy villámgyorsan.
És igen, most sem előtte, sem utána nem csináltam Resetet.Eddig minden szép és jó, mindennel meg vagyok elégedve.
A fényképező is gyorsabb lett, és egész jó képet csinál normális fényben (már amennyire én meg tudom ítélni, mert nem csinálok sok képet, akkor sem a minőségre megyek, hanem a tartalomra).
-
Mieza
tag
válasz
viewdetails #5532 üzenetére
-
Mieza
tag
válasz
viewdetails #5527 üzenetére
Nálam csak keresztnév jelenik meg a naptárban.
-
martin riggs
csendes tag
válasz
papokahn #5479 üzenetére
Hali,
Nekem folyamatosan ez a hiba volt frissítéskor. Keresd vissza a levelezésemet erről. Hiába is próbáltam, már másik gépen is, ugyanez a problémám volt. El is ment a kedvem tőle. Aztán olvastam, hogy jött valami központi frissítés pár napja. Megpróbáltam azzal, remélve, mivel az orig frissítés és nem tuning menni fog. Hát nem ment és akkor azt találtam ki, hogy tűzfal, vírusirtó off. Azóta érdekes módon már kettő frissítést is csináltam, minden hiba nélkül. Próbáld meg ezt és akkor tényleg kiderül, hogy ezek a progik okozhatnak-e ilyen hibát másnak is!!! Remélem így sikerülni fog!!
-
EnRg
tag
válasz
viewdetails #5527 üzenetére
Sajna most lépnem kell,majd kb. du. kettő felé leszek újra itthon.
Addig is sok sikert minden frissítőnek!!! -
Mieza
tag
válasz
viewdetails #5518 üzenetére
- A GoogleMaps új verziója teljes kijelzős.
"Az Ön helyzete 500 méteren belül. Várakozás a GPS-re."
Most a lakásban vagyok, nem próbáltam kint.
- Youtube nálam is megy WiFi-n.
- Nálam is van lejátszási lista.Egyelőre ezeket próbáltam ki.
-
EnRg
tag
Ahogy nézem, a Google Maps is újult valamennyit,nagyobb lett a felület,jobban rá lehet nagyítani a műhold nézetben,bár a pontosság nálam még mindig 2700 méteren belül van...
-
EnRg
tag
Nos mivel én is szeretek kísérletezni,felraktam én is ezt a V10P_00-át.
Ami sok embert érdekelhet,lejátszási list MEGY ill. a wifis YouTube is... -
norboy28
csendes tag
válasz
viewdetails #5521 üzenetére
kösz én is feszülten kiváncsian várom a különbséget javúlást:-)
-
norboy28
csendes tag
válasz
Lopottmotor #5519 üzenetére
szia honnan sikerült leszedned?
-
Lopottmotor
tag
válasz
viewdetails #5518 üzenetére
Rakom is fel.
Köszi!
-
viewdetails
addikt
Akit érdekel:
Az új -még nem hivatalos- szabad német szoftver a V10P_00.
Ami benne van:
- Youtube Wifivel
- Google maps 2.3.2 for LG
- T9 szótár megőrzi a szavakat frissítés után, és megy a playlist
- Shuffle gomb a zenelejátszóban
- gyors kamera
- Picsel Viewer 2.1.53
- csatolható állományok e-mailban 2 MB. -
papokahn
csendes tag
Hali!
Most már rendben van a teló felraktam az fwt
működik faszául.
Valaki nem tudna segíteni hogy tudok GPS programot feltenni? Vagy van rajta valami beépített csak nem találom? Szal a lényeg kellene egy kis segítség GPS használathoz gyakran járok autóval pestre szal rámférne.
Köszi előre is
-
Giles
tag
Hát most utánaolvastam pár helyen. Magyarországon a Pannon használja. Az aktuális helyiséget írja ki, ahol éppen vagyunk. De van olyan szolgáltató, ahol reklámozásra is használják.
Nekem az előző telefonjaim kiírták a várost, vagy Pesten ahol vagyok, de a 3G nem írja ki. Na mindegy, beállítottam. Kíváncsi vagyok mit csinál -
Schrift
tag
még elötte ki dob egy iet is :S :
http://www.kepfeltoltes.hu/090926/1126122105n_vtelen3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Schrift
tag
Akartam egy képet is tenni hozzá, nem tom h sikerült e ezért itt egy link: http://kep.ivpicture.hu/192208.jpg
-
Schrift
tag
Sziasztok, nekem a pc suit-os frissítésnél miután a teló újra indúl ezt irja ki
-
Giles
tag
válasz
viewdetails #5499 üzenetére
Egy másik dolgot szeretnék kérdezni, hátha tudod:
Van ezen a telefonon olyan, hogy adókörzet információ? -
dagoniat
tag
Hi!
Kipróbáltátok már az új Opera 5-öst? Nálam sajna sokat fagy; km900at_v10b.
Melyik verzióban van megszüntetve, hogy a lejátszási listán keresztül hallgatott zeneszámok folyamatosan menjenek és ne kelljen néha, mikor csak magától elhalkul, akkor megállj, majd lejátszás újra gombra klikkelni?
-
papokahn
csendes tag
válasz
viewdetails #5499 üzenetére
Hát izé nem igazán vágom mi ez a kompatibilis üzemmód én se. Ha meg tennés hogy leírod hol merre találom azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest