Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepe
aktív tag
válasz
ádika86 #12912 üzenetére
Szia!
1, V10P-nél elvileg már rendben kellene ébresztenie. Nekem teljesen jól működik. Nem tudom miért lehet.
2, Ha többször is fagyogat, akkor csinálj memóriarekesz ürítést vagy resetet, és használd a Memoryup programot.
3, Ezt meg kell szokni! Gondolom a készülékház vezeti a töltést és ezt érzékeli. Ilyenkor érj hozzá az egyik ujjaddal a telefonhoz, a másikkal utána már lehet is kezelni.
Szoftverfrissítésnél az összes beállítás elveszik, a telefonszámokat lehet exportálni, a többit be kell újra állítani. Ha gondolod próbáld ki a V10P-cis-lite fw-t, ebben nincs kamerahang és a kinézete ugyanaz mint a simának.
Na ketten is megelőztek.
-
sztomi89
tag
válasz
ádika86 #12912 üzenetére
1. az ébresztés kimaradás a régi szoftvereknél volt jellemző, bár ahogy látom neked V10p van így nem tudom, hogy miért maradt ki. Amikor beállítottad az ébresztőt a kis órajel ikonra ráböktél, hogy narancssárgára váltson (ez által válik aktívvá)? Mert nekem volt ilyen..
Ha moddolt V10F-et raksz fel, a szoftverfrissítés után érdemes megejteni egy Factory Reset - Memóriaűrités - Factory Reset triót megejteni, mivel így rendeződnek a telefonon a dolgok.
Ezek természetesen törlik a telórol az összes adatot, nevet, üzeneteket, email beállításokat, képeket tehát egyszóval mindent. Én ezért megejtem a PC Suite-tal a biztonsági mentést, majd szoftverfrissítés után visszamásolom
-
kokyt
senior tag
válasz
ádika86 #12912 üzenetére
A reggeli ébresztés másnál is előfordult már. Nekem nem volt ilyen, igaz messze van tőlem, így reggel a véletlen lenyomás veszélye nem fenyeget, mert fel kell kelnem a kikapcsoláshoz
(szerintem buta dolog egymás mellé tenni a szundi és kikapcsol gombokat)
Az fagyások nem túl gyakoriak. A feloldásnál nálam is előfordult már, hogy nem reagált érintésre. Ekkor nem fagy meg, csak beragad. Zárd le újra, várd meg amíg elsötétül a kijelző, majd old fel (kézzel, ne a gomb kétszeri megnyomásával). Email lekérés nálam is van, hogy 1-2 percig is eltart, olyankor tényleg nem reagál, de ez sem fagyott még meg, csak sokáig gondolkodik
A kijelző nem is fog működni asztalon, mivel úgy működik, hogy a fém részek és a kijelző érintett részei közötti töltésáramláson alapul az érzékelés. Próbáld ki, hogy az asztalra rakott telefonon egyik ujjaddal érinted a fém keretet, másikkal a kijelzőt. Úgy működni fog
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest