Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarajoEsp
senior tag
Én a Lg Dev forumán láttam pár widgetet, wdt kiterjesztéssel, de persze arénára nem lehet őket telepíteni. Remélem, hogy előbb-utóbb, csak megoldják ezt is, mert lennének plusz dolgok, amiket widget szinten meg lehetne jól oldani.
-
bllo
tag
válasz
viewdetails #5990 üzenetére
Nem rossz az a smart kereső dolog. Pl ha valami iszonyat régi sms-t keres az ember, vagy ilyesmi merül fel, akkor hasznos és kényelmes, volt ilyen az ex-nokiámban . . .
Bár az egy másik dolog, hogy amíg hasonló rendszerességgel lesznek FW frissítgetések, meg FR-ek, addig úgysem gyűlik be annyi sms, hogy kereső kelljen hozzá -
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #5990 üzenetére
Te, ha van Zsiráfnyakhőmérő Ifonera, azonnal cserélem is le
-
erdoke
titán
válasz
viewdetails #5954 üzenetére
Hát akkor kié?
-
Ap3x89
aktív tag
olyat lehet pc sutival vagy valamilyen más módon hogy ha egyszer beraktam mindenkihez a képet akkor az összes nevet kimenteni számmal meg képekkel együtt? hogy egy későbbi frissítés után simán vissza lehessen rakni?
-
viewdetails
addikt
válasz
Gáborka017 #5987 üzenetére
Én szeretnék bele egy botmixert is.
Meg egy zsiráfnyakhőmérőt.
Ja, akkor ájfont kellett volna vennem? -
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #5984 üzenetére
Oké...kérdeztem választ kaptam, köszönöm, igazad van
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
viewdetails #5986 üzenetére
köszi a helpet.
-
Gáborka017
tag
Jó lenne egy smart kereső a telefonba. Főleg ugye a zenék miatt...
mint pl a nokiáknál és az ujabb samsungoknál van. Nekem ez az egyetlen dolog a hiányosság. Erre nincs valami megoldást? Kereső progi ami az egész teloban keres?
Bizom benne ha a netes LG store beindul ilyen alkalmazást is lehet majd telepiteni a telefonra. Kiváncsi vagyok milyen uj widgetek lesznek!
Holnap (pénteken) vagy hétfőn megyek az uj Arenámért -
Ap3x89
aktív tag
így van rátettem és kedvemre való már csak egy bajom van normál profilnál nem tom kikapcsolni a billentyűhangot ha tapogatom akkor mindig csippan egyet a speciális beállításoknál mindent lehalkítottam 0 ra de még is csipog csak akkor marad abba ha kikapcsolom a csengetést mindjárt a profil beállítás elején. vkinek vmi ötlet?
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #5981 üzenetére
Értem...akkor ennyi
Bár azért ha konkrétan a Léptetés gombra gondolsz, kifejthetné valaki a használatát, mert azon kívül, hogy mikor megnyitja a lejátszót, megnyomja és szól valami Random dal, nem sok értelme van -
bkvfan
csendes tag
válasz
CarajoEsp #5979 üzenetére
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem elég "csak" az IDtag-eket kitöltögetni lelkiismeretesen, hanem át is kell nevezni a számokat pl: <előadó>_<számcím>.mp3-ra, és akkor nem kell bogarászni, csak abc szerint kikeresni.
Erre van egy külön program, valami Tag&rename vagy vmi ilyesmi, majd utánanézek... -
CarajoEsp
senior tag
válasz
viewdetails #5978 üzenetére
Ez oké, de ha van mondjuk öt Elvis, meg öt Bob Dylan számom és ezeket akarom berakni együtt egy lejátszási listába, akkor ez magyarán csak úgy megy, ha kibogarászom őket egyenként a másik 10ezer szám közül.
-
CarajoEsp
senior tag
Kérdés a lejátszási listához. Valahogy az megoldható, hogy bele tudjam tenni azt a számot, amit épp hallgatok? Mert 7gigányi zene van a telón, és a dalok hozzáadásánal ömlesztve látom a számokat, így meg elég nehéz hozzáadogatni, meg rászűrni.
-
bkvfan
csendes tag
válasz
viewdetails #5972 üzenetére
oké, köszi, ez jó ötletnek látszik, így legalább életemben először csinálok egy lejátszási listát.
persze csak ha működik v10p-vel -
bkvfan
csendes tag
Volna azonban még egy kérdésem? Ti hogyan oldjátok meg azt, hogy a zenelejátszásnál ha az össze számot hallgatni szeretném, akkor az általam feltett csengőhangok ne kerüljenek lejátszásra? Próbáltam már átkonvertálni .mp3-ból .aac-re, de akkor is ott vannak a listában.
-
bkvfan
csendes tag
válasz
viewdetails #5955 üzenetére
a tipp bejött! Köszönöm.
A krikszkrakszfájlok eltűntek ;) -
bllo
tag
válasz
viewdetails #5960 üzenetére
Már csak hogy a kézrátéttel való mellnagyobbítást ne is említsük, ugye?
-
Ap3x89
aktív tag
legyen szíves mondja meg nekem valaki akinek 1000% os a meggyőződése arról hogy ha a mostani v10v-s alapból T-szofots színvilágú telomra ha rakok egy v10p-t akkor a garancia elvész-e vagy megmarad? indokot is kérnék.
-
Racecam
nagyúr
És mi van az első éjszaka jogával?
-
viewdetails
addikt
18 és 30 év közötti modell lányok képességeinek értékesítésére országos szintű ügyfélkört építenék ki, akit érdekel, priviben jelezze.
-
Racecam
nagyúr
válasz
viewdetails #5953 üzenetére
Pontosan.
-
Ap3x89
aktív tag
akkor felveszlek msnre. egyébként a 17 éves modell lányokat nem vetjük meg sőt
jöhetnek
-
bkvfan
csendes tag
válasz
Racecam #5951 üzenetére
Hát igen, eddig nem mertem, mert nincs szünetmentes tápom, de ha lenne sem bírná sztem 5 percnél tovább, és ahogy tegnap tapasztaltam, az kevés lenne egy esetleges áramszünet esetén. Párom laptopjának aksija 2 percig sem bírja
Tegnap nem is tudom miért (talán a sok pozitív vélemény miatt) rászántam magam, és reménykedtem, hogy nem lesz addig áramkimaradás. Ki is cetliztem a főkapcsolót, nehogy valakinek eszébe jusson épp akkor szerelni valamit.
2 éves kislányomat meg kitiltottam a szobából ahol a gép van, nehogy megnyomja a kikapcsológombot -
bkvfan
csendes tag
válasz
olbaidhun #5949 üzenetére
Én próbáltam az Unlocker programot, de az sem tudta kitörölni
Talán még DOS-ban nem próbáltam, de lehet, hogy úgy nem is lehet.Nem lehet, hogy valamit a routereken kell állítani?
Nekem T-s telóm van v10p_00-val, és mostmár megy a youtube WIFI-n mindenféle állítgatás nélkül. -
olbaidhun
őstag
Szerintem nézz egy programot ami véglegesen töröl, ilyen pl az unlocker! Gondolom azokat a fájlokat a windows generálta oda. Ha kicsit visszaolvasol láthatod, h van valamilyen "fájl konténer kiürítés" ha jól emlékszem.. az is talán idevág.
más ________________________________________________________________
A v10p tényleg egy "jobb" sw. Ha az eddigi belassulásokat, képnézegetés közben az elfordítást vagy a begépelést (szintén teljes billentyűre váltáskor) nézzük. Ezenkívül nálam pontosabbam meghatározza a helyem a googlemap, internet lényegesen stabilabb (2routert használok: TP-LINK és SMC), teszteltem a fotók-videók készítése is gyorsabb (minőségben is előrelépés tapasztalható) és már csak úgy menüben is érezhető, mintha kicsit erősebb lenne a hardver.
De még mindig nem megy a youtube.. betölt mindent a gyári böngésző, belép a lejátszó programba, de sajnos nem megy tovább a 0%os bufferelésnél.. mit kellene átállítanom? Streaming beállításokat már próbáltam.. eddig semmi, sajnos.. help!
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A borzasztóan szexi és feltünést keltő 17éves lányok írjanak nekem privit! -
bkvfan
csendes tag
Sajnos (vagy inkább szerencsére?
) nekem XP-m van, viszont élnék az általad felkínált lehetőséggel, és előre is köszönöm.
Ha van msn-ed vegyél fel légyszi, és ott megbeszélhetjük a részleteket, címet, stb. (így elkerülhetjük, hogy 17 éves modell lányok zaklassanak minket a felelőtlenül kiadott lakcímeink miatt)
msn: balazswake@t-online.hu -
erdoke
titán
Valamelyik nap voltam a szervizben más ügyben, és érdeklődtem az Arena hivatalos frissítéséről, különösen ami a T-s példányokat illeti. A válasz: "Még mi is várjuk". Gratulálok, LG, kiváló a hazai support.
Pedig van jónéhány apró, de bosszantó szoftverhiba, amit nem ártana javítani. -
bkvfan
csendes tag
A v10p-vel megoldódott minden eddigi problémám (kivéve a krikszkrakszfájlokat)
pl: Jabra BT3030 mélyhang probléma eltűnt,
randa magenta-szürke színvilágnak ágyő!
Jutyúb WIFI-vel műkszik,
beletekerés a számokba sima ügy.
Ébreszt, sőt a naptári bejegyzéseknél is riaszt. (ezt le is kopogom gyorsan: kop-kop-kop)
MMS-t pedig sosem küldök, így ez a hibája ennek a szoftvernek engem tökéletesen hidegen hagy.
Remélem nem jön elő semmi gigszer, és akkor nékem ez volt az első, és egyben utolsó FW frissítésem
A biztonság kedvéért azért heti egyszer kiveszem az aksit egy percre, hogy ha össze is szedett valami hibát, az eltűnjön. (volt, hogy nem riasztott naptárbejegyzésnél a v10j, de aksi ki-be és megjavult) -
Ap3x89
aktív tag
asszem megoldottam a problémát. vista vagy xp van a gépeden? mert ha vista akkor ha összecsatlakoztatod a telot meg a pc-t rakd adattátolásra és a vista kidob egy üzenetet h vizsgálat v folytatás vizsgálat nélkül menj rá a vizsgálatra ott megkérdezi hogy kijavítja e hibákat rámész h igen megcsinálja és nekem eltűntek azok a filek és ki be kapcsolás után sem jöttek vissza. ha nincs vistád és nem laksz túl messze akkor nálam megcsinálhatod ha gondolod. remélem jó lesz nálad is.
-
bkvfan
csendes tag
Én is jártam így zenével is meg videóval is, úgyhogy mindkét mappában vannak ilyen fájlok. Én azt csináltam, hogy átneveztem a rossz fájlokat tartalmazó mappát xxxTrash-nek, így utolsóként jelenik meg a többi mappa között, és persze nem rakok bele semmit. Csak úgy van, nem használom.
Nekem nem törlődtek ezek a krikszkraksz fájlok szoftverfrissítéssel sem, sőt gyakorlatilag semmi sem törlődött a telefonról, pedig volt Factory reset is.
Persze a nevek meg a naptárbejegyzések eltűntek, de azokról volt biztonsági másolatom.Amúgy pont tegnap frissítettem v10j-ről először v10v-re (mert valamit elrontottam) aztán v10p-re. Most minden frankó, de a krikszkrakszfájlok is megmaradtak
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
Coyote2000 #5938 üzenetére
Látod a naptárat és kiemelve, azokat a napokat, ahol van esemény. De, hogy mi az, azt nem csak ha rányomsz, ekkor megjelenik a Widget, ahol meg tudod nézni, hogy mit írtál fel.
Ezen kívül van egy jegyzet, amire, ha írsz, akkor megjelenik a widgetek között, szóval ha feloldod a teló és beleírtad, hogy "Este hétkor tali", akkor minden ott fog vírítani, amíg át nem írod. -
Ap3x89
aktív tag
valaki tud segíteni a nem túl rég feltett kérdsemen?
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
Coyote2000 #5936 üzenetére
Nincs ilyen funkció a készülékben, de ha a Widget az alapképernyő, akkor oda ki tudod rkni a naptára és látod, ha esemény van, valamint az ott kitehető jegyzetbe, be tudod írni, és látod.
-
Coyote2000
őstag
Arena tulajok!
Van lehetoseg a naptari esemenyek automatikus kiirasara az alapkepernyon? Olyasmire gondolok mint a Nokia okostelefonjaiban...
koszi!
udv -
Racecam
nagyúr
A bolti garis készülékeket biztosan. Nem tudom, Neked milyen van. Rosszat, pont a garancia szempontjából jelenthet. Egy megbízhatatlan boltnak, megbízhatatlan lesz a garanciális háttere is.
A memória kártyák formázott formában kaphatóak, de a telefon is képes megformázni őket.
-
Racecam
nagyúr
Ha külföldről behozott készülék és necces, hogy az, akkor fene sem tudja. De ha ráengeded a PC-Suit-ot, és engeded a frissítést, úgy emlékszem, hogy először választhatsz típust és utána lecsekkolja milyen van fent és mintha azt is írná, hogy melyik újat találta, melyiket akarja feltenni.
-
Ap3x89
aktív tag
tegnap este rá akarta mmásolni egy zenét a telora és kifagyott a másolás közben a gép. és amikor megnéztem telon telerakta mindenféle ismeretlen fileval a sound könyvtárat mondjuk megmaradtak a zenék is csak ott van ez a sok szar amit nem enged kitörölni semmilyen módban se adattárolásiban se pc suite mert túl hosszú a neve állítólag. volt factory reset is az sem segített. ha fw-t frissítek akkor eltűnik? vagy ha tud vki vmi más megoldást akkor segítsen. előre is köszi.
-
sani72
csendes tag
sziasztok érdeklődnék,hogy akinek V10v-s a szoftver a telón és t-mobilos,lehet videót szerkeszteni? mert nekem nincs benne ez az opció amióta erre frissitették
ja ,és a könyv szerint nem jár garivesztéssel az otthoni szoft,frissités,és a boltban is ezt mondták.köszi,hali.
-
Pumba3
tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy nem olvastam vissza, de ha veszek egy újat, garival, függetlent, akkor az fw csere garanciavesztéssel jár?
Üdv.
-
Giles
tag
válasz
viewdetails #5923 üzenetére
Ezt csak összehasonlítva lehetne látni. Van egy pesti haverom, akinek T-Mobilos van. Majd tartunk egy "összehasonlító szeánszt" némi szesz mellett
.
-
Giles
tag
válasz
viewdetails #5921 üzenetére
Aha! Hát nem tudom Nekem egy hónapos és V10b van rajta. Működik minden. Azért, hogy kicsivel gyorsabb legyen azért meggondolom.
-
Giles
tag
Azt meg lehet kérdezni, hogy ha a PC Suite-al akrnám frissíteni, akkor is le kell róla előtte mindent menteni?
-
Racecam
nagyúr
válasz
viewdetails #5916 üzenetére
Moderátorral még csak-csak, na de egy házigazdával?
Vitatkozz csak nyugodtan, én is pont olyan hülye lehetek, mint bárki más.
-
Racecam
nagyúr
válasz
viewdetails #5912 üzenetére
Akkor szögezzük le, hogy a V10P_00 szoftver eddig a legjobb, kizárólag magentás (T-Mobilos) hálózaton csücsülőknek kerülendő, a hiányzó, hibás MMS miatt.
-
bcrics
tag
Hello,ti ha szoftot frisítettek és doson keresztül akkor minden egyes frisítésnél mindent felraktok újra?vagy elég egyszer..mert a O softot már felraktam elsőre ment de a Pvel most baszakodok és nem tudom mit kúrok el.
-
-
viewdetails
addikt
válasz
jooker82 #5911 üzenetére
Nos. V10D_01_3 nálam nem sokáig volt fenn. GPS csapnivaló volt, de a szoftver összességében mindenképpen bugfixesebb mint a V10A. FM Transmitterben nem volt basszus, több most így hirtelen nem rémlik.
A V10P-t mostanában tárgyaltuk, arról újabbat nem tudok mondani.
Ha felrakod a V10D-t, megteszed, hogy beszámolsz nekünk róla?Egyébként - tetszik, nem tetszik - a világbajnok szoftver jelenleg a magyar T-s V10V, stabilitásban és tudásban. Azért nem a német V10P-t mondom, mert azzal nem megy az MMS küldés magyar T hálózaton. Ja, és kezdik már a németek is a V10P-t ízekre szedni, egyelőre csak apróságokat találnak, nem vészes.
-
jooker82
nagyúr
válasz
viewdetails #5910 üzenetére
Én is lehet megpróbálnám frissiteni. A laptoppal gondolom nem lehet olyan gond h elveszik az áramot..
És ha ezt a magyar verziót kapomV10D_01_3...ez miben jobb mint a z eredeti v10a és miben rosszabb mint a német v10p??? -
viewdetails
addikt
Úgy látom ez a frissítés dolog nagyon megy, de többeknek van hiányos foltjuk.
Tehát.
Két féle frissítés létezik:
1, PC Suite-on keresztül, ilyenkor nem tudod, vagy csak tippelhetsz, mit fogsz kapni.
2, a topik elején leírt mód, mikor az általad kiválasztott és letöltött szoftvert rakod fel.Repkednek itt a P-k V-k, M-ek és O-k, de: a szoftverek 3 részre oszlanak.
Van az európai független szoftver, régebben ANEUSV\V10B_02, jelenleg ANEUSV\V10D_01_3.
Vannak az egyes országokhoz tartozó, független szoftverek. Németeknél régebben ADEUSV/V10i_06, majd ADEUSV/V10M_02 és revízió (rev 1, rev2, rev3), ezt követte az ADEUSV/V10O_02 és revíziói (ebben jelent meg a Léptetés gomb, javult a gyorsaság, viszont híres volt, hogy lejátszólistát nem tudott készíteni), jelenleg pedig az aktuális német szoftver az ADEUSV/V10P_00. Magyarországé az AHUNSV/V10D_01_3 (ez valószínűleg egyezik az európai függetlennel minden tekintetben). Szinte minden államnak van saját(?) független szoftver verziója, tehát a teljesség igénye nélkül: Hollandia: AKPN V10E_01 rev 4, Franciaország: AFRSN V10W_04 rev 6, stb.
Az egyes betűjelzések a lehető leglogikátlanabbul vannak kiosztva, ne keressétek az összefüggést, sőt, időnként átfedés is van, pl létezik német és angol V10O_02 illetve V10M_02 is.
Hogy mindezt tetézzük, vannak az országokhoz ÉS szolgáltatókhoz kötött, úgynevezett brandelt, vagy márkásított szoftverek. Ilyen pl a magyar T-Mobile által "kiszürkített" és magentásított, ami - ízlésről nem nyitunk vitát - az eredeti független szoftver átgyúrása. Szolgáltató függően kivesznek belőle pár dolgot, és beleteszik a sajátjukat, pl itt kivették a Google ikont, és a Videokamera ikont (ez utóbbi a sima Kamerából érhető el) és helyére betették a w'n'w-t (T-s linkekkel ellátott Böngészőt), illetve a Mobil TV ikont, ami megint csak nem más mint egy link. A magyar T-Mobil aktuális verziója az ATMH V10V_00, ez például nem egyezi meg a régi, külföldi Vodafone-os szoftverrel.Aki a T-Mobile-nál vette a készülékét az V10j-t kap, ezt a PC-Suite automatikus frissítése V10V_00-ra frissíti. Gyors, fájdalommentes eljárás, csak a gép alól ne essen ki az áram.
A szürke import készülékek kényesebb téma. Magyar T-s készülékre is lehet független, bármilyen országból származó szoftvert felrakni a 2.-es módszerrel, ettől úgy néz ki, mintha... de: külföldi fórumon olvastam olyat, hogy az illető rendelt e-bayről függetlenként hirdetett telefont, megérkezett, betette a saját kártyáját, működött, majd befrissítette a PC-Suiteval jóhiszeműen, és mikor újraindult, szolgáltató függő készülék vált belőle. Szóval ezzel a részével óvatosan. -
jooker82
nagyúr
Amikor a viewtyt vettem át 2 éve,a futár segitett összerakni, meg beültetett mellé a kocsiba és ott ki is próbáltuk.
Az arenánál sietett a futár,meg én is, igy azt csak átvettem,bizva h minden rendbe lesz.
Ha veszek valamit,előtte csak megnézhetem tán,h mit is vettem.Ha minden rendbe ugyis átveszem,ha meg nem akkor jogos a visszaküldés. -
KLIOS
aktív tag
A PC suite-n belűl a frissítést merre találom?
-
timea25
csendes tag
Ha mondjuk a németet választom gondolom utána be lehet állítani a nyelvet magyarra?
-
viewdetails
addikt
válasz
timea25 #5901 üzenetére
Ha eredetileg is független volt, akkor az országnak megfelelőt ajánlja fel az automatikus frissítés. Magyarországi készüléknek magyar V10D_01_3-at, németnek V10P_00-t.
Ha valami szolgáltatóé volt, és csak le lett rajta cserélve a szoftver... akkor a jó isten a megmondhatója. -
KLIOS
aktív tag
Olyan kérdésem lenne hogy a frissítéshez elég a Pc Suite vagy kell még vmi progi? Gyári T-mobilos v10j-t akarnám gyárira frissíteni egyenlőre.
-
timea25
csendes tag
Sziasztok.
Frissíthetem a telcsim szoftverét a Pc suittal. Független a telcsim, nem T-s. Ha végigcsinálom a frissítést akkor a T-s cuccot rakja rá vagy ezt a P-set?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest