Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Samsung Galaxy A56 rapidteszt
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Fairphone 5 - majdnem örökre
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenmeister
tag
lgfw.fw.hu-n van fent uj soft. v10p_01. valaki esetleg probalta mar?? infok erdekelnenek ki mit tapasztalt.
-
greenmeister
tag
válasz
Peti_KM900 #17212 üzenetére
Nekem kell ha lesz.
-
greenmeister
tag
válasz
Peti_KM900 #16890 üzenetére
Erről az fw-ről valami kis linket vagy képet tudnál adni??
-
greenmeister
tag
Gyári új szoftról valaki valamit tud már?
-
greenmeister
tag
Valaki írta hogy megjelent az ARENEW 1.1. Linket kérhetnék???
-
greenmeister
tag
válasz
Haemathemesi #16213 üzenetére
Tudnál írni egy helpet hogy hogyan kell belőni az arénát úgy hogy tudjam irányítani vele az XBMC-t. Amúgy linuxos XBMC-re gondoltam.
-
greenmeister
tag
válasz
Gabesz84 #15622 üzenetére
Kézzel állítható nincs tudtommal, de van előre definiált 20 vagy 22. Szerintem elég lesz. Sőt a Dolby-nál meg is fogsz állni.
Sok múlik azon hogy mennyit "égeted" a kijelzőjét. Mert ha beraksz egy számot és hallgatod végig úgy hogy nem kétpercenként számot cserélsz akkor kibír két napot. Amúgy minden este töltőre kell rakd ha nyomkodod. Nálam a két nap az átlag. Van hogy naponta van hogy 3 naponta töltöm.
-
greenmeister
tag
Ötlet egy új VADM-hoz Ezek lennének azok.
Ha valaki beleheggesztené a VADM-ba ezeket akkor megköszönném. -
greenmeister
tag
válasz
viewdetails #15457 üzenetére
Betűtípusról lehetne egy két képet látni??? Az se baj ha több kép lenne.
-
greenmeister
tag
Volt már róla szó korábban. Ezt végül megrendelte az illető??? Kíváncsi lennék a tapasztalataira.
-
greenmeister
tag
válasz
Rabidsnail #15201 üzenetére
Az Eszközök>T-mobile mit takar?? Remélem ha más szolgáltató kártyája van benne akkor eltűnik.
Eddig nálam ez mindent visz.
-
greenmeister
tag
válasz
Bacardi16 #15142 üzenetére
Persze hogy meg. Amik előfordulnak arra folyamatosan jönnek a javítások. Messze a legjobb teló ennyiért. De nézz körbe. Kapacitív kijelzős teló ilyen felbontással eleve nincs is ennyiért. Ebből indulj ki. Videó készítés szintén extrém jó. 8Gb belső memória. Anyagminőség megint csak jó. Egyszóval azt hogy túlárazott lenne nem lehet rá mondani.
-
greenmeister
tag
válasz
viewdetails #15140 üzenetére
Helyes. De vannak még ötletek itt. Nem fogytam ki belőlük.
-
-
greenmeister
tag
Rosszul linkelted be. Viszont én letöltöttem. Na mármost a helyzet hogy egy 3 részre darabolt rarba rakta a srác. Ezeket leszedtem, kicsomagoltam és kaptam egy EXE fájlt ami magába foglalja a FW-t. Nagyon ügyesen és leleményesen megcsinálta úgy a kdz fájl becsomagolását, mintha az egy telepíthető program lenne. Az Install Creator nevű programot használva készített egy olyan .exe fájlt amihez kell regisztrációs név, email cím, jelszó. A vicc, hogy kreditért cserébe adja meg a jelszót. Kíváncsiságból kipróbáltam a programot és bejött amit sejtettem. Készítéskor megadsz egyetlen nevet, egyetlen emailt, egyetlen jelszót. Szóval az a kis regisztrációs dolog mindenkinek ugyanazt a serialt dobná. Most ott tartok hogy keresek kutatok hátha valaki feltette ezeket fórumra. Egyébként próbéltam megnyitni linuxba a fájlt. elkezdi kiszedni az exe-ből a becsomagolt állományt, (ez valószínűleg a .kdz fájl) de a végén mégis hibával elszáll. Valami self-extractingos exe ez tulajdonképpen. Kiski ha van valami ötleted hogyan szedhetnénk ki belőle a FW-t oszd meg velünk is.
-
greenmeister
tag
válasz
Nordic #15127 üzenetére
Értelek. Csak valahogy ragaszkododk az LG szellemi termékéhez. Szóval a olyan fw-t keresnék ami a legkevesebb hibát tartalmazó fwre épül illetve a legújabb grafikus elemeket tartalmazza. Meg amúgy tetszik a grafikus felülete a bl40-nek. Bár nagyon szemezgetek a következő verzióval. Szerintem a VADM erre épült. V10H
-
greenmeister
tag
V10H-ba van magyar nyelv????
-
greenmeister
tag
válasz
greenmeister #15124 üzenetére
A faq-ba levőn kívül. Az orosz nyitókép nem jön be valahogy.
-
greenmeister
tag
Valaki tud olyan V10P alapú fw-t amibe BL40 ikonok vannak????
-
greenmeister
tag
Hát ha tényleg létezik ilyen akkor ez a telefon volt messze a legjobb a piacon. Android Arénára
-
greenmeister
tag
válasz
greenmeister #15112 üzenetére
Valaki esetleg próbálta már??
-
greenmeister
tag
Xyphre S-Class Firmware. Erről hallottatok? Amnnyire értek angolul ezért a szerző pénzt kér a weboldalon. Ezek lettek benne módosítva (angol):
It consists of these features :- Cube Faces Custom Images
- Cube Faces Colors
- Top Menu GD900 Interface
- Special Icons Press Effect
- Custom Battery Indicator
- Battery Color Indications
- Wi-Fi Color Indications
- Contacts Icons Colorised
- Dock Icons Enhanced
- Dock Icons Reflection
- Dock Icons Shadow
- Widgets Overlap Interface
- Slider LockScreen
- Slider Sensitivity Enhanced
- LockScreen Greyout Removed
- LockScreen Transparent
- Wallpaper View Enhanced
- Indicator List Enhanced
- Camera Shutter Sound Removed
- Java Full Accessibility
- Increased Ram Usage
- Faster Java Applications
- Extra Fonts Added
- Default Images Changed
- Default Sounds Changed
- Camera Quality Improved
- Video Camera Quality Improved
- Youtube Quality Improved
- V10P_00 Firmware UnlockedImages & Videos will be out soon.
-
greenmeister
tag
Ki milyen tömörítésű zenét hallgat az Arenáján??? OGG--t próbált már valaki. Az lenne a vágyam. Eddig viszont az 56kbit/s-os eAAC+ ami van. OGG jobb lenne mivel nagy Ubuntu fan vagyok.
-
greenmeister
tag
válasz
Peti_KM900 #15063 üzenetére
V10f-ről már hallottam. És mivel ez egy moddolt v10f, így valószínű hogy ezt örökölte. V10p-ről viszont még nem hallottam hogy nem ébresztene. Vagy ezt valaki megcáfolná??
-
greenmeister
tag
válasz
Peti_KM900 #15058 üzenetére
Valahol azt olvastam külön ágai vannak az arena fw-inek és így vannak megkülönböztetve. Tehát ebből nekem az jött le hogy többszálon folyik a javítgatás ezért nincs egy igazán jó fw se.
-
greenmeister
tag
válasz
Peti_KM900 #15056 üzenetére
VADM az moddolt V10p vagy V10f egyébként????
-
greenmeister
tag
Hangszínszabályzót alapra tettem és így jól szól. Visszaállítást utálom. 20 perc mire visszaállítok utána benne mindent. VADM-nak ennyi idő elteltével tapasztaltál már valamit az ismétlődő hibák közül??? (Gondolok itt a beégés, fagyás, nem ébresztés, hangszínszabályzó keveredés, transzmitter mély hiánya)
-
greenmeister
tag
válasz
*Tinkerbell* #14831 üzenetére
Nimbuzz-t próbáltad már??? Van rajta skype. Bár érdekes megkötésekkel lehet csak skypolni vele.
-
greenmeister
tag
válasz
Peti_KM900 #15008 üzenetére
Posta az mennyibe fog fájni??? Amúgy köszi hogy szóltál. Már ki is ment a fejemből. És természetesen kell a cucc. Köszi még1x.
-
greenmeister
tag
válasz
Peti_KM900 #15030 üzenetére
Ez nem valami utángyártott, (zsebberobbanós) akksi????
-
greenmeister
tag
Ilyet még itt nem olvastam de megosztom veletek. V10P-van a gépen. Egy hónapja. És olyan profilkeveredésem lett, hogy a hangszínszabályzó profiljai keveredtek össze. A következőben nyilvánul ez meg: a Dolby szól a legrosszabbul és a legtompábban és a kikapcsolt meg sokkal szebben. Na mármost emlékeim szerint ez pont fordítva volt. Nuku mély a Dolby alatt. Először azt hittem hogy a fülem ment tönkre de hála istennek nem azzal van a baj.
-
greenmeister
tag
válasz
Peti_KM900 #14632 üzenetére
-
greenmeister
tag
Profil keveredést ki hogyan orvosolta??? Tényleg a FAQ-ba jó lenne ezeket az ötleteket majd összegyűjteni. Mármint azt hogy melyik hibára mi az orvosság. Ma bent ültem vizsgán és Néma módba megszólalt a teló. Szóval azért ezeket az alap hibákat orvosolni kéne már. Mostmár kimondottan várom a nem ébresztést is. Olyanom még nem volt, remélem az is csak így random fog előjönni. V10P-t használok egyébként.
-
greenmeister
tag
Rajtam kívül ki használ még eAAC+-ot?? Ez egy isteni találmány. Aki még nem próbálta annak ajánlom nagyon. Hihetetlen minőséget eredményez 56kbit/s-on. Én így használom de fullos. SZVSZ nem nagyon van ennél jelenleg jobb.
-
greenmeister
tag
Hardverapro valaki esetleg Szegedről vagy környékéről nem tervezte hogy vesz innen tokot, vagy fóliát? Ugyanis nekem is kellene de felutazni csak ezért nem szeretnék.
-
greenmeister
tag
Gmail nem elérhető a GOOGLE menüből. Erre gyanakszom: Biztonságosabb GMail (alapértelmezett HTTPS)
-
greenmeister
tag
Aki használ az Arénába memória kártyát az mondja már meg hogy milyen minőségűt ajánl. 16 vagy 8GB-os érdekelne. Esetleg 32GBos bár ilyet még nem láttam sehol.
-
greenmeister
tag
FM transzmittert sikerült már valakinek bekapcsolni telefonhívás alatt???
-
greenmeister
tag
Beégésre visszatérve. 100%os receptet tud valaki esetleg szervízbe mondtak valamit neki vagy fórumról olvasott valaki valamit. Egyáltalán ez szoftver vagy hardverhiba??
-
greenmeister
tag
válasz
greenmeister #13371 üzenetére
Kiegészítésként leírom hogy független teló V10I-ről frissítve gyári módszer szerint. Alapból V10P-EUR-ot rakott fel.
-
greenmeister
tag
V10P hibái:
-Képernyő beégés
-Villodzás a képernyő alsó részén
...Remélem csak ennyi.
Nyugtasson meg valaki hogy a képernyő beégés el fog tűnni. Nálam akkor látszik a képernyő alsó részén a beégés, amikor a Galériába lépek be és amíg tölt addig látszik halványan a Képernyővédő. De ez már vagy 1 órája. Azért kérdezem hogy akinek volt már ilyen az mondja már meg hogy elmúlik ez idővel???
Grrrrr.... -
greenmeister
tag
Szervíz menübe hol találom meg a Battery kapacitást?? Nem tudok sehogyan sem rájönni.
-
greenmeister
tag
Skype, slick, fring van esetleg már LG Arenára???
-
greenmeister
tag
Ujabb bug:
Videó lejátszásakor csak a hang szól illetve fehér a képernyő.
V10I fw-vel. -
greenmeister
tag
válasz
greenmeister #13101 üzenetére
Íme néhány kép:
http://imagerz.com/QENCDEtvAwIDBVhLRAVR
http://imagerz.com/QENCDEtvAwIDBVhLRwVQ
http://imagerz.com/QENCDEtvAwIDBVhKEQVQ
http://imagerz.com/QENCDEtvAwIDBVhKEAVQ
http://imagerz.com/QENCDEtvAwIDBVhKEwVQ -
greenmeister
tag
Aki filmet is szokott vagy éppen szeretne nézni az Arénáján annak hasznos lehet a következő néhány mondat.
- A videókat érdemes a külső memória kártyára tenni. Így látható a fájlnevük illetve gyorsabb a hozzáférés is.
- Javasolt fájlformátum MP4, videóformátum mp4v, audióformátum pedig aac.
- Felbontásban érdemes 720x432-t használni, mert a képarány ekkor megmarad az eredeti. (Nálam ilyenkor alul felül fekete csíkot rak be a Format Factory.)
A fájlok méretét 1111MB-nak állítottam be, amibe a hang mindig stereo 128kbit/s-os aac. Ez egy elég jó kompromisszum, mert DVDre kiírva 4 film, 8GBos memória kártyán 7 film fér el, és még a minőség is éppen a határon van. (Bár 2 óra körüli filmeknél látni, hogy kockásodás lép fel.) -
greenmeister
tag
Szegeden tudja valaki hol kaphatok UTC-100 Tv kábelt??
-
greenmeister
tag
Lg Arena tulaj lettem (Hála életem értelmének.)! Kérdésem az lenne, hogy másnak milyen tapasztalata van a KM900AT_V10i -s firmware-el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest