Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitang 113
csendes tag
Köszönöm Rabidsnail!!!
-
Terondal
csendes tag
Sziasztok
Először is Boldog Új Évet mindenkinek.
Problémám a következő.Nem tudom használni a telefonom.Bekapcsolom és nem tudom beirni a pinkodot,nem reagál semmire.Kivettem az aksit sim kártyát de semmi.Nem tudom mi lehet a gond.T mobilos elötte nem volt vele semmi gond.Semmit nem csináltam vele,egyszerüen nem értem.Lehet holnap visszaviszem mert nem tudok mást.Üdv Terondal
-
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
Bitang 113 #12994 üzenetére
Hali!
Hónapok óta mágnes patentes bőrtartót használok és semmi gond! Sőt! A hátfal mögött elhelyezett borotvapenge segítségével rögzítem az autómban is egy "izmos" mágnestartóban. Sem a működéssel ,sem az akksi kapacitásával nem volt gondom! -
duvi
nagyúr
válasz
haverzolee #12993 üzenetére
Köszi! Megpróbálom a PcSuiten keresztül is.
Milyen fw van nálad? Nekem még az alap T-s V10j. -
Bitang 113
csendes tag
Heló az Arénához néztem tokot amelyik tetszene az mágneses patenttal van ,lehet valami baja a telefonnak a mágnestől???Ellőre is köszi!!!
-
kokyt
senior tag
Persze, nem kell végig gépelni, csak annyi, hogy előtte a keresőmezőbe kell tapicskolni mivel alapból nem jelenik meg számbillentyűzet.
Ami nekem különösen tetszik (eddig egyik telefonom sem így működött), hogy ha mondjuk annyit gépelsz be, hogy "ki", akkor nem csak a pl. Kis vezetéknevű embereket, hanem a Kinga nevű lánykákat is kilistázza -
Tomcy7
tag
Köszi köszi!
Már neki álltam olvasni a FAQ-t a dokinál, csak sorra kerültem így most itthon folytatom...
Factory reset és memória ürítés nem volt mert nem tudtam hogy kell sőt azt sem hogy mi az, de gondolom a FAQ-ban benne lesz.
Viszont akkor valszeg minden adat törlődik ha jól gondolom, szóval akkor mindent mentenem kell elötte.
Na mind 1 megyek olvasgatni, majd ha utána még marad nyitott kérdés úgy is szólok. -
Dusee
őstag
gyors kérdés:
hol van akkor az oktogonnál a hivatalos LG szervíz?
mert volt itt egy cím a fórumban, csak nem tudom, hogy az-e -
kokyt
senior tag
Egyforma lassú mindenhogy
Viccet félretéve, lehetne gördülékenyebb is a gördítés, és gyorsabb a keresés, de még bőven elviselhető. Két féle képpen kereshetsz: végig bogarászod a listát (nem fordul át a végén), vagy kereső mezőbe pötyögsz. Utóbbinál használhatsz hagyományos "gombsort" és qwerty-t is, a beírt kulcsszó lehet vezeték vagy keresztnév is, mivel mind a kettőre ad találatokat. Konkrétan szűrést viszont csak úgy tudsz csinálni, ha csoportokat készítesz, majd a névjegyeket ezekbe rakod. Ilyenkor a csoportokat tudod megjeleníteni, tehát teljesen kitöltött adatmezőknél sem tudsz olyat csinálni, hogy kilistázod a budapesti ismerősöket. A keresés ezeken a csoportokon belül is működik. -
Tillu
tag
Gyerekek!
kb 400 darabos a névjegyzékem. Az ekkora nagyságrendűnél a szűrés mennyire gyors? illetve működik-e a preditív keresés? vagy valami ilyesmi formula?
egyáltalán, mennyire egyszerű a névkeresés? Erre nem találta még itt infókat.
Köszuönöm! -
kokyt
senior tag
válasz
Tomcy7 #12981 üzenetére
Hali!
Üdv a tulajok között, és a fórumon
Frissítés után volt factory reset és memória ürítés? Ha nem akkor az lesz a ludas a fagyásoknál. Mindenek előtt szerintem olvasd el a logout-on található Olbaidhun által készített FAQ-ot, és az első hsz-t (a linkeket megtalálod ebben a fórumban, oldalanként kb. 3x)
Az adattár módnál próbáld meg a hátlapi usb-ket használni.
A kamera gyorsabb ha kinyomod a képstabilizátort, és valamivel jobb képeket csinál általános körülmények között, ha a ISO értéket stabilan 100-ra rakod.
A wifi-nél próbálj meg variálni a router beállításain, sokunknak segített. Nekem is volt fent V10v, router állítgatás után ment vele a net is meg a youtube is. -
Tomcy7
tag
Sziasztok!
Már több mint 1 hónapja megvan az Arenam, de a karácsonyi forgalom miatt nem tudtam idáig feljönni.
Ami problémám idáig, hogy a gépemen nem tudom adattár módban használni, mert hiába választom ki nem történik semmi.
Frissiteni sikerült a progiján keresztül most a KM900AT_V10v sw van rajta. Szerintem kár volt ezt rátennem, mert azóta többször fagyott már le mint a K810-em 2év alatt...
Ahogy olvastam sokan az F-es verziót favorizálják, majd szeretném ezt rátenni, csak még nem tudom hogyan és honnan, de majd keresgetek kicsit.(Nem független a teló, de gondolom ez nem befolyásol semmit...)
A videó felvevője nagyon király, a fényképezője annyira nem nyerte el a tetszésemet, a K810-em sokkal gyorsabb és jobb képeket csinál, de mivel mind a két teló folyamatosan nálam van a így nem gond.
Ami nagyon komoly az a kijelző! Rátettem pár képet ami a K810-el csináltam régen és komolyan mondom gyönyörű! Van egy közeli kép a kutyámról amit rátettem és amikor ráközelítek max-ra tökéletesen lehet látni az orrán lévő kis redőket, a szőrszálakat! Egyszerűen fantasztikus!
Wifivel nekem is gondom van mondjuk ahogy olvastam valszeg a TP-linkem a ludas...
Idáig elégedett vagyok vele, ha a fagyásokat ki tudom küszöbölni akkor tök jó lesz.
-
greenmeister
tag
Lg Arena tulaj lettem (Hála életem értelmének.)! Kérdésem az lenne, hogy másnak milyen tapasztalata van a KM900AT_V10i -s firmware-el?
-
kokyt
senior tag
válasz
Joe bácsi #12976 üzenetére
Ha a router alap beállításokon fut, akkor semmi gond nem szokott lenni. A probléma továbbra is abban van, hogy bizonyos routereken bizonyos konfig beállításokkal nem igazán van kibékülve (DNS, proxy, WPA2, stb. főleg TP-link-en és Linksys-en) Na már akkor, szerinted mikor kóstolgatjuk a szomszéd netét, akkor épp egy mac szűréses ssid broadcast mentes titkosított hálózatra lépünk fel?
Neeeeem, hanem egy olyanra, ahol a ssid default, és nincs jelszó
Ilyen hálózatokra én pedig eddig minden körülmények között sikeresen másztam fel.
Más kérdés, hogy kb 1 hónap kellett mire rájöttem, hogy otthon miért nem megy (fw csere, fórumozás, és persze csak végső megoldásként nyúltam a routerhez).
A "csak" 4cm*4cm-el meg mi a baj? Nem bekeretezett faldísznek van kitalálva, hanem megmutatni, hogy ki hív
Kell mellette hely néhány gombnak, így meg már érthető miért nem teljes képernyős, mint egyes hagyományos telefonnál. Halkan megsúgom, még így is nagyobb a kép mint némelyik olyan telefon kijelzője
-
Viper26
nagyúr
válasz
Bitang 113 #12974 üzenetére
BT-vel nem lesz Dolby, bár nem tudom mennyire fontos neked.
-
Bitang 113
csendes tag
Bluetooth headset-et tudtok valami olcsóbbat ajánlani ami már bevált.
-
namerke
tag
válasz
Joe bácsi #12951 üzenetére
Olyan sw amivel "semmi" gond sincs, szerintem nem jött még ki.. mindegyiknek van hiányossága, de erről már többször is linkeltek ide egy fórumot, ahol összefoglalták, melyik fw mivel jobb a másiknál.
-Egyébként a legtöbben a v10F-et ajánlanák innen, szerintem... java-ban az a leggyorsabb, wifis youtube megy, a wifi időtartama pedig router függő még mindig, ahogy azt a FAQ is írja.-Egyedi hívóképet be lehet állítani, szerintem elég nagyban jelenik meg, bár nem teljes képernyőn, alul egy sávban a hívó számát is kiírja.
-Egyedi csengőhangot belehet állítani (már ha ez arra vonatkozik, hogy személyenként más-más csengőhang hozzárendelése)
-Hangerő beszélgetés közben az én gyári beállításokat használó arenamon egyáltalán nem halk, sőt , gondolkozom a halkításán. Egyenlőre optimális, hangosításra szükség nem lesz.
, ahogy látom némelyiket már megválaszolták.. de azért nem árt ha itt marad .
-
namerke
tag
Moderátorok vajon járnak ebben a topikban? Vagy csak nekem tűnik joe bácsi összes hozzászólása mocskolódásnak, és fikázásnak ? Pedig már türelmesen is elmagyaráztuk neki, hogy megvannak a telefon erősségei/hibái , és akinek ilyen van / ilyet vesz az együtt tud velük élni, tud róla. Mármint aki elég intelligens, hogy utána járjon mit is vesz....
Én sem járok át minden más telefon topikjába, amint megtudom, hogy valami nem működik / nem lehet javítani a hibáját..... Pedig ugye nem csak az LG hibázik , hanem más gyártók is...
-
pepepen
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, amire kis (úgy3 óra...)keresés után nem találtam választ :ha rádiót hallgatok fel lehet venni az adást ? S ha igen hívás közben leáll a felvétel ? Mennyit és milyen formátumba rögzít?
Előre is köszi ! -
jokerman7
csendes tag
Hogy kell szoftverfrissítést feltenni?
mármint a T-mobilosat akarom akarom
a pc suite III-ban próbálom de nem lehet rákattintani a frissítésre -
duvi
nagyúr
válasz
haverzolee #12960 üzenetére
Szia!
Köszi a linket!
Sajnos több mint 9Mb-os a telepítője és a túl nagy méret miatt eldobja az Arena installnál -
risnos
tag
Köszi a tippet, próbálkozom akkor ezzel is. A számítógépről látom a telefonmemóriát. Adattárban tudom is kezelni , de amit felmásolok képet így, azt sem látja a teló. Csak, ha memkariról a telefonra másolom, . a telóval. A könyvtárak egyébként konganak az ürességtől.. T-s V10v az fw.
-
haverzolee
csendes tag
Hi!
Itt egy link minden Arénásnak, akinek hasznára lehet egy tuti offline java angol-magyar szótár:
http://dictionarymid.sourceforge.net/dict.html -
kokyt
senior tag
válasz
risnos #12958 üzenetére
Szedj le mindent a telefonról, csinálj képet és videót. Ha látja, akkor valami azokkal van amiket leszedtél. Másolgasd vissza őket kisebb csomagokban (10-20 kép, 5-10 videó).
Végső esetben tényleg csak az fw cserét tudnám ajánlani, de csak akkor, ha számítógépről látod és tudod kezelni a memóriát. Egyéb esetben lehet, hogy rosszul végződne egy frissítés.
Az is egy lehetőség, hogy sok a fájl. Nem hinném, hogy van olyan limit, ami összes fájl számára korlátozna, de az előfordulhat, hogy egy mappán belül, csak egy bizonyos számú fájlt tud kezelni (mint egyes mp3 lejátszók). -
risnos
tag
Továbbra is szivat a teló. Az fw cserén kívül már minden módon takarítottam, memóriaürítettem, A gyári visszaállításoktól, factory reset-ig, memória-gondozás, PC sajátgép hibakeresés-és javítás volt már-de a saját Mappa Képekben , Videókban nem látom a telefonról a készített képeket, videókat. Mit nem csinálok jól?
-
kokyt
senior tag
válasz
Sokan a V10p-re esküdnek, én személy szerint a V10f-et használom, csak ajánlani tudom. Sok gondom az előtte használt V10v-vel sem volt (ez mai napig is a legfrissebb T-mobilos brand-elt fw), csak a kíváncsiság győzött
Amire feltétlenül ügyelni kell ha ezt a telefont választod, az a memória gondozása, és a fw csere utáni "takarítás" (ezek ecsetelve vannak a FAQ-ban), a legtöbb probléma ezekre vezethető vissza.Szerk.: A wifi probléma sokaknak (nekem is) megoldódott a router állítgatásával, úgyhogy nem minden esetben a telefon szoftvere a hunyó.
-
olbaidhun
őstag
válasz
zenész88 #12952 üzenetére
ÁÁá neem lehet! Látom alakul az új esztendő! Idén is lesz néhány ezer hsz.. és pár értetlen emberke aki egyetlen lapot, sőt 1-2 hsz-t sem hajlandó visszaolvasni..
Kollégák, ha felmerül valamilyen "újdonság" amiben segíthetek, kérlek a logout-os faq-ra írjatok, az figyelmeztet emailben is!
Te Fiktív1, mintha elírtál volna valamit
Nekem megoldódott a wifi problémám itthon, smc modemmel és első szériás v10p-vel
-
fiktív1
tag
válasz
-Wifi, ha szerencsés vagy, akár bírhatja tovább is! Van, akinél ez nem probléma. Nálam igen.
-Egyedi csengőhang? Persze. Hívókép csak kb 4x4 cm, nem teljes képernyő, ráadásul az számok is az arcon vannak...
-Hangerő arcátlanul hangos. Ezért van a fuck-ban, hogy lefele állítás. Nyílván ennek az ellentétes beállítása a hangosítás. (számértékek emelése) Csakis süketeknek! -
risnos
tag
A navigációs progikat kedvelőknek egy rossz hír. Nem működik az Amaze v4.5-ös, ingyenes hangos navija. Ez ugyan nem volt tökéletes, de azért nagyjából elment. Most indítás után"beint" és a menü betöltése közben leáll és az elavulásra figyelmeztet, az új verzióra frissítést javasolja. Nos frissítettem, s a nem teljes 5.0-ás verzió már csicsásabb külcsínnel -a jelek szerint, csak helymeghatározásra jó-ingyen. A navigáció már csak a fizetős, fullosban lehetséges. És persze online ez a verzió is.
Megpróbálásra a bázisváltozat azért elmegy. -
zenész88
tag
Hali ezt a telót lehet úgy moddolni mint az LG KU990-t?
nincs Kamerahang
hangosabb hangerő
stb.1809#*900# nél lehet gondolom.
-
Joe bácsi
őstag
Most komolyan kérdezek!
Melyik a függetlenre a legújabb/legjobb sw amivel nincs semmi gond? Wifi is megy, nem csak 10 percig.
Be lehet-e állítani egyedi csengőhangot, mint pl. Nokiánál? És be lehet-e állítani egyedi hívóképet, ami nagyban, egész képernyősben jeleníti meg aki éppen hív?
Hangerő beszélgetés közben tényleg halk?
Faq-ot olvastam, h. h. lehet hangosítani, de csak halkítást találtam ott leírva. -
sagesz93
addikt
válasz
...rizs... #12949 üzenetére
A moddolt szoftvereken az egyik kamerahangot némára cserélik, és így megvan az amit akarsz
Szóval, csak 1 moddolt szoftvert kell rátenned a telefonodra,és nem lesz. -
...rizs...
csendes tag
Miért van a kamerának hangja néma üzemmódban is?van vmi megoldás rá h ne legyen?
-
kokyt
senior tag
válasz
Tiger83 #12943 üzenetére
Nekem akkor szakad le, ha nem kérek le adatot wifi-n keresztül. Ez én egy kissé elbaltázott energia takarékossági opciónak tartom. Úgy vettem észre, ha folyamatos adatlekérés van (kvázi böngészek) akkor nem dob le, egyéb esetben igen.
Mivel ez nem egy okostelefon, így gondolom a tervezők sem arra szánták, hogy folyamatos készenlétben lógjon a wlan hálón mint egy wm vagy egy android tud. -
duvi
nagyúr
válasz
zenész88 #12944 üzenetére
Szia!
Sajnos nem minden routert "szeret" az Arena.
Az LG Arena FAQ Problémák-megoldások oldalán van erről a hibáról is szó. -
namerke
tag
-
Tiger83
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy a WiFi kapcsolatom állandóan leszakad 10-15 perc használat után. Újra kell kapcsolódnom hogy megint 10-15percig éljen a kapcsolat. Wifi beállítások rendben vannak és a laptoppal nem produkálja ezt, csak az arenaval. Az FW-m a gyárilag beállított: V10p.
Tudtok segíteni mitől lehet és van-e rá megoldás?
Köszi! -
ádika86
aktív tag
válasz
sztomi89 #12940 üzenetére
nah factory reset után most megy. most beállítok mindent újra aztán működni fog remélem...az összes beállítást le lehet menteni pc suittal? és ha felteszek másik modot akkor visszarakhatóak ezek? mert egy kamerahang nélkülit kipróbálnék, csak sajnos nekem ez a frissítés kínai
már ott elakadtam h én kicsomagoltam ezt a V10f modot de nekem nincs benned kdz fájl
-
Bitang 113
csendes tag
Bluetooth headset-et tudtok valami olcsóbbat ajánlani ami már bevált....
-
Bitang 113
csendes tag
KM900AT_V10v a gyári van rajta.
-
sagesz93
addikt
válasz
Bitang 113 #12929 üzenetére
azon nem is fogsz állítani, mert nem lehet. Csak a képernyőzárnak tudsz betenni képet.
-
jokerman7
csendes tag
az miért van hogy a soundsnál van 2,7gb a többibe összesen kb 250mb és azt írja h 5gb területet használok föl?
-
ádika86
aktív tag
na hát ott tartok, hogy az új emailek lekérése lefagy egyfolytában, a java ikon pörög a bal felső sarokban de amúgy nem reagál semmire. aksi ki. miután aksit visszateszem 1 email lekérést megcsinál (bármilyen fióknál) de másodjára rámegyek akármelyik fiókra az már kifagy. szóval úgy néz ki a dolog h 1x tudom lekérni az emaileket másodjára kifagy. tegnap még semmi baja nem volt, ma meg már ötödjére veszem ki az aksit. ötletek??
(biztos h kifagy és nem csak gondolkodik mert 10 percig hagytam állni az egyik kísérletnél)
-
Bitang 113
csendes tag
Helló tudnátok nekem segíteni? Pár napja vettem egy Arénát , a kezdőképernyőn viszont nem tudok háttérképet vagy szint állítani, előre is köszönöm a segítséget.
-
jokerman7
csendes tag
na most meg létrehozott egy rakás filet szintén ilyen hülye névvel ami 30gb-t (!) tesz ki
-
louigi69
csendes tag
Ja még csak annyi, hogy az azóta legutoljára felrakott videófájlt nem látni a videók között, illetve egy eleddig simán lejátszható videó pedig mintha nem is lenne rajta, pedig ha a gépre dugom, látszik hogy ott van.
Ezelőtt egyszer vettem eddig észre, hogy eltűnt róla egy videóklipem, de elintéztem annyival, hogy biztosan csak nem emlékszem, hogy töröltem. Viszont ez már durva, ha önkényesen törölget...
Előfordult olyan is, hogy egyszercsak minden előzmény nélkül kiírta egy fájl esetén, hogy nem támogatott formátum, holott addig gond nélkül lejátszotta, sőt többszöri próbálkozás után ismét sikerült neki. Komolyan mondom, néha nem értem ezt a szerkezetet -
louigi69
csendes tag
Üdvözlet,
a telefonnak a megvásárlása óta eltelt fél év alatt folyamatosan sok apró hibáját, hiányosságát tapasztalom, ami bosszant ugyan, de attól még szeretem.
A legújabb ma jött elő. A 8 gigás belső memóriát használom mp3-ak, filmek tárolására. Miután megnéztem egy pár rész sorozatot, jobban mondva mielőtt a végére értem volna a részeknek, ergo a stáblista alatt nyomtam mindegyiknél egy törlést a kuka ikonnal, így törlés után ugrott a következő részre. Most viszont rádugtam a gépemre, hogy újabb fájlokat rakjak rá és látom, hogy a mappa tele van mindenféle kriksz-kraksz fájlnevekkel, meg valami horribilis 47 gigás össz. méretűek, ami ugyebár alapból lehetetlen. A fájlok törlése total commanderben lehetetlen, így a telefonon nyomtam egy visszaállítást. Na ott megkérdezte, hogy törli a licenszeket? A nem opciót választottam, utána megkérdezi, hogy folytatom-e a törlést. Folytattam, újabb gépre rádugást követően látom, hogy a kamu fájlok végre eltűntek, viszont a mappa amiben addig voltak továbbra sem törölhető.
A licenszek dolog egyébként mi lenne? Mi van, ha törlöd azokat is?
Másik kérdésem: próbálkozzak-e total commanderben a meghajtó formázásával, vagy csak a telón érdemes?Köszi a segítséget!
-
jokerman7
csendes tag
[link]
az miért van hogy a prossal bekeretezett file-okat csak magától létrehozta és letörölni se lehet? -
sagesz93
addikt
-
sagesz93
addikt
válasz
ádika86 #12917 üzenetére
Elvileg ez a topik arra való hogy segítsünk egymásnak
Amúgy probáld azt hogy pl a lábadra teszed a telefont, akkor érzékeli elvileg. De ha asztal, egyéb tárgyakra teszed, akkor csak erős nyomásra fogja, ha egyáltalán fogja érzékelni.
Csak ennyit akartam
mod: a memóriás dolgokhoz: memóriarekeszt a telefon, memória infó, és ott rákéne menni egyenként az összes "partícióra" és ott katt a visszaállításra.
Reset: beírod a szervíz kódot(fogalmam nincs most mi a kód) és ott a factory reset, nem kérdez, csak töröl
szóval okosan.
A memoryupot, a faq-ból szedtem, gondolom most is lehelet, meg ott van a többi dologról is info szóval ajánlom hogy olvasgasd még(1.hsz-ben a legutolsó link ha hirtelen nemtudnád merre keress
)
-
ádika86
aktív tag
A legsegítőkészebb topic
Köszi kokyt, sztomi89, Csepe!
Az ébresztésnél természetesen narancssárgára nyomtam az ikont, de ennek ellenére elfelejtett ébreszteni, remélem többet nem fordul elő
A memóriarekesz ürítést és/vagy resetet hol kell megcsinálni és milyen következményekkel jár? A memoryup nevű progit honnan tudom leszedni? Ezeket találtam: [link]
Nekem szimpatikusak a V10p ikonok és színek, szóval akkor maradok ennél szerintem, ezt a cis-lite verziót be tudná valaki linkelni? köszönöm szépen
UI: sorry a bénáskodásomért
-
JMarco
csendes tag
válasz
madmike #12907 üzenetére
Nekem igazából csak bkv-ra kelett a bt-s, mert hosszabb utakra vonaton, v volánon nem zavaró a vezetékes, szóval nem a legdrágábbat vettem :[ezt]. Hangzásilag nem olyan jó, mint a másik fejhallgatóm (ami 1 se-s hpm-85), de nem is ezt vártam el tőle, nincs vezeték, fel lehet vele venni a hívásokat, 5 óráig bírja a zenehallgatást 1 töltéssel, nem annyira drága, bár lehetne kicsit kényelmesebb is, lehet váltani a számokat rajta, amit nem értek, hogy alap headsetre miért nem raktak távirányítót... Kb ennyi
-
Csepe
aktív tag
válasz
ádika86 #12912 üzenetére
Szia!
1, V10P-nél elvileg már rendben kellene ébresztenie. Nekem teljesen jól működik. Nem tudom miért lehet.
2, Ha többször is fagyogat, akkor csinálj memóriarekesz ürítést vagy resetet, és használd a Memoryup programot.
3, Ezt meg kell szokni! Gondolom a készülékház vezeti a töltést és ezt érzékeli. Ilyenkor érj hozzá az egyik ujjaddal a telefonhoz, a másikkal utána már lehet is kezelni.
Szoftverfrissítésnél az összes beállítás elveszik, a telefonszámokat lehet exportálni, a többit be kell újra állítani. Ha gondolod próbáld ki a V10P-cis-lite fw-t, ebben nincs kamerahang és a kinézete ugyanaz mint a simának.
Na ketten is megelőztek.
-
sztomi89
tag
válasz
ádika86 #12912 üzenetére
1. az ébresztés kimaradás a régi szoftvereknél volt jellemző, bár ahogy látom neked V10p van így nem tudom, hogy miért maradt ki. Amikor beállítottad az ébresztőt a kis órajel ikonra ráböktél, hogy narancssárgára váltson (ez által válik aktívvá)? Mert nekem volt ilyen..
Ha moddolt V10F-et raksz fel, a szoftverfrissítés után érdemes megejteni egy Factory Reset - Memóriaűrités - Factory Reset triót megejteni, mivel így rendeződnek a telefonon a dolgok.
Ezek természetesen törlik a telórol az összes adatot, nevet, üzeneteket, email beállításokat, képeket tehát egyszóval mindent. Én ezért megejtem a PC Suite-tal a biztonsági mentést, majd szoftverfrissítés után visszamásolom
-
kokyt
senior tag
válasz
ádika86 #12912 üzenetére
A reggeli ébresztés másnál is előfordult már. Nekem nem volt ilyen, igaz messze van tőlem, így reggel a véletlen lenyomás veszélye nem fenyeget, mert fel kell kelnem a kikapcsoláshoz
(szerintem buta dolog egymás mellé tenni a szundi és kikapcsol gombokat)
Az fagyások nem túl gyakoriak. A feloldásnál nálam is előfordult már, hogy nem reagált érintésre. Ekkor nem fagy meg, csak beragad. Zárd le újra, várd meg amíg elsötétül a kijelző, majd old fel (kézzel, ne a gomb kétszeri megnyomásával). Email lekérés nálam is van, hogy 1-2 percig is eltart, olyankor tényleg nem reagál, de ez sem fagyott még meg, csak sokáig gondolkodik
A kijelző nem is fog működni asztalon, mivel úgy működik, hogy a fém részek és a kijelző érintett részei közötti töltésáramláson alapul az érzékelés. Próbáld ki, hogy az asztalra rakott telefonon egyik ujjaddal érinted a fém keretet, másikkal a kijelzőt. Úgy működni fog
-
ádika86
aktív tag
sziasztok! nah több gondom is akadt a telóval:
1) nem ébresztett reggel. most kipróbáltam beállítottam 12:40-re és csörgött szépen. de akkor reggel miért nem? ilyenekkel nem kéne viccelődnie, nem egy telefon miatt szeretnék elkésni...
2) sikerült 2x is lefagynia. tegnap a képernyőzárat akartam feloldani és kész megállt. aksit ki kellett vennem... aztán most az előbb ismét amikor emailjeim akartam megnézni. gondolkodik forog a kis java-s ikon, de semmi... semmilyen gomb, kikapcsolóra sem reagál... ismét aksi kiszed... hát ilyeneket sem sűrűn kéne csinálnia.
3) ha lerakom mondjuk az asztalra vízszintes helyzetben, nem igazán akar reagálni az érintőképernyő. ha kezemben van a telefon akkor tökéletes de ha leteszem és úgy próbálom nyomkodni nem nagyon hajlandó tenni a dolgát. ezt sem értem mitől lehet?
gyárilag v10p-s szoftver van rajta. ki kéne próbálnom másik szoftot, pláne h a kamerahang sem kéne. már kérdeztem, de még mindig nem egyértelmű számomra, hogy ha frissítenék a moddolt v10f-re, akkor az összes beállításom elveszik? szóval az email fiókok, névjegyzék stb? ha igen akkor nem lehet ezeket valahogy exportálni majd importálni a frissítés után?
-
hhaby
csendes tag
válasz
JMarco #12906 üzenetére
Tényleg jól néz ki a Jabra BT3030 és biztosan jól is szól de tulajdonképpen egy kütyüvel többet kell magadnál
hordani(és tölteni).Ennyi erővel magába a telefonba is dughatnád a saját headsetjét.Szerintem a bluetooth-nak az a lényege hogy nincs kábel.
(Elég sokat vezetek,engem zavarna.)
Találtam egy ilyet
[link]
Igaz ez drágább cca.19ezer
Speedshop link:
[link] -
JMarco
csendes tag
Most írhatnám, hogy lemaradt az 1-es, de tényleg eddig észre se vettem,hogy ennyi van
Más: Arénán lehet úgy print screen csinálni, mint pl az iphone-on? Végignyomkodtam az összes gombvariációt de így nem ment, esetleg valaki nem ismer valamilyen programot rá, google mester nem segített
-
JMarco
csendes tag
válasz
Titan44 #12888 üzenetére
Hali!
Nekem is előjött ez a headsetes probléma, én a szám leállítása és indítását használtam, de akkor nem csak az én telómnak volt ilyen baja, bár a v10p-s szofttal már nem volt ilyen gondom. Nekem elég hosszú volt a headset, pedig én se vagyok kicsi (193cm), de most vettem egy bt-s headsetet azon tudok számot váltani + minden csak egyvalamit nem értek, a dolby módot nem támogatja a bt-s fejessel, de a másik 2 hangszínt igen... Valaki próbálta már bt-s fejessel, és ha igen a dolbyt neki se engedte
@csepe: köszi a rajzos progit
-
Csepe
aktív tag
Sziasztok!
Találtam egy egész jó rajzprogramot Arénára és megcsináltam teljes képernyősre is. Próbáljátok ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest