Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csepe

aktív tag

válasz ádika86 #12912 üzenetére

Szia!

1, V10P-nél elvileg már rendben kellene ébresztenie. Nekem teljesen jól működik. Nem tudom miért lehet.

2, Ha többször is fagyogat, akkor csinálj memóriarekesz ürítést vagy resetet, és használd a Memoryup programot.

3, Ezt meg kell szokni! Gondolom a készülékház vezeti a töltést és ezt érzékeli. Ilyenkor érj hozzá az egyik ujjaddal a telefonhoz, a másikkal utána már lehet is kezelni.

Szoftverfrissítésnél az összes beállítás elveszik, a telefonszámokat lehet exportálni, a többit be kell újra állítani. Ha gondolod próbáld ki a V10P-cis-lite fw-t, ebben nincs kamerahang és a kinézete ugyanaz mint a simának.

Na ketten is megelőztek. ;)

• sztomi89

tag

1. az ébresztés kimaradás a régi szoftvereknél volt jellemző, bár ahogy látom neked V10p van így nem tudom, hogy miért maradt ki. Amikor beállítottad az ébresztőt a kis órajel ikonra ráböktél, hogy narancssárgára váltson (ez által válik aktívvá)? Mert nekem volt ilyen.. :)

Ha moddolt V10F-et raksz fel, a szoftverfrissítés után érdemes megejteni egy Factory Reset - Memóriaűrités - Factory Reset triót megejteni, mivel így rendeződnek a telefonon a dolgok.

Ezek természetesen törlik a telórol az összes adatot, nevet, üzeneteket, email beállításokat, képeket tehát egyszóval mindent. Én ezért megejtem a PC Suite-tal a biztonsági mentést, majd szoftverfrissítés után visszamásolom

• kokyt

senior tag

A reggeli ébresztés másnál is előfordult már. Nekem nem volt ilyen, igaz messze van tőlem, így reggel a véletlen lenyomás veszélye nem fenyeget, mert fel kell kelnem a kikapcsoláshoz ;) (szerintem buta dolog egymás mellé tenni a szundi és kikapcsol gombokat)

Az fagyások nem túl gyakoriak. A feloldásnál nálam is előfordult már, hogy nem reagált érintésre. Ekkor nem fagy meg, csak beragad. Zárd le újra, várd meg amíg elsötétül a kijelző, majd old fel (kézzel, ne a gomb kétszeri megnyomásával). Email lekérés nálam is van, hogy 1-2 percig is eltart, olyankor tényleg nem reagál, de ez sem fagyott még meg, csak sokáig gondolkodik :P

A kijelző nem is fog működni asztalon, mivel úgy működik, hogy a fém részek és a kijelző érintett részei közötti töltésáramláson alapul az érzékelés. Próbáld ki, hogy az asztalra rakott telefonon egyik ujjaddal érinted a fém keretet, másikkal a kijelzőt. Úgy működni fog :K

Új hozzászólás Aktív témák