Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Murderer69 #7299 üzenetére
Rosszul látod a dolgokat.
Van nem 1 nem 2 telefonos topik, ahol a duplán feltett kérdésekre is azt mondják olvass vissza, vagy nem is válaszolnak. Itt úgy gondolom birka türelmű topiklakók vannak. Általában a frissítés az általános probléma...az 1-es hsz-ben világosan le van minden írva. Akinek az alapján nem sikerül, annak valószínű valami szoftver összeférhetetlenség van a gépén, ill. valamit rosszul telepített, kihagyott valamit, stb...mivel nem mehetünk el minden egyes topiklakóhoz megnézni mit qúrhatott el a frissítéssel, így neki kell megoldani. Annál többet mi sem tudunk, mint ami az 1-es hsz.-ben le van írva a frissítéseknél. A többi dologban pedig maximálisan próbálunk segíteni, amit meg oltogatásnak hiszel az közel sem az. Nem tudom felfogni ép ésszel miért nem lehet használni a keresőt topikon belül, de ha már 2-3 oldalt mindenki visszaolvasna mielőtt csatlakozik a topikhoz, már 88 egyforma kérdéssel kevesebb lenne. Ha azt mondom hogy én mielőtt megvettem a telcsit visszamentem a topik legelejére, és azt a kb. 3000hsz-t átnyálaztam hogy legyen valami fogalamam a dolgokról. Persze ez fárasztó. Legalább 4-5 óra volt az életemből. Úgy gondolom kibírható. De akit ez a végigolvasás riaszt, azoknak ott van a kereső a bal felső sarokban ami pont úgy működik mint a google.
Mégis nagyon kevesen veszik a fáradtságot, hogy keressenek bizonyos szavakra kifejezésekre itt a topikon belül. Ha meg megemlíted a keresőt, akkor te vagy a kötsög, mert miért nem tudod leírni 22x a megoldást amit csak ki kellene listázni.
Szóval nem tudom mire gondoltál amit ezeken felül "meg lehet osztani mással is", mert én úgy gondolom minden infó meg van osztva.Az hogy nem írom le előre mit kell csinálni a beázott telefonnal? Minek írjam le? Most hogy apropója volt leírtam. Nem az volt a gondom hogy nem tudta a megoldást, hanem miért nem írt be előbb, mert ilyen esetekben sokat ér a fórum, hátha nem csinálsz hülyeséget.
Önjelölt moderátorkodásról sincs szó, pusztán az, hogy szól az ember, az csak a maximális jóindulat, hogy ne kapjon az idetévedt új Arena tulaj ban-t olyan dolgokért amik le vannak írva az ALAPELVEKBEN, mint a múltkori, hogy beteszi publikba az Arena függetlenítését hogy kell csinálni. Persze betehette volna ha nem szólok neki, de aki arra válaszol, és belemerült volna, könnyen elképzelhető ha Racecam meglátja, a hsz-ekkel együtt pár ban-t/figyelmeztetést is kiosztott volna, mert mi leírjuk, aminek ugye nem lesz következménye, ha viszont egy moderátor intézkedik annak lesz következménye.
Az éremnek 2 oldala van...lehet pár embernek elmegy a kedve, de arról nem szól a fáma hány régi tag nem jár ide a topikba, vagy ha jár is ide, jóval ritkábban, holott sokat tudna segíteni a mindennapokban az új felhasználóknak. Ezekkel az emberekkel tök jó családias volt a hangulat, de sokan inkább be se néznek, mert csak felhúzzák magukat, a fent említett problémákon.
Ezt a hsz-t általánosságban írtam, ne vedd magadra. -
Murderer69
őstag
Nagyon feszkós vagy zack
Nyugodj meg mert attól megnyugszolNem értem miért hurrog itt le mindenki mindenkit gyerekek ez egy fórum ami azért van hogy megbeszéljük a dolgokat nem azért hogy oltogassuk egymást...
Elhiszem hogy itt mindenki rohadtúl vágja a témát de ez nem titok meg lehet osztani mással is..
Azt hiszem végig jártam már 1-2 topicot és ez az első ahol ennyire nem férnek meg az emberek egymás mellett és itt van a legtöbb önjelölt moderátor
Így csak elveszitek az ember kedvét a fórumozástól és a telefontol is.... -
olbaidhun
őstag
Először is Grat! Nekem eddig egy telefon élt túl vizet, és az k750 volt! Mai napig megy(5 éves
), de ott már garis csere, szervíz, vagy help sajna kizárva.. rögtön levágják, h beázott és kb ennyit reagálnak:
-sorry
-
ez a voda, de feltételezem, máshol is ez megy..a Zack kollégát meg nem piszkálni, sokat tud, jólinformált, és kiválló a zenei ízlése
Én meg sajna csúnya vagyok és szeretem inkább a szép nőkkel "elbagatelizálni" az időmet..Nem akarok kötekedni, de ez egy fórum, nem lehet megmoderálni a beírók kérdését, csak mert "mi" már ismerjük az fw minden titkát..
Tényleg jó a teló, küldhetnénk "strapa" fotókat is róla!
íme no egy teszt videót kell keresni -
hunkenny
csendes tag
válasz
fornettisuti #7296 üzenetére
lehet azért mert a törvényt később hozták...nem tudom, csak tipp..
Olvasgattam itt a hozzá szólásokat a szoftver frissítéssel kapcsolatban és csak annyit akarok hozzátenni, hogy nekem win7 rc alól simán ment. Amúgy V10P_00-át raktam fel. -
fornettisuti
veterán
informálatlan vagyok ilyen téren..ezt igyekszem csökkenteni ezért vagyok itt és még szerintem sokan mások is.
nem lehet mindenki olyan jolinformált mint TE! sajnos eléggé lenéző a hangnemed, de nem baj ez csak Téged minősít!a t650-nél is és a k850i-nél is kilehet kapcsolni a fényképező zárhangját, de mindegy!
-
zack
nagyúr
válasz
fornettisuti #7293 üzenetére
Eléggé informálatlan vagy.
A legtöbb telefonba néma üzemben se lehet kikapcsolni a zárhangot...miért? Mert született egy személyi szabadságot védő törvény, amit be kell tartani a telefon gyártóknak, így a zárhang sok esetben még néma üzemmódban is hallható."éppen ezért lenne jo tudni, hogy mi micsoda, hogy ne legyen elkurva a telo, gondolom a szervizes emberkék sem úgy születtek hogy már tudták mi micsoda, nemde"
Az értetlenség dühít, és nem akarok dühös lenni, szóval erre még válaszolok, aztán befejeztem mára a kérdésekre való válaszolgatást.
Gondold végig amit írtál...te LG szervizes emberke vagy? Szerintem nem, hanem egy mezei júzer. Nem kell belépni a szervíz menübe, csak akkor ha pontosan tudod mit miért állítasz át. Nem véletlen hogy nem érhető el a telefon menüjéből, hanem egy kóddal tudod csak előhívni.Pl. GPS-hez volt leírás, vagy ott a factory reset, amit sokan mások használnak. Ha te tudni akarod mi micsoda, járj utána. Innen senki sem fog tudni segíteni ebben.
-
fornettisuti
veterán
éppen ezért lenne jo tudni, hogy mi micsoda, hogy ne legyen elkurva a telo, gondolom a szervizes emberkék sem úgy születtek hogy már tudták mi micsoda, nemde?!
lehet megtaláltam a késleltetett önmegsemmisítőt?![OFF]
ennyit találtam a szervizmenüből ha vkit érdekelne:
RTC test, test the clockLoob back test, test the the microphone and plays back through speaker. [/OFF]
-
fornettisuti
veterán
jah azt is megakartam kérdezni, hogy ki lehet-e kapcsolni a fényképezőgép zárhangjának imitácioját-tehát hogy ne adjon ki hangot amikor csinálok egy fényképet?
külföldi oldalon annyit tudtak csak mondani hogy néma profilban ugye nincs semmi hang igy zárhang sem..de ez nem az igazi megoldás szerintem, már csak azért sem mert más telefonoknál is kilehet kapcsolni a "klikk"-et. -
zack
nagyúr
válasz
fornettisuti #7291 üzenetére
Nincs leírás. Azért szervíz menü, mert a szervizes szakembereknek találták ki a könnyebb diagnosztika reményében, nem pedig arra, hogy amit nem tudsz mi mire való, ahhoz hozzápiszkálsz, és elqúrod a telót.
-
fornettisuti
veterán
van egy csomo minden a szerviz menübe, van leirás hogy mi mit jelent és mire valo-mit lehet állitgatni?
(
FMT_FLASH_PROX
-ra rányomtam elsőtétült a telo..majd világitani kezedett a LED..ujra sötét lett..és elkezdett forrósodni a telo..nemreagált semmire sem..nagynehezen kikapartam az akksit hagytam lehülni most mintha gyorsabban reagálna
)
-
zack
nagyúr
Jah...kb. a napjai meg vannak számlálva. A gyakorlat az, hogy 2-3 héttől pár hónapig is akár tökéletesen működik, utána elkezdenek korrodálódni az alaplapon levő alkatrészek, és szép lassan megdöglik a telefon. Talán 1 megoldás lehet, de ez se 100% védelem beázás ellen...az ultrahangos tisztítás. De ha ennek már 1 hete, ott az alap korróziós folyamat már elkezdődött. Ez nem telefonfüggő.
Ha kicsit gondolkodsz, és használod a fejedet, akkor nem azt és nem utólag egy héttel írod hogy "milyen strapabíró a telefon", hanem kimosás után írsz egy hsz-t hogy mitévő legyél. Én egyből írtam volna hogy ne kapcsold be, és minnél előbb vidd be a szolgáltatódhoz, egy ultrahangos tisztításra. Így talán nem érte volna károsodás.
De persze az, hogy hol található a P-s szoft, meg melyik a legújabb firmware, meg hogy kell csinálni azt 77x megkérdezitek 1 nap, de ilyen fontos, és súlyos dolgot mint egy beázás, elbagatelizáltok... -
dejv
tag
sziasztok!
múlt hétvégén véletlenül kimostam a telefont,mikor kiszedtem elég tisztességesen csurgott belőle az öblítős víz,de majdnem 1 hét szárítás után tökéletesen működik
már csak 1-2 apró pötty jelzi,hogy vizet kapott a drágamég szeptemberben túlélt 1 multivitaminos vodka támadást is,szóval nagyon strapabíró kis szerkezet
-
mothugs
tag
Nekem meg még mindig az a rohadt flash usb nem megy sehogy sem. Próbáltam már mindent.
Ötlet vki? -
-atesz-
aktív tag
Üdv! Tudom ,hogy unalmas már a kérdésem ,de én is fel szeretném rakni a V10P-ét ,de nekem sem megy a dos ablakból sehova. Mindent átolvastam ,megpróbáltam ,de nem megy tovább. Csak a dll fájlokat nem cseréltem még ki. Lehet ez probléma?
-
caverinha
aktív tag
Hát a factory reset egy próbát mindenképpen megér,ha nem segít,akkor sztem fw csere megoldja a gondot. Nálam is hasonló gond volt az alap trés V10szofttal,zene lejátszás közben lassan reagált,majd fagyott és aztán már a galériába sem tudtam belépni,először ugyan factory resettel próbáltam egy ideig jó is volt,de újra előjött és aztán ment az fw csere,ami teljesen megoldotta ezt a problémát.
-
strife
tag
Valami nagyon megbolondult benne...
Letöröltem mindent róla, formáztam a meghajtót. De most már az alapértelmezett hangoknál is játssza. Kivettem az aksik újra be, de semmi... Mi lehet a megoldás ? Eddig semmi baja sem volt.
-
Pinochet
tag
Akinek a v10p uk van és T-s működik a videotelefon és az mms? mert nekem nem elérhető szolgáltatást ír az üzit meg nem küldi el
a szervíz menüben megnéztem a main sw-t és ez a száma:
km900at-01-v10p-216-30-sep-21-2009
ez az uk?? mert elvileg annak töltöttem le, de ezekkel a hibákkal elbizonytalanodtam... -
Murderer69
őstag
Én mindig adattár módban dobom fel mégsem fagy
más:
Megpróbáltam feldobi a szűz rendszerről a v10p-t de ugyan az a hibaki is nyírta a 7-et a másik patríción szóval azt is rakhattam újra
na mind1 nem is lényeg mert amióta elnyomtam 1-2 FR-t az upgrade közben meggyógyult a fv és már nem szaggat sem videózás közben sem a galériában ja és a legszebb megy wifin a youtube nézegetés szóval ammedig nem észlelek valami nagyobb bug-ot marad a v10g
-
strife
tag
Sziasztok
Az mitől lehet, hogy az előbb felraktam pár új zenét a telóra. Eddig fagyás nélkül ment. Most ha belépek a zenelejátszóba, fagyogat lejátszás közben nem érzékel nagyon semmit hiába tapicskolom. Lehet az a gondja, hogy adattár módban tettem fel őket ?
Köszi előre is
-
KLIOS
aktív tag
Akinek az UK v10P van fent annak van időjárás jelző progija mert nekem nincs.
-
zack
nagyúr
válasz
f.begbie #7269 üzenetére
A honlapjukon elvileg azt írják hogy müxik rajta. 28EUR 3 hónapra, 100EUR 1 évre...sztem ennyiért bármennyire is jó, nem éri meg. Van 5 napos Trial belőle, ki kellene próbálni hogy müxik a turn by turn navigáció, aztán ha minden jó, akkor rá lehet feküdni a megoldások megtalálására.
-
f.begbie
tag
Hello!
A WisePilot navi elfut az Arena-n? Illetve ez a WisePilot olyan mint a GoogleMaps, hogy a netről szedegeti a térképet? Szóval adatforgalom nélkül ez sem működik?
-
KLIOS
aktív tag
Feltettem én is az UK V10p_00 fw-t a t-mobilos v10v helyett de a wifis youtube még mindig nem megy igaz annyira nem is hiányzik csak kíváncsiságból néztem meg.
-
Mr.Minyi
tag
Az lenne a problémám hogy nem tudom merjek-e venni akármilyen T-mobilos telefont.Most vett ismerősöm egy LG telefont és bele egy turbo simet mivel T-mobile-os volt a teló az ismerősöm pedig vodás.Na az a probléma, hogy pár napig ment a turbo simmel a mobil aztán azt írta ki hogy nincs sim.Ezután elment egy telós boltba és azt mondták a T-mobile-os telókon olyan softver van hogy észleli a turbo sim-et.
Erre kérek határozott válaszokat, tapasztalatokat,kinek mi a véleménye erről.
AKkor semmilyen T-mobile-os készüléket nem lehet függetleníteni?Én egy arénát akarok venni.Ha valaki turbo simmel használja az arénáját az is írjon.
Első segítség telefonon érkezett.
Elvileg van olyan módszer hogy lehet e telefont nyitni és zárni garivesztés nélkül.Ha valami gond van vele aki nyitotta az tudja is zárni.Ha valaki ilyen képességekkel rendelkezik írhat, Tapolca és környékén lenne a legjobb.
Várom a további ötleteket,hozzászólásokat!!
-
Pinochet
tag
Mint tudhatod nem mostanában kezdtem fórumozni, és az volt az első h megpróbáltam több módon is rákeresni a v10p és ahhoz hasonló hozzászólásokra....de mind1 inkább végigolvasom azt a 2-3000 értelmes hozzászólást ami között vmilyen utalással ott lesz
Egyébként sem sértődnék meg, de azt meg nem értem h miért van egyre több önjelölt moderátor -
Murderer69
őstag
ha valakit érdekelné itt van még egy rakás fw [link] reg nem kell hozzá
akár még az első hsz-ba is be lehetne szerkeszteni -
Clain
tag
Sziasztok !
A tesztben olvastam,hogy kezeli az office dokumentumokat !
és szeretném kérdezni,hogy kezeli a pdf-et is ?
illetve a office-t mennyire gyorsan nyitja meg ?köszönöm
-
EnRg
tag
válasz
ThingAmy #7258 üzenetére
Nálam a kijelző érzékenysége ill. pontossága OK,Nálad nem tudom mi lehet baj...?
A magenta-szürke szín pedig egy FW cserével hamar megoldható(ajánlom a V10P_00_05-öst),ez most a legstabilabb.Én keveset netezek vele (max. e-mailt szoktam nézni),de akkor az Opera mini 4,2-est használom. -
ThingAmy
csendes tag
Elsőnek Sziasztok!
Messziről figyelem az eseményeket ugyanis cstlakoztam hozzátok augusztus óta az Aréna fun-hoz...
Nos ez szép és jó... Imádom meg minden... DE valamit elkurtam lehet én vagy csak egyszerűen bekrepált a kijelző és nem lehet tapicskolni nem oda megy mint lne és nem veszi a lapot... Ezzel mit csináljak? A másik.. hogy ami nagyon b***a a csőrömet hogy ez a magenta színű dolgot nem lehet kiiktatni? ugyanis kegyetlenól zavar és az is hogy nem szabad a telefon tittára le van korlátozva hála a T-mobile-nak hogy gyújtanám fel egyszer... nah mind1... a másik unom a szürke kocát színesset szeretnék... És sok más jó dolgot! Szal kérlek titeket segítsetek... Amugy válszolva sok embernek a youtube nállam profin megy... Lehet h tényleg T-mobile van a dologban... egyébként én személy szerint ezt húztam le... http://www.getjar.com/mobile/16671/youtube-web-for-lg-km900-arena/ ez arra jó hogy rámész és máris zssír minden... nem kell szenvedni... jah a másik nincs valami jó browser az arénához pl olyan jó mint a k****g Iphone-nak a safari... És navi gombok had ne legyenek jó megjelenítés kéne... ezek a vágyaim és soha nem engedem el az én kis Arenamat... a Kegyetlen jól néz ki feketén... Lehet cserélni a dolgokat rajta?
-
olbaidhun
őstag
Az a jó ebben a fórumban, h keresövel bármit, de tényleg szinte akármiröl meg lehet találni a szükséges információkat, de ugyanakkor az írott könyvekböl hiába hiányzik ez a felbecsülhetetlen funkció, mégis mindent jobban összefognak.. Tehát amit én szeretnék; így végiggondolva egy Magyar Használati Útmutató MHU-LgArena telóhoz.. Tartalomjegyzékkel
-
Murderer69
őstag
holnap dobok a másik patríciómra egy xp-t full szűz rendszer csak az lg-is cuccokal ha azzal sem megy akkor marad ez max nem nézegetek képet nem netezek nem fényképezek és nem rakom bele a sim-kártyámat ja és nem használom
na jó nem mert nem hiába vettem már a 2 arénámat szeretem ezt a kis telót majd csak sikerül egyszer
-
olbaidhun
őstag
na.. Nem engedett többet írni..
biztos bug
szval remélem csak a router gond áll fent, és mivel többen is tapasztaltuk, így kezdeményezem a telefon "lelkének" listázását. Nem mindenki fog visszaolvasni "napokat" vagy akár heteket, h megtudja mizújs sz új kedven szoftjával, lehet,h többen is javasolnák a telefon fw-jének hibajavítási listáját, esetleg a tapasztalt hardverütközések kilistázását,ha pl a blogomban nyitnék egy beszéljúnk az Lg lelkéről altopicot, biztos lennének javaslatok, milyennek értékeljük összességében az iphont is megszorongató kedvenc Arénánkat!
na várom a válaszokat
-
olbaidhun
őstag
Hi everybody! Visszaolvastam, amennyit csak tudtam és nem akarok "sírni", de gondoltam megosztom a tapasztalataimat:
v10p:
nagyon kellemes a softver, nekem német verzióm van, de minden lényegesen gyorsabb, stabilabb.. Pl teló eddig 2x resetelt, de mindkétszer bevadultam és minden funkciót kihasználva p
ötyögtem.. Nos jó lett a rádió transmitter, szebben szól a basszus szoftverben is erösebb, azt hiszem.. De a qva fifi még mindig szvat engem is, de mostmár fiktiv kollégával együt bízunk benne b -
Vovi1
aktív tag
válasz
Murderer69 #7252 üzenetére
A kdz nem titkosított, hanem tömörített. Régebben ez volt a cab kiterjesztés, de ez a Windows sajátja, (cabinet file) ezért módosítottak a kiterjesztésen. Tartalmazza az alap prg-t és néhány kiegészítő filet. A cab kiterjesztést rar-al is ki lehetett csomagolni.
Írtam emilben, ha XP alatt sem megy, akkor próba pcsuittal, az is le fog állni ugyanott. Durva módszerrel működik - a telepítés közben, a leálláskor széthúzni a csatlakozókat, akku ki, majd vissza, újra bedugni, ekkor telepíti fel a flash drivokat, ami a prg-nek kell. Automatikusan megy tovább. Kipróbáltam, működik. Csak saját felelősségre.
Mivel a program tényleges telepítése előtt áll le, szerintem még bele lehet nyúlni a folyamatba. A figyelmeztetés a fizikai telepítés alatti időre vonatkozik, ne húzd ki a zsinórókat, ne kapcsold ki stb. -
Murderer69
őstag
válasz
Murderer69 #7243 üzenetére
gondoltam azért még egyszer rápróbálok ismét vista alatt de megint csak ugyan azt a hiba üzenetet dobta ki komolyan mondom hogy lövésem sincs hogy miért nem írásvédett elméletileg van engedélyem is a használatra és semmi egy nagy semmi ugyan az a hibaüzenet valakinek esetleg valami ötlete?
vajon hogyan megy a kdz feloldása mármint ha titkosított ? mert elméletileg az a baj... vagy mégsem?
előre is köszi bárki is veszi a fáradságot -
EnRg
tag
Nálam mondjuk még mindig a Google az első számú kereső...
Az UK V10P_00_05-ről sem innen értesültem,de mindegy... -
zack
nagyúr
válasz
Pinochet #7247 üzenetére
Olvass vissza, és megleled a választ. Napjában 55x ismétlődnek a kérdések, és kicsit már kezd unalmas lenni.
Semmi gond, hogy rég nem voltál, de vedd a fáradtságot hogy utánanézel azóta volt e szó róla. Ott a bal felső sarokban a kereső beírod hogy V10P_00 és még vissza sem kell olvasnod annyit.
Ez nem csak neked szólt. Az utóbbi napokban divat 77x megkérdezni u.a. a dolgot, és ha nem érkezik rá válasz akkor jön a besértődés.
Amit kérdeztél azt pont 1-2 napja veséztük ki. -
Pinochet
tag
Valakinek volt már olyan gondja frissítés közben hogy amint elindul az upgrade kéri a széria és az imei számot, majd ha beírom utánna kidob egy kis ablakot és kér egy "input url"-t??és utánna bármit írok be kiírja h. ellenőrizzem a telefon típusát?
pár szoftcserén már túl vagyok, de ilyennel még nem találkoztam..... -
Pinochet
tag
üdv mindenki!
egy jó ideje nem voltam és érdekelne milyen fejlemények vannak szoft téren?
V10P UK -ban megoldódott a T-s mms bug, vagy az is szar mint a német volt? van vmi új szoft ami jól műxik?
köszi -
animoo
senior tag
válasz
#18001664 #7240 üzenetére
Hát valami valóban történt, mert Opera most vacakol, fel se akar települni, azt hazudja, hogy nem tud csatlakozni a netre, miközben gyári böngészővel vígan netezek. Pedig a JAvabeállításoknál is ugyanaz a profil van beállítva, mint amott, meg ami egyébként is szokott
-
animoo
senior tag
válasz
Murderer69 #7235 üzenetére
Ez ugyanaz, mint amit én kaptam az előbb. Yamatovtec írt tippeket rá, próbáld ki. Nekem bejörtt.
-
törölt tag
válasz
Murderer69 #7235 üzenetére
te is nézd meg a kdz file tulajdonságait...lehet nálad is van valami blokk féle amit fel kell oldani!
-
animoo
senior tag
Na végzett minden gond nélkül. És azt honnan tudom, hogy az új P van -e a telómon? Mert addig oké hogy V10_p...
-
zack
nagyúr
Lehet sok esetben az OP rendszer védelmi rendszere miatt nem megy, vagy szakad meg a frissítés. Nagyon sokan vannak akiknek nem megy, vagy megáll valamilyen hibával a frissítés. OP rendszer telepítés után első dolgom kiiktatni a biztonságot, mert ilyen problémákat is okozhat.
Minden progi rendszergazda jogosultságban fusson, ne váltson át biztonsági asztalra, jogosultság szint emelése rákérdezés nélkül...stb. Ezek a beállítások minimálisan jelentenek több kockázatot, viszont jelentősen növelik a felhasználói élményt. Win7-nél egyszerűbb ott csúszka van erre a célra, Vista-nal viszont registry turkálás szükséges.
Lehet semmi köze hozzá, de nekem ezeket "kilőve" ez eddig mindig sikerült a frissítés, pedig ha 10-15 firmware-t nem próbáltam, akkor egyet se. -
törölt tag
válasz
Murderer69 #7228 üzenetére
hány partició van a gépeden?esetleg megpróbálhatnád még azt hogy a KDZ file-t nem a C:\-re teszed hanem a másik particióra!Nyilván akkor a DOS ablakban majd azt az elérési utat kell majd beirnod...hátha igy menne
-
Murderer69
őstag
válasz
#18001664 #7222 üzenetére
az a legszebb hogy pontosan ezt csinálom mint ami a Te leírásodban van vagy a másik doksiban de ugyan az a hiba vista alatt is és w7 alatt is tiszta röhely ilyen még a mesében sincs
xp sp2 módban futatok mindent/próbáltam sp3-ban vistában és nélkülük is
minden rohadt progit rendszergazdaként idítok6próbáltam nélküle is
dll fileokat másoltam a futtatásos megoldással a mylgarena.com-os dll-eket is próbáltam és dll bemásoloás nélkül is próbáltam
próbáltam több KP500-Utils-EN-t megnyitni vagyis amiket letöltöttem amiket kaptam tőletek stbstb
és általában 2 hiba jelenség van
1vagy ERROR
2a dosban nem lép tovább
2 géppel próbáltam 2 külön oprendszerrel szóval itt én baszarintok el valamit de nagyon és nem tudom hogy mit mondjuk addig úgy sem nyugszok ameddig nem megy de ha valaki segíten pl msn-en azt nagyon megköszönném(meg asszony is mert már sík ideg attól h én is az vagyok)
-
animoo
senior tag
válasz
#18001664 #7222 üzenetére
Sziasztok!
Múltkor gond nélkül feltettem a v10p-t a Yamatovtec által feltett leírás alapján, most az UK verziót akartam, de kidob azzal, miután elkezdené a param1 részt csinálni, hogy :
Try out to decrypt wdb file...
Merged file open fail! Where is your image file to download into phone?
Ezek a DOS-os ablakban, a frissítő-részben pedig kis pop-up: failed to decode file you specify.
Mindent úgy csináltam, mint múltkor, illetve mivel már minden fel volt telepítve, csak elidnítottam a frissítőt winben és a dosos cuccot. A dll-eket múltkor kicseréltem, de mondom, akkor működött is minden. Mit bénázhatok el? -
Bavid
senior tag
Újabb probléma a zenelejátszóban... V10P_00 szofton bemegyek zenelejátszóba albumok nézet a képernyő kicsíkozódik és újraindul a teló
mi lehet a baj?
-
törölt tag
válasz
Murderer69 #7202 üzenetére
Szia!
Az általam gyártott magyar nyelvü leirással próbáltad már?A szöveges dokumnentumban benne van minden ami kell...a legfrissebb FW-k kivételével!
LG Arena fw upgradeRemélem azért mindenki beállitja Vista alatt hogy ne legyen bekapcsolva a szülöi felügyelet és hogy minden folyamatot Rendszergazdai jogosultsággal végezzen a rendszer!
Továbbá nem árt ha a C:\-röl levesszük az irásvédelmet,minden almappában.
Nem árt ha C-n beálliutjuk a jogosultságokat,tehát minden hozzáférést engedélyezünk saját magunknak! -
Mieza
tag
Én simán Adattár módban és felmásolom.
A mediaplayer meg azt sem tudom, hogy hol van a gépemen.Egyébként nem most kellett volna elkezdened kitölteni az ID3 tagokat, hanem rögtön akkor, amikor új zenéhez jutottál.
De más megoldás nincs, albumonként kell végigmenned rajtuk. -
Murderer69
őstag
válasz
viewdetails #7216 üzenetére
sajna nincs és öcsém gépe is beokádott régi szutykos cerka
folyt köv win7-en
-
Bavid
senior tag
Zenemásoláshoz lenne kérdésem, ti miylen móddal csatlakoztatjátok a telót ha zenét másoltok? és csak simán merevlemezre rádobjátok vagy vm progi? Másik kérdésem hogy nemtud valaki vm programo ami autómatikusan letölti a zenékhez a borító képeket és beis tölti a cimkéjébe? mer most mp3tag-et használom de a 30 giga zenéhez picit hosszadalmas egyesével elbumonként letölteni az album képeket...
-
viewdetails
addikt
válasz
Murderer69 #7214 üzenetére
Ezt már szeretem!
nincs a közelben xp egyébként?
-
unyadavid
senior tag
válasz
Murderer69 #7214 üzenetére
Amugy szerintem az lg flash tool -lal (asszem ez a neve) szedd le a legujabb modem drivert!
Majd ugye a c-be tedd a kdz-t (flsh usb is legyen ám!) és rendszergazdaként futtasd!
Meg gép újra indításNa sok sikert!
Üdv.
-
Murderer69
őstag
válasz
viewdetails #7207 üzenetére
elborult az agyam és leszedtem minden LG-s cuccot a gépről most raktam mindent újra úgyhogy folyt-köv
-
fiktív1
tag
válasz
viewdetails #7212 üzenetére
Persze, minden ahogy kell. Nem az 5 beta. Hagyjuk, azért nem használhatatlanul lassú.
-
fiktív1
tag
válasz
viewdetails #7210 üzenetére
Azt érzékelem. Pont akkor volt oda frissíteni a telefon, amikor jelezted az angol P felbukkanását. Így német lett. Jó ez mostmár így, használható, csak lassúcska a böngésző.
-
fiktív1
tag
válasz
viewdetails #7208 üzenetére
igen, nyomott rá.
-
viewdetails
addikt
válasz
Murderer69 #7205 üzenetére
Nem Neked szól, hanem annak, hogy ide - tisztelet a kivételnek - mindenki beesik, nem használja a keresőt, és elvárja, hogy mindenki az ő gondjaira válaszoljon, de azonnal, mert megsértődik!
Kérdezés nem megy, csak a sírás.
Én bárkinek szívesen segítek, aki nem azzal jön, hogy ez szar, ez béna, bezzeg az ájfón.Na, első körben akkor látod a ProgramData könyvtárat Vista alatt?
-
fiktív1
tag
Próbálgattam a 3. példányt
Megkértem debreceni topiktársunkat Yamatot, aki pillanatok alatt rátette a német P-t. Kértem, hogy aztán tesztelje a wifit is 10 percen túl.
Az fw ok, csinálja, amit kell...stb. (mms nem érint) Hangja még mindíg hangos, de nem olyan ordenáré és torz, mint az előzőeken.
A fényképezőt jobbnak, gyorsabbnak érzem, bár a stabilizátort mindenképp le kell venni, mert különben mást fényképez le, mint amit akarsz, ugye a jó 2 mp késés miatt.Gyorsaságban nem látok különbséget az új T-shez képest, elfogadható, de a nagykocka pörgetését továbbra is lassúnak tartom. Böngészők ugyanolyan lassúak, szaggatottak. Görgetési rutin jobb, mint az előzőeken. Fagyni még csak 1 x fagyott. Amúgy jól működik. Nem is ez a lényeg.
Térjünk vissza az elejére!
Szóval Yamato tesztelte a wifit 10 percen túl is! És ment! Van tehát fény az alagútban. Sőt, aztán kipróbáltam az egyik barátom linksys xxxx-ével és azzal is ment sokáig!
Tehát már egy Asussal és egy Linksyssel tökéletesen tudott együttműködni. Ez azért eredmény, mert az előző 2 készüléknek még ez sohasem sikerült. Viszont itthon nekem szigorúan 10 percet enged csak ez is. Ugyanígy több nyílvános hotspoton is. Nekem Belkin ruterem van, jópárszor eljátszadoztam már a beállításokkal. Omniát, leptopot, másik PC-t nem dobja le szinte soha. Kipróbáltam továbbá egy Hama-n, SMC, D-linken, ott is gazdagépet (kapcsolatot) veszt. Valami a szabványoknál vagy a beállításoknál lehet elásva. Mindegy, mostmár így marad. -
Murderer69
őstag
válasz
viewdetails #7203 üzenetére
marha kedves srác vagy te
át űltem öcsém gépéhez de ugyan az a szitu full ugyan az a baja szóval valamit én qrok el de mit?
mindent úgy csinálok ahogy az le van írva és mégis? -
viewdetails
addikt
válasz
Murderer69 #7202 üzenetére
1, az
2, van macerásabb, hidd el nekem
3, ott kellene lennie a LGMOBILEAX könyvtáradnak, ami alatt a flasheléskor létrehozza a mappát, ahová kibontja a kdz file tartalmát, a logból világosan látszik, hogy nem tud oda dolgozni, nézd meg Intézőből, hogy ott van-e
4, én említettem, az E2_Flashtool-t, de ha ez sem megy... -
Murderer69
őstag
válasz
viewdetails #7200 üzenetére
1 nem hiszti
2 az anyjába szakadhatott volna a feje aki ilyen macerás flahelést talált ki
3azt sem tudom miről beszélsz
4 valaki említett egy másik módszert azt ha nem lenne gond közzé is tehetné -
fiktív1
tag
válasz
viewdetails #7200 üzenetére
Szerintem jogosan hisztizik, rendkívül dühítő a dolog. Főleg úgy, hogy sokaknak gond nélkül sikerül. Megértem, mivel én is végigtapostam vele (flesseléssel) majd 24 órát eredménytelenül. Szédültem. Végül másik gépen sikerült egyből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy ruhás topik
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest